Platte verzending

Vaste verzendprijs bie producten vanaf €7.99 + btw

voor verzendingen boven €99,00

DESTACO 2002-SB Verticale vergrendelingsklem, massieve staaf, rechte basis | AJ8AVE

DESTACO 2002-SB verticale klem, montage op rechte basis, capaciteit 600 lb

Beschikbaar
Item: AJ8AVE Model: 2002-SB

Haal het door apr 26, vrijdag

Bezorgopties:

Int. Economie (6-10 dagen)
  • Int. Economie (6-10 dagen)
  • Int. Express (5-7 dagen)
  • Af fabriek ophalen

Product beschikbaar voor platte verzending. Vaste verzendkosten van € 7,99 bij transacties met een waarde van € 99,00 of meer en een totaalgewicht van minder dan 10 pond.

€32.21 /eenheid
Toevoegen Aan Winkelwagen
Een Offerte Aanvragen

Betalingsopties beschikbaar

Beschikbare leveringsopties

Product specificaties:

itemVerticale neerhoudklem
Breedte staaf (in.)0.5 "
Basis lengte1.36 "
Klemarmlengte:1.91 "
KlemarmstijlStevige balk
Klemstang openen75 graden.
HandleVerticaal
Handvat openen66 graden.
HandgreepstijlStraight
Hoogte onder klemarm1.28 "
Capaciteit vasthouden600 Lbs.
MateriaalStalen
MontagebasisStraight
Totale hoogte5.28 "
Wisselslot PlusNee

Verzendingsinfo:

Gewicht schip (kg) 0.2205
Hoogte schip (cm)9.3
Scheepslengte (cm)6.71
Breedte schip (cm)2.84
Land van herkomstUS

Productdetails:

Destaco 2002-SB verticale neerhoudklem is geschikt voor het neerhouden van werkstukken tegen vlakke oppervlakken / werkbanken. Deze handmatige neerhoudklem heeft een koolstofstalen constructie die is verzinkt voor het minimaliseren van schade/slijtage tegen schurende omstandigheden en buitenomgevingen. Destaco verticale neerhoudklem is een geschikte keuze voor bewerkingen waarbij het nodig is om het werkstuk tijdens de bewerking herhaaldelijk vast te klemmen / los te maken. Het wordt geleverd met een solide staafklemarm en boutbevestiging om het werkstuk tijdens de hele bewerking stil te houden en tegelijkertijd te voorkomen dat het losraakt / wegglijdt. Destaco spanklem is ontworpen om een ​​lange levensduur te garanderen bij gebruik van standaard spanarmen en bouthouders. Deze klem wordt geleverd met een lange klemarm en handgreep voor maximale handvrijheid om de veiligheid van de gebruiker tijdens het klemmen te garanderen. Destaco verticale neerhoudklem heeft een rechte basis voor eenvoudige installatie op verticale oppervlakken. Deze klem wordt echter niet aanbevolen voor machinale toepassingen en voedsel- en verpakkingstoepassingen. Destaco 2002 Serie klemmen zijn ook verkrijgbaar in U-bar-varianten met rechte basis op Raptor Supplies.

Toepassingen:

Destaco 2002-SB verticale neerhoudklem is ontworpen voor diverse klemtoepassingen, zoals lassen, houtbewerking, controle van sluitingen en bevestigingen en andere montagewerkzaamheden.

Kenmerken:

  • Destaco 2002-SB verticale neerhoudklem heeft een koolstofstalen constructie die verzinkt is voor het minimaliseren van schade/slijtage tegen schurende omstandigheden en buitenomgevingen.
  • Het wordt geleverd met een solide staafklemarm en boutbevestiging om het werkstuk tijdens de hele bewerking stil te houden en tegelijkertijd te voorkomen dat het losraakt / wegglijdt.
  • Deze spanklem heeft een lange klemarm en handgreep voor maximale handvrijheid.
  • Destaco verticale neerhoudklem heeft een plastic handvat om vermoeidheid van de gebruiker bij langdurig gebruik te minimaliseren.

Compatibele accessoires:

  • Destaco 2002115-E bouthouder wordt gebruikt voor het vervangen van kapotte / versleten houders op Destaco 2002-SB verticale neerhoudklem.

Normen en goedkeuringen:

  • Destaco 2002-SB verticale neerhoudklem is vervaardigd in overeenstemming met de internationale industrienormen ISO 9001:2015 en ISO 14001:2015.

