PACKARD

Met meer dan 60 jaar ervaring biedt Packard, met hoofdkantoor in Kennesaw, GA, hoogwaardige HVAC-apparatuur voor de productie-, voedingsmiddelen- en drankenindustrie, mechanische en metaalbewerkingsindustrieën. Lees meer

FILTER

Motoren

HVAC en koeling

Fietspompen

Pneumatiek

Over PACKARD

De catalogus van het bedrijf omvat blazers, ventilatorbladen, schijven en katrollen, assen, compressoren, condensoreenheden, boogonderdrukkers, zekeringen en ontstekers. Packard-trekinductoren zijn ideaal voor het oplossen van ontluchtingsproblemen die worden veroorzaakt door ondermaatse schoorstenen, verwarmingstoestellen, boilers en ovens in zowel commerciële als industriële ventilatoren. Deze inducers hebben een robuuste gesloten motor voor het genereren van een hoge luchtstroom en zijn verkrijgbaar in staal, gealuminiseerd staal, koper en plastic behuizingsmaterialen voor een hoge duurzaamheid. Packard SD300 dompelpomp voor ontwatering is ideaal voor waterpompen bij overstromingen of noodpomptoepassingen vanwege de polypropyleen constructie. Het is bestand tegen een breed scala aan chemicaliën en verwerkt vloeistofstromen tot 57 GPM op 10 meter hoogte. Dit apparaat is uitgerust met een 3-polig geaard snoer voor de veiligheid van de gebruiker en vereist een voeding van 120 VAC voor gebruik. Kies uit een groot aantal van deze producten die beschikbaar zijn in 1/25, 1/30, 1/35, 1/40 en 1/50 HP varianten op Raptor Supplies.

Dingen om te overwegen

Verzending

Deze Packard-producten variëren van kleine tot grote maten. Ze kunnen een zorgvuldige verpakking vereisen, omdat sommige items tijdens de verzending beschadigd kunnen raken. Daarom worden deze artikelen per koerier en luchtvracht geleverd voor minimale uitvaltijd.

Belangrijke handelsnamen

Grinotch-riemen

Deze riemen hebben een geslepen ontwerp dat trillingen, slijtage en initieel spanningsverlies van de riem vermindert. Ze hebben ook grotere zijwanden die zorgen voor meer schijfcontact. Deze getande riemen hebben precisie...Lees verder 

ICM Fan Blower-regeling

Dit UL-gecertificeerde besturingssysteem is ideaal voor compressortoepassingen. Het beschikt over een vertragingstimer voor naventilatie die de luchtkanalen aan het einde van de verwarmings-/koelcyclus zuivert. Het bevat ook een int...Lees verder 

Direct aangedreven EC-ventilatormotor

Deze motor is ideaal voor gebruik in binnenovens, luchtbehandelingskasten en warmtepompen. Het beschikt over rotatiedetectietechnologie die de motor helpt bij het automatisch selecteren van de rotatie bij het opstarten. Het bevat ...Lees verder 

PACKARD concurrentievoordelen

Titan HD Run-condensator

Deze condensator is voorzien van een gemetalliseerde polypropyleenfilmtechnologie voor zelfherstel in geval van storing. Het wordt geleverd met een UL-gecertificeerde drukgevoelige onderbreker waarmee de condensator gemakkelijk uit het circuit kan worden verwijderd aan het einde van zijn levensduur (tot 60000 uur). Het wordt geleverd met een gepatenteerde, milieuvriendelijke olie die corrosie voorkomt en helpt bij een optimale warmteoverdracht.

Veelgestelde Vragen / FAQ

Wat is het nut van een ontsteker van siliciumcarbide?

De ontsteker van siliciumcarbide wordt gebruikt om gasovens aan te steken om de omringende lucht in een kamer te verwarmen. Het materiaal siliciumcarbide is in staat tot sublimatie, waardoor het direct vanuit een vaste toestand in een gasvorm kan veranderen, waardoor het zelfs bij hoge spanningen en hoge temperaturen goed presteert. Het vertoont ook aanvullende eigenschappen zoals extreme chemische inertheid, corrosieweerstand en uitstekende thermische capaciteit.

Wat gebeurt er als een trekkrachtmotor uitvalt?

Als een motor van de trekinductor uitvalt, veroorzaakt dit geluiden en vermindert het de efficiëntie van de oven. Als de oven niet snel wordt vervangen, stopt hij met werken en stopt hij met het leveren van warmte.

In welke richting moet een tochtinductor worden geïnstalleerd?

Voor optimale prestaties kan een trekinductor worden geïnstalleerd op horizontale, verticale of hellende ontluchtingspijpen.

Merkexclusieve producten