ULTRATECH

Sinds 1993 produceert UltraTech producten voor het indammen en bestrijden van lekkages. Dit ISO 9002-gecertificeerde merk komt ten goede aan de sectoren olie & gas, chemische productie, transport, landbouw en gezondheidszorg. Lees meer

FILTER

Veiligheid

Laden en lossen

Elektra

Wagenpark- en voertuigonderhoud

Pneumatiek

Leidingswerk

Outdoor uitrusting

Lijmen, afdichtingsmiddelen en tape

Lab Supplies

Schoonmaak

Handgereedschap

Meubels Horeca en Foodservice

HVAC en koeling

Machining

Power Tools

Grondstoffen

Over ULTRATECH

De uitgebreide catalogus van UltraTech omvat skids en pallets, overdekte pallets en platforms voor opvang van lekkages, lekbakken en opvangbakken voor lekkages, opvangbakken voor IBC's en tanks en oplossingen voor het beheer van regenwater. Van het merk opvangsystemen voor het morsen van vaten hebben onopvallende pallets en een constructie van polyethyleen om corrosie te voorkomen. Deze SPCC- en EPA-compatibele units kunnen ladingen aan tot 45000 lb. UltraTech inlaat bewakers houd vuil, afval, zand, bezinksel en puin uit de riolering. Ze hebben magneten die het installatieproces eenvoudig maken. Hun onopvallende ontwerp maakt ze perfect voor gebruik op opritten en gebieden waar dagelijks voertuigen rijden. Deze Ultra-Drain Guards hebben een geotextiel materiaal om olie en andere koolwaterstoffen uit de regenwaterstroom te verwijderen.

Dingen om te overwegen

Alternatieven voor kruisverwijzingen

De MPN's (onderdeelnummers van de fabrikant) van UltraTech-producten verwijzen over het algemeen individueel naar de equivalente modelnummers van Eagle, Justrite & Vestil. Dus als u op zoek bent naar opvangbakken of platforms die niet op voorraad zijn of verouderd zijn, is de kans groot Raptor Supplies heeft het alternatieve product beschikbaar.

Verzending

Deze UltraTech-producten variëren van kleine tot grote maten. Ze kunnen een zorgvuldige verpakking vereisen, omdat sommige items tijdens de verzending beschadigd kunnen raken. Daarom worden deze artikelen per koerier en luchtvracht geleverd voor minimale uitvaltijd.

Belangrijke handelsnamen

Ultra-IBC-berm

De Ultra-IBC-opvangbak bevat een robuuste opvangbak van polyethyleen (LLDPE) met de capaciteit van een opvangbak om de traditionele IBC-opvangbak te vervangen. Dit systeem is ontworpen om mana...Lees verder 

Ultra-Spill Luier

Ultra-Spill Diapert is ideaal in sleep-, bouw- en mijnbouwtoepassingen om schade en mogelijke boetes als gevolg van lekken en morsen te voorkomen. Het heeft een 4 mil plastic laag om te voorkomen dat vloeistoffen uitlogen ...Lees verder 

Ultra-insluitingsmuur M2

Ultra-Containment Wall M2 zijn modulaire opvangwandsystemen die eenvoudig kunnen worden opgezet om een ​​opvanggebied van praktisch elke grootte of vorm te maken. Ze hebben een heavy-duty, 30 mil getextureerde po...Lees verder 

ULTRATECH concurrentievoordelen

Ultra-S3

Ultra-S3 is een oxiderend systeem dat waterstofsulfidegas (H2S) snel en effectief omzet in elementair zwavel en water, evenals andere resistente organische moleculen in koolstofdioxide en water. Het wordt veel gebruikt op stortplaatsen, afvalwaterzuiveringsinstallaties en retentievijvers, voedselverwerkende fabrieken, rioolleidingen, chemische fabrieken en papierfabrieken. De eenheid en zijn chemische componenten zijn geclassificeerd als niet-gevaarlijk onder de Toxic Substance Control Act van 1976 en zijn chemisch ontworpen om probleemverbindingen aan te pakken zonder milieuvriendelijke microben te vernietigen.

Veelgestelde Vragen / FAQ

Zijn UltraTech morspallets van alle vier de zijden hefbaar?

De modellen met 4 trommels van het merk kunnen aan alle vier de zijden worden opgetild. De modellen met 2 trommels zijn hefbaar vanaf een van de twee lange zijden.

Hoeveel water kan de Ultra-Drain Guard aan?

De Ultra-Drain Guard kan stroomsnelheden tot 770 GPM mogelijk maken.

Waarom zou ik het Ultra-Decon Deck gebruiken in plaats van kinderzwembaden?

UltraTech Ultra-Decon-decks laat hulpverleners boven verontreinigd materiaal staan, zodat al het water dat wordt gebruikt om ze af te spoelen door het rooster gaat en wordt opgevangen door de opvangbak en/of blaas.

Hoe worden Ultra-ADA-pads aan het oppervlak bevestigd?

Het merk Ultra-ADA-pads gebruik twee methoden om een ​​veilige bevestiging aan de stoep te garanderen.

  • De eerste methode is het gebruik van de meegeleverde industriële lijm.
  • Zodra de lijm is uitgehard, wordt een set betonnen ankers (meegeleverd) gebruikt op de hoeken van het kussen.

Merkexclusieve producten