Platte verzending

Vaste verzendprijs bie producten vanaf €7.99 + btw

voor verzendingen boven €99,00

DESTACO 2013-UR horizontale klem, flensbasis, U-staaf met tuimelslot Plus, 295 Lb | AC8PGA 3CXD1

DESTACO 2013-UR neerhoudklem, horizontaal handvat, voet met flens

Beschikbaar
Item: AC8PGA Model: 2013-URKruis Ref: 3CXD1

Haal het door apr 26, vrijdag

Bezorgopties:

Int. Economie (6-10 dagen)
  • Int. Economie (6-10 dagen)
  • Int. Express (5-7 dagen)
  • Af fabriek ophalen

Product beschikbaar voor platte verzending. Vaste verzendkosten van € 7,99 bij transacties met een waarde van € 99,00 of meer en een totaalgewicht van minder dan 10 pond.

€59.95 /eenheid
Toevoegen Aan Winkelwagen
Een Offerte Aanvragen

Betalingsopties beschikbaar

Beschikbare leveringsopties

Product specificaties:

itemHorizontale neerhouder
Centra voor basismontage0.53 x 0.70 "
Klemarmlengte:1.65 "
KlemarmstijlU-balk
Klemstang openen71 graden.
Diameter0.170 "
HandleHorizontaal
Handvat openen58 graden.
Hoogte onder klemarm0.75 "
Capaciteit vasthouden295 Lbs.
MateriaalStalen
MontagebasisFlens
Totale hoogte1.300 "
Totale lengte5.870 "
SpindelPlat kussen neopreen
DraadgrootteM5
Wisselslot PlusJa
TypeHorizontale handgreep ingedrukt houden

Verzendingsinfo:

Gewicht schip (kg) 0.18
Hoogte schip (cm)3.3
Scheepslengte (cm)23.37
Breedte schip (cm)18.8
HS-code7326908588
Land van herkomstUS

Productdetails:

Destaco 2013-UR horizontale neerhoudklem is ideaal voor toepassingen waarbij vasthoudactie bevestigingsmiddelen effectief kan vervangen. Het is compact van formaat en laag in hoogte voor krappe ruimtes. Deze horizontale klem is voorzien van een hendel die zowel van voren als van opzij te bedienen is. Deze neerhoudklem wordt geleverd met een geflensde basis met een U-vormige neerhoudstang, een openingshoek van de klemstang tot 71 graden en een houdvermogen van 295 lb. Deze horizontale neerhoudklem biedt een stationair alternatief voor verwijderbare klemmen bij het uitvoeren van repetitieve taken. Destaco 2013-UR horizontale aandrukklem is gemaakt van staal en heeft een horizontaal handvat evenwijdig aan de klembalk. Het wordt geleverd met een handgreep, een hefboomsysteem en een veiligheidsstang. De borgstang zorgt ervoor dat de objecten niet kunnen bewegen en het hefboomsysteem oefent voldoende druk uit op het object om het tijdens het werk stabiel te houden. Deze klem heeft een vast ontwerp om werkstukken vast te zetten en los te maken zonder de klem zelf te verplaatsen. Deze Destaco horizontale neerhoudklem is voorzien van een koppelingssysteem dat krachtige klemkracht uitoefent met weinig moeite om te vergrendelen of zelfs te ontgrendelen. Deze spanner wordt gebruikt om werkstukken op hun plaats te houden met behulp van een horizontale hendel die plat ligt wanneer de klem is ingeschakeld. Destaco 2013-UR horizontale aandrukklem is voorzien van een automatisch drukaanpassingssysteem dat de druk van de klem automatisch aanpast. Hierdoor kan het klemmen van werkstukken van verschillende afmetingen de druk zelf regelen. Dit model is uitgerust met de Toggle Lock Plus-ontgrendelingshendel die onbedoeld openen door trillingen voorkomt.

Toepassingen:

Destaco 2013-UR horizontale neerhoudklem biedt een brede combinatie van functies, waardoor hij aanpasbaar is voor toepassingen zoals assembleren en testen, lichte machinale bewerkingen en houtbewerking. Hij is ideaal voor gebruik in de lucht- en ruimtevaart, de auto-industrie en de voedingsmiddelen- en verpakkingsindustrie.

