Kies een langjij veroudert

Deutsch

English

Bron elk onderdeel Vraag nu aan

Meerdere Purchase Options Offerte

NET30-voorwaarden Een handelsaccount aanvragen

HOBART 500551 TIG-lasapparaat 50 lb. TIG-stick EZ-TIG 165i | AH9UZR 44YW20

HOBART 500551 TIG-lasapparaat, EZ-TIG 165i, enkele knop en voetbediening op afstand

Beschikbaar
Artikel: AH9UZR Fabrikant: 500551Kruisreferentie: 44YW20

Verwachte leverdatum: Feb 3, vrijdag

€ 3,510.00 /per stuk
Toevoegen Aan Winkelwagen
Een Offerte Aanvragen

Betaling uitptibeschikbaar

Levering uitptibeschikbaar

Product Specificaties:

itemTig lasser
KlasseLicht
Duty Cycle20%
Hz60
Invoer21/23
Ingangsspanning230 VAC
Max. Hoogte Uitgangsversterkers165
Totale diepte23.875 "
Totale hoogte17 "
Totale breedte9.875 "
Fase1
Gewaardeerde uitvoer150A @ 16V
Gewicht50 lb.
Gelast materiaalZacht staal, roestvrij staal en aluminium
LasprocessenStok, TIG

Verzendingsinfo:

Gewicht schip (kg) 27.22
Hoogte schip (cm)52.83
Scheepslengte (cm)68.07
Breedte schip (cm)34.8
Land van herkomstUS

Beschrijving:

TIG-lassers of gas wolfraam booglassers (GTAW) zijn: ideal voor het lassen / verbinden van dunne delen van roestvrij staal, staal, aluminium, magnesium- en koperlegeringen. Ze gebruiken een booglasproces met behulp van een niet-consumable wolfraamelektrode om de las te produceren.
Hobart TIG-lassers werken op 230 volt AC/DC-stroom om stroom te leveren aan de lasboog via een elektrodestaaf. Ze zijn verkrijgbaar in modellen uit de EZ-TIG 165i-serie om een ​​gemakkelijke TIG-laswerking aan te geven en een maximum output van 165 ampère.
Hobart 500551 EZ-TIG-lasapparaat wordt gebruikt voor lichte lastoepassingen op ferrometalen, inclusief staal en non-ferrometalen, zoals aluminium met dikkenesses variërend van 22 gauge tot 3/16 inches. Deze Hobart TIG-lasser heeft een lichtgewicht ontwerp op basis van inverters met handgrepen om draagbaarheid en een consistente lasboog te garanderen. De unit heeft een materiaalinstellingstuimelschakelaar met AC (gray gekleurd) instelling voor aluminium & magnesiummetalen en DC-instelling (oranjekleurig) voor staal, roestvrij staal en chromoly. De stroomsterkteregeling van de TIG-toorts wordt gedaan met behulp van een voetbediening op afstand en een materiaal dikness knop. Het materiaal dikness knop kan worden gedraaid volgens materiaal en zijn dikkeness door de grijze of oranje gekleurde sporen te volgen. De ventilator aan demaen kenmerk van de Hobart TIG-lasser werkt alleen wanneer dat nodig is om het binnendringen van verontreiniging te vermindereninant in het apparaat. Het apparaat heeft ook een hoge frequentie (HF) indicator om de hoge frequentie aan te duiden start voor het maken van een contactloze boog en eliminatieinating wolfraam staaf en materiaal contaminatie. Hobart TIG-lasapparaat is geïntegreerd met automatische nastroom voor levering optimum beschermgas op basis van lasstroom zonder enige aanpassing. Het beschikt verder over automatische uitschakeling bij hoge temperatuur om de unit te beschermen in geval van oververhitting.

Toepassingen:

Hobart TIG-lasapparaat, 500551 EZ-TIG 165i wordt gebruikt voor het lassen van dunne delen van staal, roestvrij staal, chromoly, aluminium en magnesium metalen stukken. Het is generally gebruikt voor reparatie, fabricage & refurbishing toepassingen in de automobile & luchtvaartindustrie.

