CHRISLYNN

Chrislynn, met hoofdkantoor in Auburn, Verenigde Staten, is een toonaangevende fabrikant van hoogwaardige inzetstukken met schroefdraad die zijn ontworpen om nieuwe schroefdraad te maken of beschadigde interne schroefdraad te repareren. De inzetstukken met schroefdraad worden veel gebruikt in de mijnbouw, olieboringen en -raffinage, auto-industrie, luchtvaartelektronica en energieopwekking. Lees meer

FILTER

Fasteners

Machining

Fietspompen

Pneumatiek

Fasteners FILTER

Draad invoegenBekijk alles

  • Draadinzetstukken

    Repareer beschadigde schroefdraad of maak schroefdraad in materiaal zonder schroefdraad. EZ Fix-inzetstukken bieden een grote houdkracht in materialen voor een sterke en duurzame schroefdraadverbinding.

  • Schroefdraadinzetstukken met zeskantaandrijving

    Een type inzetstuk met schroefdraad met een zeskantige aandrijving aan de bovenkant waarmee ze kunnen worden geïnstalleerd en vastgedraaid met een inbussleutel of dopsleutel. Gebruikt in toepassingen waar een hoog koppel vereist is en waar het inzetstuk met schroefdraad onderhevig is aan hoge niveaus van trillingen of stress.

  • Linkerinzetstukken

    Ontworpen met een linkshandige schroefdraad om tegen de klok in te draaien en beschadigde schroefdraad te repareren of schroefdraad te maken in materialen die geen schroefdraad hebben. Noodzakelijk in toepassingen waar een linkse schroefdraad vereist is.

  • Spiraalvormige schroefdraad reparatie-inzetstukken

    Repareer beschadigde schroefdraden om een ​​sterke, duurzame schroefdraadverbinding te bieden en de functionaliteit van een beschadigd schroefdraadgat te herstellen. Verkrijgbaar in verschillende soorten schroefdraad, waaronder UNC, UNF, Metric Coarse, Metric Fine en andere voor verschillende toepassingen.

  • Hulpmiddelen voor spiraalvormige schroefdraad

    Hoogwaardig staal / koolstofstaal installatie-, combinatie-, breek- en extractiegereedschap ontworpen voor eenvoudige installatie van nieuwe of verwijdering van oude spiraalvormige inzetstukken uit schroefgaten

  • Blanco spiraalvormige inzetstukken

    Voeg oerdegelijke blanco inzetstukken toe, een soort oerdegelijke wisselplaat die geen voorbereide interne schroefdraad heeft. Gebruikt in toepassingen waar een niet-standaard maatcombinatie vereist is. Verkrijgbaar in 303 roestvrijstalen of koolstofstalen constructie.

  • Gratis lopende spiraalvormige inzetstukken

    Vrijlopende wisselplaten die gemakkelijk in een beschadigde of gestripte draad kunnen worden geschroefd zonder eerst het gat te tikken of in te rijgen. Zorg voor een duurzame en sterke reparatiedraad over gestripte draden.

  • Sets met spiraalvormige draadinzetstukken

    Wordt gebruikt om gestripte schroefdraden in metaal, hout of kunststof te repareren door een spiraalvormig schroefdraadinzetstuk te installeren. Zorg voor een nieuw oppervlak waar de schroef of bout grip op kan krijgen. Neem over het algemeen een tap mee om een ​​nieuwe draad in het materiaal te snijden, een installatiegereedschap en een voorraad spiraalvormige inzetstukken in verschillende maten.

  • Vergrendelende spiraalvormige inzetstukken

    Maak sterke en duurzame garens van materialen zonder schroefdraad of repareer beschadigde garens. Zorg voor een veilige, vergrendelende verbinding die na verloop van tijd niet los kan raken. Het vergrendelingsmechanisme wordt op verschillende manieren bereikt, zoals tangen of weerhaken die de wanden van het gat vastgrijpen en de rotatie van het inzetstuk voorkomen.

SchroevenBekijk alles

  • Bevestigingsassortimenten

    Voeg oerdegelijke wisselplaatassortimenten toe die voorverpakte sets van oerdegelijke wisselplaten zijn voor gemakkelijke vervanging in een toepassing. Verkrijgbaar in constructies van koolstofstaal en roestvrij staal.

