Platte verzending

Vaste verzendprijs bie producten vanaf €7.99 + btw

voor verzendingen boven €99,00

DESTACO 2002-S207 verticale klem, 4.72 inch, 1.34 inch x 1.76 inch basismaat | AJ8AYR

DESTACO 2002-S207 Verticale neerhoudklem, voet met flens, massieve staaf, 600 lb

Beschikbaar
Item: AJ8AYR Model: 2002-S207

Haal het door apr 4, donderdag

Bezorgopties:

Int. Economie (6-10 dagen)
  • Int. Economie (6-10 dagen)
  • Int. Express (5-7 dagen)
  • Af fabriek ophalen

Product beschikbaar voor platte verzending. Vaste verzendkosten van € 7,99 bij transacties met een waarde van € 99,00 of meer en een totaalgewicht van minder dan 10 pond.

€54.32 /eenheid
Toevoegen Aan Winkelwagen
Een Offerte Aanvragen

Betalingsopties beschikbaar

Beschikbare leveringsopties

Product specificaties:

itemVerticale neerhoudklem
Bar stijlSolid
Breedte staaf (in.)0.5 "
Basis lengte1.34 "
BasisstijlVan een flens
Basis breedte1.76 "
Klemstang openen75 graden.
Handvat openen66 graden.
HandgreepstijlStraight
Capaciteit vasthouden606.98 Lbs.
MateriaalKoolstofstaal
Beweging66 graden.
Opening75 graden
Totale hoogte4.72 "

Verzendingsinfo:

Gewicht schip (kg) 0.2565
Hoogte schip (cm)9.3
Scheepslengte (cm)6.71
Breedte schip (cm)2.84
Land van herkomstUS

Productdetails:

Verticale neerhoudklemmen gebruik een rechte handgreep die loodrecht op de basis is gericht (in vergrendelde positie) om de klemarmen of de bevestigde spindels tegen werkstukken te duwen. Deze handmatige klemmen zijn geschikt voor toepassingen waarbij tijdens de werkzaamheden regelmatig werkstukken moeten worden vastgeklemd/losgemaakt. Destaco 2002-serie klemmen hebben geharde bussen op belangrijke scharnierpunten en stalen constructie voor structurele sterkte en duurzaamheid. Ze hebben een grote handspeling en bijna verticaal klemcontact voor meer veiligheid en veilig klemmen. Deze klemmen bieden een maximaal draagvermogen van 600 lb. Destaco 2002-S207 klem heeft een verwisselbaar bout-/montagepatroon met Destaco 207-serie verticale neerhoudklemmen. Het is uitgerust met een solide klemarm voor het bevestigen van spindelassemblages op een vaste locatie. Deze klem heeft een geflensde basis voor montage op een vlak oppervlak / werkstuk. Raptor Supplies leveren deze handklem in varianten met U-klembalk voor flexibele spindelverstelling; een boutpatroon uitwisselbaar met klemmen uit de 202-serie; Toggle Lock Plus-mechanisme om onbedoeld openen tijdens de operatie te voorkomen.

Toepassingen:

Destaco 2002-S207 verticale neerhoudklem is ideaal voor toepassingen zoals lassen, houtbewerking, assemblage en het controleren van opspanningen in de luchtvaart-, automobiel- en voedingsmiddelen- en verpakkingsindustrie.

Kenmerken:

  • Destaco 2002-S207 verticale neerhoudklem wordt geleverd met een lange verticale handgreep voor bijna verticaal klemcontact en een grote handspeling voor extra veiligheid.
  • Deze klem biedt een maximaal draagvermogen van 600 lb.
  • Het heeft een solide klembalk voor bevestiging van spindels op een vaste plaats.
  • Deze klem heeft een geflensde voet voor een snelle en veilige installatie.
  • Het heeft een stalen constructie met geharde bussen op belangrijke draaipunten voor structurele stijfheid en weerstand tegen normale slijtage.
  • Deze klem heeft een verwisselbaar bout-/bevestigingspatroon met klemmen uit de 207-serie.

Compatibele accessoires:

  • Destaco 2002115-E: Deze vervangende bouthouders worden gebruikt ter vervanging van de beschadigde of versleten bouthouder van de Destaco 2002-S207 klem voor het bevestigen van een spindel op een vaste locatie.

