Kies een langjij veroudert

Deutsch

English

ALLPAX AX1852 Zwaluwstaartpons, 1-1/2 Inch Diameter, 0.2 Lbs, 1.6 Inch Breedte | AG8XZM

ALLPAX AX1852 Zwaluwstaartpons, 1-1/2 Inch Diameter, 0.2 lbs, 1.6 inch breedte

Beschikbaar
Artikel: AG8XZM Fabrikant: AX1852

Verwachte leverdatum: apr 7, vrijdag

Product beschikbaar voor platte verzending. Vaste verzendkosten van € 7,99 op transacties met een waarde van € 99 of meer en agregate gewicht minder dan 5 pounds.

€ 62.20 /per stuk
Toevoegen Aan Winkelwagen
Een Offerte Aanvragen

Betaling uitptibeschikbaar

Levering uitptibeschikbaar

Product Specificaties:

itemZwaluwstaartpons
Lichaams materiaalStaal met hoge sterkte
Capaciteit2 "to 3"
Lengte1.625 "
Lengte6.125 "
Aantal stuks4
UPC690773028068
Breedte1 9 / 16 "

Verzendingsinfo:

Gewicht schip (kg) 0.1
Land van herkomstUS

Beschrijving:

 • Gewatteerde rubberen grip; Hoge sterkte staal; Gemaakt in de VS

Toepassingen:

Allpax De AX1852 zwaluwstaartpons wordt gebruikt om pakkingbogen uit te snijden en pakkingen te vormen voor grote afdichtingstoepassingen in transmissiop en distributiemateriaal. Deze AX1852 zwaluwstaartpons is: ideal voor het maken van in elkaar grijpende zwaluwstaartverbindingen bij het uitsnijden van een pakking met een groot uitwendig verschilamehet gebruik van pakkingsnijders is niet mogelijkssible vanwege space beperkingen, afwezigheid van grote verschillenameter frezen of doordat pakkingmaterialen een kleinere breedte hebben dan de pakkingsdiameter.

Kenmerken:

 • Allpax AX1852 zwaluwstaartpons is ideal voor het uitsnijden van in elkaar grijpende zwaluwstaartverbindingen met afmetingen van 1.5 x 1.5 inch op overlappende pakkingbogen.
 • Deze AX1852 zwaluwstaartpons maakt perfect gevormde pakkingen van vezels, kurk, rubber of ander pakkingmateriaal.
 • Allpax AX1852 zwaluwstaartpons wordt gebruikt om pakkingbogen te verbinden wanneer de buitensteameTer van de pakking is groter dan de afmetingen van het pakkingmateriaal en het is niet mogelijk om een ​​volledige pakking uit het materiaal te snijdenssible.
 • Het heeft een constructie van hoogwaardig staal voor meer sterkte, lichtgewicht en bestand tegen grote hoeveelheden stress.
 • Allpax De AX1852 zwaluwstaartpons is uitgerust met een gevoerde rubberen grip voor een comfortabele grip voor de gebruikers bij langdurig gebruik.
 • Het is gemakkelijk te gebruiken en snijdt beide overlappende boogstukken tegelijk voor een perfect afgedichte pasvorm.
 • Deze Allpax AX1852 zwaluwstaartpons vermindert arbeidskosten, complexe calculaties en uitvaltijd door voormetingen en markeringen op de pakkingbogen te vermijden.
 • zwaluwstaart punctiehes kan ook meerdere keren worden gebruikt op pakkingen met grote breedtes voor het maken van zij-aan-zij-verbindingen.

Compatibele accessoires:

 • Allpax Terugslagvrije hamers: Thesde hamers zijn: ideal voor het slaan Allpax AX1852 zwaluwstaartpons voor het uitponsen van zwaluwstaartverbindingen op pakkingbogen. Ze hebben een kogelgeladen kop die rebound vermindert en absorbeert impact. Hun zachte gezicht vermindert ontsierende en lawaaierige en vermijdt onbedoelde schade aan precision werk, especial bij het werken in krappe spaces.
 • Pakkingsnijder: Heavy-duty standaard pakkingsnijdersets of een M3 pakkingsnijder in roterende stijl wordt gebruikt om bogen uit het pakkingmateriaal te verwijderen.

Normen en goedkeuringen:

 • Allpax AX1852 zwaluwstaartpons is vervaardigd in overeenstemming met de OSHA-normen om ervoor te zorgen: maximum gebruikersveiligheid en optimum prestaties van de pakking.

