Kies een langjij veroudert

Deutsch

English

ALLPAX AX7000 M3 bankschroefmontage roterende pakkingsnijder, 2 tot 22 inch snijdiameter | AG8YBJ

ALLPAX AX7000 M3 bankschroefmontage roterende pakkingsnijder, 2 tot 22 inch snijdiameter

Beschikbaar
Artikel: AG8YBJ Fabrikant: AX7000

Verwachte leverdatum: Feb 10, vrijdag

€ 1,097.92 /per stuk
Toevoegen Aan Winkelwagen
Een Offerte Aanvragen

Betaling uitptibeschikbaar

Levering uitptibeschikbaar

Product Specificaties:

itemPakkingsnijder
Lichaams materiaalGietijzer
SnijplankNee
Snijbreedte1/4 "tot 7"
Type pakkingsnijder:Roterende stijl
Lengte4.25 "
Lengte16 "
Maximaal Werk dikness7"
Maximum Snijden Diameter22 "
Minimale snijdikteameter2"
Aantal stukken1
MeetsysteemImperial
UPC690773030351
Gebruikt voorKurk, vezels en rubber
Breedte10 "

Verzendingsinfo:

Gewicht schip (kg) 6.75
Hoogte schip (cm)15.24
Scheepslengte (cm)53.34
Breedte schip (cm)30.48
Land van herkomstUS

Beschrijving:

Toepassingen:

Allpax AX7000 pakkingsnijder wordt gebruikt om flange, ringvormige en onregelmatig gevormde pakkingen van niet-metalen pakkingmaterialen, zoals kurk, vezels en rubber. Deze Allpax AX7000 pakkingsnijder wordt ook gebruikt om meerdere, same-grote pakkingen in energiecentrales, brouwerijen, Petrochemicals, apotheekuticals en voedselprocesssin industrieën.

Kenmerken:

 • Allpax AX7000 is een M3 roterende pakkingsnijder, ideal voor het snijden van nauwkeurige flanges, ringen en onregelmatig gevormde pakkingen van niet-metalen materialen, zoals kurk, vezels en rubber.
 • Het heeft een handslinger voor drawing in de pakkingmaterialen naar de snijschijven door ze te draaien en het pakkingsnijproces van te starten Allpax AX7000 pakkingsnijder.
 • Allpax AX7000 pakkingsnijder heeft een keel van 7 inch voor het snijden van pakkingen met een vlakbreedte van 1/4 tot 7 inches en diameter variërend van 2 inches (intern) tot 22 inches (buitenste).
 • Het beschikt over zware gietijzeren frame met precision stalen componenten voor structurele sterkte en langdurige werking.
 • Allpax AX7000 pakkingsnijder is uitgerust met duurzame roterende doorslijpschijven gemaakt van warmtebehandeld staal voor het snijden van pakkingen met dikkenesses tot 1/4 inches.
 • Deze Allpax AX7000 kan worden gemonteerd op een werkbank met een bankschroef of op een verticale flange met de hulp van Cclamps.

Compatibele accessoires:

 • Schaalbalken: Raptor Supplies levert een middelgrote balk om het snijbereik van Allpax AX7000 pakkingsnijder van 22 tot 42 inches en lange schaalbalk om het snijbereik uit te breiden van 42 naar 62 inches.

Normen en goedkeuringen:

 • Allpax De AX7000 pakkingsnijder voldoet aan de OSHA-normen om een ​​veilige en risicovrije werkomgeving te garanderen.

Installatie:

 • Allpax AX7000 pakkingsnijder is gemonteerd op een bankschroef of clamped aan een stuk hoekijzer in een rechtopstaande positie.
 • Voor de operatie beschermende tape over doorslijpschijven van Allpax AX7000 moet worden verwijderd terwijl u voorzichtig bent met hun scheermesjes.sharp randen.
 • Allpax De onderdelen van de AX7000 pakkingsnijder moeten mogelijk worden afgesteld afhankelijk van de toepassing. De bovenste doorslijpschijf kan ook nodig zijn: sharpmet behulp van een hand sharpeindsteen.
 • Het wordt aanbevolen om de tandwielen en onderdelen van regelmatig schoon te maken en te smeren Allpax AX7000 pakkingsnijder met een lichte machineolie.

Veelgestelde vragen:

V. Hoe kies ik de juiste pakkingsnijder?

A. De eerste beslissende factor waarover een gebruiker moet beslissen, is of de assembly moet stationair of draagbaar zijn.
In general, de cirkelvormige pakkingsnijders in verlengingsstijl zijn draagbaar en lichtgewicht. thesDe kits voor het snijden van pakkingen worden veel gebruikt om niet-metalen of niet-stijve pakkingmaterialen te vervaardigen. Aan de andere kant zijn de roterende pakkingsnijders zwaarder en moeten ze worden gemonteerd of vastgeschroefd op een bankschroef of een werkbank voor het snijden van pakkingen op een vaste locatie.
De roterende pakkingsnijders zijn: ideal voor metalen of harde pakkingmaterialen, evenals het uitsnijden van pakkingen met een onregelmatige vorm. thesDe pakkingsnijders worden aangedreven met een handslinger of met een elektromotor. De gemotoriseerde versie biedt een snelle, probleemloze bediening, maar vereist elektrische stroom. De handbediende roterende pakkingsnijders hebben geen elektrische voeding nodig en kunnen overal worden geïnstalleerd.
Gebruikers kunnen verder narrow hun zoektocht naar de juiste pakkingsnijders door te selecteren opameter specificaties die de vlakbreedtes van de afgewerkte pakkingen aangeven.

V. Wat is het verschil tussen een roterende pakkingsnijder en een pakkingsnijder in verlengingsstijl?

A. Een roterende pakkingsnijder wordt veel gebruikt in toepassingen met een permanente installatiebeperking, terwijl de pakkingsnijder in verlengingsstijl gemakkelijk van de ene naar de andere locatie kan worden verplaatst voor het snijden van grote diameter pakkingen. De laatste vereist, in tegenstelling tot de eerste, ook dat het pakkingmateriaal plat op een werkbank of een speciale fabricagetafel voor pakkingen wordt gelegd.

Q. doet Allpax AX7000 pakkingsnijder vereist als:semblingbling?

A. Nee, Allpax AX7000 pakkingsnijder wordt compleet geleverd alssemontlucht en afgesteld voor gebruik in de fabriek.

Q. doet Allpax AX7000 pakkingsnijder in andere varianten komen?

A. Raptor Supplies kan een soortgelijk (Allpax AX7001) pakkingsnijder voor het snijden van metaalachtig materiaal, zoals zacht staal, koper, zink en messing. Allpax AX7001 op een bank gemonteerde pakkingsnijder heeft ook een keel van 8.75 inches voor het maken van pakkingen, ringen & flanges met gezichtsbreedtes variërend van 1/2 tot 8-3/4 inches.

Productvarianten

ProductModelMaximum Snijden DiameterMinimale snijdikteameterMeetsysteem Prijs
ALLPAX AX7050 Mount Rotary Style Gasket Cutter M3 Bankschroef, Metrisch | CD6MHE AX7050559mm51mmmetrisch1097.92
RFQ

Contact

Neem direct contact op met uw accountmanager voor persoonlijk advies.
We zijn beschikbaar maandag tot vrijdag, van 07:30 tot 17:00.

ALLPAX AX7000 M3 bankschroefmontage roterende pakkingsnijder, 2 tot 22 inch snijdiameter
€ 1,097.92 /per stuk