ALLPAX AX6050 heavy-duty pakkingsnijset, 1/4 tot 61 inch snijdiameter | AG8XRZ

ALLPAX AX6050 Pakkingsnijderset, zwaar uitgevoerd, geen snijplank, snijdiameter van 1/4 tot 61 inch

Beschikbaar
Artikel: AG8XRZ Model: AX6050

Haal het door Mar 1, vrijdag

Komt niet in aanmerking voor platte verzending. Vaste verzending is beschikbaar bij een bestelwaarde van € 99,00 of meer en een totaalgewicht van minder dan 10 pond.

€883.24 /eenheid
Toevoegen Aan Winkelwagen
Een Offerte Aanvragen

Betalingsopties beschikbaar

Beschikbare leveringsopties

Product specificaties:

itemPakkingsnijkit
Blok materiaalMessing
Bordgrootte18 "x 18"
Lichaams materiaalMessing
Coating afwerkingVerchroomd
SnijplankJa
FinishVerchroomd
Type pakkingsnijder:Uitbreidingsstijl:
Lengte3 1 / 2 "
Inclusief(6) Standaardmessen, (6) Zwaar uitgevoerde messen, (1) Korte middenpen, (1) Middelgrote middenpen, (1) Lange middenpen, (1) Schijfpen, (1) Paal met offsetpen, ( 1) Draaipaal, (1) Draaipaal verlengstuk, (3) Kartelmoer voor draaipaal, (3) Kartelmoer voor verlengstuk
Lengte18 1 / 2 "
Max. Hoogte Werk dikte3 / 4 "
Maximale snijdiameter61 "
Minimale snijdiameter0"
Aantal stukken30
MeetsysteemImperial
Type Heavy Duty
Gebruikt voorMessing, chroom, kunststof, staal
Breedte18 1 / 2 "

Verzendingsinfo:

Gewicht schip (kg) 5.18
Hoogte schip (cm)8.89
Scheepslengte (cm)46.99
Breedte schip (cm)46.99
Land van herkomstUS

Productdetails:

Toepassingen:

Allpax AX6050 heavy-duty pakkingsnijset wordt gebruikt in chemische en energiecentrales, scheepswerven, brouwerijen, olieraffinaderijen, koelinstallaties en autofabrieken voor het nauwkeurig en precies snijden van pakkingen of ronde verbindingen van plastic, leer, rubber of soortgelijke materialen.

Kenmerken:

 • Allpax AX6050 pakkingsnijset voor zwaar gebruik wordt gebruikt in chemische en energiecentrales, scheepswerven, brouwerijen, olieraffinaderijen, koelinstallaties en autofabrieken voor het nauwkeurig snijden van pakkingen of ronde verbindingen van rubber, leer, plastic of soortgelijke materialen.
 • Deze heavy-duty pakkingsnijderset is uitgerust met een plaat van 18 x 18 inch (457 x 457 mm) met een niet-glad, plastic gestructureerd oppervlak om de wrijving van het mes te verminderen en zelfherstel na elk gebruik mogelijk te maken.
 • Deze AX6050-snijset heeft stalen verlengstukken met verchroomde coating om corrosiebestendigheid te bieden en pakkingen te snijden tot een diameter van 61 inch (1550 mm).
 • Allpax AX6050 pakkingsnijset met verlengstuk heeft een ergonomisch ontwerp, biedt een stevige en comfortabele grip en een gemakkelijk afleesbare precisieschaal voor eenvoudige metingen.
 • Deze AX6050 pakkingsnijderset is voorzien van verschuifbare kartelmoeren voor het aanpassen van de snijradius en bevat een robuuste opbergkoffer, een boutgatlokalisatiesjabloon, een zwaluwstaartontwerpsjabloon en een centrale penhandgreep.

Compatibele accessoires:

 • Allpax AX6050 heavy-duty pakkingsnijset is compatibel met die van het merk AX1613 adereindhulzen in het midden die helpen bij het wijzigen of onderhouden van pakkingsnijders. Deze penhulzen hebben een zinkconstructie om corrosie tegen te gaan en bieden vervanging voor ontbrekende of versleten freesonderdelen.

Installatie:

De Allpax AX6050 heavy-duty pakkingsnijset kan op locatie worden geïnstalleerd door de diameter van de pakkingen aan te passen.

Veelgestelde vragen:

Q. doet Raptor Supplies vergelijkbare pakkingsnijsets aanbieden met verschillende pakkingsnijcapaciteiten?

A. Ja, Raptor Supplies biedt ook AllpaxAX6010 samen met AllpaxAX6030 pakkingsnijsets met pakkingsnijcapaciteiten tot respectievelijk 13 en 37 inch.

