Platte verzending

Vaste verzendprijs bie producten vanaf €7.99 + btw

voor verzendingen boven €99,00

DESTACO 3051-R trekkracht vergrendelingsklem, 1500 lb bevestigingskap. | AJ8BHR

DESTACO 3051-R Pull Action vergrendelingsklem, Toggle Lock Plus, staal, 1500 lb

Beschikbaar
Item: AJ8BHR Model: 3051-R

Haal het door Mei 1, woensdag

Bezorgopties:

Int. Economie (6-10 dagen)
  • Int. Economie (6-10 dagen)
  • Int. Express (5-7 dagen)
  • Af fabriek ophalen

Product beschikbaar voor platte verzending. Vaste verzendkosten van € 7,99 bij transacties met een waarde van € 99,00 of meer en een totaalgewicht van minder dan 10 pond.

€226.61 /eenheid
Toevoegen Aan Winkelwagen
Een Offerte Aanvragen

Betalingsopties beschikbaar

Beschikbare leveringsopties

Product specificaties:

itemVergrendelingsklem
Breedte staaf (in.)0.31 "
Basis lengte2.03 "
Basis breedte1.93 "
HandgreepstijlStraight
Capaciteit vasthouden1500 Lbs.
Instelbereik haak:14mm
Hook TypeJ-haak
MateriaalStalen
MontagebasisFlens
Totale hoogte1.77 "
Totale lengte8.98 "
Wisselslot PlusJa

Verzendingsinfo:

Gewicht schip (kg) 0.495
Hoogte schip (cm)4.9
Scheepslengte (cm)22.81
Breedte schip (cm)3.15
Land van herkomstUS

Productdetails:

Destaco 3051-R vergrendelingsklem met trekmechanisme wordt gebruikt om deuren, deksels of deksels herhaaldelijk te sluiten en te openen bij vergrendelings-, vorm- en montagewerkzaamheden. Deze klem is uitgerust met een J-haak en een gepatenteerde duimbedieningshendel om de productiviteit te verbeteren en een snelle en veilige bediening met één hand. Het beschikt over gecontroleerde beweging en een vergrendelingsgat voor de klem om uit de weg te blijven tijdens zijn intuïtieve klemhaak/armbeweging. Deze gecontroleerde vergrendelingsklem is gemaakt van staal voor een hoge sterkte en het verminderen van breuk of klemuitval onder zware belasting. De klem zorgt voor een vlakke veiligheid en bruikbaarheid dankzij de gecontroleerde haakbeweging. Deze klem heeft ook een Destaco Toggle Lock Plus-functie voor meer veiligheid en het handhaven van de vergrendeling boven het midden. Dit Toggle Lock Plus-mechanisme voorkomt ook dat de klemmen per ongeluk of onbedoeld worden geopend. Raptor Supplies aanbiedingen Destaco 3051 vergrendelingsklem zonder Destaco Toggle Lock Plus-functie voor het verlagen van de bedrijfskosten bij operaties waar dit secundaire slotmechanisme niet vereist is. We kunnen ook Destaco 3031-serie vergrendelingsklemmen met trekkracht leveren met vergelijkbare specificaties met een maximale houdcapaciteit van 200 lb.

Toepassingen:

  • Destaco 3051-R vergrendelingsklem is ideaal voor verschillende montage- en vormbewerkingen en meer in de lucht- en ruimtevaart-, transport-, automobiel- en voedsel- en verpakkingsindustrie. Deze klem wordt ook gebruikt voor het vasthouden en sluiten van kamerdeuren, deksels, deksels en toegangsdeuren.

Kenmerken:

  • Destaco 3051-R trekvergrendelingsklem heeft een stalen constructie voor uitzonderlijke structurele stijfheid en duurzaamheid om buigen / breken onder zware belasting te voorkomen.
  • Het heeft een montagetype met flensbasis voor eenvoudige installatie op elk oppervlak; biedt een maximale capaciteit van 1500 lb.
  • Deze klem is uitgerust met een J-haak trekstang met schroefdraad voor eenvoudige aanpassing.
  • Het is geïntegreerd met een gepatenteerde duimbedieningshendel voor bediening met één hand.
  • De trekbeweging van de klem zonder duimbediening is 0.75 inch en de maximale haakafstelling is 0.55 inch.
  • De klemverhouding van kracht (duwen) tot uitgeoefende kracht (trekken) is 12:1.
  • Het wordt geleverd met een geïntegreerd vergrendelingsgat en een vaste stop voor het vergrendelen en beperken van hendelbewegingen.
  • Deze klem biedt een ergonomische en oliebestendige vinyl handgreep voor een strakke sluiting van de klem door deze naar beneden te drukken, waardoor vermoeidheid van de gebruiker bij langdurig gebruik wordt geminimaliseerd en wordt voorkomen dat de hand van de gebruiker wegglijdt tijdens het gebruik.
  • Het heeft een Toggle Lock Plus-mechanisme om onbedoeld openen door trillingen te voorkomen.
  • De hoogte van het vergrendelingspunt heeft geen invloed op de overcentrische toestand van de klem.

