HUB CITY

Sinds 1892 produceert Hub City aandrijfcomponenten voor industriële, agrarische, bouw- en automobieltoepassingen. Het merk, met hoofdkantoor in South Dakota, VS, produceert spline-assen en koppelingen, snelheidsreductoren, tandwielaandrijvingen, gemonteerde lagers, opwikkeleenheden en onderdelen. Lees meer

FILTER

Power Transmission

Pneumatiek

Motoren

Lijmen, afdichtingsmiddelen en tape

Machining

Wagenpark- en voertuigonderhoud

Hardware

Power Transmission FILTER

VertragersBekijk alles

LagersBekijk alles

  • Gemonteerde lagers

    Op een kussenblok gemonteerde kogellagers met twee bouten, ontworpen om een ​​verkeerde uitlijning tussen de as en de behuizing te helpen corrigeren

  • Opname-eenheden

    200-serie zelfuitlijnende opwikkellagers ontworpen voor gebruik met opwikkelframes. Voorzien van een nodulair gietijzeren behuizing, kogellagers en een bedrijfstemperatuurbereik van -25 tot 200 graden F.

Koppelingen, kragen en adaptersBekijk alles

  • Asadapters
  • Spline-assen en koppelingen

    1215 Koudgewalste stalen spiebanen, ontworpen om koppel over te brengen op een ander apparaat en om te functioneren als een antirotatie-apparaat. Gegroefde koppelingen en naven ook beschikbaar

Over HUBSTAD

De uitgebreide catalogus van Hub City omvat snelheidsreductoren, tandwielaandrijvingen, lagers, koppelingen en aanverwante onderdelen en accessoires. Het merk spiebanen werken met spieassen en worden gebruikt in pompen en versnellingsbakken. Deze Hub City-koppelingen bieden een hoger koppel dan ronde / spie-askoppelingen. Ze zijn voorzien van een spinvormig kussen tussen twee naven om schokken te absorberen en kleine verkeerde uitlijning van de as op te vangen. Ze hebben een behuizing van laaggelegeerd/koolstofstaal voor structurele stijfheid en duurzaamheid. Het merk C-face ruimteverkleiners bieden een optionele basis voor flexibiliteit bij de installatie. Deze zijn ontworpen voor industriële toepassingen en garanderen betrouwbaarheid in veeleisende omgevingen. Met een 56C-frame bieden deze ruimteverkleiners een gestandaardiseerde en veelzijdige montageoptie. Ze hebben een stalen constructie van 8620 voor een langere levensduur en prestaties. Deze ruimteverkleiners met C-vlak maken gebruik van een tandwiel van het spiraalvormige hypoïde type voor een soepele en efficiënte krachtoverbrenging.

Belangrijke handelsnamen

Spartaanse aluminium wormwielaandrijvingen

Spartaanse aluminium tandwieloverbrengingen zijn met precisie vervaardigde behuizingen van aluminiumlegering uit één stuk voor een hoge treksterkte en een laag gewicht. Ze kunnen worden gebruikt bij temperaturen van -25 tot 225 graden...Lees verder 

PowerTorque asmontage verloopstukken

PowerTorque-reductoren met asmontage hebben een gietijzeren behuizing voor hoge sterkte. Ze hebben geharde ingaande assen van gelegeerd staal voor draagvermogen. Deze verloopstukken hebben kegellagers voor ...Lees verder 

Krachtige spiraalvormige inline aandrijvingen

Poweration spiraalvormige inline aandrijvingen hebben een gietijzeren behuizing voor hoge sterkte en betrouwbaarheid. Ze zijn uitgerust met gekroonde tandwielen voor een soepele werking. Deze spiraalvormige inline aandrijvingen hebben kogel en conus...Lees verder 

HUB CITY Concurrentievoordelen

HERA tandwielaandrijving

HERA is een versnellingsbak die het vermogen efficiënt overbrengt in een hoek van 90 graden. Het wordt gebruikt voor mechanische systemen, auto-onderdelen en industriële toepassingen om vermogen en koppel efficiënt in een rechte hoek over te brengen. Deze tandwielaandrijving is verkrijgbaar in gietijzer / roestvrij staal voor verbeterde duurzaamheid. Het wordt geleverd met een algemeen boutpatroon op montageoppervlakken voor eenvoudige vervanging bij wormwieloverbrengingen. Deze Hub City-versnellingsbak accepteert input van motorframes met massieve as / quill-stijl voor verbeterde compatibiliteit met verschillende motortypen en -groottes. Deze versnellingsbak is in de fabriek gevuld met PAG-olie van voedingskwaliteit om een ​​goede smering en een betrouwbare werking te garanderen. Het heeft een Viton-afdichting voor extra bescherming tegen verontreinigingen en kan worden gecombineerd met premium-efficiency Marathon (XRI)-motoren om de systeemefficiëntie te maximaliseren.