Installatie:

Allpax AX1852 zwaluwstaartpons is in de fabriek als:semontlucht, wordt geleverd in gebruiksklare staat en vereist geen installatie. However, een operator heeft de volgende items nodig voor een goede werking van de: Allpax AX1852 zwaluwstaartpons:

 • Stuk papier, potlood & karton: Stuk papier en potlood zijn nodig om de vereiste pakking samen met OD, ID en boutgaten op de gewenste locaties te tekenen. Karton is nodig om de papieren sjabloon goed te ondersteunen.
 • Hamer of hamer: Een hamer of hamer wordt gebruikt om de zwaluwstaartstempel te slaan en passende verbindingen op de pakkingbogen uit te snijden.
 • Tape & lijm: Tapes & lijm worden gebruikt voor een tijdelijke of permanente bevestiging van pakkingbogen met elkaar of met de sjabloon voor een goede afdichting & alssembly van de pakking boog in een lekvrije pakking.

Veelgestelde vragen:

V. Welke andere kinds van punctiehes doet Allpax voorzien?

A. Allpax biedt een volledige catalogus van pakkingsnijders, punches, hamers, pakkinghaken en vervangende onderdelen, zoals verlengstangen, snijbladen en rechte tandwielen. De Allpax punch-catalogus bevat: holle punctiehes, knock-out gat punctiehes, power punctiehes en boog punctiehes.

V. Met welke punten moet men rekening houden bij het kopen van een? Allpax zwaluwstaartpons of beitel?

A. Een van de meest prominente factoren die: impactDe sterkte en duurzaamheid van een pons of beitel is het staal dat bij de vervaardiging ervan wordt gebruikt. Allpax zwaluwstaartpunctiehes zijn gemaakt van warmtebehandeld, hooggelegeerd staal en hebben een werkend uiteinde dat zijn rand en vorm voor een lange tijd behoudt. Ze hebben een hard slaguiteinde dat kan worden aangeslagen zonder te breken of te barsten. Voordat u uw pur . maaktchase, houd dan rekening met de volgende punten:

 • de diameTer, grootte en vorm van de vereiste sneden moeten worden bepaald door te observeren wat er wordt gesneden of aangedreven.
 • Als u in een omgeving met vonken werkt, moet u kiezen voor messing, koperberyllium of aluminiumbrons punches en beitels die vonkbestendigheid bieden.

V. Waarom zouden we gebruiken? Allpax zwaluwstaartpunctiehes?

A. Het is vereist om de juiste punctie te hebbenhes bij de hand tijdens onderhoud en reparatie. Het is inefficiënt en moeilijk om meerdere vervangende puncties op te slaanhes in je inventaris. Met zijn vermogen om 3/4 tot 3 inch brede flange pakkingen, Allpax De AX1855 zwaluwstaartponsset kan in elkaar grijpende zwaluwstaartverbindingen maken waar de buitenkantameter van de pakking groter is dan de breedte van het te snijden materiaal.

V. Wat zijn de belangrijkste punten om te onthouden tijdens het gebruik? Allpax AX1852 zwaluwstaartpons?

A.

 • Zorg ervoor dat medewerkers goed zijn opgeleid in het gebruik van handgereedschap.
 • Blijf snijgereedschappen sharp en bedek de sharp randen met een geschikte bekleding om het gereedschap te beschermen en prevent accidentele verwondingen door onbedoeld contact.
 • Niet van toepassing zijnssive kracht of druk op gereedschap.
 • Houd de kolf niet in de palm van uw hand wanneer u een snijgereedschap of een schroevendraaier gebruikt. Leg het altijd op een werkbank of in een bankschroef.
 • Zorg altijd voor training over het kiezen van het juiste gereedschap voor de klus, het correct gebruiken van elk gereedschap en het identificerentify wanneer het gereedschap moet worden gerepareerd.
 • Ga voorzichtig om met gereedschap. Houd ze schoon en droog en berg ze na elk gebruik goed op.

Productvarianten

ProductModelCapaciteitLichaams materiaalAantal stuksLengteLengte Prijs
ALLPAX AX1850 Zwaluwstaartpons, 3.9 inch lengte, 0.1 lbs, 1/2 inch diameter | AG8XZK AX18503/4" to 1-5/16"Staal met hoge sterkte43.875 "5 / 8 "€ 59.48
ALLPAX AX1851 Zwaluwstaartpons, 1 inch diameter, 0.2 lbs, 4.9 inch lengte | AG8XZL AX18511-5 / 16 "tot 2"Staal met hoge sterkte44.875 "1.125 "€ 60.74

Contact

Neem direct contact op met uw accountmanager voor persoonlijk advies.
We zijn beschikbaar maandag tot vrijdag, van 07:30 tot 17:00.

ALLPAX AX1852 Zwaluwstaartpons, 1-1/2 Inch Diameter, 0.2 lbs, 1.6 inch breedte
€ 62.20 /per stuk