Kies een langjij veroudert

Deutsch

English

Bron elk onderdeel Vraag nu aan

Meerdere Purchase Options Offerte

NET30-voorwaarden Een handelsaccount aanvragen

MORSE DRUM 160-SS Vatenwagen met vier wielen, roestvrij staal, draagvermogen 4 kg | AF454EFQ 6CFV8

MORSE DRUM 160-SS vierwielige trommelwagen, roestvrij staal, capaciteit 4 kg

Beschikbaar
Artikel: AF6EFQ Fabrikant: 160-SSKruisreferentie: 8CFV0

Verwachte leverdatum: Feb 7, dinsdag

€ 2,170.00 /per stuk
Toevoegen Aan Winkelwagen
Een Offerte Aanvragen

Betaling uitptibeschikbaar

Levering uitptibeschikbaar

Product Specificaties:

itemTrommelwagens
Capaciteit1000 lb.
Trommel Dia.14 "to 28"
Drum hoogte31 "to 41"
drum Size30 tot 85 gallon
Drum TypeOmrande kunststof, staal of vezel met voldoende velgrand
Lengte63 "
Materiaal304 roestvrij staal
Productgegevensbladmorse-drum-1-5154ss-1.pdf
Type 4 wielen
Wiel Diameter8"
Wielenpolyolefin

Verzendingsinfo:

Gewicht schip (kg) 34.2
Hoogte schip (cm)88.9
Scheepslengte (cm)63.5
Breedte schip (cm)53.34
HS-code8716805010
Land van herkomstUS

Beschrijving:

Trommelhandwagens zijn vatenbehandelingsapparatuur die de mogelijkheid bieden om industriële vaten en vaten veilig en gemakkelijk te verplaatsen. Ze zijn perfect voor plaatsen waar traditionele machines kan niet werken vanwege space beperkingen. t . gebruikenhese vatenwagens kunt u een vat van een pallet naar een doseerpositie verplaatsen, of via narrow gangpaden.
Vereisen uw dagelijkse werkzaamheden het verplaatsen van zware, geladen vaten van het ene werkstation naar het andere? Bent u op zoek naar manieren om uw werknemers een veilige omgeving te bieden en tegelijkertijd de hoogste productiviteit te garanderen tijdens het hanteren van vaten? Wij hebben de perfecte oplossing voor u.
Morse 160-SS 4 wiel drum truck verplaatst grote containers zoals emmers, emmers, drums of vaten. Het wordt gebruikt voor een scala aan toepassingen, waaronder kunststofproductie, voedselverwerkingssing, metaalbewerking, wagenparkonderhoud, bouw en farmacieuticaik productie. Het heeft een innovatief ontwerp dat veiligheid, veelzijdigheid en gebruiksgemak biedt. Door de ergonomische constructie van deze 4-wiels trommelwagen kan de gebruiker gemakkelijk trommels laden en lossen, ook als deze tot de nok toe gevuld zijn. Hierdoor kan de machinist gemakkelijk vaten vervoeren waar dat nodig is, zelfs in de narrowest van gangpaden.

Toepassingen:

Ergonomisch ontworpen en extreem veelzijdig, Morse 160-SS vierwielige drumtruck is gemaakt van 4 roestvrij staal en heeft een parelstraalafwerking. Het wordt vaak gebruikt in voedsel en farmacieutical toepassingen.

Kenmerken:

 • Morse 160-SS is een vierwielige trommelvrachtwagen die wordt gebruikt om zware vaten in het voedsel en de apotheek te verplaatsenutical industrieën. Het kan gemakkelijk 114 liter (30 gallon), 208 liter (55 gallon) en 322 liter (85 gallon) vaten aan en kan worden gebruikt met omrande vezels, omrande plastic, omrande poly, omrande staal, oververpakking en bergingsvaten.
 • Deze Morse drum vrachtwagen is gemaakt van corrosiebestendigstant, 304 roestvrij staal en voorzien van 4 harde polyolefine wielen (met een diameter van 8 inches) voor gebruik op vlakke vloeren en in narrow gangpaden. Hij kan tappen vanaf een hoogte van 32.4 cm, voor het moeiteloos schenken van vloeistoffen, zonder gebruik te maken van pompen of slangen.
 • De gebruiker hoeft het vat niet te balanceren of te ondersteunen, aangezien de vrachtwagen het volledige gewicht van het vat draagt.
 • Het beschikt over een gonghaak bevestigd aan de bovenrand van de trommel, die wordt gebruikt voor het laden en lossen van vaten.
 • Deze ergonomische, roestvrijstalen drumtruck van Morse heeft een extra lange, U-vormige knokkelhandgreep voor betere grip en stuurcontrole.
 • Morse 160-SS roestvrijstalen drumtruck wordt geleverd met gesmede stalen neustanden die breed en afgerond zijn om drums te beschermen. Ze zijn gevormd om gemakkelijk oppakken van drums te garanderen.
 • Hij kan op 4 wielen staan, of rechtop op 2 wielen, voor gemakkelijke opslag.
 • Dit apparaat kan drums aan met verschillendeameters van 14 tot 28 inches (35.6 tot 71.1 cm) en hoogtes van 31 tot 41 inches (78.7 tot 104.1 cm).

Compatibele accessoires:

 • Morse 5058-P Straps: These straps zijn ontworpen om een ​​randloze plastic trommel te hanteren met behulp van Morse 160-serie, vierwielige trommelvrachtwagens. these straps voldoen aan containers/vaten om te verstrekken: maximum contact en trommelschade te verminderen. these straps stelt de gebruiker ook in staat om bijna elk cilindrisch object met gladde zijkanten te accommoderen.

