ERIEZ

Eriez, opgericht in 1942, met hoofdkantoor in Erie, Pennsylvania, is een wereldleider in de productie van apparatuur voor magnetische scheiding, flotatie, metaaldetectie en materiaalbehandeling. Deze apparatuur vindt toepassingen in de productie-, voedselverwerkings-, farmaceutische en mijnbouwindustrie. Lees meer

FILTER

Laden en lossen

Machining

Fietspompen

Lab Supplies

Handgereedschap

Hardware

Over ERIEZ

De uitgebreide catalogus van Eriez omvat trilgoten, hefmagneten onder de haak, elektromagnetische liften, roostermagneetbehuizingen en accessoires. Van het merk vibrerende feeders gebruik trillingen en zwaartekracht om het materiaal door een machine naar voren te duwen terwijl de stroomsnelheid behouden blijft. Ze omvatten een elektromagnetisch aandrijfsysteem, een triltoevoereenheid en een bak / trog voor het verplaatsen van droge materialen in bulk. van Eriez hefmagneten onder de haak te bevestigen aan takels, kranen en vorkheftrucks om zware lasten op te tillen en te transporteren zonder stroppen, haken of kabels. Ze hebben permanente magneten en een handmatig aan/uit-inschakelmechanisme dat het magnetisme regelt. Deze magneten zijn ideaal voor langdurig gebruik omdat ze de noodzaak wegnemen voor werknemers om zware werkstukken handmatig te slepen op bouwplaatsen, scheepswerven, productiefaciliteiten en machinewerkplaatsen, waardoor de efficiëntie en veiligheid toenemen.
Kies uit een breed assortiment trilgoten en hefmagneten bij Raptor Supplies, een geautoriseerde distributeur van Eriez.

Dingen om te overwegen

Alternatieven voor kruisverwijzingen

Sommige Eriez MPN's kruisen individuele verwijzingen naar de gelijkwaardige Mag-Mate-, Legrand- en Woodhead-modellen. Dus als u op zoek bent naar een artikel van de concurrent dat niet op voorraad of verouderd is, Raptor Supplies heeft de gelijkwaardige Eriez-producten.

Waarom wij?

Deze Eriez-producten variëren van kleine tot grote maten. Het is mogelijk dat ze zorgvuldig moeten worden verpakt, omdat sommige artikelen tijdens het transport beschadigd kunnen raken. Daarom worden deze Eriez-producten per koerier en luchtvracht geleverd voor minimale stilstand.

Belangrijke handelsnamen

StackCell beursgang met hoge intensiteit

StackCell zorgt voor een revolutie in het terugwinnen van deeltjes en demonstreert een tijdsbesparing van 75 - 85 procent en een verbeterd herstel van basismetalen. Het beschikt over een geïsoleerde kamer met hoge turbulentie, waardoor deeltjes worden geoptimaliseerd...Lees verder 

Xtreme metaaldetector

De Xtreme metaaldetector is uitgerust met een multifrequentie-eenheid die micro-ferro-, non-ferro- en roestvrijstalen metaalverontreinigingen detecteert in verpakte, losse en vrije val-toepassingen. Het zorgt ervoor dat m...Lees verder 

Veelgestelde Vragen / FAQ

Wat is een trilfeeder?

Een trilfeeder is een mechanisch apparaat dat trillingen gebruikt om voedermateriaal naar een proces of machine te transporteren. Het bestaat uit een bakje en een elektromagnetische aandrijving die trillingen genereert, waardoor de gecontroleerde beweging van materialen wordt vergemakkelijkt.

Hoe werkt een elektromagnetische lift van Eriez?

Wanneer er een elektrische stroom door de spoel in de lift vloeit, genereert deze een magnetisch veld, waardoor ijzerhoudende materialen worden aangetrokken. Gebruikers kunnen de hefkracht aanpassen door de stroom te regelen voor nauwkeurige materiaalhantering.

Wat is een roostermagneetbehuizing?

Een roostermagneetbehuizing is een magnetische scheider die wordt gebruikt om ijzerhoudende verontreinigingen op te vangen en te verwijderen uit vrij stromende materialen in voedselverwerking, kunststoffen en farmaceutische toepassingen.

Merkexclusieve producten