Kies een langjij veroudert

Deutsch

English

Bron elk onderdeel Vraag nu aan

Meerdere Purchase Options Offerte

NET30-voorwaarden Een handelsaccount aanvragen

ALLPAX AX4010 Middelzware pakkingsnijderset, 1 tot 13 inch snijdiameter. | AG8XTH

ALLPAX AX4010 Middelzware pakkingsnijset, snijdiameter van 1 tot 13 inch.

Beschikbaar
Artikel: AG8XTH Fabrikant: AX4010

Verwachte leverdatum: Feb 3, vrijdag

€ 313.26 /per stuk
Toevoegen Aan Winkelwagen
Een Offerte Aanvragen

Betaling uitptibeschikbaar

Levering uitptibeschikbaar

Product Specificaties:

itemPakkingsnijkit
Lichaams materiaalAluminium
Materiaal van de kastPlastic
Coating afwerkingVerchroomd
SnijplankJa
Lengte3.94 "
Lengte19 "
Maximaal Werk dikness0.75 "
Maximum Snijden Diameter13 ", 330 mm
Minimale snijdikteameter1 ", 25 mm
MeetsysteemImperial , Metriek
UPC690773028334
Breedte18.75 "

Verzendingsinfo:

Gewicht schip (kg) 4.77
Land van herkomstUS

Beschrijving:

Op zoek naar stevige maar voordelige pakkingsnijders om afdichtingen te maken, nauwkeurige sneden te maken en schone randen achter te laten, zodat pakkingen goed passen en een goede afdichting vormen. Bij Raptor Supplies, bieden wij een breed scala aan gemotoriseerde en handbediende pakkingsnijders en accessoires, zoals schaalstaven, snijbladen, hardwaresets, handgrepen, assen, snijschijven, druklagers, verlengarmen en andere vervangende onderdelen.
Waarom Allpax AX4010 pakkingsnijder kit?
Allpax 4000 Series middelzware extensie-stijl pakkingsnijders, zoals AX4010, verplaatsen hun bladblok aroen een centraal draaipunt om kleine tot grote diameter ring pakkingen. De schaal op het blok kan worden ingesteld om pakkingen van a . te vormen specific buiten en binnen diameter. Zij zijn ideal voor het vervaardigen van pakkingen in het veld. Ze zijn verkrijgbaar in compacte, lichte, middelzware en zware uitvoeringenptions.

Allpax De AX4010 pakkingsnijderset biedt een compleet assortiment pakkingsnijgereedschappen voor het nauwkeurig en nauwkeurig snijden van cirkelvormige verbindingen of pakkingen in leer, rubber, plastic en soortgelijke materialen. Allpax AX4010 pakkingsnijderset bestaat uit een aluminium snijblok, standaard en heavy-duty snijbladen en geplateerde stalen verlengstangen. Het aluminium snijblok van de AX4010 pakkingsnijder wordt geleverd met een dubbele (inch / metrische) snij-indicator. De verschuifbare, gekartelde moer kan worden gebruikt om de snijradius aan te passen en geplateerde, stalen verlengstangen zijn voorzien voor sneden tot 13 inches (330 mm) in afmameTer.

Toepassingen:

Waar kunnen we de . gebruiken Allpax AX4010 pakkingsnijder kit?

Deze eenvoudig te bedienen Allpax De AX4010 pakkingsnijderset is snel en eenvoudig in te stellen. Het kan worden gebruikt om een ​​verscheidenheid aan pakking- en afdichtingsmaterialen effectief te snijden, waaronder:

 • Afdichtingsblad van kurk.
 • Rubberplaat (zowel recht rubber als versterkte kwaliteiten).
 • Engineering en industrieel vilt.
 • Gecomprimeerd niet-asbestos fiber (CNAF) pakkingmaterialen.
 • Grafiet pakkingplaat (except die met stalen wapening).
 • Zacht PTFE en kunststof afdichtingsvel.

Allpax De AX4010 wordt geleverd met zowel standaard- als heavy-duty snijbladen. De standaard messen zijn geweldig voor rubber, spons en kurken. De heavy-duty messen kunnen worden gebruikt om gecomprimeerd te snijden, niet alsbestos vezelmaterialen.

Kenmerken:

 • AX4010 pakkingsnijderset is ontworpen voor het snijden van niet-stijve of niet-metalen pakkingmaterialen.
 • Allpax AX4010 pakkingsnijder kan worden gebruikt met een verscheidenheid aan materialen, waaronder kurk, rubber, vezels, spons en meer.
 • Deze AX4010 pakkingsnijderset bevat een aluminium snijblok, stalen verlengstangen, standaard en heavy-duty messen en een dubbele metrische / imperial snij-indicator.
 • De dubbele metrische / imperial snij-indicator heeft een veilige, comfortabele grip met gemakkelijk af te lezen, gegraveerde schalen die zorgen voor: precision bezuinigingen.
 • De AX4010 pakkingsnijderset wordt geleverd in een plastic koffer, waardoor de gebruiker hem gemakkelijk in het veld kan dragen.