Installatie:

  • Destaco 2002-SB verticale neerhoudklem heeft een rechte basis voor een veilige installatie op verticale oppervlakken.

Veelgestelde vragen:

V. Biedt het merk verticale klemmen in andere montagestijlen aan?

A. Ja, naast de Destaco 2002-SB massieve staafvariant met rechte basis, biedt het merk massieve staaf met flensbasis (Destaco 2002-S) en U-staaf met flensbasis (Destaco 2002-UR) ook verticale klemmen.

V. Wat betekent houdcapaciteit in termen van klemmen?

A. De houdkracht of de houdcapaciteit geeft het vermogen van de klem weer om de apparatuur of een plaatmetaal op assemblagelijnen of tijdens soortgelijke fabricageprocessen vast te houden.

V. Wat is een verticale neerhoudklem?

A. Destaco verticale neerdrukklemmen zijn speciaal ontworpen klemmen die worden gebruikt om het werkstuk stationair te houden tegen een vlakke ondergrond / werkbank en zijn ideaal voor diverse industriële toepassingen, zoals houtbewerking & metaalbewerking.

V. Wat betekent klemkracht?

A. Klemkracht is de hoeveelheid kracht die daadwerkelijk op een werkstuk wordt uitgeoefend door de klem te sluiten en te vergrendelen. Het is normaal gesproken minder dan de aangegeven houdcapaciteit. De daadwerkelijke klemkracht is afhankelijk van verschillende factoren, zoals cilinderboring, cilinderoppervlak, spindelpositie (klemarmlengte) en beschikbare luchtdruk. In de meeste gevallen is de klemkracht ongeveer 2 tot 3 keer de kracht die wordt uitgeoefend door een pneumatische cilinder.

V. Biedt het merk verticale neerhoudklemmen aan in andere configuraties?

A. Destaco biedt ook een breed scala aan verticale vasthoudklemmen in een reeks configuraties en stijlen, zoals een klemarm in J-haakstijl, een T-handgreep met laag profiel en klemmen met Toggle Lock Plus.

V. Wat is het verschil tussen een verticale en horizontale spanklem?

A. Het verschil zit hem in de oriëntatie van de handgreep wanneer de klem in de vergrendelde stand staat. Een verticale klemhendel staat in vergrendelde positie loodrecht op de basis, terwijl deze in het geval van een horizontale spanner evenwijdig aan de basis is gericht.

V. Hoe werken verticale neerhoudklemmen?

A. Deze verticale neerhoudklemmen zijn voorzien van een stevige klemstang die handmatig wordt bediend met behulp van een hendel/hendel. Deze hendelbeweging duwt de klembalk tegen het werkstuk en voorkomt dat deze tijdens het gebruik beweegt, waardoor een veilige klemming wordt gegarandeerd.

V. Welk vet wordt aanbevolen voor gebruik met Destaco-klemmen bij het ombouwen?

A. Wanneer je te maken hebt met mechanische klemmen van het merk, is het aan te raden een koppelingsvet zoals Mobil XTC te gebruiken.

V. Zijn Destaco klemmen roestbestendig?

A. Ja, koolstofstalen klemmen van Destaco zijn verzinkt om bestand te zijn tegen en slijtage te minimaliseren in zware industriële omgevingen. Voor toepassingen waarbij buiten moet worden geklemd, zijn er ook roestvrijstalen varianten beschikbaar.

Productvarianten

ProductModelHoogte onder klemarmMontagebasisTotale hoogteWisselslot PlusPrijs
DESTACO 2002-SR verticale klem, flensbasis, massieve stang, met tuimelslot 600 Lb | AJ8AZH 2002-SR0.95 "Flens4.72 "Ja€69.91
DESTACO 2002-S verticale klem, flensbasis, massieve staaf, 600 lb bevestigingskap. | AJ8BDX 2002-S0.95 "Flens4.72 "Nee€32.21
DESTACO 2002-SBR verticale klem, rechte basis, massieve stang, met tuimelslot, 600 Lb | AJ8BMD 2002-SBR1.28 "Straight5.28 "Ja€63.57

Neem contact met ons op

Neem direct contact op met uw accountmanager voor persoonlijk advies.
We zijn beschikbaar maandag tot vrijdag, van 07:30 tot 17:00.

DESTACO 2002-SB verticale klem, montage op rechte basis, capaciteit 600 lb
€32.21 /eenheid