Platte verzending

Vaste verzendprijs bie producten vanaf €7.99 + btw

voor verzendingen boven €99,00

DESTACO 6004-MM rechte lijn actieklem, 450 lb bevestigingskap. | AJ8AYX

DESTACO Rechte actieklem van 6004 mm, draagvermogen van 450 lb

Beschikbaar
Item: AJ8AYX Model: 6004-MM

Haal het door apr 5, vrijdag

Bezorgopties:

Int. Economie (6-10 dagen)
  • Int. Economie (6-10 dagen)
  • Int. Express (5-7 dagen)
  • Af fabriek ophalen

Product beschikbaar voor platte verzending. Vaste verzendkosten van € 7,99 bij transacties met een waarde van € 99,00 of meer en een totaalgewicht van minder dan 10 pond.

€67.60 /eenheid
Toevoegen Aan Winkelwagen
Een Offerte Aanvragen

Betalingsopties beschikbaar

Beschikbare leveringsopties

Product specificaties:

itemActieklem met rechte lijn
HandgreepstijlStraight
Capaciteit vasthouden450 Lbs.
MateriaalStalen
MontagebasisFlens
Totale hoogte4.21 "
Totale lengte5.52 "
PlunjerRound
Hoogte plunjer0.44 "
Schroefdraadmaat zuigerM8
Wisselslot PlusNee

Verzendingsinfo:

Gewicht schip (kg) 0.369
Hoogte schip (cm)10.69
Scheepslengte (cm)14.02
Breedte schip (cm)4.67
Land van herkomstUS

Productdetails:

Destaco 6004-MM rechte klem is ontworpen om klemkracht zijdelings uit te oefenen in plaats van van bovenaf, waardoor werkstukken worden vastgezet in toepassingen met beperkte ruimte. Deze rechtlijnige klem is perfect voor toepassingen zoals lassen, testen, opspannen, CNC-bewerking, kunststof spuitgieten, houtbewerking, metaalbewerking, assemblage van auto-onderdelen en uitzetten/licht persen van industriële apparatuur. Destaco 6004-MM klem met rechte actie heeft een ronde plunjer die plaats biedt aan een zeskantige spindel zodat de plunjerlengte van de klem eenvoudig kan worden aangepast. Destaco 6004-MM rechte lijnklem heeft een compact ontwerp om de benodigde ruimte voor kleminstallatie en bediening te verminderen, waardoor het gebruiksgemak in kleine ruimtes voor zowel enkelstuks als massaproductie wordt vergroot. Deze rechtlijnige klem kan worden vergrendeld in zowel ingetrokken als uitgeschoven posities en heeft een geflensde basis met schroefdraadgaten voor eenvoudige en snelle installatie. Destaco 6004-MM klem met rechte lijn heeft een stalen constructie voor structurele stijfheid en weerstand tegen corrosie op blootgestelde oppervlakken. Deze rechtlijnige klem is bestand tegen belastingen tot 450 lb en is compatibel met de 207203-M-spindel van het merk om hoogwaardige automatiserings-, werkstukopspannings- en insluitingsoplossingen te bieden, evenals een optimale klemkracht.

Toepassingen:

Destaco 6004-MM rechte klem wordt gebruikt in de lucht- en ruimtevaart, de automobielindustrie, de metaalbewerking en de voedingsmiddelen- en verpakkingsindustrie voor lassen, testen, kunststof spuitgieten, fixeren, spaninrichtingen, CNC-bewerkingen, assemblage en uitzetten van auto-onderdelen of licht persen van industriële apparatuur .

Kenmerken:

  • Destaco 6004-MM klem met rechte actie biedt een omgekeerde hendelactie om de hendel buiten de werkzone te houden.
  • Deze rechtlijnige klem heeft een stalen constructie voor structurele stijfheid en weerstand tegen corrosie op blootgestelde oppervlakken.
  • Destaco 6004-MM klem met rechte actie kan worden vergrendeld in zowel uitgeschoven als ingetrokken posities.
  • Deze rechtlijnige klem heeft een geflensde voet met schroefdraadgaten voor een snelle en veilige installatie.
  • Destaco 6004-MM rechte klem is bestand tegen belastingen tot 450 lb.