Normen en goedkeuringen:

 • Allpax AX4010 pakkingsnijderset voldoet aan de OSHA-normen om een ​​veilige en risicovrije werkomgeving te garanderen. Het merk passeert ook een Factory Accepantietest voor het retorten van voedsel.

Installatie:

Allpax AX4010 pakkingsnijderset bevat fabrieksassemontlucht gereedschap dat geen installatie vereist en klaar is voor gebruik. Een operator heeft een stuk papier of karton en een potlood nodig om het papier of het pakkingmateriaal te markeren.

Veelgestelde vragen:

V. Wat is het nut van de? Allpax AX4010 pakkingsnijder?

A. Allpax AX4010 pakkingsnijders worden gebruikt voor het nauwkeurig snijden van pakkingen en cirkelvormige verbindingen in verschillende materialen, zoals leer, rubber, kunststof, PTFE en vulcanised vezel met dikkenestot 8 mm.

Q. doet Raptor Supplies vergelijkbare pakkingsnijsets met verschillende pakkingsnijcapaciteiten aanbieden?

A. Ja, Raptor Supplies biedt ook Allpax AX4020 pakkingsnijdersets en Allpax AX4030 pakkingsnijdersets verkrijgbaar in een snijdiameter van 1 en 37 inches, opnieuwspectief.

V. Hoe? Allpax pakkingsnijders in roterende stijl werken?

A. Roterende pakkingsnijders kom met een stationaire frame en een door een slinger aangedreven set roterende doorslijpschijven. Stel voor de bediening eerst de schaalbalk in op de gewenste buitenste diameter (OD) en maak een klein gaatje in het midden van het te snijden pakkingmateriaal. Open vervolgens de frees, plaats het materiaal op een schaalstaafas en zet vast met de kartelmoer. Laat met één hand de doorslijpschijf zakken en oefen druk uit, terwijl u met de andere hand aan de slinger draait. Verwijder nu overtollig materiaal, stel de schaalbalk in op de gewenste binnendiameter (ID) en maak nog een cirkelvormige snede aroen die omtrek. Finally, verwijder de afgewerkte flange pakking.

V. Hoe te gebruiken? Allpax pakkingsnijders in verlengingsstijl?

A. Allpax pakkingsnijders in verlengingsstijl hebben een snijblok met modulaire verlengstangen en een adaptafel snijblad. Maak eerst een klein gaatje in het midden van het te snijden pakkingmateriaal. Leg nu het pakkingmateriaal plat op de snijplank, steek de centrale pen door het gat en steek deze in een ferrule in het bord. Stel het mes in op de gewenste zaagdiepte. nutsvoorzieningen loosnl de kartelmoer zodat het lemmet op de gewenste buitendiameter (OD). Eventueel extensies toevoegen/verwijderen. Plaats de verlengingsstaart op de pin. Houd de pin met één hand vast, grijp het blok met de andere hand en oefen neerwaartse druk uit door een cirkelvormig patroon te vegen aroen de omtrek van het pakkingmateriaal. Verwijder nu overtollig materiaal en stel de frees af op de gewenste binnendiameter (ID) en maak nog een cirkelvormige snede aroen die omtrek. Finally, verwijder de afgewerkte flange pakking.

Productvarianten

ProductModelMaximum Snijden DiameterMinimale snijdikteameterSnijplankMeetsysteemMaximaal Werk diknessCoating afwerkingLichaams materiaal Prijs
ALLPAX AX4000 middelzware pakkingsnijder, geen snijplank, snijdiameter van 1 tot 13 inch. | AG8XTG AX400013 ", 330 mm1 ", 25 mmNeeImperial , Metriek0.75 "VerchroomdAluminium€ 284.78
ALLPAX AX4020 Middelzware pakkingsnijderset, 1 tot 25 inch snijdiameter. | AG8XTJ AX402025 ", 635 mm1 ", 25 mmJaImperial , Metriek0.75 "VerchroomdAluminium€ 331.44
ALLPAX AX4030 Middelzware pakkingsnijset, 1 tot 37 inch snijdiameter. | AG8XTK AX403037 ", 940 mm1 ", 25 mmJaImperial , Metriek0.75 "VerchroomdAluminium€ 357.12
ALLPAX AX4040 Middelzware pakkingsnijset, snijdiameter van 1 tot 49 inch. | AG8XTL AX404049 ", 1245 mm1 ", 25 mmJaImperial , Metriek0.75 "VerchroomdAluminium€ 370.96

Contact

Neem direct contact op met uw accountmanager voor persoonlijk advies.
We zijn beschikbaar maandag tot vrijdag, van 07:30 tot 17:00.

ALLPAX AX4010 Middelzware pakkingsnijset, snijdiameter van 1 tot 13 inch.
€ 313.26 /per stuk