Platte verzending

Vaste verzendprijs bie producten vanaf €7.99 + btw

voor verzendingen boven €99,00

DESTACO 2010-SR verticale klem, flensbasis, massieve staaf met tuimelslot, 1400 Lb | AJ8AVC

DESTACO 2010-SR Tuimelklem, 3.51 inch klemarm, 1400 lb capaciteit

Beschikbaar
Item: AJ8AVC Model: 2010-SR

Haal het door Mei 1, woensdag

Bezorgopties:

Int. Economie (6-10 dagen)
  • Int. Economie (6-10 dagen)
  • Int. Express (5-7 dagen)
  • Af fabriek ophalen

Product beschikbaar voor platte verzending. Vaste verzendkosten van € 7,99 bij transacties met een waarde van € 99,00 of meer en een totaalgewicht van minder dan 10 pond.

€123.63 /eenheid
Toevoegen Aan Winkelwagen
Een Offerte Aanvragen

Betalingsopties beschikbaar

Beschikbare leveringsopties

Product specificaties:

itemVerticale neerhoudklem
Basis lengte2.53 "
Basis breedte2.62 "
Klemarmlengte:3.51 "
KlemarmstijlStevige balk
Klemstang openen78 graden.
HandleVerticaal
Handvat openen66 graden.
HandgreepstijlStraight
Hoogte onder klemarm1.7 "
Capaciteit vasthouden1400 Lbs.
MateriaalStalen
MontagebasisFlens
Totale hoogte10 "
Wisselslot PlusJa

Verzendingsinfo:

Gewicht schip (kg) 1.152
Hoogte schip (cm)17.78
Scheepslengte (cm)12.4
Breedte schip (cm)5.18
Land van herkomstUS

Productdetails:

Destaco 2010-SR verticale neerdrukklem is geschikt voor het vasthouden van werkstukken tegen vlakke ondergronden/werkbanken. Deze spanklem is een geschikte keuze voor bewerkingen waarbij het werkstuk tijdens de bewerking herhaaldelijk moet worden vastgeklemd / losgemaakt. De lange klemarm en spil maken contact met het werkstuk in bijna verticale positie voor het overbrengen van maximale klemkracht tijdens bedrijf, terwijl wordt voorkomen dat het losraakt / wegglijdt. Destaco verticale spanklem heeft een koolstofstalen constructie die verzinkt is voor het minimaliseren van schade / slijtage tegen schurende omstandigheden en buitenomgevingen. Deze klem is ontworpen om een ​​lange levensduur te garanderen bij gebruik van standaard klemarmen en spindels. Het heeft een lange handgreep die zorgt voor maximale handvrijheid terwijl het werkstuk wordt vastgeklemd voor veiligheid tijdens het gebruik. De verticale neerdrukklem van Destaco wordt geleverd met de Toggle Lock Plus-functie die een vergrendelingshendel bevat om ervoor te zorgen dat de centrale vergrendelingstoestand tijdens de hele operatie wordt gehandhaafd. Dit mechanisme voorkomt dat de klem midden in bedrijf per ongeluk wordt ontgrendeld. Deze spanklem heeft geharde bussen op belangrijke draaipunten voor maximale duurzaamheid. Deze klem wordt echter niet aanbevolen voor bewerkingstoepassingen. Destaco 2010 Serie klemmen worden ook aangeboden in U-bar met rechte basis en U-bar met flensbasis op Raptor Supplies.

Toepassingen:

  • Destaco 2010-SR verticale neerdrukklem is ontworpen voor verschillende commerciële taken, waaronder het controleren van armaturen, houtbewerking, lichte bewerking en assemblage- en testtoepassingen.

Kenmerken:

  • De lange klemarm en spil van de Destaco 2010-SR verticale spanklem maken contact met het werkstuk in bijna verticale positie voor het overbrengen van maximale klemkracht tijdens bedrijf en voorkomen dat het losraakt / wegglijdt.
  • De koolstofstalen constructie van deze spanklem zorgt voor stijfheid tijdens het gebruik en de verzinkte afwerking zorgt voor slijtvastheid.
  • Deze verticale vergrendelingsklem van Destaco wordt geleverd met Toggle Lock Plus-functie die een vergrendelingshendel bevat om ervoor te zorgen dat de centrale vergrendelingstoestand tijdens de hele operatie wordt gehandhaafd.
  • Deze spanklem heeft geharde bussen op belangrijke draaipunten voor maximale duurzaamheid.
  • De felgekleurde plastic handgreep van de Destaco 2010-SR verticale vergrendelingsklem zorgt voor een gemakkelijke grip en minimaliseert vermoeidheid van de gebruiker bij langdurig gebruik.
  • De basis in flensstijl heeft twee paar montagegaten; schroeven kunnen worden gebruikt om de klem op een vlakke ondergrond / werkbank te bevestigen.
  • Destaco verticale neerdrukklem heeft een stevige klembalk die is ontworpen om te voorkomen dat het werkstuk wegglijdt of beweegt tijdens het gebruik.
  • Destaco biedt ook een breed scala aan verticale vasthoudklemmen in een reeks configuraties en stijlen, zoals klemarmen in J-haakstijl, T-handgrepen met laag profiel en klemmen met Toggle Lock Plus.