Normen en goedkeuringen:

 • Morse 160-SS roestvrijstalen trommelwagen is vervaardigd in overeenstemming met ANSI / AWS D1.1-lasnormen.

Installatie:

 • Morse 160-SS 4 wiel trommelwagen wordt compleet geleverd alssemontlucht, wat betekent dat de operator weinig tot geen moeite hoeft te doen om de unit op te zetten.
 • Bovendien kan de Morse 5058-P-riemkit worden geïnstalleerd om een ​​randloze plastic trommel of een trommel korter dan 31 inc te verwerkenhes (78.7 cm), om de functionaliteit van Morse 160-SS vierwielige trommelvrachtwagen te verbeteren.

Veelgestelde vragen:

V. Biedt Morse naast handtrucks voor vaten ook andere apparatuur voor het hanteren van vaten?

A. Ja, Morse biedt een volledige catalogus van drumhandlingapparatuur, inclusief drum carriers, dolliesrotators, rollen, vrachtwagens, lifters en tuimelaars. Op zoek naar iets dat niet in onze catalogus staat? Maak je geen zorgen. Maak verbinding met onze klantuitvoeringives die 24x7 beschikbaar zijn om erachter te komen of het product nog beschikbaar is of welke alternatieve producten er zijn. Raptor Supplies heeft een toegewijd inkoopteam om klanten te helpen bij het vinden van Amerikaanse vervangende onderdelen en producten die niet beschikbaar zijn in onze online catalogus. We kunnen ook verouderde of discontinued producten zonder veel gedoe.

V. Is dit model? ideal voor gebruik in ruw terrein?

A. Morse biedt 160-WP-SS trommelwagen met soortgelijke speczoals die van Morse 160-SS roestvrijstalen trommelvrachtwagen, voor gebruik op ruig terrein. Een onderscheidend kenmerk dat het anders maakt, is de 10 inch pneumatic wielen die buiten de f . zijn gemonteerdrame, waardoor het apparaat over ruw terrein of rooster kan rijden.

V. Waarom zou ik een steekwagen van Morse kopen?

A.

 • Ze zijn gemaakt om lang mee te gaan en zijn sterk genoeg om de dagelijkse sleur aan te kunnen.
 • Ze verminderen het risico op blessures omdat er minder physier is enige inspanning nodig om lasten te verplaatsen.
 • Ze hebben teentanden die zijn geweest specDe vorm heeft een brede en afgeronde vorm om het laden van de vaten te vergemakkelijken en ze te beschermen tegen beschadiging.
 • Morse steekwagens kunnen het volledige gewicht van een trommel dragen, zodat de machinist het gewicht van de trommel niet hoeft te balanceren of te dragen.

V. Zijn er andere modellen die vergelijkbaar zijn met Morse 160-SS?

A. Ja, Morse dekt je voor elke situatie. U kunt bladeren door de uitgebreide 4 wiel trommelvrachtwagen catalogus om iets te vinden dat precies past bij de behoeften van uw bedrijfness. Als uw taken een model met vonkbestendigheid vereisenstant eigenschappen, dan moet u overwegen: Morse 160M vierwielige vrachtwagen dat ook is voorzien van poedercoating voor duurzaamheid.

V. Hoe? Morse drum vrachtwagens werken?

A. Morse drum vrachtwagens worden naar achteren gekanteld en op hun wielen gebalanceerd, zodat ze van de ene plaats naar de andere kunnen worden gerold. Er zijn verschillende kenmerken en functionaliteiten voor elke drumtruck die Morse produceert. Op onze productpagina's vindt u gegevens met gedetailleerde informatie over elk product.

V. Met welke veiligheidsprocedures voor het hanteren van vaten moet ik rekening houden bij het gebruik van Morse 160-SS roestvrijstalen vatenwagen?

A. Het is altijd aan te raden om zware vaten te verplaatsen met daarvoor ontworpen drumapparatuur speceventueel daarvoor, zoals Morse 160-SS roestvaststalen trommelwagen. Bij onjuist gebruik kan een zwaar vat ernstige verwondingen veroorzaken, beschadigd raken, waardevolle inhoud verspillen of zelfs vervuileninade omgeving. Het gebruik van drumapparatuur en de juiste methoden voor het hanteren van drums moeten aan alle medewerkers worden geleerd.

Documentatie:

Productvarianten

ProductModelMateriaalWielenCapaciteit Prijs
MORSE DRUM 160 4-wielige vatenwagen, zelfstaand, draagvermogen 454 kg | AF6EFN 160Koolstofstaalpolyolefin1000 lb.€ 868.00
MORSE DRUM 160M vierwielige trommelvrachtwagen, zelfstaand, vonkbestendigstant, 454 kg Capaciteit | AF6EFP 160MStalenpolyolefin1000 lb.-
RFQ
MORSE DRUM 160-WP Trommelwagen Met 4 Pneumatic Wielen, Zelfstaand, 454 kg Capaciteit | AF6EFR 8V189 160-WPStalenBrede opgepompte banden1000 lb.€ 1,232.00
MORSE DRUM 160-WP-SS Trommelwagen Met 4 Pneumatic wielen, roestvrij staal, zelfstaand | AF6EFT 160-WP-SS304 roestvrij staalBrede opgepompte banden1000 lb.€ 2,555.00

Contact

Neem direct contact op met uw accountmanager voor persoonlijk advies.
We zijn beschikbaar maandag tot vrijdag, van 07:30 tot 17:00.

MORSE DRUM 160-SS vierwielige trommelwagen, roestvrij staal, capaciteit 4 kg
€ 2,170.00 /per stuk