LIBERTY SAFE

Met het hoofdkantoor in Springville, Utah, Verenigde Staten, is Liberty Safe sinds 1988 een toonaangevende fabrikant van zware wapenkluizen, brandkluizen, huiskluizen en commerciële kluizen. Lees meer

FILTER

Fietspompen

Veiligheid

Laden en lossen

Pneumatiek

Security

Elektra

Fasteners

Over LIBERTY SAFE

De brede catalogus van het merk omvat verankeringssets, luchtontvochtigers, droogmiddelpakketten, stopcontactensets en veilige lichtsets. Liberty Safe-verlichtingssets worden gebruikt om de binnenkant van de kluis te verlichten en zijn voorzien van zes LED-wandlampen voor de scharnierende en open zijden van de kluis. Deze safelights worden geleverd met een automatisch aan/uit bewegingssensor en blijven koel tijdens operaties. Liberty Safe stopcontact kits zijn ontworpen om comfortabel stroom toe te voegen aan de meeste kluizen die na april 2014 zijn gemaakt. Ze bevatten standaard stopcontacten, een ethernetstekker, USB, SafElert-antennedoorvoer en installatiemateriaal.

Dingen om te overwegen

Alternatieven voor kruisverwijzingen

Liberty Safe-onderdeelnummers verwijzen vaak naar verschillende Alarm Lock-producten. Dus als u op zoek bent naar een Liberty Safe-slot dat verouderd is of niet op voorraad is, is de kans groot dat we het equivalente artikel beschikbaar hebben.

Verzending

Deze Liberty Safe-producten zijn klein van formaat en vereisen een compacte verpakking. Daarom worden ze geleverd in pakketten die uit meerdere stuks bestaan. Deze kluizen van Liberty zijn geschikt voor zowel koerierszending als luchtvracht.

Belangrijke handelsnamen

Fatboy Extreme Liberty-kluis

Ze zijn uitgerust met een 6-in-1 flex-interieur en een breed stalen frame. Deze wapenkluizen met grote capaciteit zijn in staat om tot 60 lange wapens veilig te hanteren met hun meegeleverde wapenverzamelrekken en r...Lees verder 

Centurion Series Liberty-kluis

Deze kluizen bieden zware beveiliging en brandbeveiliging en bieden superieure binnenruimte. Ze bieden 40 minuten brandbeveiliging en zijn voorzien van een SecuRam TopLit elektronisch slot.

LIBERTY SAFE Concurrentievoordelen

5e generatie biometrische vingerbeweging

Liberty's HDX-150 Smart Vault is voorzien van biometrische vingerveegtechnologie van de 5e generatie die helpt om in minder dan 2 seconden toegang te krijgen tot een pistool of andere waardevolle spullen.

Veelgestelde Vragen / FAQ

Wat zijn Liberty HD-50 Key Vaults?

Liberty HD-50 sleutelkluizen zijn de meest compacte en voordelige pistoolkluizen met toegang van bovenaf. Ze zijn met schuim gevoerd om pistolen of andere items vast te zetten. Ze bevatten ook tweecilindersleutels en een veiligheidskabel voor een vastsjormogelijkheid.

Wat zijn pistoolkoffers met magnetische afdichting?

Ze zijn ontworpen om handvuurwapens veilig en in stijl te vervoeren. Deze handvuurwapenkoffers voorkomen ook dat de vuurwapens gaan schuiven of eruit vallen.

Merkexclusieve producten