Kies een langjij veroudert

Deutsch

English

MORSE DRUM 201 / 20-3 Portable Drum Roller, 20 RPM, 3-Phase | AF6FCK

MORSE DRUM 201/20-3 Draagbare trommelrol, 20 tpm, 3 fasen, 60 Hz, 0.5 pk, TEFC-motor

Beschikbaar
Artikel: AF6FCK Fabrikant: 201 / 20-3

Verwachte leverdatum: Feb 10, vrijdag

€ 3,430.00 /per stuk
Toevoegen Aan Winkelwagen
Een Offerte Aanvragen

Betaling uitptibeschikbaar

Levering uitptibeschikbaar

Product Specificaties:

itemDraagbare trommelrollen
Amps1.0 / 2.0 / 2.5
Capaciteit droog300 lb.
Capaciteit Vloeistoffen500 Lbs
Trommel Dia.6 "to 28"
Drum hoogte40 "
Trommel RPM20
drum SizeTot 55 Gallon
HP1/2
Hz60
Lengte34.75 "
motorTEFC
andersOptionaal eendaptors voor plastic vat / 1 - 5 gallon blik
Fase3
Productgegevensbladmorse-trommel-201-20-1.pdf
Speedvast
SnelheidstypeSnelheid corrigeren
kantelenKantelhendel
Type Draagbaar
Voltage208-230/460
WielenNeopreen

Verzendingsinfo:

Gewicht schip (kg) 89.1
Hoogte schip (cm)66.04
Scheepslengte (cm)91.44
Breedte schip (cm)60.96
HS-code8479820080
Land van herkomstUS

Beschrijving:

Trommelrollen zijn ideal voor het mengen van de inhoud van de trommel met vaste of variabele snelheden. Ze zijn gewend om te eliminereninade eis om een ​​vat te openen om de inhoud te mengen om de blootstelling van de werknemer aan schadelijke stoffen te verminderenemicals en het minimaliseren van de noodzaak voor opruimen in verband met dompelmixers. thesde trommelrollen zijn: generalgebruikt voor het mengen van batches van poeder, mengverven, oliën, urethaanhars, lijm, kleurstoffen, smaakstoffen, enz. in een afgesloten trommel met zowel vaste als variabele snelheidsinstellingen.
Morse Manufacturing Company, Inc. is een toonaangevende fabrikant van apparatuur voor het hanteren van vaten voor toepassingen in de aardolie-, olie-, brouwerij- en voedingsmiddelenindustriessin industrieën. De elektrische & hydraulische trommelmixers zijn geschikt voor gebruik in zowel normale als gevaarlijke werkomstandigheden. these Morse drum mixers kunnen worden gebruikt om een ​​homogeen mengsel te produceren in vaten van kunststof, vezels, metaal en roestvrij staal.
Morse Drum 201 serie draagbaar trommelrollen zijn uitgerust met 4 zware zwenkwielen voor snelle verplaatsing en draagbaarheid van de trommel. Ze hebben ook een ingebouwde kantelstang met een bovenrandhaak en standaard om de rol rechtop te ondersteunen, om te kantelen in de rolpositie en het laden en lossen van de trommel.
Morse Drum 201/20-3 draagbare trommelwals heeft een 0.5 pk, 60 hz volledig gesloten ventilatorgekoelde motor die kan worden gebruikt in een 208 - 230V of 460V driefasige elektrische voeding. Deze wals kan trommelinhoud mengen met een vast toerental van 3 rpm. Het kan metalen vaten aan van 20 tot 6 inch diameters en 30 tot 38 inch hoogtes voor een goede menging terwijl de kiphendel wordt ingeschakeld. Deze roller heeft 4 wielen (2 voor en 2 achter) voor gemakkelijke manoeuvreerbaarheid tijdens het dragen van de ene plaats naar de andere. De 4 aandrijf- en 4 loopwielen kunnen elke standaard metalen trommel van 55 gallon rollen. Deze trommelrol kan worden gebruikt om vaten te mengen met 500 lb vloeistof en 300 lb droge lading. De droge belastingscapaciteit van de per stuk is kleiner dan de vloeistofbelastingscapaciteit, aangezien de eerstgenoemde grotere spanning op de trommelrotator uitoefent dan de vloeistofbeweging van de laatstgenoemde. Gebruikers kunnen de inhoud van het gemengde vat ook rechtstreeks via een kraan in kleinere containers doseren voor gebruik in batches.
Raptor Supplies levert deze trommelrol in varianten met brede banden in plaats van wielen voor het mengen van vezelvaten; roestvrijstalen constructie voor gebruik in corrosieve omgevingen; motor met variabel toerental voor het mengen van verschillende soorten vatinhoud met behulp van de same per stuk.

