Platte verzending

Vaste verzendprijs bie producten vanaf €7.99 + btw

voor verzendingen boven €99,00

DESTACO 2027-U horizontale spanklem, flensbasis, U-balk, 840 Lb bevestigingskap. | AC8PMH 3CXW1

DESTACO 2027-U horizontale klem, U-beugel, staal, horizontaal handvat

Beschikbaar
Item: AC8PMH Model: 2027-UKruis Ref: 3CXW1

Haal het door apr 4, donderdag

Bezorgopties:

Int. Economie (6-10 dagen)
  • Int. Economie (6-10 dagen)
  • Int. Express (5-7 dagen)
  • Af fabriek ophalen

Product beschikbaar voor platte verzending. Vaste verzendkosten van € 7,99 bij transacties met een waarde van € 99,00 of meer en een totaalgewicht van minder dan 10 pond.

€51.91 /eenheid
Toevoegen Aan Winkelwagen
Een Offerte Aanvragen

Betalingsopties beschikbaar

Beschikbare leveringsopties

Product specificaties:

itemHorizontale neerhouder
Centra voor basismontage1.03 x 1.21 "
Klemarmlengte:2.86 "
KlemarmstijlU-balk
Klemstang openen68 graden.
Diameter0.270 "
HandleHorizontaal
Handvat openen70 graden.
Hoogte onder klemarm1.32 "
Capaciteit vasthouden840 Lbs.
MateriaalStalen
MontagebasisFlens
Totale hoogte2.25 "
Totale lengte9.880 "
SpindelPlat kussen neopreen
DraadgrootteM8
Wisselslot PlusNee
Type Horizontale handgreep ingedrukt houden

Verzendingsinfo:

Gewicht schip (kg) 0.6
Hoogte schip (cm)4.57
Scheepslengte (cm)10.41
Breedte schip (cm)16
HS-code8205700090
Land van herkomstUS

Productdetails:

Destaco 2027-U horizontale neerhoudklem heeft een robuuste constructie met zwarte oxide-afwerking voor duurzaamheid. Het houdt werkstukken op hun plaats met behulp van een horizontale hendel die plat ligt wanneer de klem is ingeschakeld. Deze neerhoudklem biedt een stationair alternatief voor verwijderbare klemmen bij het uitvoeren van repetitieve taken. Het bestaat uit nauwkeurig bewerkte componenten met geharde en geslepen draaipennen en bussen. Deze horizontale neerhoudklem biedt een hoog klemvermogen waardoor de benodigde bevestigingen voor een bepaalde toepassing worden verminderd. Destaco 2027-U horizontale neerhoudklem stelt de gebruiker in staat om een ​​handeling uit te voeren zonder zich zorgen te hoeven maken over de frequente beweging van het werkstuk. Het houdt werkstukken op hun plaats met behulp van een hendel die naar de rechtopstaande positie wordt geduwd wanneer de klem is ingeschakeld. Deze Destaco spanklem wordt gebruikt bij het slijpen, lassen, assembleren, verspanen en metaalbewerking in de lucht- en ruimtevaart, de auto-industrie en de voedingsmiddelen- en verpakkingsindustrie. Deze horizontale neerhoudklem heeft een vast ontwerp om werkstukken vast te zetten en los te maken zonder de klem zelf te verplaatsen. Het beschikt over een automatisch drukaanpassingssysteem dat de druk van de klem automatisch aanpast aan de grootte van het werkstuk. Het wordt geleverd met een zeer sterke klemarm van gesmeed gelegeerd staal voor meer sterkte en het hanteren van een maximale belasting van 840 lb. Deze horizontale neerhoudklem bevat een koppelingssysteem dat krachtige klemkracht uitoefent met weinig moeite om te vergrendelen of ontgrendelen. Aangezien deze kracht langs de schakels wordt geleid, is er geen kracht nodig om de knevel te vergrendelen of ontgrendelen. Destaco 2027-U horizontale neerhoudklem heeft een grotere handspeling om knelpunten te verminderen en een vaste draaifunctie van de handgreep om een ​​soepele klemwerking te garanderen.

Toepassingen:

Destaco 2027-U horizontale neerhoudklem biedt een brede combinatie van functies, waardoor hij geschikt is voor toepassingen zoals slijpen, lassen, assembleren, verspanen en metaalfabricage, in de lucht- en ruimtevaart, de auto-industrie en de voedingsmiddelen- en verpakkingsindustrie.

