NEOPERL

Neoperl, opgericht in 1959, is een fabrikant van producten die innovatieve oplossingen biedt voor drinkwater. Het bedrijf gebruikt zijn technologische expertise om kranen en andere producten te ontwerpen voor het reguleren, ontsmetten en beheren van de waterstroom in verschillende toepassingen in de sanitairindustrie. Lees meer

FILTER

Leidingswerk

Pneumatiek

Veiligheid

Elektra

Leidingswerk FILTER

Bad / kranenBekijk alles

  • Beluchters

    Inclusief hoogwaardige Neoperl-kraanbeluchters voor het creëren van een niet-spattende, rechte en gelijkmatige drukstroom. Verkrijgbaar in verschillende schroefdraadmaten en debieten

  • Kraanaccessoires

    Inclusief plastic beluchter-sleutels voor snelle installatie en verwijdering van kraanbeluchters. Verkrijgbaar in rood en blauw

  • Kraan reparatie onderdelen

    Bevat een breed scala aan messing, acetaal en EPDM ringen, gereedschappen, kraanadapters, kraanadaptersets en kraanadapter-klikfittingen in verschillende maten en verbindingstypen

Over NEOPERL

De catalogus omvat beluchters, debietregelaars, terugslagkleppen, aansluitslangen, doucheslangen en andere accessoires. Neoperl kraan beluchters worden geïnstalleerd in de uitlopen van wastafel-, keuken- en badkranen. Deze inzetstukken zorgen voor een zachte, spatvrije straal terwijl ze water en energie besparen, en bieden door de gebruiker te selecteren straalpatronen, zoals zachte, kristalheldere, stijlvolle en regenbuien. Van het merk adapters maak een verbinding tussen de uitloop van een kraanuitloop en een beluchter of andere hulpstukken. Ze zijn gemaakt van hygiënisch veilig messing materiaal met een hoogwaardige verchroomde afwerking voor superieure corrosiebestendigheid.

Dingen om te overwegen

Alternatieven voor kruisverwijzingen

Neoperl MPN's kruisen individuele verwijzingen naar het equivalent van Kohler, Chicago Faucets en Moen. Dus als u op zoek bent naar een item van een concurrent dat niet op voorraad is of verouderd is, is de kans groot Raptor Supplies heeft de equivalente Neoperl-producten beschikbaar.

Verzending

Deze Neoperl-producten variëren van kleine tot grote maten. Ze kunnen een zorgvuldige verpakking vereisen, omdat sommige items tijdens de verzending beschadigd kunnen raken. Daarom worden deze Neoperl-artikelen per koerier en luchtvracht geleverd voor minimale uitvaltijd.

Belangrijke handelsnamen

NEOPERL concurrentievoordelen

Kraanbeluchters met geïntegreerde stroomregelaar (PCA)

PCA-kraanbeluchters zijn uitgerust met een drukcompenserende stroomregelaar die, samen met een O-ring, zorgt voor een constant debiet, ongeacht drukschommelingen. Het elastomeer dat aan de leidingdruk wordt blootgesteld, wordt samengedrukt in het zitgedeelte, waardoor de waterdoorgang wordt verminderd. Naarmate de druk afneemt, ontspant het elastomeer en heropent het de waterdoorgang om een ​​soepele doorstroming mogelijk te maken. Naast het waterbesparende effect zorgt een constant debiet ook voor een gelijkmatige verdeling van het water over meerdere tappunten.

Veelgestelde Vragen / FAQ

Wat is het voordeel van terugslagkleppen?

Een terugslagklep laat de stroming in één richting vrij lopen, maar als de stroming draait, zal de klep sluiten om de leidingen te beschermen tegen schade door de waterslag.

Hoe kalk uit Neoperl-beluchters te verwijderen?

Wrijf gewoon de kalk weg van de rubberen sproeiers die in de loop van de tijd zijn afgezet, zodat de kraan weer recht en zacht stroomt.

Waar worden zeefjes voor gebruikt?

Filters worden gebruikt waar bezinksel of onzuiverheden in de watertoevoerleiding de werking van stroomafwaartse toepassingen kunnen beïnvloeden. Ze worden meestal geïnstalleerd in verbindingsstukken of slangkoppelingen voor eenvoudige reiniging en vervanging.

Hoe vervang ik een kraanbeluchter met een geïntegreerde schroefdraad?

  • Voor elke Neoperl beluchter met geïntegreerde schroefdraad is er een bijbehorende servicesleutel die specifiek is aangepast aan de vorm van de beluchter.
  • Plaats de sleutel op de kraanuitloop. Zorg ervoor dat de inkepingen goed in elkaar grijpen om koppel op te bouwen en te voorkomen dat de tanden afbreken.
  • Draai nu de beluchter van de kraan om deze los te maken.
  • Plaats de eenheid terug en schroef deze zeer voorzichtig vast om schade aan de O-ring of verandering van positie, wat tot lekkage kan leiden, te voorkomen.
  • Bevochtig de beluchter ook met een beetje water om de installatie te vergemakkelijken.

Merkexclusieve producten