Kies een langjij veroudert

Deutsch

English

Bron elk onderdeel Vraag nu aan

Meerdere Purchase Options Offerte

NET30-voorwaarden Een handelsaccount aanvragen

ALLPAX AX6030 Heavy-Duty pakkingsnijderset, 1/4 tot 37 inch snijdiameter | AG8XRX

ALLPAX AX6030 Heavy-Duty pakkingsnijderset, 1/4 tot 37 inch snijdiameter

Beschikbaar
Artikel: AG8XRX Fabrikant: AX6030

Verwachte leverdatum: Feb 3, vrijdag

€ 478.38 /per stuk
Toevoegen Aan Winkelwagen
Een Offerte Aanvragen

Betaling uitptibeschikbaar

Levering uitptibeschikbaar

Product Specificaties:

itemPakkingsnijkit
Lichaams materiaalMessing
Coating afwerkingVerchroomd
SnijplankJa
Type pakkingsnijder:Uitbreidingsstijl:
Lengte3.5 "
Lengte18.5 "
Maximaal Werk dikness0.75 "
Maximum Snijden Diameter37 "
Minimale snijdikteameter0"
Aantal stuks30
Aantal stukken32
Totale lengte18 1 / 2 "
MeetsysteemImperial
UPC690773030269
Gebruikt voorMessing, chroom, kunststof, staal
Breedte18.5 "

Verzendingsinfo:

Gewicht schip (kg) 5.13
Hoogte schip (cm)8.89
Scheepslengte (cm)46.99
Breedte schip (cm)46.99
Land van herkomstUS

Beschrijving:

Toepassingen:

Allpax AX6030 heavy-duty pakkingsnijderset wordt gebruikt in chemical & energiecentrales, scheepswerven, brouwerijen, olieraffinaderijen, koelinstallaties en automobile fabrieken voor het snijden van pakkingen of ronde verbindingen gemaakt van plastic, leer, rubber of soortgelijke materialen.

Kenmerken:

  • Allpax AX6030 pakkingsnijderset voor zwaar gebruik wordt gebruikt voor het nauwkeurig en nauwkeurig snijden van pakkingen of cirkelvormige verbindingen van rubber, leer, plastic of soortgelijke materialen.
  • Deze pakkingsnijderset in verlengingsstijl heeft een ergonomisch ontwerp voor een stevige en comfortabele grip en een gemakkelijk af te lezen precision schaal voor eenvoudige meting.
  • Allpax De AX6030-snijset heeft stalen verlengstangen met verchroming om corrosieweerstand te bieden en maakt het snijden van pakkingen tot 61 inch mogelijkhes (1550 mm) in afmameTer.
  • Deze heavy-duty pakkingsnijderset is uitgerust met een plaat van 18 inch x 18 inch (457 mm x 457 mm) met een niet-glad, plastic gestructureerd oppervlak om de wrijving van het mes te verminderen en zelfherstel na elk gebruik mogelijk te maken.
  • Allpax AX6030 heavy-duty pakkingsnijderset is voorzien van verschuifbare kartelmoeren voor het aanpassen van de snijradius en bevat een robuuste opbergkoffer, een zwaluwstaartontwerpsjabloon, een boutgat-locatorsjabloon en een centrale penhandgreep.

Compatibele accessoires:

  • Allpax AX6030 heavy-duty pakkingsnijder is compatibel met de AX1613 middelste pin ferrules die helpen bij het aanpassen en onderhouden van pakkingsnijders. these pin ferrules zijn gemaakt van zink om corrosie te weerstaan ​​en kunnen worden gebruikt als vervanging voor missing & versleten snijonderdelen.

Installatie:

Allpax AX6030 heavy duty pakkingsnijderset biedt installatie in het veld door de diameter van de pakkingen.

Veelgestelde vragen:

V. Waar wordt een pakkingsnijder voor gebruikt?

A. Pakkingfrezen zijn: ideal voor het nauwkeurig snijden van cirkelvormige verbindingen en pakkingen (met dikkenessen tot 8 mm) in materialen zoals rubber, kunststof, leer, PTFE en vulcanede vezel.

Q. doet Raptor Supplies vergelijkbare pakkingsnijsets in verschillende pakkingsnijcapaciteiten aanbieden?

A. Ja, Raptor Supplies aanbiedingen Allpax AX6050 pakkingsnijdersets met pakkingsnijcapaciteit tot 61 inches.

V. Wat is een handpakkingsnijder?

A. Handmatige pakkingsnijders worden gebruikt voor het maken van versteksneden om afdichtingen te passen en afwerking af te werken aroen hatches & deuren. Hun handvatten knijpen en slaan tegelijkertijd met hun schuine mes op de anvil basis voor het nauwkeurig doorsnijden van de pakking.

