Platte verzending

Vaste verzendprijs bie producten vanaf €7.99 + btw

voor verzendingen boven €99,00

DESTACO 2010-UR verticale klem, flensbasis, U-staaf met tuimelslot Plus, 1400 lb | AC8PMZ 3CXX8

DESTACO 2010-UR verticale klem, 3.5 inch klemarm, 1400 lb capaciteit

Beschikbaar
Item: AC8PMZ Model: 2010-URKruis Ref: 3CXX8

Haal het door apr 5, vrijdag

Bezorgopties:

Int. Economie (6-10 dagen)
  • Int. Economie (6-10 dagen)
  • Int. Express (5-7 dagen)
  • Af fabriek ophalen

Product beschikbaar voor platte verzending. Vaste verzendkosten van € 7,99 bij transacties met een waarde van € 99,00 of meer en een totaalgewicht van minder dan 10 pond.

€129.63 /eenheid
Toevoegen Aan Winkelwagen
Een Offerte Aanvragen

Betalingsopties beschikbaar

Beschikbare leveringsopties

Product specificaties:

itemVerticale neerhoudklem
Centra voor basismontage1.25 x 1.78 "
Klemarmlengte:3.55 "
KlemarmstijlU-balk
Klemstang openen78 graden.
Diameter1.700 "
HandleVerticaal
Handvat openen66 graden.
Hoogte onder klemarm1.7 "
Capaciteit vasthouden1400 Lbs.
MateriaalStalen
MontagebasisFlens
Totale hoogte9.080 "
Totale lengte7.510 "
SpindelPlat kussen neopreen
DraadgrootteM10
Wisselslot PlusJa
Type Verticale handgreep ingedrukt houden

Verzendingsinfo:

Gewicht schip (kg) 1.31
Hoogte schip (cm)6.86
Scheepslengte (cm)38.1
Breedte schip (cm)23.62
HS-code7326908588
Land van herkomstUS

Productdetails:

Destaco 2010-UR verticale neerhoudklem is geschikt voor het neerdrukken van werkstukken tegen vlakke oppervlakken / werkbanken bij houtbewerking en metaalbewerking. Deze spanner is een geschikte keuze voor bewerkingen waarbij het nodig is om het werkstuk tijdens de bewerking herhaaldelijk vast te klemmen / los te maken. Het beschikt over een klemstang in U-stijl met een neopreen spindel om het werkstuk tijdens de hele bewerking in positie te houden en tegelijkertijd losraken en ongewenste beweging van het werkstuk te voorkomen. Het is een verticale vergrendelingsklem met een koolstofstalen constructie met verzinkte afwerking voor het minimaliseren van schade/slijtage tegen schurende omstandigheden en buitenomgevingen. De U-vormige staaf is zo ontworpen dat hij een snelle spindelverstelling langs de lengte van de houder mogelijk maakt. Deze functie zorgt ervoor dat de werknemer de spanklem kan aanpassen voor werkstukken van verschillende afmetingen. Deze klem wordt geleverd met Toggle Lock Plus-functie die de vergrendelingstoestand boven het midden handhaaft tijdens de klembewerking. Deze verticale spanklem is ontworpen om een ​​lange levensduur te garanderen bij gebruik van een standaard klemarm en spindel. Het wordt geleverd met een geflensde basis voor een veilige installatie op vlakke oppervlakken / werkbanken. Deze klem wordt echter niet aanbevolen voor machinale toepassingen en voedsel- en verpakkingstoepassingen. Destaco 2010 Serie klemmen zijn ook verkrijgbaar in varianten met U-staaf met rechte basis en massieve staaf met flensbasis Raptor Supplies.

Toepassingen:

Destaco 2010-UR verticale spanklem is ideaal voor het controleren van armaturen, houtbewerking, montage- en testwerkzaamheden en lichte bewerkingstoepassingen.

Kenmerken:

  • Destaco 2010-UR verticale neerhoudklem heeft een lange klemarm en handgreep voor maximale handvrijheid.
  • Het felgekleurde plastic handvat van de klem zorgt voor een gemakkelijke grip en minimaliseert vermoeidheid van de gebruiker bij langdurig gebruik.
  • De neopreen spindel houdt het werkstuk op zijn plaats en zorgt tegelijkertijd voor bijna verticaal klemcontact, waardoor wordt voorkomen dat het werkstuk losraakt/wegglijdt.
  • Destaco verticale vergrendelingsklem heeft een koolstofstalen constructie die is verzinkt voor het minimaliseren van schade/slijtage tegen schurende omstandigheden en buitenomgevingen.
  • Het heeft geharde bussen op belangrijke draaipunten voor een hoge duurzaamheid.
  • Deze spanner wordt geleverd met een geflensd basisoppervlak voor een gemakkelijke en veilige installatie op vlakke oppervlakken / werkbanken.