Compatibele accessoires:

  • Destaco 2010115-E bouthouder: wordt gebruikt om de spilconstructie op zijn plaats te bevestigen/houden voor de verticale neerdrukklem van Destaco 2010-SR.

Normen en goedkeuringen:

  • Destaco 2010-SR verticale neerdrukklem is vervaardigd in overeenstemming met internationale industrienormen zoals ISO 9001:2015 en ISO 14001:2015.

Installatie:

  • Destaco 2010-SR verticale neerdrukklem heeft een montagestijl met flensbasis voor een veilige installatie op vlakke oppervlakken / werkbanken. Indien nodig kan deze klem met rechte lijn, dankzij de flensbasis, ook gemakkelijk worden verwijderd.

Veelgestelde vragen:

V. Biedt het merk verticale klemmen in andere montagestijlen aan?

A. Ja, naast de Destaco 2010-SR geflensde basis massieve staafvariant, biedt het merk een rechte basis U-staaf (Destaco 2010-UB) en U-staaf met flensbasis (Destaco 2010-U) ook verticale klemmen.

V. Wat is het verschil tussen een verticale en horizontale spanklem?

A. Het verschil zit in de oriëntatie van de klemhendel wanneer de klem zich in de vergrendelde positie bevindt. Een verticale klemhendel wordt verticaal gepositioneerd (loodrecht op de basis) in vergrendelde positie, terwijl in het geval van een horizontale spanklem deze horizontaal is geplaatst (parallel aan de basis).

V. Wat betekent houdcapaciteit in termen van klemmen?

A. De houdkracht of het houdvermogen geeft het vermogen van de klem weer om apparatuur of plaatwerk op assemblagelijnen of tijdens soortgelijke fabricageprocessen vast te houden.

V. Wat is een verticale neerhoudklem?

A. Destaco verticale neerdrukklemmen zijn speciaal ontworpen om het werkstuk stationair te houden tegen een vlakke ondergrond / werkbank voor diverse industriële toepassingen zoals houtbewerking en metaalbewerking.

V. Wat betekent klemkracht?

A. Klemkracht is de hoeveelheid kracht die daadwerkelijk op een werkstuk wordt uitgeoefend door de klem te sluiten en te vergrendelen. Het is normaal gesproken minder dan de aangegeven houdcapaciteit. De werkelijke klemkracht is afhankelijk van verschillende factoren, waaronder cilinderboring, cilinderoppervlak, spindelpositie (klemarmlengte) en beschikbare luchtdruk. In de meeste gevallen is de klemkracht ongeveer 2 tot 3 keer de kracht die wordt uitgeoefend door een pneumatische cilinder.

V. Hoe werken verticale neerhoudklemmen?

A. Sommige klemmen in U-stijl, zoals Destaco 2010-SR, hebben een klemarm in solide stijl die handmatig wordt bediend met een hendel / hendel. Deze handgreepbeweging duwt de spil tegen het werkstuk en voorkomt dat het midden in bedrijf beweegt, waardoor een veilige klemming wordt gegarandeerd.

V. Welk vet wordt aanbevolen voor gebruik met Destaco-klemmen bij het ombouwen?

A. Wanneer je te maken hebt met mechanische klemmen van het merk, is het aan te raden een koppelingsvet zoals Mobil XTC te gebruiken.

V. Zijn Destaco klemmen roestbestendig?

A. Ja, koolstofstalen klemmen van Destaco zijn verzinkt om bestand te zijn tegen en slijtage te minimaliseren in zware industriële omgevingen. Voor toepassingen waarbij buiten moet worden geklemd, zijn er ook roestvrijstalen varianten beschikbaar.

Productvarianten

ProductModelHoogte onder klemarmMontagebasisTotale hoogteWisselslot PlusPrijs
DESTACO 2010-SB verticale spanklem, rechte basis, massieve staaf, 1400 lb bevestigingskap. | AJ8AVG 2010-SB2.2 "Straight9.08 "Nee€78.98
DESTACO 2010-SBR verticale klem, rechte basis, stevige staaf met tuimelslot, 1400 Lb | AJ8AVH 2010-SBR2.2 "Straight9.08 "Ja€118.94
DESTACO 2010-S verticale klem, flensbasis, massieve staaf, 1400 lb bevestigingskap. | AJ8BEB 2010-S1.7 "Flens9.08 "Nee€65.81

Neem contact met ons op

Neem direct contact op met uw accountmanager voor persoonlijk advies.
We zijn beschikbaar maandag tot vrijdag, van 07:30 tot 17:00.

DESTACO 2010-SR Tuimelklem, 3.51 inch klemarm, 1400 lb capaciteit
€123.63 /eenheid