SCOTCH

Sinds 1925 biedt Scotch, een onderdeel van 3M, meer dan 400 soorten plakband en talloze andere producten, zoals spuitlijmen en superlijm aan tapedispensers en lamineermachines. Lees meer

FILTER

Lijmen, afdichtingsmiddelen en tape

Laden en lossen

Leidingswerk

Veiligheid

Elektra

Hardware

Abrasives

Pneumatiek

Lab Supplies

Schoonmaak

HVAC en koeling

Lassen

Verfapparatuur en -benodigdheden

Fasteners

Over SCOTCH

De uitgebreide productlijn van het bedrijf omvat tapes, lamineermachines en vinyls, precisiescharen, bevestigingsmiddelen voor binnenshuis, riemen en hangers, verpakkingsmateriaal, strips, clips en hoezen; dispensers, viltjes, caster cups, stoeltips, sliders, stoelglijders, bumpers en andere accessoires. Schots verpakkingstapes zijn ontworpen om een ​​grote verscheidenheid aan zware dozen veilig af te sluiten en hebben een achterkant van polypropyleenfilm met een kleefstof van synthetisch rubber om vervormbaarheid onder stress te bieden. Ze kunnen gemakkelijk worden afgewikkeld en zijn bestand tegen slijtage, vocht en slijtage, en kunnen daarom worden gebruikt op snelle geautomatiseerde verpakkingslijnen. Ze hebben ook een hoge randscheur- en spleetweerstand en zijn bestand tegen temperaturen tot 140 graden Fahrenheit. Van het merk tape dispensers worden geleverd met een pistoolgreepontwerp waarmee de operator tape in één vloeiende beweging kan hechten, rollen, polijsten en scheuren. Hun instelbare, op de naaf gemonteerde rem regelt de spanning en zorgt voor een effectieve afdichting langs de doosnaad, waardoor verspilling wordt voorkomen.

Dingen om te overwegen

Alternatieven voor kruisverwijzingen

Scotch MPN's kruisen individuele verwijzingen naar de equivalente 3M en Intertape lijmafdichtingsmiddelen en -tapes. Dus als u op zoek bent naar een item van een concurrent dat niet op voorraad is of verouderd is, is de kans groot Raptor Supplies heeft de equivalente Scotch-producten beschikbaar.

Verzending

Deze Scotch-producten variëren van kleine tot grote maten. Ze kunnen een zorgvuldige verpakking vereisen, omdat sommige items tijdens de verzending beschadigd kunnen raken. Daarom worden deze Scotch-artikelen per koerier en luchtvracht geleverd voor minimale uitvaltijd.

Belangrijke handelsnamen

SCOTCH-concurrentievoordelen

Comply-technologie

De innovatieve technologie heeft een micro-gerepliceerd patroon (meerdere luchtafvoerkanalen) in reliëf op de voering dat lijkt op een 'wafelstructuur'. Deze kanalen zorgen ervoor dat de lucht wordt afgevoerd en niet vast komt te zitten tussen de film en het oppervlak, waardoor een snelle, gemakkelijke en luchtbelvrije installatie wordt geboden. Deze door druk geactiveerde lijm past zich aan vlakke oppervlakken, eenvoudige/samengestelde rondingen en golvingen aan, waardoor glijden, hechten, klikken en herpositioneren gemakkelijk is voor een naadloze toepassing.

Veelgestelde Vragen / FAQ

Wat is het verschil tussen Scotch Magic-tape en transparante tape?

Scotch transparante tape heeft een glanzende afwerking, terwijl Scotch Magic tape ijzig is op de rol maar onzichtbaar op papier, waardoor het perfect is om met een potlood of pen te schrijven.

Zijn verpakkingstapes waterdicht/weerbestendig?

Scotch verpakkingstapes zijn bestand tegen een matige hoeveelheid vocht gedurende een korte periode, maar zijn niet ontworpen voor lange en barre weersomstandigheden.

Hoe een dispenser voor verpakkingstape bijvullen?

  • Verwijder de oude tapekern. Plaats de nieuwe rol tape op de grote rol en druk goed aan. Zorg ervoor dat de plakkerige kant van de tape naar beneden is gericht.
  • Trek de tape voorzichtig over de geleidestang (bij het handvat) en onder de tweede, kleinere rol door.
  • Trek de tape tegen de gekartelde rand en begin items te tapen.

Heeft de Scotch lamineermachine energiebesparende functies?

Geselecteerde modellen thermische lamineermachines hebben een ingebouwde automatische uitschakelfunctie die automatisch uitschakelt als ze een uur niet zijn gebruikt, waardoor energie wordt bespaard.

Merkexclusieve producten