Kies een langjij veroudert

Deutsch

English

Bron elk onderdeel Vraag nu aan

Meerdere Purchase Options Offerte

NET30-voorwaarden Een handelsaccount aanvragen

ALLPAX AX6050 Heavy-Duty pakkingsnijderset, 1/4 tot 61 inch snijdiameter | AG8XRZ

ALLPAX AX6050 Heavy-Duty pakkingsnijderset, 1/4 tot 61 inch snijdiameter

Beschikbaar
Artikel: AG8XRZ Fabrikant: AX6050

Verwachte leverdatum: Feb 3, vrijdag

€ 527.74 /per stuk
Toevoegen Aan Winkelwagen
Een Offerte Aanvragen

Betaling uitptibeschikbaar

Levering uitptibeschikbaar

Product Specificaties:

itemPakkingsnijkit
Lichaams materiaalMessing
Coating afwerkingVerchroomd
SnijplankJa
Type pakkingsnijder:Uitbreidingsstijl:
Lengte3.5 "
Lengte18.5 "
Maximaal Werk dikness0.75 "
Maximum Snijden Diameter61 "
Minimale snijdikteameter0"
Aantal stuks30
Aantal stukken36
Totale lengte18 1 / 2 "
MeetsysteemImperial
UPC690773030283
Gebruikt voorMessing, chroom, kunststof, staal
Breedte18.5 "

Verzendingsinfo:

Gewicht schip (kg) 5.18
Hoogte schip (cm)8.89
Scheepslengte (cm)46.99
Breedte schip (cm)46.99
Land van herkomstUS

Beschrijving:

Toepassingen:

Allpax AX6050 heavy-duty pakkingsnijderset wordt gebruikt in chemical & energiecentrales, scheepswerven, brouwerijen, olieraffinaderijen, koelinstallaties en automobile fabrieken voor het nauwkeurig en precies snijden van pakkingen of cirkelvormige verbindingen van kunststof, leer, rubber of soortgelijke materialen.

Kenmerken:

 • Allpax AX6050 heavy-duty pakkingsnijderset wordt gebruikt in chemical & energiecentrales, scheepswerven, brouwerijen, olieraffinaderijen, koelinstallaties en automobile fabrieken voor het nauwkeurig snijden van pakkingen of cirkelvormige verbindingen gemaakt van rubber, leer, plastic of soortgelijke materialen.
 • Deze heavy-duty pakkingsnijderset is uitgerust met een plaat van 18 x 18 inch (457 x 457 mm) met een niet-glad, plastic gestructureerd oppervlak om de wrijving van het mes te verminderen en zelfherstel na elk gebruik mogelijk te maken.
 • Deze AX6050-snijset heeft stalen verlengstangen met verchroming om corrosieweerstand te bieden en pakkingen te snijden tot 61 inches (1550 mm) in afmameTer.
 • Allpax AX6050 pakkingsnijderset met verlengingsstijl heeft een ergonomisch ontwerp, biedt een stevige en comfortabele grip en een gemakkelijk af te lezen precision schaal voor eenvoudige meting.
 • Deze AX6050 pakkingsnijderset is voorzien van verschuifbare kartelmoeren voor het aanpassen van de snijradius en bevat een robuuste opbergkoffer, een boutgatlokalisatiesjabloon, een zwaluwstaartontwerpsjabloon en een centrale penhandgreep.

Compatibele accessoires:

 • Allpax AX6050 heavy-duty pakkingsnijderset is compatibel met de AX1613 middelste pin ferrules die helpen bij het aanpassen of onderhouden van pakkingsnijders. these pin ferrules bieden een zinkconstructie om corrosie te weerstaan ​​en vervangingen te bieden voor missing of versleten snijonderdelen.

Installatie:

Allpax AX6050 heavy-duty pakkingsnijderset biedt installatie in het veld door de diameter van de pakkingen.

Veelgestelde vragen:

Q. doet Raptor Supplies vergelijkbare pakkingsnijsets aanbieden met verschillende pakkingsnijcapaciteiten?

A. Ja, Raptor Supplies biedt ook Allpax AX6010 en Allpax AX6030 pakkingsnijdersets met pakkingsnijcapaciteiten tot 13 en 37 inches, opnieuwspectief.

V. Wat zijn de toepassingen van een pakkingsnijder?

A. Pakkingsfrezen zijn ontworpen voor: precision snijden van pakkingen en cirkelvormige verbindingen in materialen, zoals kunststof, leer, rubber, PTFE en vulcanised vezel met dikkenestot 8 mm.

