LUFKIN

Lufkin, een merk van Apex Tool Group, is een van de toonaangevende fabrikanten van hand- en elektrisch gereedschap. De uitgebreide productlijn van Lufkin omvat krachtlinten, meetlinten, lange meetlinten, oliemeetlinten, meetwielen en speciale meetlinten en meetlinten. Lees meer

FILTER

Pneumatiek

OC2276MEOCN1293SMEF5OCN1294SMEF5NOCN1296SF590OC129012SF59OC2276DOCN129012SF5OCN1291SF590

Handgereedschap

CN1293SMEF59NCN1294SMEF59NCN1295SF590NCN1296SF590CN1296SMEF59NC129012SFC1290SF590C1291SF590C2276DCN1293SF590NHW223HW226

Pneumatiek FILTER

Deel

Vervangende gereedschappen, zoals tape, Derrick 100 ft en glasvezelbladen, ontworpen voor gebruik met Lufkin-meetlinten

Over LUFKIN

Het bedrijf biedt kwalitatief meetgereedschap, markeer- en lay-outgereedschap, waterpasgereedschap en ander gereedschap zoals kniebeschermers, lederwaren en veiligheidsvesten. Deze gereedschappen van Lufkin worden in de volksmond gebruikt in fabrieken, raffinaderijen en bouwplaatsen. Uit een brede reeks van deze gereedschappen is het veelvuldig gebruikte schietlood van Lufkin een vertrouwde keuze van architecten, timmerlieden, metselaars, bruggenbouwers, tegelzetters en landmeters voor het controleren of vaststellen van schietlood. Het schietlood en een breed scala aan andere Lufkin-producten, zoals Pro Series meetlint, regels en rechte randen en meetlinten zijn beschikbaar op Raptor Supplies.

Dingen om te overwegen

Alternatieven voor kruisverwijzingen

De MPN's (onderdeelnummers van de fabrikant) van Lufkin-tape kruisen over het algemeen individuele verwijzingen naar de equivalente Johnson-modelnummers. Dus als u op zoek bent naar een meetlint van een concurrent dat niet op voorraad is of verouderd is, is de kans groot Raptor Supplies heeft de equivalente Lufkin-banden beschikbaar. Klanten kunnen ook naar de meeste van deze tapes verwijzen met behulp van de laatste 5 cijfers van de modelnummers.

Verzending

Deze tapes van Lufkin-ingenieurs zijn klein van formaat en vereisen een compacte verpakking. Daarom worden ze geleverd in pakketten die uit meerdere stuks bestaan. Deze Lufkin ingenieurstapes zijn geschikt voor koeriersverzending en niet voor luchtvracht.

Belangrijke handelsnamen

Quikread Power Return-tapes

Lufkin Quikread power return-tapes worden geleverd met schaalverdelingen die zijn afgedrukt in breuken en decimale equivalenten voor snelle aflezingen. Ze zijn voorzien van de gepatenteerde Lufkin Quad Hook die de levensduur van het mes verlengt b...Lees verder 

Hi-Viz Speedwinder

Lufkin meetlinten worden geleverd met een slagvaste, aantrekkelijke, op zichzelf staande behuizing en hebben een zwaar, geel bekleed mes dat is vastgezet met een corrosiebestendige coating. Ze meten, verlengen en terugspoelen in l...Lees verder 

Zakband met Executive Diameter

Lufkin Executive diameter zaktapes worden vervaardigd voor het meten van diameters van kabels, banden, leidingen of elk rond voorwerp. Deze zakbandjes worden geleverd met een gepolijste chromen behuizing en zijn gemakkelijk af te lezen...Lees verder 

LUFKIN concurrentievoordelen

Lufkin red end extension opvouwbare houten duimstok

Ze zijn de eerste keuze van timmerlieden en andere professionele vakmensen. Deze houten regels hebben gedurfde rode en zwarte markeringen die scherp contrasteren met de witte of gele afwerkingsachtergrond. Ze zijn voorzien van een heldere, corrosiebestendige coating die markeringen vastzet.

Veelgestelde Vragen / FAQ

Wat zijn engineering- en landmeetkundige tapes?

Engineering- en landmeetkundige tapes zijn geschikt voor ingenieurs en landmeters om nauwkeurig routes te meten in spoorwegen, snelwegen, mijnbouw en landmeetkundige toepassingen.

Waar worden Lufkin-tapes geproduceerd?

Lufkin begon in 1887 met de productie van stalen meetlinten en verhuisde in 1892 naar Saginaw, Michigan. Het merk heeft vele andere fabrieken over de hele wereld.