V. Wat zijn de toepassingen van een pakkingsnijder?

A. Pakkingsnijders zijn ontworpen voor het nauwkeurig snijden van pakkingen en ronde verbindingen in materialen zoals kunststof, leer, rubber, PTFE en gevulkaniseerde vezels met een dikte tot 8 mm.

V. Hoe bepaal ik welk type pakkingsnijder geschikt is voor mijn toepassing?

A. Draagbare pakkingsnijders met verlengstuk zijn licht van gewicht en compact van aard, waardoor ze ideaal zijn voor het vervaardigen en vormen van pakkingen in het veld. Deze pakkingsnijders hebben meestal de voorkeur voor het snijden van niet-metalen of niet-stijve pakkingmaterialen. Terwijl roterende pakkingsnijders zware gereedschappen zijn die in een bankschroef zijn gemonteerd, rechtop zijn geklemd of met bouten op een werkbank zijn bevestigd. Deze units zijn ideaal voor een vaste locatie en hebben meestal de voorkeur voor het smeden van meer metalen of stijve materialen, evenals onregelmatige, flensvormige pakkingen.

V. Hoe werken pakkingsnijders in roterende stijl?

A. Roterende pakkingsnijders hebben een stationair frame met een door een kruk aangedreven stel roterende doorslijpschijven. Om te werken, stelt u eerst de schaalbalk in op de gewenste buitendiameter (OD) en prikt u een klein gaatje in het midden van het te snijden pakkingmateriaal. Open vervolgens de snijder, plaats het materiaal op een as van een schaalbalk en zet vast met de kartelmoer. Laat met één hand de doorslijpschijf zakken en oefen druk uit, terwijl u met de andere hand de slinger draait. Verwijder nu overtollig materiaal, pas de schaalbalk aan op de gewenste binnendiameter (ID) en maak nog een cirkelvormige snede rond die omtrek. Verwijder ten slotte de afgewerkte flenspakking.

V. Hoe werken pakkingsnijders in verlengingsstijl?

A. Pakkingsnijders met verlengstuk hebben een messenblok met modulaire verlengstukken en een verstelbaar snijblad. Voor het gebruik van deze eenheden:

A.

 • Prik een gat met een kleine diameter in het midden van het pakkingmateriaal dat moet worden doorgesneden.
 • Leg het materiaal plat op de snijplank.
 • Steek de middelste pin door het gat en steek deze in een ferrule in het bord.
 • Stel het mes in op de gewenste zaagdiepte.
 • Draai de kartelmoer los en stel deze in op de gewenste buitendiameter.
 • Eventueel extensies toevoegen/verwijderen.
 • Plaats de staart van de verlenging op de pin.
 • Pak het blok met één hand vast, terwijl u met de andere de pin vasthoudt.
 • Veeg een cirkelvormig patroon rond de omtrek van het materiaal terwijl u tegelijkertijd neerwaartse druk uitoefent. Verwijder het overtollige materiaal.
 • Stel de snijplotter af op de gewenste binnendiameter en snij nog een cirkelvormig patroon rond die omtrek.
 • Verwijder ten slotte de afgewerkte flenspakking.

V. Wat is een handpakkingsnijder?

A. Handbediende pakkingsnijders worden gebruikt voor het maken van versteksneden om afdichtingen aan te brengen en voor het afwerken van randen rond luiken en deuren. Hun handvatten knijpen en slaan tegelijkertijd hun schuine mes op de aambeeldbasis om precies door de pakking te snijden.

Productvarianten

ProductModelMaximale snijdiameterMinimale snijdiameterGebruikt voorMeetsysteemMax. Hoogte Werk diktePrijs
ALLPAX AX6010 zware pakkingsnijset, snijdiameter van 1/4 tot 13 inch | AG8XRV AX601013 "0"Messing, chroom, kunststof, staalImperial3 / 4 "€719.88
ALLPAX AX6020 Pakkingsnijset voor zwaar gebruik, snijdiameter van 1/4 tot 25 inch | AG8XRW AX602025 "0"Messing, chroom, kunststof, staalImperial3 / 4 "€765.16
ALLPAX AX6030 heavy-duty pakkingsnijset, 1/4 tot 37 inch snijdiameter | AG8XRX AX603037 "0"Messing, chroom, kunststof, staalImperial3 / 4 "€800.63
ALLPAX AX6040 heavy-duty pakkingsnijset, 1/4 tot 49 inch snijdiameter | AG8XRY AX604049 "0"Messing, chroom, kunststof, staalImperial3 / 4 "€847.08

Neem contact met ons op

Neem direct contact op met uw accountmanager voor persoonlijk advies.
We zijn beschikbaar maandag tot vrijdag, van 07:30 tot 17:00.

ALLPAX AX6050 Pakkingsnijderset, zwaar uitgevoerd, geen snijplank, snijdiameter van 1/4 tot 61 inch
€883.24 /eenheid