Platte verzending

Vaste verzendprijs bie producten vanaf €7.99 + btw

voor verzendingen boven €99,00

DESTACO 91090 Verticale tuimelklem, 4.72 inch lengte, 385 Lb bevestigingskap. | AJ8BDP

DESTACO 91090 Verticale neerdrukklem, voorflens met flens, open staaf, 385 lb

Beschikbaar
Item: AJ8BDP Model: 91090

Haal het door Mei 3, vrijdag

Bezorgopties:

Int. Economie (6-10 dagen)
  • Int. Economie (6-10 dagen)
  • Int. Express (5-7 dagen)
  • Af fabriek ophalen

Product beschikbaar voor platte verzending. Vaste verzendkosten van € 7,99 bij transacties met een waarde van € 99,00 of meer en een totaalgewicht van minder dan 10 pond.

€76.23 /eenheid
Toevoegen Aan Winkelwagen
Een Offerte Aanvragen

Betalingsopties beschikbaar

Beschikbare leveringsopties

Product specificaties:

itemVerticale neerhoudklem
Breedte staaf (in.)0.63 "
Basis lengte1.98 "
BasisstijlVoormontage met flens
Basis breedte1.46 "
Klemarmlengte:1.31 "
KlemarmstijlU-balk
Klemstang openen100 graden.
Duty Cycle2
HandleVerticaal
Handvat openen60 graden.
HandgreepstijlStraight
Hoogte onder klemarm2.72 "
Capaciteit vasthouden385 Lbs.
MateriaalStalen
Beweging60 graden.
Opening100 graden
Totale hoogte7.89 "
Totale lengte4.72 "
Wisselslot PlusNee

Verzendingsinfo:

Gewicht schip (kg) 0.3645
Hoogte schip (cm)8.51
Scheepslengte (cm)20.04
Breedte schip (cm)5.03
Land van herkomstUS

Productdetails:

Verticale neerhoudklemmen zijn geschikt om de klemarm en de bevestigde spindelconstructie tegen de werkstukken te duwen met behulp van een rechte handgreep die loodrecht op de basis staat (in vergrendelde positie). Deze handmatige klemmen worden gebruikt voor het spannen of losmaken van de werkstukken tijdens de bewerkingen. Destaco 91090 verticale neerdrukklemmen hebben een open, U-vormige klemstang voor asaccessoires en armverlengingen. Deze klem wordt gebruikt om een ​​werkstuk tegen een plat oppervlak te houden voor het controleren van armaturen, lichte bewerkingen, montage, testen en houtbewerkingen. Het is uitgerust met een voorflensbevestiging voor installatie op verticale oppervlakken aan de voorkant van de klem. Dit bespaart ruimte wanneer horizontale montage van de klem niet mogelijk is. Het heeft een stalen constructie voor het minimaliseren van breken, buigen, schade of slijtage als gevolg van schurende omstandigheden of zwaar gebruik. Deze klem biedt een maximale houdcapaciteit van 385 lb. Raptor Supplies biedt deze klemmen ook aan met flensmontage aan de voorzijde in een variant met een maximale houdcapaciteit van 1000 lb (Destaco 528-F).

Toepassingen:

  • Deze verticale neerdrukklem van Destaco 91090 wordt gebruikt voor het controleren van armaturen, lichte bewerkingen, assemblage / testen en houtbewerkingstoepassingen in de consumentengoederen-, ruimtevaart-, automobiel-, transport- en voedsel- en verpakkingsindustrie. Deze klem is ook ideaal voor het vasthouden en sluiten van kamer-/toegangsdeuren, deksels, vaten, containers en vaten.

Kenmerken:

  • Destaco 91090 verticale neerdrukklem heeft een stalen constructie voor structurele stijfheid, duurzaamheid en biedt een maximale houdcapaciteit van 385 lb.
  • Het is geïntegreerd met een voorste flensbasis voor installatie op het voorste verticale oppervlak van de klem.
  • Deze klem heeft een open U-klembalk voor het bevestigen van diverse spindelaccessoires en armverlengingen.
  • De klem heeft een klemarm lengte van 1.31 inch en hoogte van 2.72 inch.
  • Het wordt geleverd met een rechte verticale handgreep die 60 graden draait om de klembalk tot 100 graden te openen.
  • Het handvat zorgt voor een ergonomische grip en is rood gekleurd voor een betere zichtbaarheid.

