ALLPAX AX7000 M3 roterende pakkingsnijder met bankschroefmontage, snijdiameter van 2 tot 22 inch | AG8YBJ

ALLPAX AX7000 pakkingsnijder, M3-montage roterende stijl, snijdiameter van 2 tot 22 inch

Beschikbaar
Artikel: AG8YBJ Model: AX7000

Haal het door Mar 1, vrijdag

Komt niet in aanmerking voor platte verzending. Vaste verzending is beschikbaar bij een bestelwaarde van € 99,00 of meer en een totaalgewicht van minder dan 10 pond.

€1,837.50 /eenheid
Toevoegen Aan Winkelwagen
Een Offerte Aanvragen

Betalingsopties beschikbaar

Beschikbare leveringsopties

Product specificaties:

itemPakkingsnijder
Lichaams materiaalGietijzer
SnijplankNee
Zaagdiepte1 / 4 "
Snijbreedte1/4 "tot 7"
Type pakkingsnijder:Roterende stijl
Lengte4 1 / 2 "
Inclusief(1) M3 roterende pakkingsnijder, (1) Bedieningshandleiding, (1) Perforator 11/32"
Lengte18 1 / 5 "
Max. Hoogte Werk dikte7"
Maximale snijdiameter22 "
Minimale snijdiameter2"
Aantal stukken1
MeetsysteemImperial
Type Crankbediend
Gebruikt voorKurk, vezels en rubber
Breedte9 4 / 5 "

Verzendingsinfo:

Gewicht schip (kg) 6.75
Hoogte schip (cm)15.24
Scheepslengte (cm)53.34
Breedte schip (cm)30.48
Land van herkomstUS

Productdetails:

Toepassingen:

Allpax AX7000 pakkingsnijder wordt gebruikt om flens-, ring- en onregelmatige vormpakkingen te maken van niet-metalen pakkingmaterialen, zoals kurk, vezels en rubber. Deze Allpax AX7000 pakkingsnijder wordt ook gebruikt voor het uitsnijden van meerdere pakkingen van dezelfde grootte in energiecentrales, brouwerijen, petrochemische, farmaceutische en voedselverwerkende industrieën.

Kenmerken:

 • Allpax AX7000 is een M3 roterende pakkingsnijder, ideaal voor het nauwkeurig snijden van flenzen, ringen en onregelmatig gevormde pakkingen uit niet-metalen materialen, zoals kurk, vezels en rubber.
 • Het heeft een handslinger om de pakkingmaterialen naar de snijschijven te trekken door ze te draaien en het pakkingsnijproces van de Allpax AX7000 pakkingsnijder te starten.
 • Allpax AX7000 pakkingsnijder heeft een keel van 7 inch voor het snijden van pakkingen met een gezichtsbreedte van 1/4 tot 7 inch en een diameter van 2 inch (intern) tot 22 inch (buiten).
 • Het beschikt over een robuust gietijzeren frame met precisiestalen componenten voor structurele sterkte en langdurig gebruik.
 • Allpax AX7000 pakkingsnijder is uitgerust met duurzame roterende snijschijven van thermisch behandeld staal voor het snijden van pakkingen met een dikte tot 1/4 inch.
 • Deze Allpax AX7000 kan worden gemonteerd op een werkbank met een bankschroef of op een verticale flens met behulp van C-klemmen.

Compatibele accessoires:

 • Schaalbalken: Raptor Supplies levert een middelgrote balk om het snijbereik van de Allpax AX7000 pakkingsnijder uit te breiden van 22 tot 42 inch en een lange schaalbalk om het snijbereik uit te breiden van 42 tot 62 inch.

Normen en goedkeuringen:

 • De Allpax AX7000 pakkingsnijder voldoet aan de OSHA-normen om een ​​veilige en gevaarlijke werkomgeving te garanderen.

