Platte verzending

Vaste verzendprijs bie producten vanaf €7.99 + btw

voor verzendingen boven €99,00

DESTACO 604106 Montagevoet | AG3QXX 33TV57

DESTACO 604106 Montagevoet, imperiaal, huis met schroefdraad, stalen constructie

Beschikbaar
Item: AG3QXX Model: 604106Kruis Ref: 33TV57

Haal het door apr 4, donderdag

Bezorgopties:

Int. Economie (6-10 dagen)
  • Int. Economie (6-10 dagen)
  • Int. Express (5-7 dagen)
  • Af fabriek ophalen

Product beschikbaar voor platte verzending. Vaste verzendkosten van € 7,99 bij transacties met een waarde van € 99,00 of meer en een totaalgewicht van minder dan 10 pond.

€21.50 /eenheid
Toevoegen Aan Winkelwagen
Een Offerte Aanvragen

Betalingsopties beschikbaar

Beschikbare leveringsopties

Product specificaties:

itemMontagebasis
Afmetingen1-39/64 x 2-3/64 x 2-51/64"

Verzendingsinfo:

Gewicht schip (kg) 0.09
Hoogte schip (cm)7.62
Scheepslengte (cm)10.16
Breedte schip (cm)5.08
HS-code8205700090

Productdetails:

Raptor Supplies biedt Destaco montagetoebehoren voor klemmen met draadlichaam en rechte lijn. Deze betrouwbare montagesokkels zijn ideaal voor een breed scala aan Destaco handklemmen. Destaco 604106 montagevoet is ontworpen voor gebruik met serie 604 en 6004 klemmen. Het kan op de basis of aan de voorkant worden gemonteerd en wordt geleverd met gaten met schroefdraad die een eenvoudige en snelle installatie op het oppervlak mogelijk maken. Destaco 604106 montagebasis is gemaakt van staal en behoudt zijn vorm, zelfs onder zware werkomstandigheden, terwijl hij lasten tot 450 lb kan dragen. Deze montagebasis stelt Destaco rechtlijnige klemmen in staat om toepassingen uit te voeren waar hoge klemkracht en repetitieve bewegingen vereist zijn.
Raptors Supplies biedt ook aan klem accessoires zoals hoeksteunen, bussen, lasplaten, klemhouders en schroeven, die zijn ontworpen om de klemfunctionaliteit te verbeteren, zoals het mogelijk maken dat hun lengte en hoogte kunnen worden aangepast.

Toepassingen:

Destaco 604106 montagebasis is ontworpen voor het verbeteren van de functionaliteit van Destaco's draadlichaam, rechtlijnige actieklemmen, waardoor ze ideaal zijn voor toepassingen zoals het vastzetten en vormen van sluitingen & toegangsdeuren en afdichtingskamerdeuren. Het is ideaal voor de lucht- en ruimtevaart, de auto-industrie en de voedingsmiddelen- en verpakkingsindustrie.

Kenmerken:

  • Destaco 604106 montagebasis is een accessoire voor rechte klemmen met draadlichaam.
  • Deze montagebasis wordt gebruikt met Destaco Serie 604 en 6004 klemmen.
  • Het is ideaal voor toepassingen waar een hoge klemkracht en repetitieve bewegingen vereist zijn.
  • Destaco 604106 montagesokkel heeft schroefdraadgaten die een gemakkelijke en snelle opbouwmontage mogelijk maken.
  • Het heeft een stalen constructie voor structurele stijfheid, om lasten tot 450 lb aan te kunnen.
  • Deze montageplaat kan aan de basis of aan de voorkant worden gemonteerd.

