Kies een langjij veroudert

Deutsch

English

Bron elk onderdeel Vraag nu aan

Meerdere Purchase Options Offerte

NET30-voorwaarden Een handelsaccount aanvragen

ENGINEERS BLACK BOOK 3e editie | EBB3METRISCH | CD4RDN | Engineers Black Book, metrische editie

Engineers Black Book, 3e editie, metrisch type, zakformaat

Beschikbaar
Artikel: CD4RDN Fabrikant: EBB3METRIC

Verwachte leverdatum: Feb 3, vrijdag

€ 59.98 /per stuk
Toevoegen Aan Winkelwagen
Een Offerte Aanvragen

Betaling uitptibeschikbaar

Levering uitptibeschikbaar

Product Specificaties:

itemEngineers Black Book, metrische editie
Lengte6.53 "
ISBN9781921722349 
Kies 'n taalEngels
Aantal pagina's234
Dikte0.55 "
Type Pocket referentieboek
UPC9781921722349
Breedte4.25 "

Verzendingsinfo:

Gewicht schip (kg) 0.23
Hoogte schip (cm)16.61
Scheepslengte (cm)1.4
Breedte schip (cm)10.8
Land van herkomstUS

Beschrijving:

Engineers Black Book produceert verschillende gidsen / naslagwerken voor gebruik door stagiaires, leerlingen, machinisten, handelaars, studenten, ingenieurs, ontwerpers en plaatwerkers in de productie- en metaalverwerkende industrie.
Engineers Black Book 3e editie, EBB3METRIC is een technisch technisch bronnenboek dat referentiebladen, formules, gegevensbladen, veelvoorkomende conversiefactoren en informatie bevat.egamet verschillende industriële / technische processen, materialen en gereedschappen. Dit zakformaat engineers black book 3e editie past gemakkelijk in zakken, gereedschapskisten of handschoenenkastjes van gebruikers en kan worden gedragen aroen met slechts één hand. Engineers Black Book 3e editie, EBB3METRIC bevat informatie in een gemakkelijk te lezen en gebruiksvriendelijk formaat op specspeciaal ontworpen papieren. Engineers Black Book De pagina's van de 3e editie van de gids zijn voorzien van een heldere synthetische coating die duurzaamheid en scheurvastheid garandeert en de pagina's beschermt tegen vet, stof of slijtage als gevolg van intensief gebruik. De pagina's van dit machinistenzwarte boek zijn ook niet-verblindend, zodat ze gemakkelijk leesbaar zijn, zelfs in lichte omgevingen. Engineers Black Book De gids van de 3e editie is uitgerust met een WIRE-O-bindsysteem om gebruikers eenssisted plat leeservaring op elke locatie, zoals een werkbank of vrachtwagenkap. Dit stelt gebruikers in staat om start hun werk en niet doorgaan met het vasthouden van de referentiegids zoals de traditioneel gebonden gidsen met het veersluitsysteem. Engineers Black Book 3e editie wordt geleverd als een gebruiksklaar naslagwerk van de productiefaciliteit van het merk. Het bestaat uit 234 matte laminapagina's met een omslag voor betere hantering en grip.
Raptor Supplies biedt ook dit zakformaat, engels Engineers Black Book 3e editie metrische type in grote maatin Spaans language en in imperial (inch) stuk(s) voor het gemak van de gebruiker om te begrijpen. Wij bezorgen ook een bevestigingsmiddelen zwart boek om informatie te verstrekken over ISO- en DIN-bevestigingsmiddelen, hun referentietabellen, draadspoedidentificatietificatietabellen, verklarende woordenlijst en conversiefactoren.

Toepassingen:

Engineers Black Book Het metrische type van de 3e editie wordt gebruikt als referentiegids of handleiding voor veelgebruikte technische termen en gegevens door ontwerpers, ingenieurs, machinisten in machinewerkplaatsen, gereedschapskamers, fabricagebedrijven en technische hogescholen. Deze Engineers Black Book 3rd Edition metric biedt een uitstekend informatiesupplement over reamer & boortypes, conische pinnen, T-gleuf sizing, verzinkboren / verzinken, spiebanen & sleutelzittingen en woodruff sleutels; borgringen groefmaten (binnen en buiten), O-ring maten, flange enzing, gewone werkplaatsmetalen, adhesives soorten en verbindingen, lagers en meer.