Compatibele accessoires:

  • Destaco 207203-M: Deze zeskantige spilassemblages zijn voorzien van draadlichamen die helpen bij de snelle en eenvoudige installatie van Destaco 6004-MM rechte lijnklem op vlakke oppervlakken / werkbanken. Deze spindelconstructies kunnen ook worden gebruikt voor het vervangen van beschadigde of versleten spindels om de levensduur van klemmen te verlengen en het risico op beschadiging te verminderen wanneer rubberen stoppers beginnen weg te slijten.

Normen en goedkeuringen:

  • Destaco 6004-MM klem met rechte lijn is vervaardigd in overeenstemming met ISO 9001:2015 & ISO 14001:2015 normen om veiligheid voor de gebruiker, een goede gezondheid voor het milieu en verbeterde prestaties van de klem te bieden.

Installatie:

  • Destaco 6004-MM rechte actieklem heeft een geflensde basis met draadgaten voor eenvoudige en veilige installatie.

Veelgestelde vragen:

V. Hoe werkt een rechtlijnige actieklem?

A. Een rechte lijnklem bevat een glijdende plunjer voor een rechte lijnklemwerking. De plunjer kan in trek- of duwrichting worden vergrendeld om werkstukken vast te houden.

V. Hoe kies ik de juiste actieklem voor rechte lijnen?

A. Destaco-klemmen hebben een stalen of roestvrijstalen constructie en zijn verkrijgbaar in varianten met flens-, smalle flens-, rechte of massieve basismontagestijlen voor eenvoudige installatie. Deze klemmen zijn verkrijgbaar in verschillende houdcapaciteiten om de maximale externe kracht aan te geven die een klem in de vergrendelde positie veilig kan weerstaan, zonder permanent te vervormen. Rechte klemmen hebben ook imperiale of metrische plunjerschroefdraden voor een veilige installatie. De klanten moeten klemmen kiezen op basis van de afstand die de plunjers in hun uitgestrekte positie hebben afgelegd.

V. Welk vet is ideaal voor Destaco-klemmen voor hun herbouw?

A. Een koppelingsvet zoals Mobil XTC moet worden gebruikt bij mechanische klemmen van Destaco, terwijl het Magnalube G-vet uitstekend geschikt is voor gebruik met pneumatische cilinderafdichtingen.

V. Wat betekent het houdvermogen van de klem?

A. Het houdvermogen of de houdkracht van de klem is in feite het vermogen van een klem om mechanische apparatuur of plaatstaal vast te houden tijdens het assembleren van auto-onderdelen of tijdens fabricageprocessen.

V. Wat is de betekenis van de rode kleur van het handvat van Destaco klemmen?

A. De kleur van het handvat van de klem is niet zo belangrijk, omdat het slechts een herkenbaar gebied vertegenwoordigt. Dit helpt operators bij het snel en gemakkelijk vinden van het handvat.

V. Wat betekent klemkracht?

A. Klemkracht is de hoeveelheid kracht die daadwerkelijk op het werkstuk wordt uitgeoefend door de klem te sluiten en te vergrendelen. Het is normaal gesproken minder dan de vermelde capaciteit. De daadwerkelijke klemkracht is afhankelijk van verschillende factoren, waaronder cilinderboring, cilinderoppervlak, spindelpositie (spanarmlengte) en beschikbare luchtdruk. In de meeste gevallen is de klemkracht ongeveer 2 tot 3 keer de kracht die wordt uitgeoefend door een pneumatische cilinder.

V. Levert Destaco waterbestendige stroomtangen?

A. Ja, Destaco levert ook inductieve sensoren die zijn ontworpen in overeenstemming met de IP65-normen om bescherming te bieden tegen krachtige hydraulische stralen, stof en zware regen.

Productvarianten

ProductModelSchroefdraadmaat zuigerWisselslot PlusCapaciteit vasthoudenMateriaalMontagebasisHoogte plunjerPlunjerPrijs
DESTACO 6004 Rechte actieklem, massief lichaam, 450 Lb bevestigingsdop | AJ8BAH 60045 / 16-18Nee450 Lbs.StalenFlens0.44 "Round€97.67

Contact

Neem direct contact op met uw accountmanager voor persoonlijk advies.
We zijn beschikbaar maandag tot vrijdag, van 07:30 tot 17:00.

DESTACO Rechte actieklem van 6004 mm, draagvermogen van 450 lb
€67.60 /eenheid