Platte verzending

Vaste verzendprijs bie producten vanaf €7.99 + btw

voor verzendingen boven €99,00

DESTACO 6015-MR Rechte actieklem, 2.96 inch lengte, 560 Lb bevestigingskap. | AJ8BLH

DESTACO 6015-MR Straight Line Action-klem, 560 lb houdvermogen

Beschikbaar
Item: AJ8BLH Model: 6015-MR

Haal het door apr 4, donderdag

Bezorgopties:

Int. Economie (6-10 dagen)
  • Int. Economie (6-10 dagen)
  • Int. Express (5-7 dagen)
  • Af fabriek ophalen

Product beschikbaar voor platte verzending. Vaste verzendkosten van € 7,99 bij transacties met een waarde van € 99,00 of meer en een totaalgewicht van minder dan 10 pond.

€98.59 /eenheid
Toevoegen Aan Winkelwagen
Een Offerte Aanvragen

Betalingsopties beschikbaar

Beschikbare leveringsopties

Product specificaties:

itemActieklem met rechte lijn
Basis lengte2.25 "
Basis breedte1.26 "
HandgreepstijlT-greep
Capaciteit vasthouden560 Lbs.
MateriaalStalen
MontagebasisFlens
Totale hoogte1.59 "
Totale lengte2.96 "
PlunjerRound
Hoogte plunjer0.5 "
Schroefdraadmaat zuigerM6
Wisselslot PlusJa

Verzendingsinfo:

Gewicht schip (kg) 0.1485
Hoogte schip (cm)4.04
Scheepslengte (cm)7.52
Breedte schip (cm)3.2
Land van herkomstUS

Productdetails:

Destaco 6015-MR straight line action klem is de kleinste van de Destaco solid base straight line action klemmen. Deze rechte lijnklem heeft een laag profiel en compact ontwerp en oefent klemkracht vanaf de zijkant uit om werkstukken vast te zetten in toepassingen met beperkte ruimte. Het is ideaal voor toepassingen zoals metaalbewerking en houtbewerking, waarbij repetitieve bewegingen en het openen/sluiten van klemmen vereist zijn. Het is uitgerust met een hendel die de plunjer aangrijpt, die tegen een werkstuk drukt om het op zijn plaats te houden. De ergonomische handgreep is naar voren gekanteld voor voldoende grip. Het wordt geleverd met een handgreep die een openingshoek van 139 graden biedt. Destaco 6015-MR rechte actieklem heeft een koolstofstalen behuizing met zwarte oxide-afwerking en geharde plunjers voor duurzaamheid. Deze rechtlijnige klem heeft doorlopende gaten in de geflensde voet waardoor het apparaat op een werktafel of een plat oppervlak kan worden gemonteerd. Het kan in twee posities worden vergrendeld, zodat de operator ze kan gebruiken als duw- of trekklemmen. Deze rechtlijnige klem is geïntegreerd met gehard stalen draaipennen en bussen, en heeft een robuuste constructie voor duurzaamheid. Het bevat de Destaco Toggle Lock Plus-functie om ervoor te zorgen dat de overcentrische vergrendeling wordt gehandhaafd en dat klemmen worden beschermd tegen onbedoeld openen. Destaco 6015-MR rechtlijnige klem vergrendelt over het midden in zowel de uitgeschoven als de ingetrokken positie, terwijl de vergrendelingshendel de klem alleen in de uitgeschoven positie vastzet.

Toepassingen:

Destaco 6015-MR rechte klem is ideaal voor het assembleren, controleren en lassen van armaturen en spanwerkzaamheden in de consumentengoederen-, lucht- en ruimtevaart-, auto- en voedingsmiddelen- en verpakkingsindustrie.

Kenmerken:

  • Destaco 6015-MR rechtlijnige klem heeft een stalen constructie en een compact ontwerp voor structurele stijfheid en een draagvermogen van 560 lb.
  • Het is uitgerust met geharde plunjers en stalen draaipennen en bussen voor een langere levensduur en duurzaamheid.
  • Deze rechtlijnige klem kan in twee posities worden vergrendeld, zodat de operator ze kan gebruiken als duw- of trekklem.
  • Destaco 6015-MR rechte actieklem wordt geleverd met een Toggle Lock Plus-ontgrendelingshendel die extra veiligheid biedt door ervoor te zorgen dat de overcentrische vergrendelingstoestand behouden blijft en de klem beschermd blijft tegen onbedoeld openen.
  • Het wordt geleverd in een onopvallend ontwerp met een rechte T-handgreep zodat de handgreep onder het montagevlak kan vallen om in de ingetrokken positie te vergrendelen.
  • Deze rechtlijnige actieklem heeft een geflensde basis met schroefdraadgaten voor eenvoudige montage.