Toepassingen:

Morse Drum 201/20-3 trommelrol wordt gebruikt om vloeibare of vaste inhoud in vaten te homogeniseren zonder ze zelfs maar te openen. het islps bij het mengen van sedimenten / stratifingrediënten op de bodem van een vat en minimaliseert de gevaren als gevolg van blootstelling van de werknemer en rommelige opruiming die gepaard gaan met het gebruik van invoegmixers. Deze trommelrol is sterk genoeg om industriële trommels van het ene gebied naar het andere te vervoeren en te verplaatsen zonder lekkage te veroorzaken. Het is ideal voor gebruik in de petroleum-, olie-, verf-, brouwerij- en voedingsindustriessin industrieën.

Kenmerken:

 • Morse Drum 201/20-3 is een draagbare trommelrol die wordt gebruikt om droge en vloeibare inhoud in een afgesloten trommel te mengen.
 • Hij draait met een vaste snelheid van 20 rpm door middel van een driefasige, 60 Hz TEFC-motor.
 • De trommelrol bespaart tijd, arbeid en geld door verliezen als gevolg van overdracht of gebruik te verminderen speciale vaten voor het homogeniseren van de inhoud.
 • Het is ook nuttig om werknemers te beschermen tegen contact met schadelijke industriële stoffenemical.
 • Deze trommelrol is geïntegreerd met 2 polyolefine wielen, 2 zwenkwielen voor draagbaarheid en een ingebouwde kantelstang voor hefboomwerking voor verticaal laden en lossen.
 • De 4 aandrijf- en 4 loopwielen worden gebruikt voor het rollen van trommels.
 • Deze trommelrol kan de inhoud van elke standaard metalen trommel met een rand van 55 gallon mengen.
 • Het is in staat om 300 lb droge lading en 500 lb vloeibare lading te mengen.

Compatibele accessoires:

 • Morse Drum biedt een niet-aangedreven bijlage voor het rollen van cilindrische blikken van 1 tot 5 gallon (4 tot 20 liter) met ongeveer dubbele snelheden. Hij is eenvoudig met 4 bouten aan de trommelrol te bevestigen.
 • Het merk POLY-201 drumroller is een ideal keuze voor rollende kunststof vaten. Het beschikt over extra wielen om minder stijve plastic vaten te ondersteunen en een eindstop omrevent de plastic trommel tijdens het gebruik niet wegrolt. Dit opzetstuk heeft ook een ketting om een ​​rechtopstaande trommel in de rolpositie te trekken. Het kan in de fabriek worden geïnstalleerd voorafgaand aan de aankoopchase of achteraf als veldinstallatiekit.
 • Morse Drum GEK-201-3 beschermbehuizingskit met veiligheidsvergrendeling wordt aanbevolen voor extra veiligheid van de gebruiker en de unit. Het wordt gebruikt om de trommelrol uit te schakelen wanneer iemand de poort opent. Deze beschermkast wordt apart van de trommelrol geleverd en wordt niet geleverdsembloedde.
 • Raptor Aanbod kan ook leveren Morse Drum CP-201-3-230 & CP-201-3-460 AC-besturingspakketten voor besturing Morse Drum 201/20-3 drumwals op afstand.

Normen en goedkeuringen:

Voor een veilige en beveiligde operatie, Morse Drum 201/20-3 trommelrotator moet worden geïnstalleerd in overeenstemming met OSHA subdeel O.1910.212 "General vereisten voor alle machinesnes" en O.1910.212(a)(4) waarin staat: "Vaten, containers en vaten. RevoLevende vaten, vaten en containers moeten worden beschermd door een omhulling die is vergrendeld met het aandrijfmechanisme, zodat het vat, de trommel of de container niet kan draaien.evoalleen als de omheining van de wacht op zijn plaats is.'
Lassen op deze wals wordt uitgevoerd door ANSI/AWS D1.1 laskwalificatietest certifed lassers.

Installatie:

 • Morse Drum 201/20-3 trommelrol wordt geleverd zonder schakelaar, snoer en stekker. Klanten moeten ze laten installeren door een elektricien volgens de lokale codes en de voorkeur van de klant.
 • Het apparaat moet uit de buurt worden gehouden van een gebied met veel voetverkeer omrevent inbraak en letsel terwijl de stroom is ingeschakeld.
 • De trommels moeten van de trommelrol worden geladen en gelost door te zorgen voor een stevige ondergrond en stevig houvast.
 • Het wordt aanbevolen om veiligheidsschoenen, werkhandschoenen, helm en andere persoonlijke beschermingsmiddelen te gebruiken tijdens het gebruik van de wals.
 • De kussenbloklagers en aandrijfkettingen moeten om de 6 - 12 maanden worden gesmeerd met een multiservice-smeermiddelinary omgeving en maandelijks in vuile omstandigheden.

