Platte verzending

Vaste verzendprijs bie producten vanaf €7.99 + btw

voor verzendingen boven €99,00

DESTACO 8021-UE Pneumatische tuimelklem, 4.44 inch open hoogte, 390 Lb houddop. | AJ8BGQ

DESTACO 8021-UE pneumatische neerhoudklem met G-poorten, capaciteit van 390 lb

Beschikbaar
Item: AJ8BGQ Model: 8021-UE

Haal het door apr 26, vrijdag

Bezorgopties:

Int. Economie (6-10 dagen)
  • Int. Economie (6-10 dagen)
  • Int. Express (5-7 dagen)
  • Af fabriek ophalen

Product beschikbaar voor platte verzending. Vaste verzendkosten van € 7,99 bij transacties met een waarde van € 99,00 of meer en een totaalgewicht van minder dan 10 pond.

€486.63 /eenheid
Toevoegen Aan Winkelwagen
Een Offerte Aanvragen

Betalingsopties beschikbaar

Beschikbare leveringsopties

Product specificaties:

itemPneumatische klem
Klemarmlengte:2.25 "
KlemarmstijlU-balk
Klemstang openen90 graden.
cylinder Bore1.26 "
Duty CycleUitstekend/Hoog
Kracht uitoefenen169 Lbs.
Capaciteit vasthouden390 Lbs.
Montage oriëntatieHorizontaal
Open hoogte4.44 "
Opening90 graden
Operationele Temp.-10 tot 90 graden C
Poortgrootte1/8

Verzendingsinfo:

Gewicht schip (kg) 1.035
Hoogte schip (cm)6.1
Scheepslengte (cm)25.04
Breedte schip (cm)5.74
Land van herkomstUS

Productdetails:

Destaco 8021-UE pneumatische klem, ook wel pneumatische spanklem genoemd, is geschikt voor het vasthouden van werkstukken in metaalbewerkingsfaciliteiten. Deze spanner heeft een solide klemarm voor maximale klemkrachtoverdracht, om werkstukken tijdens de hele bewerking stil te houden. Het beschikt over een ingebouwde stroombeperking om de noodzaak van externe stroomregelingen te elimineren en een gepatenteerde, gesloten koppeling voor machinale bewerking en lassen in vuile omgevingen. De klem is ideaal voor snelle klemtoepassingen in de auto- en voedingsmiddelen- en verpakkingsindustrie en heeft een over-center tuimelmechanisme in combinatie met een pneumatische cilinder om een ​​apparaat te bieden dat gemakkelijk kan worden aangepast voor een breed scala aan toepassingen. Deze klem is uitgerust met een luchtaangedreven cilinder met een ingangspoort om verbinding te maken met de persluchtbron en vervolgens de perslucht te gebruiken om klemdruk uit te oefenen tot 145 psi, bij temperaturen tussen -14 en 194 graden Fahrenheit. Destaco 8021-UE pneumatische spanklem is volledig op zichzelf staand en heeft slechts één drukbron nodig. De klemeenheid is geschikt voor zowel ronde als T-vormige sensoren en heeft een niet-scharnierende cilinder die gemakkelijk in armaturen kan worden gestoken. Hij is uitgerust met geharde bussen en pennen op alle scharnierpunten voor een lange levensduur en is bestand tegen belastingen tot 390 lb. Destaco 8021-UE klem is uitgerust met een U-beugelklemarm om werkstukken veilig op hun plaats te houden en een ergonomische handgreep handgreep voor maximaal comfort voor de machinist en vermindering van handvermoeidheid.

Toepassingen:

Destaco 8021-UE pneumatische spanklem is ideaal voor toepassingen zoals lassen, slijpen, assembleren en licht verspanen in de automobiel- en voedingsmiddelen- en verpakkingsindustrie.

Kenmerken:

  • Destaco 8021-UE pneumatische neerhoudklem wordt geleverd met ingebouwde stroombeperking om de noodzaak voor externe stroomregelingen te elimineren.
  • De bijgevoegde magnetische zuigerveer is ontworpen voor het detecteren van de zuigerpositie.
  • Deze Destaco-klem is sensorklaar voor sensoren met T-gleuf of ronde stijl.
  • Deze klem kan dankzij een niet-zwenkbare cilinder in armaturen worden gestoken.
  • Het gesloten ontwerp van de unit is geschikt voor vuile omgevingen.
  • Hij kan ladingen tot 390 lb aan.
  • Dit apparaat is op zichzelf staand en vereist alleen een drukbron voor de veiligheid.
  • Deze pneumatische spanner heeft een grote openingshoek waardoor componenten eenvoudig kunnen worden verwijderd.
  • Destaco 8021-UE pneumatische tuimelklem heeft G-poorten met G-1/8 luchtpoortgrootte om de ontgrendelingsconditie te behouden.

Compatibele accessoires:

  • Destaco 810169: Deze verlengkabelsets en koppelmoeren zijn ontworpen om te worden gemonteerd op cilinders met ronde groeven van 4 mm. De ronde reedschakelaars met snelkoppelingskabels worden bediend door een magnetische ring die op de cilinder van de klem is bevestigd.
  • Destaco 802450-32-1-00: Deze vervangende afdichtingssets zijn ontworpen voor het onbelemmerd functioneren van klemmen.
  • Destaco 8021122: Deze flensringen beveiligen de verbinding tegen trillingen.