Compatibele accessoires:

  • Raptor Supplies kan Destaco vervangende haakmontage (3051208) leveren voor het vervangen van de versleten of defecte haak van de Destaco 3051-R klem.

Normen en goedkeuringen:

  • Destaco 3051-R klem zorgt voor een goede gezondheid van het milieu, verbeterde veiligheid en efficiënte prestaties van de klem terwijl hij voldoet aan internationale normen zoals ISO 9001:2015 en ISO 14001:2015.

Installatie:

  • De Destaco 3051-R vergrendelingsklem met trekkracht is gemonteerd op een flensbasis met twee paar montagegaten met schroefdraad voor een veilige installatie op vlakke oppervlakken / werkstukken.

Veelgestelde vragen:

V. Biedt Destaco andere varianten van handmatige klemmen aan met vergelijkbare specificaties als de Destaco 3051-R trekvergrendelingsklem?

A. Raptor Supplies kan Destaco 3051-RSS vergrendelingsklem leveren met een roestvrijstalen constructie voor corrosiebestendigheid onder zware omgevingsomstandigheden en 3051 grendelklem zonder Toggle Lock Plus-mechanisme. Voor meer varianten met betrekking tot Destaco 3051-R klem, zie de Destaco 3051 serie klemmen pagina op onze website.

V. Wat zijn de voordelen van het gebruik van de Toggle Lock Plus-functie in handmatige klemmen van Destaco?

A. Het Destaco Toggle Lock Plus-mechanisme fungeert als een secundair vergrendelingsmechanisme om ervoor te zorgen dat de klemmen in de over-center toggle lock-toestand blijven. Deze functie is handig wanneer de bevestiging van de klem omgekeerd, in beweging of in een trillende omgeving wordt gehouden. Het biedt een superieur niveau van veiligheid voor de gebruiker en het werkstuk.

V. Wat betekent de term "houdcapaciteit" in Destaco-klemmen?

A. De term "houdcapaciteit" of houdkracht specificeert het vermogen van de klem om een ​​uitrusting, werkstuk of een plaatmetaal in de lopende band of andere fabricageprocessen vast te houden.

V. Hoe werken vergrendelingsklemmen?

A. Deze vergrendelingsklemmen met trekactie zijn hoofdzakelijk afhankelijk van drie componenten: een handgreep om het gereedschap te bedienen, een klemarm om te fungeren als contactpunt tussen het werkstuk en de klem en een basis om de klem aan het oppervlak te bevestigen. De klemhendel vereist een horizontale trekkracht zodra het eenvoudige koppelingssysteem van de klem in de over-center positie is geplaatst, om een ​​kracht parallel aan de basis te creëren en om een ​​werkstuk vast te houden.

V. Hoe kies ik het juiste type dagschootklem?

A. Destaco-klemmen hebben een stalen of roestvrijstalen constructie en zijn verkrijgbaar in montagestijlen met flens en smalle flensbasis, voor eenvoudige installatie. Ze worden aangeboden in verschillende houdcapaciteiten, wat de maximale externe kracht aangeeft die een klem veilig kan weerstaan ​​(in vergrendelde positie) zonder permanent te vervormen. Ook moet men de afstand tussen de klemplaat en het werkstuk in de verste positie berekenen, alvorens een grendelklem te kiezen.

Productvarianten

ProductModelCapaciteit vasthoudenWisselslot PlusMateriaalMontagebasisInstelbereik haak:Hook TypePrijs
DESTACO 3051 Trek-actie vergrendelingsklem, flensbasis, 1500 Lb bevestigingskap. | AJ8BFV 30511500 Lbs.NeeStalenFlens14mmJ-haak€181.88

Neem contact met ons op

Neem direct contact op met uw accountmanager voor persoonlijk advies.
We zijn beschikbaar maandag tot vrijdag, van 07:30 tot 17:00.

DESTACO 3051-R Pull Action vergrendelingsklem, Toggle Lock Plus, staal, 1500 lb
€226.61 /eenheid