Veelgestelde vragen:

V. Welke andere varianten van? Morse Drum 201/20-3 trommelrotator zijn beschikbaar op: Raptor Supplies?

A. Raptor Supplies levert deze trommelrol in diverse andere varianten met eenfasig, 115V levering; 50 Hz motor om de inhoud van de trommel te roeren met een snelheid van 16 tpm; explosieveilige motor om te werken in gevaarlijke omgevingen. We leveren ook soortgelijke trommelrollen met: motoren met variabele snelheid voor het mengen van verschillende vatinhoud met de same per stuk en bandduik (vaste snelheid & Variabele snelheid) in plaats van de wielen voor het mengen van vezelvaten.

V. Wat is het maximum temperatuur voor het bedienen van de wals?

A. maximum omgevingstemperatuur die Morse Drum 201/20-3 trommelrol kan weerstaan ​​is 140 gradenrees F (60 gradenrees C).

V. Hoe kunnen gebruikers de geschikte variant voor hun behoeften selecteren?

A. Gebruikers kunnen een drumroller selecteren op basis van de drum die ze gaan gebruiken. Klanten moeten ook overwegen of ze rollen met vaste snelheid of rollen met variabele snelheid nodig hebben, afhankelijk van of ze de stuk(s) zullen gebruiken om een ​​breed scala aan inhoud te mengen die verschillende mengsnelheden vereisen.

V. Wat is het verschil tussen een trommelrol en een trommeltuimelaar?

A. Trommeltuimelaars worden gebruikt om de inhoud van een vat krachtig te mengen door de inhoud van het ene uiteinde/hoek naar het andere te dwingen. Zij zijn ideal heeft gewacht thorgrondig mengen van stroperige of gemakkelijk bezinkbare vloeistoffen, grove korrels, natte korrels of poeders. De trommeltuimelaars zijn niet draagbaar en vereisen daarom het verplaatsen van de trommels om ze te mengen. Trommelrollen daarentegen zijn: generally lichtgewicht en meng de inhoud veiliger door de drums op hun plaats te houden en ze op rollen te draaien. thesDe trommelrollen zijn gemakkelijk verplaatsbaar en kunnen worden getransporteerd naar het punt van gebruik voor het mengen van de trommelinhoud.

Q. doet Morse Drum trommelrollen in RVS uitvoering aanbieden?

A. Ja, Morse drum rollen zijn ook verkrijgbaar in roestvrijstalen varianten om corrosievrije prestaties en een langere levensduur te bieden. Vraag een offerte aan voor these rollen aan Raptor Supplies.

Documentatie:

Productvarianten

ProductModelHzFaseVoltageSnelheidstypeTrommel RPMmotorCapaciteit Vloeistoffen Prijs
MORSE DRUM 201 / 20-1 Draagbare trommelwals, 20 RPM, 1-fase 115v | AF6FCH 29XU26 201 / 20-1601115Snelheid corrigeren20TEFC500 Lbs€ 3,381.00
MORSE DRUM 201 / 20-1-50 Portable Drum Roller, 16 RPM, 1-Phase 50Hz | AF6FCJ 201 / 20-1-50501110/220Snelheid corrigeren16TEFC500 Lbs€ 3,703.00
MORSE DRUM 201 / 20-3-50 Portable Drum Roller, 16 RPM, 3-Phase 50Hz | AF6FCL 201 / 20-3-50503230/400Snelheid corrigeren16TEFC500 Lbs€ 3,626.00
MORSE DRUM 201 / 20-575 Portable Drum Roller, 20 RPM, 3-Phase 575v | AF6FCM 201 / 20-575603575Snelheid corrigeren20TEFC500 Lbs€ 3,430.00
MORSE DRUM 201/20-A draagbare trommelwals, 20 tpm, luchtmotor | AF6FCN 201/20-A---Snelheid corrigeren20Luchtmotor500 Lbs€ 3,276.00
MORSE DRUM 201/20-E1 draagbare trommelwals, 20 RPM, explosieveilige 1-fase | AF6FCP 201/20-E1601115 / 208-230Snelheid corrigeren20Explosieveilig500 Lbs€ 4,410.00
MORSE DRUM 201/20-E1-50 Draagbare trommelwals, 16 RPM, Explosieveilig 1-fase 50Hz | AF6FCQ 201/20-E1-50501110/220Snelheid corrigeren16Explosieveilig500 Lbs€ 5,208.00

Contact

Neem direct contact op met uw accountmanager voor persoonlijk advies.
We zijn beschikbaar maandag tot vrijdag, van 07:30 tot 17:00.

MORSE DRUM 201/20-3 Draagbare trommelrol, 20 tpm, 3 fasen, 60 Hz, 0.5 pk, TEFC-motor
€ 3,430.00 /per stuk