Kies een langjij veroudert

Deutsch

English

Bron elk onderdeel Vraag nu aan

Meerdere Purchase Options Offerte

NET30-voorwaarden Een handelsaccount aanvragen

VAL-MATIC 504A Swing Flex terugslagklep 4 inch Flanged | AE4NLK 5LYJ7

VAL-MATIC 504A Swing-Flex terugslagklep, Flanged Aansluiting, 250 psi

Beschikbaar
Artikel: AE4NLK Fabrikant: 504AKruisreferentie: 5LYJ7

Verwachte leverdatum: Feb 3, vrijdag

€ 1,134.76 /per stuk
Toevoegen Aan Winkelwagen
Een Offerte Aanvragen

Betaling uitptibeschikbaar

Levering uitptibeschikbaar

Product Specificaties:

itemSwing Flex-terugslagklep
Type verbindingFlanged
Barstdruk0.25 psi
Stroom500 Maximaal. gpm
Lengte11 "
MateriaalGietijzer ASTM A 126
Max. Hoogte Temp.-70 gradenrees tot 215 gradenrees F
Max. Hoogte Waterdruk250 psi
Montage positieHorizontaal
Materiaal zittingBuna Nee
Maat4mm
Breedte9"

Verzendingsinfo:

Gewicht schip (kg) 29.48
Hoogte schip (cm)32.51
Scheepslengte (cm)28.45
Breedte schip (cm)24.64
HS-code8481302010
Land van herkomstUS

Beschrijving:

Val-Matic 504A Swing-Flex terugslagklep wordt gebruikt in combinamet doseerpompen om de stroom van slib en slurries te regelen, evenals prevent terugstromen in toevoer lines. Deze 4-inch terugslagklep heeft een ontwerp dat niet verstopt raakt, zodat het stroomgebied onbeperkt is voor maximdoorstroming te verminderen en ongewenst hoofdverlies te verminderen. deze gladde streamlined contouren en een onbeperkt stroomgebied zorgen voor de doorgang van grote vaste stoffen, waardoor de kans op verstopping van de klep wordt geminimaliseerd. Val-Matic Andere kenmerken Swing-Flex terugslagklep fusion gebonden epoxycoating op zowel buiten- als binnenoppervlakken voor preventkans op vloeistofverontreiniginginaie. Bovendien minimaliseert deze coating ook slijtage in schurende omstandigheden en zware industriële omgevingen.

Deze Swing-Flex-terugslagklep heeft een koepelvormige toegangspoort waardoor de schijf gemakkelijk kan worden verwijderd zonder dat de klep uit de vloeistofleiding hoeft te worden verwijderd. Deze functie zorgt voor snel en eenvoudig onderhoud van de terugslagklep terwijl de uitvaltijd wordt geminimaliseerd. Val-Matic De met synthetisch versterkte schijf van de 504A Swing-Flex-terugslagklep heeft een afdichting van het O-ringtype die zorgt voor een positieve zitting bij lage en hoge druk. Het klepontwerp is vrij van scharniermechanisme dat elimineertinatest elke kans op ophoping van vast / draderig materiaal in de klep. Gebruiker kan ook kiezen uit verschillende Val-Matic terugslagkleppen voor natte pomptoepassingen op Raptor Supplies.

Toepassingen:

Val-Matic 504A Swing-Flex terugslagklep prevents omgekeerde stroom in vloeistoflines. Deze Swing-Flex terugslagklep is: ideal voor diverse toepassingen, zoals fracken, ontwatering, afvalwaterprocesssing, irrigatie, mijnbouw, pulp en papier en lagedrukgasdiensten.

Kenmerken:

  • Ontwerp zonder klompen: Val-Matic 504A Swing-Flex-terugslagklep heeft een niet-verstoppingsontwerp om ervoor te zorgen dat het stroomgebied onbeperkt is voor maximdoor het debiet te verhogen en ongewenst hoofdverlies te verminderen. Deze vlotte, streamlined contouren en het onbeperkte stroomgebied zorgen voor de doorgang van grote vaste stoffen, waardoor de kans op verstopping van de klep en uitvaltijd wordt geminimaliseerd.
  • Fusion Gebonden epoxycoating: Val-Matic functies van de terugslagklep: fusion gebonden epoxycoating op zowel buiten- als binnenoppervlakken van de klep voor preventkans op vloeistofverontreiniginginaie. Bovendien minimaliseert deze coating ook slijtage tegen schurende omstandigheden en zware industriële omgevingen.
  • Koepelvormige toegangspoort: deze Swing-Flex-terugslagklep heeft een koepelvormige toegangspoort waarmee de schijf gemakkelijk kan worden verwijderd zonder dat de klep uit de vloeistofleiding hoeft te worden verwijderd. Deze functie zorgt voor snel en eenvoudig onderhoud van de terugslagklep terwijl de uitvaltijd wordt geminimaliseerd.
  • Drop strakke zitplaatsen: Val-Matic De met synthetisch versterkte schijf van de 504A Swing-Flex-terugslagklep is voorzien van een afdichting van het O-ringtype die zorgt voor een positieve zitting bij lage en hoge druk. Het klepontwerp is vrij van scharniermechanisme dat elimineertinatest elke kans op ophoping van vast / draderig materiaal in de klep.

Normen en goedkeuringen:

Val-Matic 504A Swing-Flex terugslagklep voldoet aan de AWWA C508-normen en is NSF/ANSI 61 & NSF/ANSI 372 Certifie. Deze Swing-Flex terugslagklep is loodvrij en veilig voor installatie in drinkwatersystemen. Deze terugslagklep voldoet ook aan de ISO 9001-normen.

