Bron elk onderdeel Vraag nu aan

Meerdere Purchase Options Offerte

NET30-voorwaarden Een handelsaccount aanvragen

ALLPAX AX1855 Dove Tail Punch Kit, hoogwaardig staal, gewatteerde grip | AG8XZN

ALLPAX AX1855 Dove Tail Punch-set, hoogwaardig staal, gewatteerde handgreep

Beschikbaar
Artikel: AG8XZN Fabrikant: AX1855

Verwachte leverdatum: Jul 14, donderdag

€179.10 /per stuk
Toevoegen Aan Winkelwagen
Een Offerte Aanvragen

Betaling uitptibeschikbaar

Levering uitptibeschikbaar

Product Specificaties:

itemZwaluwstaartponskit
Lichaams materiaalStaal met hoge sterkte
Lengte3"
Lengte9 5 / 16 "
Aantal stuks4
UPC690773028075
Breedte3.875 "

Verzendingsinfo:

Gewicht schip (kg) 0.35
Land van herkomstUS

Beschrijving:

 • Gewatteerde rubberen grip; Hoge sterkte staal; Gemaakt in de VS

Toepassingen:

Waar kunnen we gebruik van maken? Allpax AX1855 dovetail punch kit?
Allpax AX1855 zwaluwstaart ponsset is ideal voor toepassingen waarbij de operator zwaluwstaartontwerpen op platte pakkingen moet implementeren, om de materiaalopbrengst te verhogen en het afvalpercentage aanzienlijk te verminderen. Dit heeft een directe impact op kostenbesparingen, in termen van materialen. Deze ponsset kan worden gebruikt op grote afdichtingsgebieden in transmissiop en distributiemateriaal.

Kenmerken:

 • Allpax AX1855 zwaluwstaart ponsset is ideal voor het vervaardigen van in elkaar grijpende zwaluwstaartverbindingen wanneer de buitenzijdeameter van de pakking groter is dan de breedte van het te snijden materiaal.
 • Het is een driedelige set die alle drie de industriestandaardformaten bevat voor het snijden van 3/4 tot 3 inch brede flange pakkingen.
 • Met deze kit kan de operator perfecte, sterke zwaluwstaarten ponsen in elk buigzaam materiaal.
 • Tijdens gebruik Allpax AX1855 dovetail punch kit, breed flanges kunnen worden samengevoegd door meervoudig gebruik van de punches.
 • Deze zwaluwstaartponsset verlaagt de arbeidskosten door eenvoudig slechts één snede te maken, zonder vooraf te hoeven meten, markeren of scoren.
 • Alle 3 punctieshes zijn voorzien van een gewatteerde rubberen grip die ervoor zorgt: maximum comfort tijdens continu gebruik.
 • Deze eenvoudig te gebruiken Allpax Met de AX1855 zwaluwstaartponsset kan de operator materiaal over elkaar heen leggen en beide passtukken tegelijk dubbel snijden voor een perfecte pasvorm.

Compatibele accessoires:

 • Allpax Terugslagvrije hamers: Thesde hamers zijn: ideal Voor gebruik met Allpax AX1855 zwaluwstaart ponsset. Ze hebben een kogelgeladen kop die rebound vermindert en absorbeert impact, waardoor een uitgebalanceerd gevoel wordt geboden. Het zachte oppervlak minimaliseert beschadiging en ruis, en prevents accidentele schade aan precision werk, especvooral bij het werken in krappe ruimtes. thesDe slaghamers hebben een taps toelopende handgreep met een getextureerde grip voor: superior comfort.

Normen en goedkeuringen:

Allpax De AX1855 zwaluwstaartponsset is goedgekeurd door OSHA-normen om de grootst mogelijke veiligheid te garanderen en optimum prestaties.

Installatie:

Allpax AX1855 zwaluwstaartponsset bevat fabrieksassembloedende punctiehes die geen installatie vereisen en klaar zijn voor gebruik. Het enige dat een operator nodig heeft, is een stuk papier of karton, een potlood om op het papier te markeren en een hamer.