Kenmerken:

  • EBB3METRISCH Engineers Black Book 3e editie helps leerlingen, stagiairs, handelaars en machinisten bij het vinden van basisinformatie over technische termen, stuk(s) en bedieningsconcepts voor het invullen van a specspecifieke taak of reeks taken.
  • Engineers Black Book 3e editie, EBB3METRIC is de bijgewerkte versie van de 2e editie van Engineers Black Book (Inch) in het Engels langjij veroudert.
  • Engineers Black Book 3e editie heeft metrische conversies van up-to-date, nuttige informatie. Het heeft inch-gegevens in blauw en metrische (mm) gegevens in rood voor gemakkelijk begrip.
  • Het heeft een hoogte van 166 mm en een breedte van 108 mm om in zakken en andere compacte apparaten te passenpaceis gemakkelijk en gedragen around voor referentie op elke locatie.
  • Engineers Black Book 3rd Edition is geïntegreerd met het WIRE-O-bindsysteem zodat gebruikers de gids volledig plat kunnen leggen en volledig kunnen lezen zonder dat er informatie wordt gemist omdat deze zich dicht bij de rug van het boek bevindt.
  • Het heeft vetbestendigstant pagina's die gemakkelijk kunnen worden schoongeveegd zonder vlekken. Ze zijn ook scheurvaststant voor duurzaamheid ondanks zwaar gebruik.
  • De Engineers Black Book Het oppervlak van elke pagina van de 3e editie heeft ook antireflectie-eigenschappen voor gemakkelijk lezen in fel verlichte of zonnige omstandigheden.
  • Engineers Black Book 3e editie bevat informatie en gegevens regatechnische formules, oppervlaktecoatings, equivalente grafieken, tapboormaten, plaat- en draadkalibers, gewichten van metalen, conversiefactoren, snelheden en voeding en nog veel meer.

Compatibele accessoires:

  • Boorpunt SharpEng Gage: Raptor Supplies kan een boorpunt leveren sharpmeetkaliber voor het controleren van het boorpunt tijdens de sharpbediening van spiraalboren. Het wordt ook gebruikt om de gewenste hoek van de boorpunt aan te passen voor het boren van diverse kinds van materialen. boorpunt sharpening gage is beschikbaar met Engineers Black Book 3e editie metrische type wanneer purchased afzonderlijk.
  • Zelfadvertentiehesive Bookmarking-tabbladen: Engineers Black Book 3e editie, EBB3METRIC bevat een set zelfadvertentiehesive bladwijzertabbladen voor het bijhouden van de pagina's die zijn geopend tijdens het werken aan een project.

Veelgestelde vragen:

Q. doet Engineers Black Book merkaanbieding ander referentiemateriaal?

A. Ja, het merk biedt ook verschillende HOT SHEETS (simple format reference tools) die een snelle verwijzing naar de technische informatie bieden. these HOT SHEETS zijn laminated-informatiebladen die de informatie bevatten die is geëxtraheerd uit de Engineers Black Books. These HOT SHEETS hebben inhoud bedrukt op beide zijden van het papier en zijn laminated ook.

V. Wat zijn de toepassingen van machinehandboeken?

A. Machinehandboeken zijn ontworpen voor tekenkamers en machinewerkplaatsen. thesDe naslagwerken worden in de machinebouw gebruikt door werkplaatsmecaniciensics, werktuigbouwkundigen, gereedschapmakers, tekenaars, stagiaires en machinisten.

V. zijn these engineering zwarte boeken scheurbestendigstant?

A.Ja, Engineers Black Books zijn doorgaans slijtvaststant. Ze worden geleverd met een heldere beschermende coating die de pagina's beschermt tegen scheuren en zeer schurende industriële omstandigheden. Deze barrièrebeschermingsfunctie zorgt ervoor dat de boeken kunnen worden gebruikt en bewaard in gereedschapskisten, fabrieksvloeren en harde werkplaatsomgevingen die gevoelig zijn voor gemorste vloeistoffen en vettige omstandigheden.

V. Wat zijn technische naslaggidsen?

A. Technische referentiegidsen of handboeken zoals: Engineers Black Books helpen boeken in dienst van ingenieurs, machinisten en fabrikanten voor het verwijzen naar technische formules, processen en methoden. thesDe compacte technische zwartboeken bevatten informatie met betrekking tot elektrische principes en verbindingen, gegevensbladen, technische conversiefactoren en formules.

Productvarianten

ProductModelType Kies 'n taalLengte Prijs
ENGINEERS BLACK BOOK EBB3INCH Engineers Black Book, 3e editie, Inch Type, Engels | CD4RDJ EBB3INCHPocket referentieboekEngels6.53 "€ 59.98
ENGINEERS BLACK BOOK 3e editie | EBB3INCHL | CD4RDK | Engineers Black Book EBB3INCHLGroot naslagwerkEngels9.75 "€ 79.98
ENGINEERS BLACK BOOK EBB-VS-ESP Engineers Black Book, Inch Type, Zakformaat, Spaans | CD4RDL EBB-VS-ESPPocket referentieboekSpaans6.53 "€ 49.98
ENGINEERS BLACK BOOK EBB3METRICL Engineer Black Book, 3e editie, metrisch type, Engels, groot formaat | CE6MZF EBB3METRISCHGroot naslagwerkEngels10 "79.98
RFQ

Contact

Neem direct contact op met uw accountmanager voor persoonlijk advies.
We zijn beschikbaar maandag tot vrijdag, van 07:30 tot 17:00.

Engineers Black Book, 3e editie, metrisch type, zakformaat
€ 59.98 /per stuk