Kenmerken:

  • Destaco 2013-UR horizontale neerhoudklem biedt uitstekende handvrijheid voor het verminderen van knelpunten.
  • Het wordt geleverd met een vaste handgreep die is uitgerust met een draaimogelijkheid om een ​​soepele klemming te garanderen.
  • Deze horizontale neerhoudklem wordt geleverd met een geflensde basis met schroefdraadgaten voor eenvoudige installatie.
  • Destaco 2013-UR horizontale neerhoudklem heeft een openingshoek van de klemstang tot 71 graden.
  • Deze horizontale neerhoudklem is geschikt voor lasten tot 295 lb.
  • Het wordt geleverd met een spindel die verticaal contact maakt met het werkstuk.

Compatibele accessoires:

  • Destaco 2013208-M: Deze spindels van gelijmd neopreen met platte punt worden gebruikt met de Destaco 2013-UR horizontale neerhoudklem om een ​​kussen te bieden tussen klemmen en geklemde items, waardoor materiaal op werkoppervlakken wordt vastgezet bij frees-, boor- en lastoepassingen. Ze bieden een uitstekende oliebestendigheid en zijn LABS (siliconen) vrij. Deze spindels kunnen worden gebruikt bij temperaturen van -22 tot 212 graden Fahrenheit.

Normen en goedkeuringen:

  • Destaco 2013-UR horizontale neerhoudklem is gebouwd volgens internationale normen zoals ISO 14001:2015 en ISO 9001:2015 voor het waarborgen van gezondheid en veiligheid voor het milieu en efficiënte prestaties van de klem.

Installatie:

  • Destaco 2013-UR horizontale neerhoudklem heeft een geflensde basis met gaten die een gemakkelijke en snelle montage van het werkstuk op de bevestigingsplaat mogelijk maken.

Veelgestelde vragen:

V. Hoe worden horizontale spanklemmen gebruikt?

A. Horizontale spanklemmen gebruiken een over-center vergrendeling om een ​​werkstuk of armatuur in de vergrendelde positie te houden.

V. Hoe worden spanners gemeten?

A. Snelspanklemmen zijn verkrijgbaar in meerdere varianten met verschillende houdcapaciteiten. De capaciteit van een bepaalde spanner kan worden gemeten door de afstand tussen de klemplaat (in de hoogste stand) en de werkbank te berekenen.

V. Hoe werkt een spanklem?

A. De spanklem werkt tegen het werkstuk en drukt of rekt de uitgeruste koppelingen samen om het werkstuk in een stationaire positie te houden.

V. Welk vet wordt aanbevolen voor gebruik met Destaco-klemmen bij het ombouwen?

A. Bij het omgaan met de mechanische klemmen van het merk raden we aan een koppelingsvet zoals Mobil XTC te gebruiken. Voor pneumatische cilinderafdichtingen is het Magnalube G-vet vereist. Ze hebben slechts een paar druppels smeerolie nodig om ze in uitstekende staat te houden.

V. Hoe pas je een horizontale spanklem aan?

A. Na het klemmen kan de kracht worden aangepast door de spilmoer los/vast te draaien (geleverd bij bepaalde eenheden ter bescherming tegen schuren, draaien of buigen).

Q. doet Raptor Supplies vervangende spindels voor neerhoudklemmen aanbieden?

A. Ja, Raptor Supplies levert Destaco spindels voor houdklemmen, om versleten eenheden te vervangen en ze te beschermen tegen schade veroorzaakt door schuren / draaien / buigen.

V. Wat betekent klemkracht?

A. Klemkracht is de hoeveelheid kracht die daadwerkelijk op een werkstuk wordt uitgeoefend door de klem te sluiten en te vergrendelen. Het is normaal gesproken minder dan de aangegeven houdcapaciteit. De werkelijke klemkracht is afhankelijk van verschillende factoren, waaronder cilinderboring, cilinderoppervlak, spindelpositie (klemarmlengte) en beschikbare luchtdruk. In de meeste gevallen is de klemkracht ongeveer 2 tot 3 keer de kracht die wordt uitgeoefend door een pneumatische cilinder.

Productvarianten

ProductModelWisselslot PlusCapaciteit vasthoudenMateriaalMontagebasisKlemarmstijlHandleKlemarmlengte:Hoogte onder klemarmPrijs
DESTACO 2013-U horizontale spanklem, flensbasis, U-balk, 295 lb bevestigingskap. | AC8PME 3CXV7 2013-UNee295 Lbs.StalenFlensU-balkHorizontaal1.65 "0.75 "€34.15

Neem contact met ons op

Neem direct contact op met uw accountmanager voor persoonlijk advies.
We zijn beschikbaar maandag tot vrijdag, van 07:30 tot 17:00.

DESTACO 2013-UR neerhoudklem, horizontaal handvat, voet met flens
€59.95 /eenheid