Compatibele accessoires:

  • Raptor Supplies levert Destaco 507208-M platte punt gebonden neopreen spindel voor het vasthouden van werkstukken door bevestiging aan de klemarm van de Destaco 91090 klem.
  • Destaco biedt ook vervangende onderdelen en accessoires zoals flensring (507107) voor een veilige bevestiging van de spindel aan de klemarm.

Normen en goedkeuringen:

  • Destaco 91090 verticale neerdrukklem is vervaardigd in overeenstemming met de industriële normen ISO 9001:2015 en ISO 14001:2015 voor gebruikersveiligheid, milieugezondheid en superieure prestaties van de klem.

Installatie:

  • De vasthoudklem Destaco 91090 wordt stevig op de werkstukken of vlakke oppervlakken gemonteerd met behulp van twee paar draadgaten op de basis.
  • De klem kan na gebruik eenvoudig worden verwijderd door deze eenvoudig met een schroevendraaier los te draaien.

Veelgestelde vragen:

V. Op welke andere varianten van Destaco 91090-klem zijn beschikbaar? Raptor Supplies?

A. Raptor Supplies biedt vergelijkbare klemmen voor op de voorflens, met een houdcapaciteit van 1000 lb (528-F).

V. Wat betekent houdcapaciteit in termen van klemmen?

A. De houdkracht of het houdvermogen geeft het vermogen van de klem weer om de apparatuur of het plaatwerk op assemblagelijnen of tijdens soortgelijke fabricageprocessen vast te houden.

V. Wat is een verticale neerhoudklem?

A. Destaco verticale neerdrukklemmen zijn speciaal ontworpen om het werkstuk stationair te houden tegen een vlakke ondergrond / werkbank voor diverse industriële toepassingen, zoals houtbewerking & metaalbewerking.

V. Wat is het verschil tussen een verticale en horizontale spanklem?

A. Het verschil zit in de oriëntatie van de klemhendel wanneer de klem zich in de vergrendelde positie bevindt. Een verticale klemhendel is verticaal georiënteerd (loodrecht op de basis) in vergrendelde positie, terwijl deze in het geval van een horizontale spanklem horizontaal is georiënteerd (parallel aan de basis).

V. Hoe werken verticale neerhoudklemmen?

A. Bepaalde klemmen in U-stijl, zoals Destaco 91090, hebben een gelijmde neopreen spindel met platte punt die handmatig wordt bediend met behulp van een hendel / hendel. Deze handgreepbeweging duwt de spil tegen het werkstuk en voorkomt dat het midden in bedrijf beweegt, waardoor een veilige klemming wordt gegarandeerd.

V. Welk vet wordt aanbevolen voor gebruik met Destaco-klemmen bij het ombouwen?

A. Wanneer je te maken hebt met mechanische klemmen van het merk, is het aan te raden een koppelingsvet zoals Mobil XTC te gebruiken.

V. Zijn Destaco klemmen roestbestendig?

A. Ja, koolstofstalen klemmen van Destaco zijn verzinkt om bestand te zijn tegen en slijtage te minimaliseren in zware industriële omgevingen. Voor toepassingen waarbij buiten moet worden geklemd, zijn er ook roestvrijstalen varianten beschikbaar.

V. Betekent de rode kleur van het handvat iets?

A. De roodgekleurde hendels waarschuwen de gebruiker over de locatie van de bedieningshendel en wanneer hij deze moet vastpakken. De rode kleur heeft geen bijkomend voordeel voor de werking van de klemmen.

V. Verkoopt Destaco handklemmen in andere handgreepkleuren dan rood?

A. Ja, Destaco kan manuele klemmen leveren met een breed scala aan gekleurde handgrepen naar wens van de klant. Destaco biedt op aanvraag ook speciale handvatten zonder het Destaco-logo.

Algemene inlichtingen

Neem direct contact op met uw accountmanager voor persoonlijk advies.
We zijn beschikbaar maandag tot vrijdag, van 07:30 tot 17:00.

DESTACO 91090 Verticale neerdrukklem, voorflens met flens, open staaf, 385 lb
€76.23 /eenheid