Veelgestelde vragen:

Q. Kan Raptor Supplies help me een te vinden discoVerouderd of verouderd onderdeel?

A. Als u een bepaald onderdeel niet kunt vinden in onze online catalogus, kunt u contact opnemen met onze klantenserviceives die 24x7 beschikbaar zijn. Zij zullen u helpen erachter te komen of het product nog beschikbaar is of welke alternatieve producten er zijn. Raptor Supplies heeft ook een toegewijd inkoopteam om onze klanten te helpen bij het vinden van Amerikaanse vervangende onderdelen en producten die niet beschikbaar zijn in onze online catalogus. We kunnen ook verouderde of discontinued producten probleemloos.

Q. Welke kinds van punctiehes doet Allpax voorzien?

A. Allpax biedt een volledige catalogus van pakkingsnijders, punches, hamers, pakkinghaken en vervangende onderdelen, zoals verlengstangen, snijbladen en rechte tandwielen. De Allpax punch-catalogus bevat: holle punctiehes, knock-out gat punctiehes, power punctiehes en boog punctiehes.

V. Hoe u uw punctie onderhoudt en verzorgt?hes en beitels?

A. Om ervoor te zorgen dat uw punches en beitels jarenlang veilig en betrouwbaar werken, is routineonderhoud vereist. Enkele dingen die de operator in gedachten moet houden zijn:

 • Bij gebruik als slaggereedschap, de meeste punches en beitels hebben eerbiedige tempering, wat betekent dat het slageinde zachter is dan het werkeinde.
 • Wanneer pons- of beitelpaddenstoelen aan het opvallende uiteinde zijn, moeten ze worden gekleed om te prevent de paddestoelen stukken breken en schade veroorzaken.
 • Een behouden sharp en schone rand aan het andere uiteinde (werkeinde) zorgt ervoor dat u een gereedschap hebt dat veilig is en voor een langere tijd goed zal werken.

V. Op welke punten moet men letten bij het kopen van een pons of beitel?

A. Een van de meest prominente factoren die: impactDe sterkte en duurzaamheid van een pons of beitel is het staal dat bij de vervaardiging ervan wordt gebruikt. Allpax AX1855 zwaluwstaart punctiehes zijn gemaakt van warmtebehandeld, hooggelegeerd staal en hebben een werkend uiteinde dat zijn rand en vorm voor een lange tijd behoudt. Ze hebben een hard slaguiteinde dat kan worden geslagen zonder te breken of te barsten. Voordat u uw pur . maaktchase, houd dan rekening met de volgende punten:

 • de diameTer, grootte en vorm van de vereiste sneden moeten worden bepaald door te observeren wat er wordt gesneden of aangedreven.
 • Als u in een omgeving met vonken werkt, moet u kiezen voor messing, koperberyllium of aluminiumbrons punches en beitels die vonkbestendigheid bieden.

V. Waar moet men rekening mee houden tijdens het gebruik? Allpax AX1855 zwaluwstaart punctiehes met lijm?

A. Bij het lijmen of aanbrengen van RTV op zwaluwstaartverbindingen omsembly of positionering, gebruik zo weinig lijm / RTV als possible. een uitzonderingssiEen kleine hoeveelheid lijm of RTV zal dienen als smeermiddel tussen de contactoppervlakken, wat waarschijnlijk zal leiden tot extrusie van de zwaluwstaartverbinding en uiteindelijk falen van de afdichting.

V. Waarom gebruiken? Allpax AX1855 dovetail punch kit?

A. Het is noodzakelijk om de juiste punctie te hebbenhes bij de hand tijdens onderhoud en reparatie. Het is inefficiënt en impossiin staat om tal van vervangende puncties op te slaanhes in je inventaris. Met zijn vermogen om 3/4 tot 3 inch brede flange pakkingen, Allpax De AX1855 zwaluwstaartponsset kan in elkaar grijpende zwaluwstaartverbindingen maken waar de buitenkantameter van de pakking groter is dan de breedte van het te snijden materiaal.

Contact

Neem direct contact op met uw accountmanager voor persoonlijk advies.
We zijn beschikbaar maandag tot vrijdag, van 07:30 tot 17:00.

ALLPAX AX1855 Dove Tail Punch-set, hoogwaardig staal, gewatteerde handgreep
€179.10 /per stuk