Platte verzending

Vaste verzendprijs bie producten vanaf €7.99 + btw

voor verzendingen boven €99,00

DESTACO 6001-SS Roestvrijstalen Actieklem met Rechte Lijn, Ronde Plunjer | AJ8AXJ

DESTACO 6001-SS plunjerklem met rechte lijn, 0.63 inch plunjerbeweging

Beschikbaar
Item: AJ8AXJ Model: 6001-SS

Haal het door apr 26, vrijdag

Bezorgopties:

Int. Economie (6-10 dagen)
  • Int. Economie (6-10 dagen)
  • Int. Express (5-7 dagen)
  • Af fabriek ophalen

Product beschikbaar voor platte verzending. Vaste verzendkosten van € 7,99 bij transacties met een waarde van € 99,00 of meer en een totaalgewicht van minder dan 10 pond.

€101.81 /eenheid
Toevoegen Aan Winkelwagen
Een Offerte Aanvragen

Betalingsopties beschikbaar

Beschikbare leveringsopties

Product specificaties:

itemActieklem met rechte lijn
Basis lengte1.54 "
Basis breedte1.23 "
HandgreepstijlDuim
Capaciteit vasthouden150 Lbs.
MateriaalRVS
MontagebasisFlens
Totale hoogte1.27 "
Totale lengte2.63 "
PlunjerRound
Hoogte plunjer0.5 "
Schroefdraadmaat zuiger# 8-32
Wisselslot PlusNee

Verzendingsinfo:

Gewicht schip (kg) 0.0495
Hoogte schip (cm)3.23
Scheepslengte (cm)6.68
Breedte schip (cm)3.12
Land van herkomstUS

Productdetails:

Destaco 6001-SS klem met rechte lijn is ideaal om werkstukken op hun plaats te houden door kracht uit te oefenen vanaf de zijkant. Deze klem is geschikt voor diverse push/pull klemtaken waaronder solderen, assembleren & testen en het lijmen van onderdelen. De ronde plunjer van de klem houdt het werkstuk stevig op zijn plaats om slippen tijdens het gebruik te voorkomen. De handgreep van de Destaco-klem met rechte lijn kan ook eenvoudig worden aangepast, waardoor hij kan draaien en op zijn beurt onder het montagevlak valt, waardoor hij in de ingetrokken positie wordt vergrendeld. De roestvrijstalen spil met zeskantige kop van de klem kan eenvoudig worden aangepast voor het opnemen van werkstukken van verschillende afmetingen. Deze klem heeft een roestvrijstalen constructie die een hoge slagvastheid levert. Destaco rechte lijnklem wordt geleverd met een geflensde basis voor eenvoudige installatie op vlakke oppervlakken / werkbanken. Afhankelijk van de toepassingsbehoefte kan de klem ook zijwaarts worden gemonteerd. Destaco 6001 Series klemmen met rechte lijn met een constructie van koolstofstaal en een plastic handgreep zijn ook beschikbaar.

Toepassingen:

  • Destaco 6001-SS rechtlijnige actieklem is ontworpen voor verschillende commerciële taken, waaronder solderen, assemblage- en testwerkzaamheden en het lijmen van onderdelen.

Kenmerken:

  • Destaco 6001-SS klem met rechte lijn heeft een roestvrijstalen constructie voor weerstand tegen beschadiging / slijtage door zware industriële omstandigheden.
  • Het handvat is voorzien van een plastic handgreep om te voorkomen dat de hand tijdens het gebruik wegglijdt.
  • De ronde plunjer van de Destaco straight line action klem houdt het werkstuk stevig op zijn plaats.
  • De handgreep van de klem kan eenvoudig worden aangepast, waardoor deze kan draaien en op zijn beurt onder het montagevlak valt, waardoor deze in de ingetrokken positie wordt vergrendeld.
  • Deze rechte lijnklem van Destaco wordt geleverd met een geflensde basis voor eenvoudige installatie op vlakke oppervlakken / werkbanken.
  • Afhankelijk van de toepassingsbehoefte kan de klem ook zijwaarts worden gemonteerd.
  • Gebruikers kunnen ook kiezen uit een breed scala aan rechte lijn actie klemmen die beschikbaar zijn in verschillende configuraties en stijlen, zoals een draaibare / rechte handgreep, roestvrijstalen constructie en ontwerpen met Toggle Lock Plus.

Compatibele accessoires:

  • Destaco 205943 roestvrijstalen spindel met zeskantkop: Het wordt gebruikt voor het vervangen van kapotte / versleten spindels op Destaco 6001-SS klemmen met rechte lijn.

Normen en goedkeuringen:

  • Destaco 6001-SS rechtlijnige actieklem is vervaardigd in overeenstemming met internationale industrienormen zoals ISO 9001:2015 en ISO 14001:2015.

