Kies een langjij veroudert

Deutsch

English

ALLPAX AX6100 Heavy-duty metrische pakkingsnijder, geen snijplank, 6 tot 330 mm snijdiameter. | AG8XTA

ALLPAX AX6100 Heavy-duty metrische pakkingsnijder, geen snijplank, 6 tot 330 mm snijdiameter.

Beschikbaar
Artikel: AG8XTA Fabrikant: AX6100

Verwachte leverdatum: Feb 10, vrijdag

€ 394.14 /per stuk
Toevoegen Aan Winkelwagen
Een Offerte Aanvragen

Betaling uitptibeschikbaar

Levering uitptibeschikbaar

Product Specificaties:

itemMetrische pakkingsnijkit
Lichaams materiaalMessing
Coating afwerkingVerchroomd
SnijplankNee
Lengte2.5 "
Lengte12 "
Maximaal Werk dikness19.05mm
Maximum Snijden Diameter330mm
Minimale snijdikteameter0mm
Aantal stuks27
Meetsysteemmetrisch
UPC690773030290
Breedte9"

Verzendingsinfo:

Gewicht schip (kg) 3.28
Hoogte schip (cm)6.35
Scheepslengte (cm)30.48
Breedte schip (cm)22.86
Land van herkomstUS

Beschrijving:

Toepassingen:

Allpax AX6100 pakkingsnijderset biedt een brede kaminaeen reeks functies, waardoor het bruikbaar is voor zware bewerkingen, waaronder de fabricage van rubber, kurk, teflon en harde vezels. Het is ideal voor retort processsing fabrieken, brouwerijen, energiecentrales, olieraffinaderijen, apotheekutical & voedselsterilisatieapparatuur & autoclaven, en nutraceuticaik planten.

Kenmerken:

 • Allpax AX6100 pakkingsnijderset bestaat uit zes standaard snijbladen, zes heavy-duty snijbladen, 1-3/16 inch korte middenpen, 1-7/16 inch medium middenpen, 1-11/16 inch lange middenpen, schijf pennen, paal met offset pen, spilpaal, twee kartelmoeren voor spilpaal, snijknop, messenblok assembly, centrale pin-handgreep, dove toil-ontwerpsjabloon en boutgat-locatorsjabloon, allemaal verpakt in een ergonomische en duurzame opbergkoffer.
 • These AX6100 pakkingsnijgereedschappen vormen samen een verlengstuk, heavy-duty pakkingsnijder voor het vervaardigen van zowel metalen als niet-metalen ring, flange & onregelmatig gevormde pakkingen met gemak.
 • De premiMessenblok van um-kwaliteit met voorgevormde rand is ontworpen voor boutgaten en verchroomde stalen verlengstangen worden gebruikt voor het snijden van pakkingen tot 61 inches in vanameTer.
 • Allpax gemakkelijk te lezen, gegraveerde schaal zorgt voor nauwkeurige sneden en heavy-duty snijbladen zorgen voor consistent en repetitief snijden in materialen met dikkeness tot 19 mm.
 • De verschuifbare, gekartelde moeren helpen de snijradius aan te passen.

Compatibele accessoires:

 • Allpax holle punctiehes: Thesde holle punctiehes zijn geschikt voor het maken van snelle en nauwkeurige ponsgaten in flange pakkingsnijders. these units zijn vervangende onderdelen voor Allpax AX6100 ponsgereedschap. Ze hebben een gehard stalen, holle snijkop die blijft sharp voor de beste prestaties en een gepatenteerd vergrendelingssysteem om een ​​snelle verwisseling van snijkoppen te vergemakkelijken.
 • Allpax snijplanken: ThesDe snijplanken bieden een duurzaam oppervlak voor snijtoepassingen en hebben een zelfherstellend oppervlak om sneden in het oppervlak opnieuw af te dichten, waardoor ze gedurende de hele cyclus een glad oppervlak bieden. Ze verlengen ook de levensduur van snijbladen en zijn geïntegreerd met een antislip, gestructureerd oppervlak dat wrijving en breuk van het mes minimaliseert.

Normen en goedkeuringen:

Allpax De AX6100 heavy-duty metrische pakkingsnijder is ontworpen om te voldoen aan de OSHA-normen om een ​​veilige en risicovrije werkomgeving te garanderen. Het merk passeert ook een Factory Accepantietest voor het retorten van voedsel.

Installatie:

 • Een gaatje doorboren met een kleine diamein het midden van het pakkingmateriaal dat moet worden gesneden.
 • Leg het materiaal plat op de snijplank.
 • Steek de middelste pin door het gat en steek deze in een ferrule in het bord.
 • Stel het mes in op de gewenste zaagdiepte.
 • Loosnl de kartelmoer en stel deze af op de gewenste buitendiameTer.
 • Eventueel extensies toevoegen/verwijderen.
 • Plaats de staart van de verlenging op de pin.
 • Pak het blok met één hand vast, terwijl u met de andere de pin vasthoudt.
 • Een cirkelvormig patroon vegen aroen de omtrek van het materiaal terwijl u tegelijkertijd neerwaartse druk uitoefent.
 • Verwijder het overtollige materiaal.
 • Stel de snijder af op de gewenste binnendiameter en knip nog een cirkelvormig patroon aroen die omtrek.
 • Verwijder de afgewerkte flange pakking.

