CAROL

Sinds 1994 vervaardigt Carol elektrische apparaten zoals snoeren en kabels voor toepassingen in de elektrotechnische industrie. Het bedrijf is een submerk van General Cable en heeft zijn hoofdkantoor in Highland Heights, Kentucky, VS. Lees meer

FILTER

Elektra

Test instrumenten

Elektronische apparaten en batterijen

Over CAROL

De Carol-catalogus bevat een breed scala aan draagbare snoeren, coax-/laskabels en data-/LAN-kabels. De multi-dirigent van het merk folie afgeschermde kabels zijn gemaakt van PVC/FEP materiaal voor een hoge chemische weerstand en lage stijfheid, waardoor ze lang meegaan. Carol lade kabels zijn vlam getest voor 70000 BTU en zijn geschikt voor draaddiktes van 22 tot 14 AWG.

Dingen om te overwegen

Alternatieven voor kruisverwijzingen

Carol MPN's kruisen individuele verwijzingen naar de equivalente bedrijfsnummers van Dayton, Eaton en Southwire. Dus als u op zoek bent naar artikelen van concurrenten die niet op voorraad zijn of verouderd zijn, is de kans groot Raptor Supplies heeft de equivalente Carol beschikbaar.

Verzending

Deze Carol kabel/draadproducten zijn klein van formaat. Ze vereisen een zorgvuldige verpakking, omdat sommige artikelen tijdens de verzending beschadigd kunnen raken. Daarom worden deze artikelen per koerier en luchtvracht geleverd voor minimale uitvaltijd.

Belangrijke handelsnamen

Carol Ultra Flex SEOOW-snoeren

Deze draagbare snoeren zijn geschikt voor 18 tot 2 AWG volledig gegloeide gevlochten blanke koperen geleiders volgens ASTM B-174, waardoor uitstekende geleidbaarheid en duurzaamheid worden gegarandeerd. De thermoplastische elastomeer insu...Lees verder 

Super Vu-Tron draagbare stroomkabels met meerdere geleiders

Super Vu-Tron multi-conductor kabels zijn voorzien van volledig gegloeide gestrande blanke koperen geleiders variërend van 8 tot 500 MCM, wat een uitstekende elektrische geleidbaarheid en duurzaamheid garandeert. Hun Super Vu-Tr...Lees verder 

Veelgestelde Vragen / FAQ

Wat is het bedrijfstemperatuurbereik van Carol meeraderige folieschermen?

-4 tot 167 graden F.

Aan welke normen voldoen deze Carol draden/kabels?

Alle Carol-draden/kabels voldoen aan de UL-normen.

Waar worden deze Carol draagbare draden en kabels gebruikt?

Deze Carol-kabels en -draden zijn ideaal voor toepassingen binnenshuis, zoals het voeden van draagbaar elektrisch gereedschap, industriële en consumentenverlichtingsarmaturen, voedingen voor kantoorapparatuur, stroomvoorziening op de bouwplaats en apparatuur voor vloeronderhoud.

Hoe de draagbare snoeren en kabels van Carol onderhouden?

  • Controleer de kabels regelmatig op tekenen van slijtage of schade, zoals barsten, insnijdingen of blootliggende draden.
  • Houd de kabels droog en schoon om roest en schade te voorkomen. Als ze vuil worden, veegt u ze af met een zachte doek.
  • Wanneer de kabels niet in gebruik zijn, moeten ze op de juiste manier worden opgeborgen en netjes worden opgerold om beschadigingen te voorkomen die knikken of bochten veroorzaken.
  • Zorg ervoor dat de kabels niet overbelast raken of worden blootgesteld aan extreme hitte of kou, waardoor ze kunnen verslechteren en kapot gaan.
  • Gebruik de kabels niet voor een ander doel dan waarvoor ze bedoeld zijn, installeer en gebruik ze in overeenstemming met de instructies van de fabrikant.

Merkexclusieve producten