Installatie:

  • Destaco 6001-SS klem met rechte lijn heeft een montagestijl met flensbasis voor een veilige installatie op vlakke oppervlakken / werkbanken. Indien nodig kan deze klem met rechte lijn, dankzij de flensbasis, ook gemakkelijk worden verwijderd.

Veelgestelde vragen:

V. Biedt het merk klemmen met rechte lijn aan in andere stijlen?

A. Ja, behalve Destaco 6001-SS roestvrijstalen klem, modellen met koolstofstalen constructie (Destaco 6001 & Destaco 6001-M) zijn ook beschikbaar.

V. Hoe werken klemmen met rechte lijn?

A. Sommige klemmen met rechte lijn, zoals de Destaco 6001-SS-klem, hebben een plunjer met schroefdraad die handmatig wordt vastgemaakt met een plastic handgreep. Deze klemmen hebben een tweeweg vergrendelingshendel (ingetrokken/uitgeschoven positie) zodat de gebruiker deze klem kan gebruiken in een duw- of trekconfiguratie.

V. Wat is handmatig klemmen?

A. In tegenstelling tot pneumatische klemmen met rechte lijn, hebben gewone handmatige klemmen van Destaco een aparte handgreep om de plunjer in te schakelen om het werkstuk op zijn plaats te houden.

V. Wat is een klem met rechte lijn?

A. Destaco klemmen met rechte lijn zijn handbediende druk-/trekklemmen die worden gebruikt voor verschillende toepassingen, waaronder lassen, houtbewerking, spaninrichtingen en voor montage- en testwerkzaamheden.

V. Wat betekent klemkracht?

A. Klemkracht is de hoeveelheid kracht die daadwerkelijk op een werkstuk wordt uitgeoefend door de klem te sluiten en te vergrendelen. Het is normaal gesproken minder dan de aangegeven houdcapaciteit. De werkelijke klemkracht is afhankelijk van verschillende factoren, waaronder cilinderboring, cilinderoppervlak, spindelpositie (klemarmlengte) en beschikbare luchtdruk. In de meeste gevallen is de klemkracht ongeveer 2 tot 3 keer de kracht die wordt uitgeoefend door een pneumatische cilinder.

V. Wat betekent houdcapaciteit in termen van klemmen?

A. Het houdvermogen of de houdkracht geeft het vermogen van de klem weer om de apparatuur of het plaatwerk op de assemblagelijn of tijdens soortgelijke fabricageprocessen vast te houden.

V. Welk vet wordt aanbevolen voor gebruik met Destaco-klemmen bij het ombouwen?

A. Om een ​​soepele werking en duurzaamheid van mechanische klemmen te garanderen, wordt aanbevolen een koppelingsvet zoals Mobil XTC te gebruiken.

Q. Wat betekent de rode kleur van het handvat van Destaco klemmen?

A. De roodgekleurde handgrepen op Destaco klemmen geven slechts een herkenbaar gebied aan. Dit wordt gedaan om de werknemer / operator te waarschuwen waar de bedieningshendel is en waar hij deze moet grijpen. De kleur heeft geen extra betekenis voor de werking van de klem.

V. Zijn Destaco klemmen roestbestendig?

A. Ja, roestvrijstalen en koolstofstalen klemmen van Destaco zijn bestand tegen en minimaliseren slijtage in zware industriële omgevingen. Voor toepassingen waarbij buiten moet worden geklemd, zijn ook roestvrijstalen klemmen verkrijgbaar.

Productvarianten

ProductModelSchroefdraadmaat zuigerMateriaalCapaciteit vasthoudenWisselslot PlusMontagebasisHoogte plunjerPlunjerPrijs
DESTACO 6001 Rechte actieklem, staal, 150 Lb bevestigingskap. | AJ8BFP 6001# 8-32Stalen150 Lbs.NeeFlens0.5 "Round€37.08
DESTACO 6001-M Rechte actieklem, 2.63 inch lengte, 150 Lb bevestigingskap. | AJ8BLF 6001-MM4Stalen150 Lbs.NeeFlens0.5 "Round€24.57
DESTACO 6001-MSS Rechte actieklem, roestvrij staal, 2.63 inch lengte, 150 Lb | AJ8BLG 6001-MSSM4RVS150 Lbs.NeeFlens0.5 "Round€50.67

Neem contact met ons op

Neem direct contact op met uw accountmanager voor persoonlijk advies.
We zijn beschikbaar maandag tot vrijdag, van 07:30 tot 17:00.

DESTACO 6001-SS plunjerklem met rechte lijn, 0.63 inch plunjerbeweging
€101.81 /eenheid