Veelgestelde vragen:

V. Wat zijn handpakkingsnijders?

A. Handbediende cirkelvormige pakkingsnijders zijn ontworpen voor het uitsnijden van pakkingen met handgereedschap om afdichtingen te passen en een lekvrij oppervlak te bieden. thesDe snijsets voor cirkelvormige pakkingen vereisen handmatige aanpassingen van knives, middelpunten en middenstaven.

V. Hoe kies ik de juiste pakkingsnijder?

A. De belangrijkste beslissende factor is of de assembly moet stationair of draagbaar zijn. In general, circulaire metrische pakkingsnijders in verlengingsstijl zijn draagbaar en lichtgewicht. thesDe elektrische pakkingsnijdersets worden veel gebruikt om niet-metalen of niet-stijve pakkingmaterialen te vervaardigen. Roterende pakkingsnijders zijn daarentegen zwaarder en moeten op een bankschroef of werkbank worden gemonteerd of vastgeschroefd voor het snijden van pakkingen op een vaste locatie. these cirkelvormige pakkingsnijders zijn: best geschikt voor metalen of harde pakkingmaterialen, evenals voor het uitsnijden van onregelmatig gevormde pakkingen. these pakking roterende machinenes worden aangedreven met behulp van een handslinger of een elektromotor. De gemotoriseerde versie biedt een snelle, probleemloze bediening, maar vereist elektrische stroom. De handbediende roterende pakkingsnijders hebben geen elektrische voeding nodig en kunnen overal worden geïnstalleerd.

V. Hoe? Allpax pakkingsnijders in roterende stijl werken?

A. Roterende pakkingsnijders een stationaire f . hebbenrame met een slingeraangedreven set roterende doorslijpschijven. Stel voor de bediening eerst de schaalbalk in op de gewenste buitenste diameter (OD) en prik een klein gaatje in het midden van het te snijden pakkingmateriaal. Open de frees, plaats het materiaal op een schaalstaafas en zet vast met de kartelmoer. Laat met één hand de doorslijpschijf zakken en oefen druk uit, terwijl u met de andere hand ook aan de slinger draait. Verwijder overtollig materiaal en stel de schaalbalk in op de gewenste binnendiameter (ID) en maak nog een cirkelvormige snede aroen die omtrek. Finally, verwijder de afgewerkte flange pakking.

V. Hoe? Allpax roterende elektrische pakkingsnijders werken?

A. Allpax roterende elektrische pakkingsnijders hebben een geïntegreerde elektromotor die: powers de pakking snijden operatie & eliminatest de vereiste voor handmatige inspanning. Deze motor is verbonden met de roterende schijf voor het automatisch verplaatsen en snijden van het pakkingmateriaal.

Q. doet Raptor Supplies vergelijkbare pakkingsnijsets met verschillende pakkingsnijcapaciteiten aanbieden?

A.Ja, Raptor Supplies biedt ook Allpax 4000 Series middelzware pakkingsnijdersets voor het snijden van diametussen 1 en 49 inches.

V. Wat is? Allpax 6100 metrische pakkingsnijderset gebruikt voor?

A. Allpax AX6100 pakkingsnijders worden gebruikt voor het nauwkeurig snijden van pakkingen en cirkelvormige verbindingen in materialen zoals leer, rubber, plastic, PTFE en vulcanised vezel, tot 61 inches (1550 mm) in afmameTer.

Productvarianten

ProductModelMaximum Snijden DiameterMinimale snijdikteameterMaximaal Werk diknessAantal stuksLichaams materiaal Prijs
ALLPAX AX6101 extensie-stijl, heavy-duty metrische pakkingsnijderset, 12 x 9 x 2.5 inch formaat | CH9AKG AX6101635mm0mm19.05mm27Messing421.20
RFQ
ALLPAX AX6102 extensie-stijl, heavy-duty metrische pakkingsnijderset, 12 x 9 x 2.5 inch formaat | CH9AKH AX6102940mm0mm19.05mm27Messing442.38
RFQ
ALLPAX AX6103 extensie-stijl, heavy-duty metrische pakkingsnijderset, 12 x 9 x 2.5 inch formaat | CH9AKJ AX61031245mm0mm19.05mm27Messing470.14
RFQ
ALLPAX AX6104 verlengstuk, heavy-duty metrische pakkingsnijderset, 12 x 9 x 2.5 inch formaat | CH9AKK AX61041550mm0mm19.05mm27Messing491.74
RFQ

Contact

Neem direct contact op met uw accountmanager voor persoonlijk advies.
We zijn beschikbaar maandag tot vrijdag, van 07:30 tot 17:00.

ALLPAX AX6100 Heavy-duty metrische pakkingsnijder, geen snijplank, 6 tot 330 mm snijdiameter.
€ 394.14 /per stuk