Platte verzending

Vaste verzendprijs bie producten vanaf €7.99 + btw

voor verzendingen boven €99,00

DESTACO 2017-UR horizontale tuimelklem, U-staaf met tuimelslot Plus, 560 Lb | AC8PGB 3CXD2

DESTACO 2017-UR horizontale klem, Toggle Lock Plus, staal, 560 lb

Beschikbaar
Item: AC8PGB Model: 2017-URKruis Ref: 3CXD2

Haal het door Mei 2, donderdag

Bezorgopties:

Int. Economie (6-10 dagen)
  • Int. Economie (6-10 dagen)
  • Int. Express (5-7 dagen)
  • Af fabriek ophalen

Product beschikbaar voor platte verzending. Vaste verzendkosten van € 7,99 bij transacties met een waarde van € 99,00 of meer en een totaalgewicht van minder dan 10 pond.

€74.76 /eenheid
Toevoegen Aan Winkelwagen
Een Offerte Aanvragen

Betalingsopties beschikbaar

Beschikbare leveringsopties

Product specificaties:

itemHorizontale neerhouder
Centra voor basismontage1.03 x 1.21 "
Klemarmlengte:2.53 "
KlemarmstijlU-balk
Klemstang openen73 graden.
Diameter0.270 "
HandleHorizontaal
Handvat openen69 graden.
Hoogte onder klemarm0.98 "
Capaciteit vasthouden560 Lbs.
MateriaalStalen
MontagebasisFlens
Totale hoogte1.950 "
Totale lengte8.650 "
SpindelPlat kussen neopreen
DraadgrootteM6
Wisselslot PlusJa
TypeHorizontale handgreep ingedrukt houden

Verzendingsinfo:

Gewicht schip (kg) 0.47
Hoogte schip (cm)5.08
Scheepslengte (cm)22.86
Breedte schip (cm)18.8
HS-code7326908588
Land van herkomstUS

Productdetails:

Horizontale neerhoudklemmen hebben een rechte handgreep die evenwijdig aan de basis is geplaatst om de klemarm en de bevestigde spindel tegen een werkstuk te duwen voor een veilige klemwerking. Ze worden gebruikt voor toepassingen waarbij het werkstuk herhaaldelijk moet worden vastgeklemd / losgemaakt tijdens de bewerking. Destaco 2017-serie Horizontale neerdrukklemmen hebben een U-vormige klembalk voor het aanpassen van diverse spindelassemblages om het werkstuk stationair te houden en te voorkomen dat het tijdens de bewerking losraakt of wegglijdt. Deze klemmen hebben een vaste draaifunctie voor het handvat, voor een soepele werking en hebben ook meer handvrijheid om knelpunten te minimaliseren. Destaco 2017-UR horizontale neerdrukklem wordt gebruikt om werkstukken tegen vlakke oppervlakken te houden bij het controleren van opspanningen, houtbewerking, lichte bewerkingen, assemblage, testen en sluiten. Deze handmatige spanklem heeft een stalen constructie voor structurele sterkte en het minimaliseren van schade/slijtage als gevolg van schurende omstandigheden. Het is een klem met Toggle Lock Plus die voorkomt dat de klem per ongeluk wordt geopend door trillingen of beweging. Deze klem wordt ook aangeboden in varianten zonder Toggle Lock Plus-mechanisme om de bedrijfskosten te verlagen; met een zwarte niet-reflecterende afwerking op de klemmen (Blackout Series) op Raptor Supplies.

Toepassingen:

  • Deze horizontale klem van Destaco 2017-UR wordt gebruikt voor lichte machinale bewerkingen, houtbewerkingen, controle van opspanningen, test- en montagewerkzaamheden in de automobiel-, transport-, lucht- en ruimtevaart- en voedsel- en verpakkingsindustrie. Het kan ook worden gebruikt voor het sluiten van verschillende armaturen zoals vaten, deksels, deksels en kamer- en toegangsdeuren.

