HYDE

Sinds 1875 vervaardigt Hyde Tools gereedschappen voor oppervlaktevoorbereiding, waaronder plamuurmessen en schrapers. Het hoofdkantoor van het bedrijf is gevestigd in Southbridge, Massachusetts, VS. Lees meer

FILTER

Handgereedschap

Verfapparatuur en -benodigdheden

Outdoor uitrusting

Pneumatiek

Leidingswerk

Schoonmaak

Lijmen, afdichtingsmiddelen en tape

Abrasives

Handgereedschap FILTER

Gipsplaten en stukadoorsgereedschapBekijk alles

Over HYDE

De productcatalogus van Hyde Tools omvat reinigings- en hogedrukreinigingsgereedschappen, vloer- en tegelgereedschappen, glasgereedschappen, schildergereedschappen, gipsplaatgereedschappen, schuurgereedschappen, schrapers, sproeipalen, airless spuitsystemen, staalborstels, gereedschap voor muurreparatie en behang, tegels en schuurmiddelen. Van het merk muur patches zijn geschikt voor het dichten van gaten in gipsplaat of pleisterwerk. Deze muurpleisters zijn voorzien van een glasvezelgaas, zodat voorpleisterwerk niet nodig is. Ze zijn verkrijgbaar in vierkante framematen van 4 en 6 inch. Hyde-tools kitpistolen zijn ontworpen voor gebruik met lijmen, kitverbindingen en smeermiddelen voor het afdichten van voegen tussen hout, composiet, glas, rubber en kunststof oppervlakken. Ze zijn voorzien van een duimhendel met snelsluiting en een ingebouwde tuitsnijder met een hulpmiddel voor het doorprikken van zegels om de tubes gemakkelijk te openen.

Dingen om te overwegen

Alternatieven voor kruisverwijzingen

De MPN's van Hyde Tools kruisen individuele verwijzingen naar de equivalente Milwaukee- en Westward-modelnummers. Dus als u op zoek bent naar artikelen van concurrenten die niet op voorraad zijn of verouderd zijn, is de kans groot Raptor Supplies heeft de gelijkwaardige verlichtingsapparatuur van Hyde Tools beschikbaar. Klanten kunnen ook naar de meeste Hyde Tools-apparatuur verwijzen met behulp van de laatste 5 cijfers van de modelnummers.

Verzending

Deze producten van Hyde Tools variëren van kleine tot grote maten. Ze kunnen een zorgvuldige verpakking vereisen, omdat sommige items tijdens de verzending beschadigd kunnen raken. Daarom worden deze Hyde Tools-artikelen per koerier en luchtvracht geleverd voor minimale uitvaltijd.

Belangrijke handelsnamen

SuperFlexx Joint Messen

SuperFlexx voegmessen worden gebruikt bij het plaatsen en afwerken van gipsplaten. Ze combineren de functionaliteit van een voegmes, gebruikt voor het aanbrengen en gladmaken van voegmortel, met een hamerkop aan de andere kant ...Lees verder 

Pro RVS tapmessen

Pro Stainless-tapemessen worden gebruikt bij het installeren en afwerken van gipsplaten. Ze zijn speciaal ontworpen voor het aanbrengen en gladmaken van voegmassa of gipsplaatmodder over getapete voegen. E...Lees verder 

Corner Ease verfrollers

Corner Ease verfrollers zijn ontworpen om hoeken en randen te verven. Ze zijn speciaal ontworpen om voldoende dekking en precisie te bieden bij het schilderen van hoeken, randen en krappe ruimtes.

Veelgestelde Vragen / FAQ

Wat is een verfschild?

Verfschild is een hulpmiddel dat bij het schilderen wordt gebruikt om rechte randen te creëren en oppervlakken te beschermen tegen onbedoeld aanbrengen van verf. Het bestaat meestal uit een dun, plat stuk hard materiaal, zoals metaal of plastic, met een rechte rand die tijdens het schilderen tegen een oppervlak kan worden gehouden. Het verfschild helpt voorkomen dat verf uitbloedt of zich buiten het gewenste gebied verspreidt, wat resulteert in strakkere lijnen en nettere verfklussen.

Welke soorten kit kunnen worden gebruikt met een kitpistool?

Compatibele kits zijn siliconenkit, acrylkit, latexkit en polyurethaankit. Elk type kit heeft specifieke eigenschappen en is geschikt voor verschillende ondergronden en toepassingen.

Hoe de messen van Hyde Tools te onderhouden?

  • Reinig het mes grondig na elk gebruik en verwijder opgedroogd materiaal of resten.
  • Gebruik warm water en een mild schoonmaakmiddel om het mes schoon te maken en veeg het af met een doek of spons.
  • Vermijd het gebruik van agressieve chemicaliën die het mes of de handgreep kunnen beschadigen.
  • Droog het mes volledig af voordat u het opbergt om roest of corrosie te voorkomen.
  • Berg het mes op een droge plek op, bij voorkeur in een beschermhoes of houder om beschadigingen te voorkomen.

Merkexclusieve producten