Kies een langjij veroudert

Deutsch

English

ENGINEERS BLACK BOOK FBB-USA Fastener Black Book, Metrisch Type, Engels | CD4RDH

Sluiting Black Book, 1e editie, metrisch type, Engels, zakformaat

Beschikbaar
Artikel: CD4RDH Fabrikant: FBB-VS

Verwachte leverdatum: Feb 10, vrijdag

€ 55.98 /per stuk
Toevoegen Aan Winkelwagen
Een Offerte Aanvragen

Betaling uitptibeschikbaar

Levering uitptibeschikbaar

Product Specificaties:

itemFastener Black Book, metrische editie
Lengte6.53 "
ISBN9780958057134
Kies 'n taalEngels
Aantal pagina's248
Dikte0.62 "
Type Pocket referentieboek
Breedte4.25 "

Verzendingsinfo:

Gewicht schip (kg) 0.27
Hoogte schip (cm)16.61
Scheepslengte (cm)1.57
Breedte schip (cm)10.8
Land van herkomstUS

Beschrijving:

Heb je een vraag over welke bevestiger je moet gebruiken? Vinden naslaggidsen, zoals Fastener Black Book, technische fiches voor sluitingen, de Engineers Black Book en technische technische fiches, die alles dekken, van threadterminologie en classificaties naar drawing standaardformules en conversiefactoren. Haal de informatie die u nodig heeft met een referentiegids van Raptor Supplies.
FBB-USA Fastener Black Book is samengesteld om de overvloed aan informatie over standaard bevestigingsmiddelen te consolideren in een gemakkelijk te lezen en gebruiksvriendelijk formaat van 248 pagina's. Dit bevestigingsboek is: ideal voor gereedschapskamers, machinewerkplaatsen, fabrikanten, metaalbewerkers, machinisten, technische vakstudenten, leerlingen, industriële professsionals, ontwerpers, makers en meer. Het beschikt over: specspeciaal ontworpen papier dat superior bescherming voor de robuuste gebruiker. FBB-USA Fastener Black Book is zeer duurzaam en scheurvaststant Pagina's. Bovendien is elk pagina-oppervlak niet-verblindend voor gemakkelijk lezen in heldere omstandigheden. Door het formaat in zakformaat is dit sluitingenboek een ideal referentie in elke gereedschapsset. Elke pagina van dit bevestigingsboek is resistant aan stof en slijtage, waardoor het in de achterzak, gereedschapskist of vrachtwagenvloer van de gebruiker kan worden bewaard. De Fastener Black Book is geschikt voor gebruik in het veld of een ruwe werkplaatsomgeving. Elke pagina heeft een barrièrebescherming die gemakkelijk kan worden schoongeveegd zonder een vlek, waardoor deze Fastener Black Book geschikt is voor gebruik met vettige hands.
FBB-USA Fastener Black Book is een gebruiksklaar naslagwerk dat gedetailleerde informatie bevat over bevestigingsmiddelen en schroefdraadvormen binnen meer dan 248 matte lamelinaed, vetvrije pagina's. Dit bevestigingsboek wordt geleverd met een Thread Identification Gage voor gebruikersgemak.

Toepassingen:

Als u een ontwerper of ingenieur bent en meer wilt weten over bevestigingsmiddelen, is het FBB-USA Fastener Black Book een geweldig hulpmiddel. Deze Fastener Black Book is: ideal voor leerlingen, stagiaires, machinewerkplaatsen, gereedschapskamers, technische hogescholen, fabrikanten en plaatwerkers. FBB-USA Fastener Black Book is handig om snel en gemakkelijk de informatie te vinden die ze nodig hebben om een specspecifieke taak of reeks taken. Deze referentiegids vervangt niet de volledige gebruikershandleiding. Het biedt een uitstekende aanvullende manier om informatie te verstrekken over bevestigingsmiddelen en draadvormen, zoals inch- en metrische bevestigingsmiddelen, ISO- en DIN-normen, materialen, coatings, mechanische eigenschappen, bevestigingsmiddelentificaties, taptabellen, informatie over voorspanning en koppel, terminologie van schroefdraad, toleranties en nog veel meer.