V. Hoe bepaal ik welk type pakkingsnijder geschikt is voor mijn toepassing?

A. Draagbare pakkingsnijders in verlengingsstijl zijn lichtgewicht en hebben een compact karakter waardoor ze ideal voor de fabricage en vormgeving van pakkingen in het veld. thesDe pakkingsnijders hebben meestal de voorkeur voor het snijden van niet-metalen of niet-stijve pakkingmaterialen. Terwijl pakkingsnijders in roterende stijl zware gereedschappen zijn die in een bankschroef zijn gemonteerd,lamprechtopstaand of vastgeschroefd aan een werkbank. these stuk(s) zijn ideal voor een vaste locatie en hebben meestal de voorkeur voor het smeden van meer metalen of stijve materialen, evenals onregelmatige, flange-vormige pakkingen.

V. Hoe werken pakkingsnijders in roterende stijl?

A. Roterende pakkingsnijders een stationaire f . hebbenrame met een slingeraangedreven set roterende doorslijpschijven. Stel voor de bediening eerst de schaalbalk in op de gewenste buitenste diameter (OD) en prik een klein gaatje in het midden van het te snijden pakkingmateriaal. Open vervolgens de frees, plaats het materiaal op een schaalstaafas en zet vast met de kartelmoer. Laat met één hand de doorslijpschijf zakken en oefen druk uit, terwijl u met de andere hand ook aan de slinger draait. Verwijder nu overtollig materiaal, stel de schaalbalk in op de gewenste binnendiameter (ID) en maak nog een cirkelvormige snede aroen die omtrek. Finally, verwijder de afgewerkte flange pakking.

V. Hoe werken pakkingsnijders in verlengingsstijl?

A. Verlengde pakkingsnijders hebben een messenblok met modulaire verlengstangen en een verstelbaar snijblad. Voor het gebruik vanhese stuk(s):

A.

 • Een gaatje doorboren met een kleine diameter, in het midden van het pakkingmateriaal dat moet worden gesneden.
 • Leg het materiaal plat op de snijplank.
 • Steek de middelste pin door het gat en steek deze in een ferrule in het bord.
 • Stel het mes in op de gewenste zaagdiepte.
 • Loosnl de kartelmoer en stel deze af op de gewenste buitendiameTer.
 • Eventueel extensies toevoegen/verwijderen.
 • Plaats de staart van de verlenging op de pin.
 • Pak het blok met één hand vast, terwijl u met de andere de pin vasthoudt.
 • Een cirkelvormig patroon vegen aroen de omtrek van het materiaal terwijl u tegelijkertijd neerwaartse druk uitoefent. Verwijder het overtollige materiaal.
 • Stel de snijder af op de gewenste binnendiameter en knip nog een cirkelvormig patroon aroen die omtrek.
 • Finally, verwijder de afgewerkte flange pakking.

V. Wat is een handpakkingsnijder?

A. Handmatige pakkingsnijders worden gebruikt voor het maken van versteksneden om afdichtingen te passen en afwerking af te werken aroen hatches & deuren. Hun handvatten knijpen en slaan tegelijkertijd met hun schuine mes op de anvil basis voor het nauwkeurig doorsnijden van de pakking.

Productvarianten

ProductModelMaximum Snijden DiameterMinimale snijdikteameterGebruikt voorAantal stuksMeetsysteemMaximaal Werk dikness Prijs
ALLPAX AX6010 Zwaar uitgevoerde pakkingsnijderset, 1/4 tot 13 inch snijdiameter | AG8XRV AX601013 "0"Messing, chroom, kunststof, staal30Imperial0.75 "€ 430.12
ALLPAX AX6020 Zwaar uitgevoerde pakkingsnijderset, 1/4 tot 25 inch snijdiameter | AG8XRW AX602025 "0"Messing, chroom, kunststof, staal30Imperial0.75 "€ 457.20
ALLPAX AX6030 Heavy-Duty pakkingsnijderset, 1/4 tot 37 inch snijdiameter | AG8XRX AX603037 "0"Messing, chroom, kunststof, staal30Imperial0.75 "€ 478.38
ALLPAX AX6040 Heavy-Duty pakkingsnijderset, 1/4 tot 49 inch snijdiameter | AG8XRY AX604049 "0"Messing, chroom, kunststof, staal30Imperial0.75 "€ 506.12

Contact

Neem direct contact op met uw accountmanager voor persoonlijk advies.
We zijn beschikbaar maandag tot vrijdag, van 07:30 tot 17:00.

ALLPAX AX6050 Heavy-Duty pakkingsnijderset, 1/4 tot 61 inch snijdiameter
€ 527.74 /per stuk