Normen en goedkeuringen:

  • Destaco 2002-S207 verticale neerhoudklem voldoet aan de internationale normen ISO 14001:2015 en ISO 9001:2015 om de gezondheid en veiligheid van het milieu en superieure prestaties van de klem te waarborgen.

Installatie:

  • Destaco 2002-S207 verticale neerhoudklem heeft een geflensde basis met montagegaten met schroefdraad voor eenvoudige en veilige installatie op horizontale oppervlakken / werkstuk.

Veelgestelde vragen:

Q. Welke varianten van Destaco 2002-S207 klem zijn beschikbaar op Raptor Supplies?

A. Raptor Supplies biedt deze handmatige klem aan in U-stijl (Destaco 2002-U207) voor flexibele spindelverstelling. We bieden ook een soortgelijke klem aan met een boutpatroon dat uitwisselbaar is met klemmen uit de 202-serie (Destaco 2002-S).

V. Hoe werken verticale neerhoudklemmen?

A. Verticale neerdrukklemmen worden handmatig bediend met behulp van verticale hendels / hendels om hun klemarmen te bewegen. Deze greepbeweging duwt de spanarm of de bevestigde spil tegen het werkstuk en verhindert dat het midden in bedrijf beweegt, waardoor een veilige klemming wordt gegarandeerd.

V. Wat is het verschil tussen een verticale en horizontale spanklem?

A. Het verschil tussen een verticale & horizontale spanner zit in de vergrendelingspositie van de klemhendel. Een verticale klemhendel is verticaal georiënteerd of loodrecht op de basis wanneer deze in vergrendelde positie staat, terwijl de horizontale tuimelklem horizontaal of evenwijdig aan de basis is gericht.

V. Wat zijn de voordelen van het gebruik van het Toggle Lock Plus-mechanisme in handmatige klemmen van Destaco?

A. Veel van de handmatige klemmen van Destaco worden geleverd met de Toggle Lock Plus-functie om als secundair vergrendelingsmechanisme te fungeren en ervoor te zorgen dat de klemmen over het midden worden vergrendeld. Dit mechanisme is essentieel wanneer de bevestigingen van de klem in beweging zijn, in een trillende omgeving of omgekeerd. Het biedt een extra niveau van veiligheid voor de gebruiker en het werkstuk. Raptor Supplies biedt een soortgelijke klem (Destaco 2002-SR207) met Toggle Lock Plus-mechanisme om onbedoeld openen tijdens de werking te voorkomen.

V. Waarin verschilt de klemkracht van de houdkracht/capaciteit?

A. Klemkracht of uitoefenkracht verwijst naar de werkelijke kracht die de klem uitoefent op het werkstuk om het vast te houden. De houdkracht of capaciteit geeft een maat voor de ideale sterkte van de klem, gemeten tijdens het fabricageproces. De klemkracht is over het algemeen kleiner dan de houdcapaciteit, afhankelijk van verschillende factoren, zoals de positie van de spindels in de klemstaven en de tegenkracht die op de klem wordt uitgeoefend.

V. Zijn Destaco klemmen roestbestendig?

A. Ja, de koolstofstalen klemmen van Destaco zijn verzinkt om slijtage door zware industriële omgevingen te weerstaan ​​en tot een minimum te beperken. Destaco levert ook RVS klemmen voor toepassingen waarbij buiten geklemd moet worden.

V. Levert Destaco aangepaste of speciale versies van hun klemmen, afhankelijk van de toepassing?

A. Destaco kan op verzoek klemmen op maat leveren. De aanpassingen kunnen variëren van een andere kleur handgrepen tot het verwijderen van het Destaco-logo van de klemmen.

Productvarianten

ProductModelHoogte onder klemarmCapaciteit vasthoudenWisselslot PlusMateriaalMontagebasisKlemarmstijlHandleKlemarmlengte:Prijs
DESTACO 2002-SR207 verticale neerhoudklem, 4.72 inch hoogte, 1.34 inch basislengte | AJ8AVF 2002-SR207-606.98 Lbs.-Koolstofstaal----€84.52

Contact

Neem direct contact op met uw accountmanager voor persoonlijk advies.
We zijn beschikbaar maandag tot vrijdag, van 07:30 tot 17:00.

DESTACO 2002-S207 Verticale neerhoudklem, voet met flens, massieve staaf, 600 lb
€54.32 /eenheid