Installatie:

Val-Matic 504A Swing-Flex terugslagklep kan worden geïnstalleerd in verticale of horizontale stroomtoepassingen. De stroom arrow richting moet altijd wijzen in de richting van de vloeistofstroom tijdens normaal systeembedrijf. Val-Matic terugslagklep kenmerken flangen zijnnds en mag alleen worden gecombineerd met een vlakke pijp flangnl. De terugslagklep wordt met f . aan het leidingsysteem bevestigdlange bouten / tapeinden. De aangrenzende leidingen en klep moeten worden uitgelijnd en ondersteund voor preventgeen kans op vrijdragende spanning op de klep. Het aandraaien van de bouten moet in geleidelijke stappen gebeuren met de kruislingse aanhaalmethode. Voor het afdichten van de verbinding tussen de klep en het leidingsysteem moeten volledige veerkrachtige pakkingen worden gebruikt.

Veelgestelde vragen:

V. Welke veiligheidsmaatregelen moeten worden gevolgd voordat de Swing-Flex-terugslagklep wordt gebruikt?

A. Er zijn verschillende veiligheidsmaatregelen nodig om de veilige werking van de Swing-Flex-terugslagklep te garanderen.

  • Deze klep mag alleen worden gekoppeld aan een vlakke pijp flanges met gesmeerde flange bouten / tapeinden.
  • De gebruiker dient te controleren op eventuele lekkages na installatie van de klep in de vloeistofleiding.
  • Aangezien de Swing-Flex-terugslagklep eenrichtingsklep is, moet ervoor worden gezorgd dat de arrow op ventielpunten staat in de same richting van de vloeistofstroom.
  • Er moeten voorzieningen worden getroffen en de leiding moet goed worden uitgelijnd om de spanning op de klep te minimaliseren.
  • FlangDe bouten moeten gelijkmatig worden vastgedraaid in een kruiselings rotatiepatroon tot prevent enige kans op flange schade.

V. Hoe werkt? Val-Matic 504A Swing-Flex terugslagklep werken?

A. Een eenvoudig apparaat zoals Val-Matic 504A Swing-Flex-terugslagklep is ontworpen om eenrichtingsstroom van vloeistof / slurries te garanderen. Het beschikt over een schijf die draait / zwaait op een scharnier om te openen / sluiten, waardoor de vloeistofstroom wordt toegestaan ​​/ beperkt. Deze schijf sluit tot prevent enige kans op terugstroming van vloeistof.

Q. Doe Val-Matic 504A Swing-Flex terugslagklep regelmatig onderhoud nodig?

A. Nee, deze Swing-Flex-terugslagklep is ontworpen om minimaal 5 jaar probleemloos te werken. Afgezien van de basisontstoppings- en onderhoudsroutine, heeft deze terugslagklep geen frequent onderhoud nodig.

V. Moeten Val-Matic 504A Swing-Flex terugslagklep voor of na de pomp worden geïnstalleerd?

A. De meeste ideal installatie is bij de pomp. Deze Swing-Flex-terugslagklep kan aan de zuigzijde van de pomp worden geïnstalleerd om de pomp op peil te houden, zelfs nadat de pomp is uitgeschakeld. Deze terugslagklep prevents terugstroom uit het stroomafwaartse systeem bij gebruik op de afvoer van de pomp nadat de pomp is uitgeschakeld.

Q. Kan Val-Matic 504A Swing-Flex terugslagklep verticaal worden geïnstalleerd?

A. Ja, Val-Matic 504A Swing-Flex terugslagklep ondersteunt installatie in zowel verticale als horizontale richting. Deze Swing-Flex-terugslagklep zorgt voor een soepele en onbeperkte vloeistofstroom in verticale stroomtoepassingen.

Productvarianten

ProductModelStroomLengteMaatBreedte Prijs
VAL-MATIC 502A Swing Flex terugslagklep 2 inch Flanged | AE4NLG 5LYJ4 502A110 Maximaal. gpm8"2"6"€ 817.50
VAL-MATIC 525A Swing Flex terugslagklep 2-1 / 2 Inch | AE4NLH5LYJ5 525A220 Maximaal. gpm8.5 "2.5 "7"€ 947.25
VAL-MATIC 503A Swing Flex terugslagklep 3 inch Flanged | AE4NLJ 5LYJ6 503A300 Maximaal. gpm9.5 "3"7.5 "€ 947.25
VAL-MATIC 506A Swing Flex terugslagklep 6 inch Flanged | AE4NLL 5LYJ8 506A1000 Maximaal. gpm15 "611 "€ 1,761.00
VAL-MATIC 508A Swing Flex terugslagklep 8 inch Flanged | AE4NLM 5LYJ9 508A2250 Maximaal. gpm19.5 "813.5 "€ 2,673.01
VAL-MATIC 510A Swing Flex terugslagklep 10 inch Flanged | AE4NLN 5LYK0 510A2500 Maximaal. gpm24.5 "1016 "€ 4,515.00
VAL-MATIC 512A Swing Flex terugslagklep 12 inch Flanged | AE4NLP 5LYK1 512A4000 Maximaal. gpm27.5 "12 "19 "€ 6,940.50

Contact

Neem direct contact op met uw accountmanager voor persoonlijk advies.
We zijn beschikbaar maandag tot vrijdag, van 07:30 tot 17:00.

VAL-MATIC 504A Swing-Flex terugslagklep, Flanged Aansluiting, 250 psi
€ 1,134.76 /per stuk