Kenmerken:

  • Destaco 2017-UR horizontale neerhouder is uitgerust met een U-balk voor het bevestigen van spindelassemblages voor het veilig vasthouden van werkstukken.
  • Het heeft een gemakkelijk vast te houden handvat dat vermoeidheid van de gebruiker bij langdurig gebruik minimaliseert.
  • Deze klem maakt gebruik van een platte punt gebonden neopreen spindel om klemsporen op de afgewerkte oppervlakken te verminderen.
  • Het heeft een montagestijl met een flensbasis en biedt een maximale houdcapaciteit van 560 lb.
  • Deze spindel kan ook verticaal of horizontaal worden afgesteld met behulp van flenzen om de klem aan te passen aan de dikte van het werkstuk en de benodigde klemkracht.
  • Het wordt geleverd met Toggle Lock Plus-functie om te voorkomen dat de klem per ongeluk losraakt.
  • Deze klem zorgt voor een klemstangopening van 73 graden door de handgreep tot 69 graden te verschuiven.
  • Het heeft een stalen constructie voor sterkte, duurzaamheid en het voorkomen van buigen / breken onder zware belasting.
  • Deze klem heeft een hoogte van 0.89 inch en een klemarmlengte van 1.89 inch.

Compatibele accessoires:

  • Destaco biedt vervangende onderdelen en accessoires zoals flensring (215105) voor een veilige klemming.
  • Destaco 215208-M platte punt gebonden neopreen spindel kan ook worden geleverd door: Raptor Supplies voor het vasthouden van werkstukken door Destaco 2017-UR handklem.
  • Destaco L-217-4-01 armverlenging vergroot het bereik van deze handmatige klem door bevestiging aan de klemarm.

Normen en goedkeuringen:

  • Destaco 2017-UR horizontale neerhouder is ISO 9001:2015 & ISO 14001:2015 gecertificeerd.

Installatie:

  • De vasthoudklem Destaco 2017-UR kan snel op vlakke oppervlakken of werkstukken worden gemonteerd met behulp van twee paar draadgaten op de flensbasis voor een veilige installatie.
  • Deze klem kan indien nodig eenvoudig worden verwijderd door hem eenvoudig met een schroevendraaier los te draaien.

Veelgestelde vragen:

V. Welke andere varianten van de Destaco 2017-UR handmatige klem zijn beschikbaar op? Raptor Supplies?

A. Destaco biedt vergelijkbare klemmen zonder Toggle Lock Plus-mechanisme (2017-U) om de operationele kosten te verlagen waar dit secundaire sluitsysteem niet vereist is. Raptor Supplies kan deze klem ook leveren in BLK (Blackout Series) modellen met een zwarte, niet-reflecterende afwerking.

V. Wat zijn de voordelen van het gebruik van het Toggle Lock Plus-mechanisme in handmatige klemmen van Destaco?

A. Destaco handmatige klemmen zijn voorzien van Toggle Lock Plus-mechanisme in geselecteerde modellen voor secundaire vergrendeling van de klem om ervoor te zorgen dat ze in de over-center toggle lock-toestand blijven. Deze functie is handig wanneer de klemmen van de klem in beweging zijn, in een trillende omgeving staan ​​of omgekeerd zijn. Het biedt een extra niveau van veiligheid voor de gebruiker en het werkstuk.

V. Hoe werkt een horizontale neerdrukklem?

A. Horizontale vasthoudklemmen in U-stijl worden handmatig bediend om de klemstang- en spindelassemblages tegen het werkstuk te duwen en te voorkomen dat ze halverwege de werking bewegen, waardoor een veilige klemming wordt gegarandeerd.

V. Wat is het verschil tussen een verticale en horizontale spanklem?

A. Het verschil tussen een verticale en horizontale spanklem ligt in de vergrendelingspositie van de klemhendel. Een verticale klemhendel wordt verticaal of loodrecht op de basis gepositioneerd in een vergrendelde positie, terwijl de horizontale spanklem horizontaal of evenwijdig aan de basis wordt geplaatst.

V. Wat betekent houdcapaciteit in termen van klemmen?

A. Houdcapaciteit of houdkracht geeft het ideale vermogen aan (gemeten tijdens het fabricageproces van de klem) van de klem om de apparatuur, het werkstuk of het plaatwerk op de assemblagelijn of tijdens andere industriële toepassingen vast te houden.

Productvarianten

ProductModelWisselslot PlusCapaciteit vasthoudenMateriaalMontagebasisKlemarmstijlHandleKlemarmlengte:Hoogte onder klemarmPrijs
DESTACO 2017-U horizontale klem, flensbasis, U-staaf, 560 lb houdkap. | AC8PMF 3CXV8 2017-UNee560 Lbs.StalenFlensU-balkHorizontaal2.53 "0.98 "€42.52

Neem contact met ons op

Neem direct contact op met uw accountmanager voor persoonlijk advies.
We zijn beschikbaar maandag tot vrijdag, van 07:30 tot 17:00.

DESTACO 2017-UR horizontale klem, Toggle Lock Plus, staal, 560 lb
€74.76 /eenheid