Kenmerken:

  • FBB-USA is de 1e (metrische) editie Black Book met bevestigingsmiddelen die dimensionale informatie bevat over ISO- en DIN-bevestigingsmiddelen en is ideal voor ingenieurs, ontwerpers, machinisten en fabrikanten.
  • Deze gids in zakformaat bevat 248 zeer duurzame, laminated-pagina's met een niet-verblindende afwerking en wordt geleverd met een gratis draadidentificatietificatie meter.
  • Dit Fastener Black Book heeft een gemakkelijk te lezen en handig gebruiksvriendelijk formaat.
  • Het geeft informatie over draadvormen, inch/metrische bevestigingsmiddelen, ISO en DIN specificaties, bevestigingsplaten & afwerkingenhes, voorspanningen en aanhaalmomenten, koppen, punten, materialen, coatings, schroefdraadterminologie & classificaties, standaardkwaliteiten en toleranties.
  • Dit bevestigingsboek heeft een platliggend formaat met draadbinding voor gebruiksgemak op een werkbank.
  • Het Wire-O bindsysteem stelt de lezer in staat het boek volledig te openen, waardoorreventzodat belangrijke informatie niet in de ruggengraat van het boek wordt begraven. Deze unieke bindfunctie stelt de werknemer ook in staat om de pagina's op hun plaats open te houden zonder dat het boek hoeft te worden vastgehouden.
  • Dit bevestigingsboek bevat informatie in het Engels. Raptor Supplies biedt ook FBB-VS-ESP, de Spaanse versie van het 1st Edition Fastener Black Book.

Compatibele accessoires:

  • Sluiting Black Book Thread Identificatie Gage: Deze eenvoudig te gebruiken draadidentificatietification gage wordt gratis aangeboden in elk Fastener Black Book. Elk Fastener Black Book biedt een kaart op de achterkant van de meter of achteromslag om te identificerentify de draadmaat.

Normen en goedkeuringen:

  • FBB-USA Fastener Black Book bevat informatie over inch / metrische bevestigingsmiddelen, die voldoen aan ANS, ISO & DIN metrische normen.

Veelgestelde vragen:

V. Heeft de? Engineers Black Book merkaanbieding ander referentiemateriaal?

A. Ja, het merk biedt ook verschillende HOT SHEETS (simple format reference tools) die een snelle verwijzing naar de technische informatie bieden. these HOT SHEETS zijn laminated papers die de informatie bevatten die is geëxtraheerd uit de Engineers Black Book. These HOT SHEETS hebben inhoud bedrukt op beide zijden van het papier en zijn laminated ook.

V. Wat zijn de toepassingen van machinehandboeken?

A. Machinehandboeken worden vervaardigd voor tekenkamers en machinewerkplaatsen. thesDe naslagwerken worden in de machinebouw gebruikt door werkplaatsmecaniciensics, werktuigbouwkundigen, gereedschapmakers, tekenaars, stagiaires en machinisten.

V. zijn these engineering zwarte boeken scheurbestendigstant?

A. Ja, Engineers Black Book zijn meestal bestendigstant te dragen en te scheuren. Ze worden geleverd met een heldere beschermende coating die de pagina's beschermt tegen scheuren en zeer schurende industriële omstandigheden. Deze barrièrebeschermingsfunctie zorgt ervoor dat de boeken kunnen worden gebruikt en bewaard in gereedschapskisten, fabrieksvloeren en ruwe werkplaatsomgevingen.

V. Wat zijn technische naslaggidsen?

A. Technische referentiegidsen/handboeken, zoals: Engineers Black Book, zijn de helpende boeken die door ingenieurs, machinisten en fabrikanten worden gebruikt om te verwijzen naar technische formules, processen en methoden. thesDe compacte technische zwartboeken bevatten informatie over elektrische principes en verbindingen, datasheets, technische conversiefactoren en formules.

Productvarianten

ProductModelType Kies 'n taalLengte Prijs
ENGINEERS BLACK BOOK FBB-INCH Sluiting Zwart Boek, Inch Type, Engels | AC7DCF 38C736 FBB-INCHPocket referentieboekEngels6.53 "€ 55.98
ENGINEERS BLACK BOOK FBB-USA-ESP Sluiting Zwart Boek, Inch Type, Zakformaat, Spaans | CD4RDM FBB-VS-ESPPocket referentieboekSpaans6.53 "€ 49.98

Contact

Neem direct contact op met uw accountmanager voor persoonlijk advies.
We zijn beschikbaar maandag tot vrijdag, van 07:30 tot 17:00.

Sluiting Black Book, 1e editie, metrisch type, Engels, zakformaat
€ 55.98 /per stuk