SPYDER

Met het hoofdkantoor in North Kansas City, MO, is Spyder sinds 2008 een toonaangevende fabrikant van snij-, boor- en schraapgereedschappen. Lees meer

FILTER

Power Tools

Machining

Over SPYDER

De brede catalogus van het merk omvat decoupeerzaagbladen, gatzagen, reciprozaagbladen, accessoires voor oscillerende gereedschappen en reciprozaagaccessoires. Spyder decoupeerzaagbladen worden aangeboden in parallel gesneden, open frame-ontwerpen voor buitengewoon rechte sneden. Ze verspreiden wrijvingswarmte voor superieure robuustheid en zorgen voor snelle rechte en nette rechte zaagsneden door hout/gelamineerd hout.

Dingen om te overwegen

Alternatieven voor kruisverwijzingen

Sommige Spyder-tools kruisen individuele verwijzingen naar de equivalente Dewalt-modelnummers. Dus als u op zoek bent naar een tool van een concurrent die niet op voorraad is of verouderd is, is de kans groot Raptor Supplies heeft de equivalente Spyder-tools beschikbaar.

Verzending

Deze Spyder-tools variëren van kleine tot grote formaten. Ze kunnen een zorgvuldige verpakking vereisen, omdat sommige items tijdens de verzending beschadigd kunnen raken. Daarom worden deze Spyder-tools per koerier en luchtvracht geleverd voor minimale uitvaltijd.

Belangrijke handelsnamen

Tarantula Gatenzagen

Deze gatenzagen bieden tot 50x meer zaagsneden dan bimetalen gatenzagen en zagen comfortabel door spijkers ingebed hout, non-ferrometalen, roestvrij staal, kunststoffen en cementvezelplaat. Ze bevatten verder Ra...Lees verder 

Stinger Spade-bits

Deze spadebits boren 20x sneller dan traditionele spadebits en gebruiken automatisch het werkoppervlak voor boren zonder stuwkracht. Ze worden geleverd met innovatieve niet-verstopping, automatische invoer van nauwkeurige tips ...Lees verder 

SPYDER-concurrentievoordelen

Rapid Core Eject Arbor-systeem

Ze zijn geschikt voor gebruik met Bi-Metal, Tarantula, TCT of elke draadgatzaag. Ze werpen kernen uit met een simpele druk op de knop, 5x sneller dan hun andere tegenhangers en vereisen geen gereedschap.

Veelgestelde Vragen / FAQ

Wat zijn Stinger Auger Bits?

Stinger-vijzelbits hebben twee groefontwerpen die de vereiste spaanstroom en verminderde snijwrijving bieden. Ze betrekken automatisch het werkoppervlak voor boren zonder stuwkracht.

Merkexclusieve producten