Normen en goedkeuringen:

    Destaco 8021-UE trekgrendelklem voldoet aan internationale normen zoals ISO 14001:2015 en ISO 9001:2015 om milieugezondheid, maximale gebruikersveiligheid en efficiënte prestaties van de klemmen te garanderen.

Installatie:

  • Destaco 8021-UE pneumatische spanklem kan worden gemonteerd met behulp van twee bouten in de montagegaten aan de zijkant, om de montagebeugel vast te zetten bij montage aan de bovenzijde.

Veelgestelde vragen:

V. Biedt het merk pneumatische klemmen aan in andere basismontagestijlen?

A. Ja, u kunt vergelijkbare pneumatische spanklemmen kiezen (Destaco 827-U & Destaco 827-UE) die kan worden gemonteerd (schroefmontage) hetzij op een verticaal oppervlak (zijmontage) of op een horizontale werkbank / oppervlak (bovenmontage).

V. Wat zijn pneumatische spanklemmen?

A. Pneumatische spanners hebben hetzelfde basisontwerp en dezelfde bediening als handmatige neerhoud- of rechte spanners, maar worden pneumatisch bediend. Ze zijn volledig op zichzelf staand en vereisen alleen een drukbronaansluiting.

V. Hoe werken vergrendelingsklemmen?

A. Klemmen met trekvergrendeling zijn afhankelijk van 3 hoofdcomponenten: een handgreep voor het bedienen van het gereedschap, een klemarm voor het contactpunt tussen het werkstuk en de klem en een basis voor het bevestigen van de klem aan het oppervlak. Zodra het eenvoudige koppelingssysteem van de klem in de over-center positie is geplaatst, wordt de hendel horizontaal getrokken om kracht evenwijdig aan de basis te creëren en de werkitems vast te houden.

V. Welk vet is ideaal voor Destaco-klemmen voor hun herbouw?

A. Een koppelingsvet zoals Mobil XTC moet worden gebruikt bij mechanische klemmen van Destaco, terwijl het Magnalube G-vet uitstekend geschikt is voor gebruik met pneumatische cilinderafdichtingen.

V. Wat betekent houdcapaciteit in termen van klemmen?

A. Het houdvermogen of de houdkracht geeft het vermogen van de klem weer om apparatuur of plaatwerk op assemblagelijnen of tijdens soortgelijke fabricageprocessen vast te houden.

V. Wat is de betekenis van de rode kleur van het handvat van Destaco klemmen?

A. De kleur van het handvat van de klem is niet zo belangrijk, omdat het slechts een herkenbaar gebied vertegenwoordigt. Dit helpt operators bij het snel en gemakkelijk vinden van het handvat.

V. Wat betekent klemkracht?

A. Klemkracht is de hoeveelheid kracht die daadwerkelijk op een werkstuk wordt uitgeoefend door de klem te sluiten en te vergrendelen. Het is normaal gesproken minder dan de aangegeven houdcapaciteit. De werkelijke klemkracht is afhankelijk van verschillende factoren, waaronder cilinderboring, cilinderoppervlak, spindelpositie (klemarmlengte) en beschikbare luchtdruk. In de meeste gevallen is de klemkracht ongeveer 2 tot 3 keer de kracht die wordt uitgeoefend door een pneumatische cilinder.

V. Levert Destaco waterbestendige stroomtangen?

A. Ja, Destaco levert ook inductieve sensoren die zijn ontworpen in overeenstemming met de IP65-normen om bescherming te bieden tegen krachtige hydraulische stralen, stof en zware regen.

Productvarianten

ProductModelCapaciteit vasthoudenKracht uitoefenenKlemarmstijlPoortgrootteKlemarmlengte:cylinder BoreDuty CycleOperationele Temp.Prijs
DESTACO 8021 Pneumatische Toggle Clamp, U-Bar, 390 Lb Holding Cap. | AC8PHZ3CXJ2 8021390 Lbs.169 Lbs.U-balk1/8 NPV2.25 "1.26 "Uitstekend/Hoog-10 tot 90 graden C€655.83
DESTACO 8071 Pneumatische neerdrukklem, U-vormige arm, 450 lb vasthoudkap. | AC8PJA 3CXJ3 8071450 Lbs.496 Lbs.U-balk1/8 NPV2.72 "1.57 "Uitstekend/Hoog-10 tot 90 graden C€824.12
DESTACO 8071-UE Pneumatische tuimelklem, 5.12 inch open hoogte, 450 lb houddop. | AJ8BGT 8071-UE450 Lbs.496 Lbs.U-balk1/82.72 "1.57 "Uitstekend/Hoog-10 tot 90 graden C€603.90

Neem contact met ons op

Neem direct contact op met uw accountmanager voor persoonlijk advies.
We zijn beschikbaar maandag tot vrijdag, van 07:30 tot 17:00.

DESTACO 8021-UE pneumatische neerhoudklem met G-poorten, capaciteit van 390 lb
€486.63 /eenheid