Kenmerken:

  • Destaco 2027-U horizontale neerhoudklem kan lasten tot 840 lb dragen en is ideaal voor lichte bewerkingen, sluitingen, houtbewerking en controle van armaturen.
  • Deze neerhoudklem heeft een horizontale handgreep voor meer afstand tot de werkzone, waardoor knelpunten worden verminderd.
  • Het is uitgerust met een U-vormige stang om gemakkelijk laden en lossen mogelijk te maken en een geflensde basis om een ​​gemakkelijke montage op een werktafel of een vlak oppervlak te garanderen.
  • Destaco 2027-U horizontale neerhoudklem heeft een stalen constructie voor duurzaamheid en weerstand tegen schokken en trillingen.

Compatibele accessoires:

  • Destaco 2007208-M: Deze vervangende spindels bieden maximale klemkracht en maken snelle en veilige bevestiging mogelijk.
  • Destaco 507107: Deze flensringen zijn ontworpen voor de Destaco 2027-U horizontale neerhoudklem, om eenvoudige montage mogelijk te maken en een veilige verbinding tegen trillingen te bieden.

Normen en goedkeuringen:

Destaco 2027-U horizontale neerhoudklem is gebouwd volgens internationale normen zoals ISO 14001:2015 en ISO 9001:2015 voor het waarborgen van de gezondheid en veiligheid van het milieu en efficiënte prestaties van de klem.

Installatie:

  • Destaco 2027-U horizontale neerhoudklem heeft een geflensde basis met gaten die een gemakkelijke en snelle montage van het werkstuk op de bevestigingsplaat mogelijk maken.

Veelgestelde vragen:

V. Wat is het verschil tussen een verticale en horizontale spanklem?

A. Het verschil zit hem in de positionering van de klemhendel wanneer de klem in de vergrendelde stand staat. Een verticale klemhendel wordt in vergrendelde positie verticaal (loodrecht op de basis) gepositioneerd, terwijl deze bij een horizontale spanner horizontaal (parallel aan de basis) wordt geplaatst.

V. Hoe werkt een horizontale spanklem?

A. De spanklem werkt tegen het werkstuk en drukt of rekt de uitgeruste koppelingen samen om het werkstuk in een stationaire positie te houden.

V. Wat betekent houdcapaciteit in termen van klemmen?

A. De houdkracht of de houdcapaciteit geeft het vermogen van de klem aan om apparatuur of plaatstaal op assemblagelijnen of tijdens soortgelijke fabricageprocessen vast te houden.

V. Welk vet is ideaal voor Destaco-klemmen voor hun herbouw?

A. Een koppelingsvet zoals Mobil XTC moet worden gebruikt bij mechanische klemmen van Destaco, terwijl het Magnalube G-vet uitstekend geschikt is voor gebruik met pneumatische cilinderafdichtingen.

V. Wat is de betekenis van de rode kleur van het handvat van Destaco klemmen?

A. De kleur van het handvat van de klem is niet zo belangrijk, omdat het slechts een herkenbaar gebied vertegenwoordigt. Dit helpt operators bij het snel en gemakkelijk vinden van het handvat.

V. Wat betekent klemkracht?

A. Klemkracht is de hoeveelheid kracht die daadwerkelijk op een werkstuk wordt uitgeoefend door de klem te sluiten en te vergrendelen. Het is normaal gesproken minder dan de aangegeven houdcapaciteit. De werkelijke klemkracht is afhankelijk van verschillende factoren, waaronder cilinderboring, cilinderoppervlak, spindelpositie (klemarmlengte) en beschikbare luchtdruk. In de meeste gevallen is de klemkracht ongeveer 2 tot 3 keer de kracht die wordt uitgeoefend door een pneumatische cilinder.

Q. doet Raptor Supplies vervangende spindels voor neerhoudklemmen aanbieden?

A. Ja, Raptor Supplies levert Destaco spindels voor houdklemmen, om versleten eenheden te vervangen en ze te beschermen tegen schade veroorzaakt door schuren / draaien / buigen.

Productvarianten

ProductModelWisselslot PlusCapaciteit vasthoudenMateriaalMontagebasisKlemarmstijlHandleKlemarmlengte:Hoogte onder klemarmPrijs
DESTACO 2027-UR horizontale klem, flensbasis, U-staaf met tuimelslot Plus, 840 Lb | AC8PGC 3CXD3 2027-URJa840 Lbs.StalenFlensU-balkHorizontaal2.86 "1.32 "€91.43

Contact

Neem direct contact op met uw accountmanager voor persoonlijk advies.
We zijn beschikbaar maandag tot vrijdag, van 07:30 tot 17:00.

DESTACO 2027-U horizontale klem, U-beugel, staal, horizontaal handvat
€51.91 /eenheid