Compatibele accessoires:

  • Destaco 205203-M: Deze spindels met zeskantige kop zijn voorzien van draadstangen die worden gebruikt om de Destaco 6015-MR rechte klem te monteren om materiaal op werkoppervlakken te bevestigen. De spindels kunnen worden aangepast aan materialen van verschillende diktes. Deze spindels kunnen ook worden gebruikt om versleten/beschadigde spindels te vervangen om de levensduur van klemmen te verlengen.

Normen en goedkeuringen:

  • Destaco 6015-MR straight-line action klem voldoet aan internationale normen zoals ISO 14001:2015 & ISO 9001:2015 voor het waarborgen van milieu, gezondheid en veiligheid en efficiënte prestaties van klemmen.

Installatie:

  • Destaco 6015-MR rechte klem wordt geleverd met een geflensde basis met schroefdraadgaten die een snelle en veilige montage op vlakke oppervlakken / werkstukken mogelijk maken met behulp van een schroevendraaier.
  • Het kan worden verwijderd en op een andere locatie worden geïnstalleerd door eenvoudig met een schroevendraaier los te draaien.

Veelgestelde vragen:

V. Hoe werkt een tuimelklem met rechte lijn?

A. Een rechte lijnklem is voorzien van een glijdende plunjer voor een rechte lijnklemwerking. De plunjer kan in trek- of duwrichting worden vergrendeld om werkstukken vast te houden.

V. Hoe pas je een spanner aan?

A. Na het klemmen kan de kracht worden aangepast door de spindelmoer los/vast te draaien (meegeleverd met de unit ter bescherming tegen schade veroorzaakt door schuren, draaien of buigen).

V. Wat betekent houdcapaciteit in termen van klemmen?

A. Het houdvermogen of de houdkracht geeft het vermogen van de klem weer om apparatuur of plaatwerk op assemblagelijnen of tijdens soortgelijke fabricageprocessen vast te houden.

V. Hoe werken Destaco handmatige klemmen met en profiteren ze van opspantoepassingen?

A. Destaco handbediende rechte klemmen houden een onderdeel op een veilige en ergonomische manier stevig in een armatuur. Deze snelwerkende klemmen verbeteren de productiviteit en cyclustijden.

V. Wat betekent klemdruk?

A. De houdkracht van een rechtlijnige klem is een cruciale factor waarmee rekening moet worden gehouden voordat een toepassing wordt gestart. De operator moet tijdens het klemmen de juiste hoeveelheid druk uitoefenen op het werkstuk. We raden aan de aanbevolen druk niet te overschrijden, omdat dit uw werkstuk enorm kan beschadigen. Daarnaast is te weinig gewicht ook niet ideaal.

Productvarianten

ProductModelSchroefdraadmaat zuigerWisselslot PlusCapaciteit vasthoudenMateriaalMontagebasisHoogte plunjerPlunjerPrijs
DESTACO 6015-M Plunjerklem, rechte lijn, flensvoetmontage, staal | AC8PLA 3CXR7 6015-MM6Nee560 Lbs.StalenFlens0.5 "Round€57.22
DESTACO 6015-R Rechte actieklem, flensbasis met tuimelslot, 560 Lb bevestigingskap. | AG9QLR 21TE88 6015-R1 / 4-20Ja560 Lbs.StalenFlens0.5 "Round€88.59
DESTACO 6015 rechte lijnklem, flensbasis, 560 Lb bevestigingskap. | AG9QLT 21TE89 60151 / 4-20Nee560 Lbs.StalenFlens0.5 "Round€56.27
DESTACO 6015-SS Rechte actieklem, roestvrij staal, 650 Lb bevestigingskap. | AJ8AXK 6015-SS1 / 4-20Nee560 Lbs.RVSFlens0.5 "Round€147.23
DESTACO 6015-MSS Rechte actieklem, 2.96 inch lengte, 630 Lbf bevestigingskap | AJ8BLJ 6015-MSSM6Nee560 Lbs.RVSFlens0.5 "Round€105.71

Contact

Neem direct contact op met uw accountmanager voor persoonlijk advies.
We zijn beschikbaar maandag tot vrijdag, van 07:30 tot 17:00.

DESTACO 6015-MR Straight Line Action-klem, 560 lb houdvermogen
€98.59 /eenheid