Bron elk onderdeel Vraag nu aan

Meerdere Purchase Options Offerte

NET30-voorwaarden Een handelsaccount aanvragen

ALLPAX AX7200 Gemotoriseerde M3 roterende pakkingsnijder, 2 tot 62 inch snijdiameter | AG8YBL

ALLPAX AX7200 Gemotoriseerde M3 roterende pakkingsnijder, 2 tot 62 inch snijdiameter

Beschikbaar
Artikel: AG8YBL Fabrikant: AX7200

Verwachte leverdatum: Jul 8, vrijdag

€3,785.01 /per stuk
Toevoegen Aan Winkelwagen
Een Offerte Aanvragen

Betaling uitptibeschikbaar

Levering uitptibeschikbaar

Product Specificaties:

itemPakkingsnijder
Lichaams materiaalGietijzer
SnijplankNee
Snijbreedte1/4 "tot 7"
Type pakkingsnijder:Roterende stijl
Lengte15 "
HP1/6
Lengte34 "
Maximaal Werk dikness7"
Maximum Snijden Diameter62 "
Minimale snijdikteameter2"
Aantal stuks2
Operation Modegemotoriseerde
MeetsysteemImperial
UPC690773030658
Gebruikt voorKurk, vezels en rubber
Spanning (AC)120
Breedte12 "

Verzendingsinfo:

Gewicht schip (kg) 18.63
Land van herkomstUS

Beschrijving:

Toepassingen:

Allpax AX7200 M3 roterende pakkingsnijder is: ideal voor het uitsnijden van flange, ring- en onregelmatig gevormde pakkingen van kurk, vezels, rubber en andere niet-metalen materialen. Het is ideal voor het vervaardigen van meerdere same-grote pakkingen. Deze pakkingsnijder wordt veel gebruikt in scheepswerven, brouwerijen, energiecentrales, koelinstallaties en petrochemicals & farmacieutical industrieën.

Kenmerken:

 • Allpax AX7200 is een M3 roterende pakkingsnijder die wordt gebruikt voor het nauwkeurig snijden van flanges, ringen en onregelmatig gevormde pakkingen van niet-metalen materialen, zoals kurk, vezels en rubber met een maximuhm dikness van 1/4 inches.
 • Hij wordt aangedreven door een 120VAC, 1/4 pk motorreductor die kan worden bediend met een momentschakelaar.
 • Deze pakkingsnijder is in staat om pakkingen te vervaardigen met een gezichtsbreedte van 1/4 tot 7 inches (2-inch interne diameter tot 62-inch buitenste diameter).
 • Het is geïntegreerd met een zware gietijzeren frame met een 7-inch keel, precision stalen onderdelen en warmtebehandelde roterende doorslijpschijven voor een lange levensduur en structurele stijfheid.
 • Deze frees kan met 1/4 inch bouten op een werkbank worden gemonteerd.

Compatibele accessoires:

 • M3 snijschijven: Deze snijschijvenset bevat zowel boven- als onderslijpschijven voor het vervangen van versleten of beschadigde schijven in de Allpax AX7200 alssembly. U kunt ook de top en bodem snijschijven afzonderlijk.
 • Vervangingsmotor: Gebruikers kunnen defecte motoren van de M3 roterende pakkingsnijder ook vervangen door deze 120VAC, 1/4 pk reductiemotor die wordt bediend met een momentschakelaar.
 • Lange schaalbalk: Deze lange schaalbalk meet de pakkingsdiametussen 2 en 62 inches.
 • Handbediende perforatorhes: These gaatje punctiehes zijn ideal voor het creëren precision-grote boutgaten door kracht over te brengen van de ponshandgreep naar de snijkop.

Normen en goedkeuringen:

Allpax AX7200 gemotoriseerde M3 roterende pakkingsnijder voldoet aan de OSHA-normen voor een veilige werking door preventblessures en eliminatieinagevaren op de werkplek.

Installatie:

 • Allpax AX7200 roterende pakkingsnijder kan worden gemonteerd / clamprechtopstaand op een bankschroef of vastgeschroefd aan een werkbank met behulp van 1/4 inch bouten.
 • De beschermtape over de doorslijpschijven moet voor gebruik worden verwijderd. Wees ook voorzichtig met het scheermes-sharp randen.
 • Deze M3 gemotoriseerde unit wordt geprefabriceerd geleverd, however, zijn onderdelen kunnen in de loop van de tijd worden aangepast. De doorslijpschijven moeten ook sharpmet behulp van een hand sharpeindsteen.
 • Het wordt aanbevolen om de tandwielen en bewegende delen van de snijplotter regelmatig schoon te maken en te smeren met een lichte machineolie.

Veelgestelde vragen:

V. Hoe de geschikte te kiezen? Allpax elektrische pakkingsnijder?

A. De eerste beslissende factor is of u de as . nodig heeftsembly stationair of draagbaar te zijn. In general, de pakkingsnijders in verlengingsstijl zijn draagbaar en lichtgewicht en worden veel gebruikt voor het vervaardigen van niet-metalen of niet-stijve pakkingmaterialen. Terwijl de roterende pakkingsnijders zwaarder zijn en moeten worden gemonteerd of vastgeschroefd op een bankschroef of een werkbank voor het snijden van pakkingen op een vaste locatie. these stuk(s) zijn best geschikt voor metalen of harde pakkingmaterialen, evenals het uitsnijden van onregelmatig gevormde pakkingen. Hoewel de meeste pakkingsnijders handmatig werken, zijn de roterende pakkingsnijders ook verkrijgbaar in een gemotoriseerde variant voor een snelle, probleemloze bediening.

V. Wat is het verschil tussen een roterende pakkingsnijder en een pakkingsnijder in verlengingsstijl?

A. Een roterende pakkingsnijder wordt veel gebruikt in toepassingen met een permanente installatiebeperking, terwijl de pakkingsnijder in verlengingsstijl gemakkelijk van de ene naar de andere locatie kan worden verplaatst voor het snijden van grote diameter pakkingen. De laatste vereist, in tegenstelling tot de eerste, ook dat het pakkingmateriaal plat op een werkbank of een speciale fabricagetafel voor pakkingen wordt gelegd.

V. Welke andere varianten van de? Allpax AX7200 roterende pakkingsnijder zijn beschikbaar?

A. We kunnen de handmatige versie van dit model ook aanschaffen met een handslinger. Een andere variant van deze snijder wordt geleverd met een 220VAC-motor. Allpax verdere aanbiedingen SM4 roterende stijl pakkingsnijder voor het snijden van metalen pakkingmaterialen, zoals zacht staal, koper, zink en messing.

Productvarianten

ProductModelMaximum Snijden DiameterMinimale snijdikteameterSpanning (AC) Prijs
ALLPAX AX7220 Gemotoriseerde M3 roterende pakkingsnijder, 2 tot 62 inch snijdiameter | AG8YBM AX722062 "2"220€3,785.01
ALLPAX AX7250 Metrisch gemotoriseerde M3 roterende pakkingsnijder, 2 tot 62 inch snijdiameter | AG8YBN AX725062 "2"120€3,785.01
ALLPAX AX7270 Gemotoriseerde M3 roterende pakkingsnijder, 2 tot 62 inch snijdiameter | CE7QXZ AX727062 "2"220€3,785.01

Contact

Neem direct contact op met uw accountmanager voor persoonlijk advies.
We zijn beschikbaar maandag tot vrijdag, van 07:30 tot 17:00.

ALLPAX AX7200 Gemotoriseerde M3 roterende pakkingsnijder, 2 tot 62 inch snijdiameter
€3,785.01 /per stuk