Installatie:

 • Allpax AX7000 pakkingsnijder wordt gemonteerd op een bankschroef of rechtop geklemd op een stuk hoekijzer.
 • Voor de operatie moet de beschermtape over de doorslijpschijven van de Allpax AX7000 worden verwijderd, waarbij u moet oppassen voor hun vlijmscherpe randen.
 • De onderdelen van de Allpax AX7000 pakkingsnijder moeten mogelijk worden aangepast aan de toepassing. De bovenste doorslijpschijf moet mogelijk ook worden geslepen met een handslijpsteen.
 • Het wordt aanbevolen om de tandwielen en onderdelen van de Allpax AX7000 pakkingsnijder regelmatig schoon te maken en te smeren met een lichte machineolie.

Veelgestelde vragen:

V. Hoe kies ik de juiste pakkingsnijder?

A. De eerste beslissende factor waarover een gebruiker moet beslissen, is of het samenstel stationair of draagbaar moet zijn.
Over het algemeen zijn de ronde pakkingsnijders met verlengstuk draagbaar en licht van gewicht. Deze pakkingsnijsets worden veel gebruikt om niet-metalen of niet-stijve pakkingmaterialen te vervaardigen. Aan de andere kant zijn de roterende pakkingsnijders zwaarder en moeten ze worden gemonteerd of vastgeschroefd op een bankschroef of een werkbank voor het snijden van pakkingen op een vaste locatie.
De roterende pakkingsnijders zijn ideaal voor metalen of stijve pakkingmaterialen en voor het uitsnijden van onregelmatig gevormde pakkingen. Deze pakkingsnijders worden aangedreven met een handslinger of met een elektromotor. De gemotoriseerde versie zorgt voor een snelle, probleemloze werking, maar vereist wel elektrische voeding. De handbediende roterende pakkingsnijders hebben geen elektrische voeding nodig en kunnen overal worden geïnstalleerd.
Gebruikers kunnen hun zoektocht naar de juiste pakkingsnijders verder verfijnen door te selecteren op basis van snijdiameterspecificaties die de gezichtsbreedten van de afgewerkte pakkingen aangeven.

V. Wat is het verschil tussen een roterende pakkingsnijder en een pakkingsnijder in verlengingsstijl?

A. Een roterende pakkingsnijder wordt veel gebruikt in toepassingen met een permanente installatiebeperking, terwijl de pakkingsnijder met verlengstuk gemakkelijk van de ene locatie naar de andere kan worden verplaatst voor het snijden van pakkingen met een grote diameter. De laatste vereist, in tegenstelling tot de eerste, ook dat het pakkingmateriaal plat op een werkbank of een speciale fabricagetafel voor pakkingen wordt gelegd.

V. Moet de Allpax AX7000 pakkingsnijder worden gemonteerd?

A. Nee, Allpax AX7000 pakkingsnijder wordt volledig gemonteerd en vooraf afgesteld voor gebruik geleverd vanuit de fabriek.

V. Komt de Allpax AX7000 pakkingsnijder in andere varianten?

A. Raptor Supplies kan een soortgelijk (AllpaxAX7001) Pakkingsnijder voor het snijden van metalen materialen, zoals zacht staal, koper, zink en messing. De Allpax AX7001 op een bank gemonteerde pakkingsnijder heeft ook een keel van 8.75 inch voor het maken van pakkingen, ringen en flenzen met een gezichtsbreedte van 1/2 tot 8-3/4 inch.

Productvarianten

ProductModelMaximale snijdiameterMinimale snijdiameterMeetsysteemPrijs
ALLPAX AX7050 Draaibare pakkingsnijder M3-bankschroef, metrisch | CD6MHE AX7050559mm51mmmetrisch€1,837.50
RFQ

Neem contact met ons op

Neem direct contact op met uw accountmanager voor persoonlijk advies.
We zijn beschikbaar maandag tot vrijdag, van 07:30 tot 17:00.

ALLPAX AX7000 pakkingsnijder, M3-montage roterende stijl, snijdiameter van 2 tot 22 inch
€1,837.50 /eenheid