CleanLine tandwielaandrijvingen en washdown-producten

CleanLine tandwielaandrijvingen en washdown-producten worden gebruikt in de voedselverwerking, farmaceutische industrie en industrieën die sanitaire apparatuur vereisen. Ze zijn bestand tegen corrosie en vervuiling. Ze omvatten tandwielaandrijvingen, motoren en accessoires in hun productlijn. Ze zijn voorzien van met acryl geverfde behuizingen en roestvrijstalen assen. Deze CleanLine Plus tandwielaandrijvingen hebben aluminium Platinum Plus behuizingen en RVS assen. Het roestvrijstalen ontwerp van de Hub City tandwielaandrijving in CleanLine UltraPlus-aandrijvingen gaat verder dan de fundamentele corrosiebestendigheid en biedt een glad, onbelemmerd, geprofileerd buitenoppervlak. Ze zijn vrij van ribben, ondersnijdingen en uitsteeksels die het afspoelen, schoonmaken en sanitaire omstandigheden hinderen. CleanLine UltraPlus Hub3 tandwielaandrijvingen zijn uitgerust met roestvrijstalen behuizingen, assen en hardware. Deze aandrijvingen zijn verkrijgbaar in 7 verschillende maten wormwielreductoren. Gladde, gepolijste oppervlakken rondom maken ze tot de ultieme voedselverwerkings- en washdown-oplossingen.

Veelgestelde Vragen / FAQ

Wat zijn de factoren waarmee u rekening moet houden bij het selecteren van de juiste Hub City spline-as of -koppeling voor mijn toepassing?

Belangrijke factoren zijn koppelvereisten, astype en -maat, uitlijningstolerantie, snelheid en temperatuur.

Wat is het verschil tussen spline-assen en tandwielen?

Splines en tandwielen zijn beide ontworpen om koppel over te brengen en hebben externe tanden die aangrijpen op een partnercomponent. Splineassen verschillen van tandwielen doordat ze het koppel overdragen door alle tanden of groeven tegelijkertijd te gebruiken.

Wat is het nut van een splineverbinding?

Een spline-verbinding wordt gebruikt om de randen te versterken en uit te lijnen. Een spline kan worden gebruikt in plaats van een tand en groef. De spline voegt, wanneer gebruikt op een verstekverbinding, extra sterkte toe aan een verder delicate verbinding. De spline is ook handig voor het uitlijnen van de twee verbindingsdelen tijdens montage en lijmen.

Wat is een tandwielaandrijving en hoe werkt het?

Een tandwielaandrijving is een mechanisch apparaat dat wordt gebruikt om kracht van het ene onderdeel naar het andere over te brengen met behulp van tandwielen. Het werkt door de tanden van twee of meer tandwielen in elkaar te laten grijpen om rotatiebeweging en koppel over te brengen.

Met welke factoren moet ik rekening houden bij het kiezen van een Hub City-koppeling?

  • Bepaal de specifieke toepassing en of u een flexibele, starre of gespecialiseerde koppeling nodig heeft.
  • Bereken het koppel en de uitlijningscapaciteit die nodig zijn voor uw toepassing.
  • Houd rekening met de snelheids- en rotatievereisten om er zeker van te zijn dat de koppeling deze aankan.
  • Houd rekening met factoren zoals temperatuur, vocht en potentieel corrosieve omgevingen.
  • Beoordeel de beschikbare ruimte voor installatie en of een compact ontwerp vereist is.
  • Evalueer de onderhoudsvereisten en selecteer koppelingen die aansluiten bij uw onderhoudsstrategie.
  • Breng prestatie-eisen in evenwicht met uw budgetbeperkingen.
  • Ontdek het koppelingsassortiment van Hub City om het meest geschikte model te vinden.
  • Raadpleeg bij twijfel de technische ondersteuning of distributeur van Hub City voor advies.
  • Controleer de productspecificaties en documentatie op compatibiliteit en technische details.

Hoe reinig en onderhoud ik Hub City verloopstukken?

  • Schakel de apparatuur uit en zorg ervoor dat deze veilig is uitgeschakeld.
  • Verwijder vuil, puin en verontreinigingen van de buitenkant van het reducer met behulp van een borstel of perslucht.
  • Controleer afdichtingen op slijtage of schade; Vervang ze indien nodig om lekkage te voorkomen.
  • Volg de richtlijnen van de fabrikant voor een goede smering en zorg ervoor dat het verloopstuk voldoende smeermiddel heeft.
  • Controleer regelmatig de uitlijning van het verloopstuk en pas deze aan om overmatige slijtage te voorkomen.
  • Houd de bedrijfstemperaturen in de gaten om oververhitting te detecteren, wat op een probleem kan duiden.
  • Analyseer regelmatig trillingsniveaus om mogelijke problemen of verkeerde uitlijning te identificeren.
  • Stel een onderhoudsschema op en voer routine-inspecties uit op basis van de aanbevelingen van de fabrikant.
  • Houd een registratie bij van de onderhoudsactiviteiten en houd u aan de onderhoudshandleiding van de fabrikant.

Wanneer moet ik de Hub City tandwielreductoren vervangen?

  • Overmatige slijtage
  • Meer lawaai
  • Verminderde efficiëntie
  • Frequente storingen
  • Buiten de levensduur
  • Bezorgdheid over de veiligheid
  • Verouderde modellen

Merkexclusieve producten