Over CHRISLYNN

De catalogus met Chrislynn-wisselplaten bevat precisie-spiraalvormige, rotsvaste (K-type) en EZ Fix-wisselplaten. Van het merk BSF-reparatiesets herstel of repareer snel gestripte, versleten en beschadigde draden in plaatstaal, glasvezel of andere broze materialen. Deze sets bevatten roestvrijstalen inzetstukken, gereedschap en STI-stopkranen. Boren van Chrislynn zijn ontworpen om de eenvoudige installatie van draadinzetstukken te vergemakkelijken. Deze bits zijn in staat om beschadigde of versleten wisselplaten schoon te maken, waardoor de weg wordt vrijgemaakt voor nieuwe wisselplaten. Kies uit een breed assortiment boren en snijgereedschappen van Chrislynn Raptor Supplies.

Dingen om te overwegen

Alternatieven voor kruisverwijzingen

De MPN's van Chrislynn kruisen individuele verwijzingen naar de equivalente Grainger-, Helicoil- en EZ LOK-modelnummers. Dus als u op zoek bent naar artikelen van concurrenten die niet op voorraad zijn of verouderd zijn, is de kans groot Raptor Supplies heeft de equivalente Chrislynn-inserts beschikbaar. Klanten kunnen ook naar de meeste producten verwijzen met behulp van de laatste 5 cijfers van de modelnummers.

Verzending

Chrislynn-inzetstukken zijn klein van formaat en worden in meerdere stukken geleverd. Daarom moeten ze zorgvuldig worden verpakt, aangezien sommige producten tijdens het transport beschadigd kunnen raken. Daarom worden ze geleverd per koerier en niet per luchtvracht voor minimale downtime.

Belangrijke handelsnamen

EZ Fix-inzetstukken

Het zijn inzetstukken met schroefdraad met een solide ontwerp die zijn samengesteld uit koolstof of roestvrij staal. Deze inzetstukken zijn verkrijgbaar in metrische en Amerikaanse afmetingen met dunne wanden en zware of...Lees verder 

Rotsvaste inzetstukken

Ze hebben wiggen (sleutels) die aan de bovenkant zijn bevestigd en zijn aan de buitenkant voorzien van schroefdraad. De inzetstukken worden in het onderdeel geschroefd nadat het onderdeel opnieuw is ingeregen en de wiggen in de getapte ...Lees verder 

Veelgestelde Vragen / FAQ

Waarom zijn oerdegelijke inzetstukken uniek?

  • Ze vereisen alleen standaard boren en kranen voor installatie.
  • Ze kunnen in de meeste materialen worden gebruikt, waaronder magnesium, aluminium, koolstof en roestvrij staal, gietijzer en kunststof.
  • Ze bieden een eenvoudige installatie in vergelijking met spiraalvormige draadinzetstukken.
  • Deze inzetstukken voorkomen het draaien van het inzetstuk na installatie.
  • Ze voorkomen cross-threading tijdens het installeren.
  • Deze stevige inzetstukken zijn niet nodig om het inzetstuk op zijn plaats te houden.
  • Ze worden zelden aangetast door koude of hete temperaturen omdat ze mechanisch op hun plaats worden gehouden en gemakkelijk kunnen worden verwijderd.

Waarom worden spiraalvormige inzetstukken met precisieschroefdraad gebruikt?

Precisie-inzetstukken worden gebruikt wanneer andere technieken voor het bevestigen van een schroefdraadgat omslachtig, onpraktisch of onmogelijk zijn. Bijna alle bevestigingsmiddelen met schroefdraad hebben kleine fouten in de spoed van de schroefdraadvorm, waardoor de spanning op een paar schroefdraden wordt geconcentreerd. De vrije windingen van het spiraalvormige schroefdraadinzetstuk kunnen buigen om zich aan te passen aan verschillen in vorm en spoed, waardoor de belasting effectief over alle schroefdraad wordt verdeeld.

Hoe draadinzetstukken te installeren?

  • Om een ​​nieuwe, sterke schroefdraad te maken, reinigt u de oorspronkelijke, beschadigde schroefdraad met een standaardboor (niet verkocht bij kits).
  • Het gat wordt vervolgens getapt met een extra grote kraan die in elke kit wordt geleverd.
  • Eenmaal op zijn plaats veert het inzetstuk terug naar zijn oorspronkelijke diameter, waardoor het een stevige grip in het gat krijgt.
  • Ten slotte wordt de aandrijfdoorn afgebroken door met het uiteinde van het insteekgereedschap naar beneden te tikken.
  • Indien nodig kunnen inserts worden verwijderd met behulp van een van de extractietools.

Merkexclusieve producten