Compatibele accessoires:

  • Destaco 604 & 6004 rechtlijnige klemmen: Deze rechtlijnige klemmen worden gebruikt in de metaalverwerkende, lucht- en ruimtevaart-, automobiel- en voedingsmiddelen- en verpakkingsindustrie voor het zijdelings uitoefenen van klemkracht in plaats van van bovenaf (het werkstuk in beperkte ruimte vastzetten). Destaco 604 & 6004 rechte klemmen zijn uitgerust met een hefboomhendel die de plunjer aangrijpt om tegen het werkstuk te drukken en het op zijn plaats te houden tijdens het spannen van apparaten, opspannen, lassen, testen, kunststof spuitgieten, CNC-bewerkingen, assembleren en uitzetten of licht persbewerking van industriële apparatuur. Deze klemmen met rechte actie vergrendelen niet alleen in de uitgeschoven positie, maar vergrendelen ook in de ingetrokken positie om rotatie van de handgreep en vallen onder het montagevlak mogelijk te maken. Dankzij het onopvallende ontwerp en het compacte formaat van deze rechte lijnklemmen kunnen ze worden geïnstalleerd in gebieden met beperkte ruimte. Bovendien hebben deze klemmen een ergonomisch ontworpen handgreep die vermoeidheid tijdens het gebruik vermindert.

Normen en goedkeuringen:

  • Destaco 604106 montagebasis is gebouwd in overeenstemming met internationale normen zoals ISO 14001:2015 en ISO 9001:2015 voor het waarborgen van de gezondheid en veiligheid van het milieu en efficiënte prestaties van de unit.

Installatie:

  • Destaco 604106 montagebasis is voorzien van schroefdraadgaten die de mogelijkheid bieden om op de basis of aan de voorkant te worden gemonteerd.
  • Het maakt een snelle en veilige montage op vlakke oppervlakken / werkbanken mogelijk door middel van eenvoudig schroeven.
  • Deze montagesokkel kan worden verwijderd en op een andere locatie worden geïnstalleerd door eenvoudig met een schroevendraaier los te draaien.

Veelgestelde vragen:

V. Op welke andere klemaccessoires zijn naast Destaco 604106 montagevoet verkrijgbaar Raptor Supplies?

A. Raptor Supplies biedt een hele reeks klemaccessoires, zoals hoeksteunen, bussen, lasplaten, klemhouders & schroeven. Deze accessoires zijn ook verkrijgbaar van andere merken, zoals AME, Bessey, Dixon, Kant Twist, Mayhew, ZSI, Wright Tool, Wilton Tools & Unistrut.

V. Hoe de juiste rechte lijnklem kiezen?

A. Bij het kiezen van een neerhoudklem moet men rekening houden met de volgende vereisten:

A.

  • Houdcapaciteit en kracht die je moet uitoefenen om dat te bereiken
  • Vorm en grootte van de onderdelen die je moet vasthouden, en of ze uniform of variabel zijn
  • Of de klem nu ideaal is voor tijdelijk of permanent gebruik
  • Of de omgeving die is aangewezen voor het gebruik ervan invloed heeft op de materialen of de werking van de klem
  • Veiligheidsfactoren waarmee u rekening moet houden om letsel bij de operator te voorkomen (Destaco biedt modellen aan met een secundaire vergrendeling als extra veiligheidsvoorziening)

V. Hoe werken push/pull-spanklemmen?

A. Deze klemmen zijn voorzien van een glijdende plunjer die zorgt voor een rechte klemwerking. De plunjer kan in trek- of duwrichting worden vergrendeld om werkstukken vast te houden.

V. Is het juist om de specificaties te controleren?

A. Raptor Supplies raadt u aan om altijd de specificaties te controleren, omdat deze u helpen bij het bepalen van de spankracht van de spanner. De productspecificaties van de fabrikant bevatten voldoende informatie over de keeldiepte en bekopening. U kunt ons toegewijde inkoopteam ook om een ​​nauwkeurige handleiding vragen.

V. Wat betekent houdcapaciteit in termen van klemmen?

A. De houdcapaciteit of houdkracht geeft het vermogen van de klem weer om apparatuur of plaatstaal op assemblagelijnen of tijdens soortgelijke fabricageprocessen vast te houden.

Contact

Neem direct contact op met uw accountmanager voor persoonlijk advies.
We zijn beschikbaar maandag tot vrijdag, van 07:30 tot 17:00.

DESTACO 604106 Montagevoet, imperiaal, huis met schroefdraad, stalen constructie
€21.50 /eenheid