V. Hoe werken pakkingsnijders in roterende stijl?

A. Roterende pakkingsnijders een stationaire f . hebbenrame met een slingeraangedreven set roterende doorslijpschijven. Stel voor de bediening eerst de schaalbalk in op de gewenste buitenste diameter (OD) en prik een klein gaatje in het midden van het te snijden pakkingmateriaal. Open de frees, plaats het materiaal op een schaalstaafas en zet vast met de kartelmoer. Laat met één hand de doorslijpschijf zakken en oefen druk uit, terwijl u met de andere hand ook aan de slinger draait. Verwijder overtollig materiaal en stel de schaalbalk in op de gewenste binnendiameter (ID) en maak nog een cirkelvormige snede aroen die omtrek. Finally, verwijder de afgewerkte flange pakking.

V. Hoe werken pakkingsnijders in verlengingsstijl?

A. Verlengstijl pakkingsnijders hebben een maaiblok met modulaire verlengstukken en een verstelbaar snijblad. Prik voor de bediening een klein gaatje in het midden van het te snijden pakkingmateriaal. Leg het pakkingmateriaal plat op de snijplank en steek de centrale pen door het gat en steek deze in een ferrule in het bord. Stel het mes in op de gewenste zaagdiepte. Loosnl de kartelmoer zodat het lemmet op de gewenste buitendiameter (OD) ook. Voeg eventueel extensions toe/verwijder indien nodig en plaats de extension tail op de pin. Houd de pin met één hand vast, grijp het blok met de andere hand en oefen neerwaartse druk uit door een cirkelvormig patroon te vegen aroen de omtrek van het pakkingmateriaal. Verwijder overtollig materiaal en stel de frees af op de gewenste binnendiameter (ID) en maak nog een cirkelvormige snede aroen die omtrek. Finally, verwijder de afgewerkte flange pakking.

V. Hoe bepaal ik welk type pakkingsnijder beter geschikt is voor mijn toepassing?

A. Draagbare, uitschuifbare pakkingsnijders zijn lichtgewicht en modulair van aard, waardoor dezeem sgeschikt voor de fabricage en vormgeving van pakkingen in het veld. thesDe pakkingsnijders hebben vaak de voorkeur voor het snijden van niet-metalen of niet-stijve pakkingmaterialen. Aan de andere kant zijn pakkingsnijders in roterende stijl zware gereedschappen die in een bankschroef zijn gemonteerd, clamprechtopstaand of vastgeschroefd aan een werkbank. these units zijn perfect voor een vaste locatie en hebben vaak de voorkeur voor het vervaardigen van meer metalen of stijve materialen, evenals onregelmatige, flange-vormige pakkingen.

Productvarianten

ProductModelMaximum Snijden DiameterMinimale snijdikteameterGebruikt voorAantal stuksMeetsysteemMaximaal Werk dikness Prijs
ALLPAX AX6010 Zwaar uitgevoerde pakkingsnijderset, 1/4 tot 13 inch snijdiameter | AG8XRV AX601013 "0"Messing, chroom, kunststof, staal30Imperial0.75 "€ 430.12
ALLPAX AX6020 Zwaar uitgevoerde pakkingsnijderset, 1/4 tot 25 inch snijdiameter | AG8XRW AX602025 "0"Messing, chroom, kunststof, staal30Imperial0.75 "€ 457.20
ALLPAX AX6040 Heavy-Duty pakkingsnijderset, 1/4 tot 49 inch snijdiameter | AG8XRY AX604049 "0"Messing, chroom, kunststof, staal30Imperial0.75 "€ 506.12
ALLPAX AX6050 Heavy-Duty pakkingsnijderset, 1/4 tot 61 inch snijdiameter | AG8XRZ AX605061 "0"Messing, chroom, kunststof, staal30Imperial0.75 "€ 527.74

Contact

Neem direct contact op met uw accountmanager voor persoonlijk advies.
We zijn beschikbaar maandag tot vrijdag, van 07:30 tot 17:00.

ALLPAX AX6030 Heavy-Duty pakkingsnijderset, 1/4 tot 37 inch snijdiameter
€ 478.38 /per stuk