Compatibele accessoires:

  • Destaco 240208-M gelijmde neopreen spindel met platte punt wordt gebruikt voor het vervangen van de kapotte/versleten spindel op de Destaco 2010-UR verticale borgklem.
  • Destaco 235106 flensring wordt gebruikt om voldoende belasting te behouden voor het aandraaien van bouten en pakkingen van een flens.

Normen en goedkeuringen:

  • Destaco 2010-UR verticale klem met tuimelschakelaar is vervaardigd in overeenstemming met de internationale industrienormen ISO 9001:2015 en ISO 14001:2015.

Installatie:

  • Destaco 2010-UR verticale klem met tuimelschakelaar heeft een geflensde basis voor eenvoudige installatie op vlakke oppervlakken / werkbanken.

Veelgestelde vragen:

V. Wat is een verticale neerhoudklem?

A. Destaco verticale neerhoudklemmen zijn speciaal ontworpen klemmen die worden gebruikt om het werkstuk stationair tegen een vlak oppervlak / werkbank te houden en zijn ideaal voor diverse industriële toepassingen zoals houtbewerking en metaalbewerking.

V. Biedt het merk verticale klemmen in andere montagestijlen aan?

A. Ja, naast de Destaco 2010-UR geflensde basis U-bar-variant, biedt het merk een rechte basis U-bar (Destaco 2010-UB) en massieve staaf met flens (Destaco 2010-SR) ook verticale klemmen.

V. Wat is het verschil tussen een verticale en horizontale spanklem?

A. Het verschil zit hem in de oriëntatie van de handgreep wanneer de klem in de vergrendelde stand staat. Een verticale klemhendel staat in vergrendelde positie loodrecht op de basis, terwijl deze in het geval van een horizontale spanner evenwijdig aan de basis is gericht.

V. Wat betekent houdcapaciteit in termen van klemmen?

A. De houdkracht of het houdvermogen geeft het vermogen van de klem weer om apparatuur of plaatwerk op assemblagelijnen of tijdens soortgelijke fabricageprocessen vast te houden.

V. Wat betekent klemkracht?

A. Klemkracht is de hoeveelheid kracht die daadwerkelijk op een werkstuk wordt uitgeoefend door de klem te sluiten en te vergrendelen. Het is normaal gesproken minder dan de aangegeven houdcapaciteit. De werkelijke klemkracht is afhankelijk van verschillende factoren, waaronder cilinderboring, cilinderoppervlak, spindelpositie (klemarmlengte) en beschikbare luchtdruk. In de meeste gevallen is de klemkracht ongeveer 2 tot 3 keer de kracht die wordt uitgeoefend door een pneumatische cilinder.

V. Biedt het merk verticale neerhoudklemmen aan in andere configuraties?

A. Destaco biedt ook een breed scala aan verticale vasthoudklemmen in een reeks configuraties en stijlen, zoals een klemarm in J-haakstijl, een T-handgreep met laag profiel en klemmen met Toggle Lock Plus.

V. Hoe werken verticale neerhoudklemmen?

A. Bepaalde U-vormige klemmen, zoals Destaco 2010-UR, hebben een spindel van gebonden neopreen met platte punt die handmatig wordt bediend met behulp van een hendel / hendel. Deze hendelbeweging duwt de spil tegen het werkstuk en voorkomt dat deze tijdens het gebruik beweegt, waardoor een veilige klemming wordt gegarandeerd.

V. Welk vet wordt aanbevolen voor gebruik met Destaco-klemmen bij het ombouwen?

A. Wanneer je te maken hebt met mechanische klemmen van het merk, is het aan te raden een koppelingsvet zoals Mobil XTC te gebruiken.

V. Zijn Destaco klemmen roestbestendig?

A. Ja, koolstofstalen klemmen van Destaco zijn verzinkt om bestand te zijn tegen en slijtage te minimaliseren in zware industriële omgevingen. Voor toepassingen waarbij buiten moet worden geklemd, zijn er ook roestvrijstalen varianten beschikbaar.

Productvarianten

ProductModelDiameterHoogte onder klemarmMontagebasisTotale hoogteTotale lengteWisselslot PlusPrijs
DESTACO 2010-U verticale neerhoudklem, flensbasis, U-staaf, 1400 lb vasthoudkap. | AC8PMD 3CXV6 2010-U0.340 "1.7 "Flens9.080 "6.090 "Nee€71.04
DESTACO 2010-UBR Verticale neerdrukklem, rechte basis, U-staaf met tuimelslot, 1400 Lb | AJ8AVB 2010-UBR-2.2 "Straight10 "7.510 "Ja€159.51
DESTACO 2010-UB Verticale neerhoudklem, rechte basis, U-staaf, 1400 Lb vasthoudkap. | AJ8BEC 2010-UB-2.2 "Straight10 "7.510 "Nee€78.20

Contact

Neem direct contact op met uw accountmanager voor persoonlijk advies.
We zijn beschikbaar maandag tot vrijdag, van 07:30 tot 17:00.

DESTACO 2010-UR verticale klem, 3.5 inch klemarm, 1400 lb capaciteit
€129.63 /eenheid