Kenmerken:

 • Hobart TIG-lasapparaat, 500551 EZ-TIG 165i gebruikt een wolfraamstaaf voor het lassen van dunne stukken staal of aluminiummetaal.
 • Het heeft een handige enkele bedieningsknop en voetpedaal voor het regelen van de stroomsterkte naar het werkstuk op basis van de dikte van het materiaalness.
 • De bedieningsknop kan worden gedraaid op basis van AC- of DC-instelling. AC is generalalleen voor non-ferrometalen zoals aluminium, terwijl de DC-instelling voor ferrolegeringen zoals staal of roestvrij staal is.
 • Deze Hobart TIG-lasser heeft een draagbaar ontwerp met handgrepen voor eenvoudige bediening op elke locatie.
 • Het wordt geleverd met een gasregelaar, slang, Weldcraft TIG-toorts en een 12 voet werkkabel met clamp voor snel en veilig lassen.
 • Deze Hobart TIG-lasser heeft een op inverter gebaseerde stroombron met automatische nastroom voor een consistente lasboog en optimum afscherming zonder aanpassingen en stroomverspilling.
 • Het heeft veiligheidsfuncties zoals automatische uitschakeling bij hoge temperatuur en ventilator aan demaen ter bescherming van het toestel in geval van oververhitting.
 • Deze Hobart TIG-lasser heeft een hoge frequentie start te eliminereninate wolfraam & materiaal contaminatie.

Compatibele accessoires:

 • Raptor Supplies kan vervangende onderdelen leveren, zoals primair snoer & stekker, afstandsbediening voetpedaal, werkkabel met clamp en flowmeter met gasslang voor het vervangen van oude, versleten of defecte onderdelen van de Hobart Tig lasser.
 • Wij leveren ook een vervanging Weldcraft TIG-toorts voor het vervangen van de Legacy 17 Weldcraft TIG-toorts.

Normen en goedkeuringen:

Hobart TIG-lasapparaat, 500551 EZ-TIG 165i is CSA-goedgekeurd om de veiligheid van de gebruiker, de gezondheid van het milieu en superior prestatie van de lasser.

Installatie:

 • Hobart TIG-lasser is bevestigd aan een voetpedaal met behulp van een RFCS-RJ45-aansluiting voor stroomsterkteregeling op afstand.
 • De achterkant van de unit is aangesloten op een toevoer van inert gas met behulp van de stroomregelaar en slang.
 • Sluit de luchtgekoelde TIG-toorts en de clampdraad naar de Hobart Tig lasser.
 • Het apparaat wordt vervolgens stevig aangesloten op een 230V-stroomvoorziening.
 • Nu, de Hobart TIG-lasser is klaar voor gebruik.

Veelgestelde vragen:

V. Wat te doen in geval van? Hobart TIG-lasser defect?

A. Ervan uitgaande dat de Hobart TIG-lasser wordt geleverd met de juiste voeding en is de juiste keuze voor het materiaal, het eerste dat moet worden gecontroleerd is de status van de bedrading, zekering en slangaansluitingen. Gebruikers moeten ook het vuil of stof dat zich op de ventilator heeft opgehoopt en waardoor het apparaat wordt verwarmd, controleren en verwijderen. Afstandsbediening, wolfraamstaaf en toortskabel moeten ook regelmatig worden gecontroleerd op een goede werking. Gebruikers moeten ervoor zorgen dat het materiaal niet in contact komt met een geaard oppervlak en dat de gasstroomsnelheid is zoals vereist door de unit. Ze moeten ook controleren op slijtage aan de Hobart TIG lasser onderdelen. Hobart biedt een jaar industriële garantie op pistolen (MIG, plasma & TIG torches) voor een snelle en gemakkelijke vervanging binnen de garantieperiode.

V. Is dit? Hobart TIG lasser de same als de machine van Miller?

A. Ja, dit Hobart TIG-lasser, 500551 EZ-TIG 165i is in wezen de same in gebruik en functies als de Miller Diversion 165. Terwijl de Miller Electric gebruikt een Weldcraft LS17 TIG-toorts met een vingertopdrukknop voor stroomsterkteregeling, de Hobart TIG-lasser gebruikt een Weldcraft WP 17 TIG-toorts met een voetpedaal voor stroomsterkteregeling.

V. Hoe lang wordt hier een netsnoer bij geleverd? Hobart Tig lasser?

A. Raptor Supplies biedt deze Hobart TIG-lasapparaat, 500551 EZ-TIG 165i met een netsnoer van 7 voet om een ​​stroomvoorziening op grotere afstand te bereiken.

Contact

Neem direct contact op met uw accountmanager voor persoonlijk advies.
We zijn beschikbaar maandag tot vrijdag, van 07:30 tot 17:00.

HOBART 500551 TIG-lasapparaat, EZ-TIG 165i, enkele knop en voetbediening op afstand
€ 3,510.00 /per stuk