ALCO-LITE LADDER

Een Offerte Aanvragen

Meer toevoegen

Alco-Lite Aluminium Ladder Company, een onderdeel van Sam Carbis Solutions Group, is een toonaangevende fabrikant van brandladders. De uitgebreide catalogus omvat dubbele haak, pumperwand, Sure-Step pumper, compacte pumper, truss, zolder, combinatie, vouwladders, glasvezel, giek en vluchtladders voor ramen. De Alco-Lite vouwladders worden aangeboden in een compact ontwerp om maximale draagbaarheid en lage tot gemiddelde hoogte toegang te vergemakkelijken. Deze ladders zijn voorzien van scharnieren die de ladder in een open positie vergrendelen en grote aluminium draaibare veiligheidsschoenen voor een soepele tractie. Ze zijn verder uitgerust met handgrepen voor veilig manoeuvreren en eenvoudig in te stellen.
Klanten die zoeken naar de speciale ladders van het bedrijf, kunnen het model, item of kruisverwijzingsnummer zoeken op Raptor Supplies. We zoeken ook directe alternatieven voor verschillende oude en stopgezette producten, zonder dat er een minimale bestelhoeveelheid vereist is voor het plaatsen van bestellingen.
Wij leveren en leveren aan meer dan 60 landen, waaronder de Verenigde Arabische Emiraten, Saoedi-Arabië, Singapore, Maleisië en Indonesië. U kunt ons bereiken via telefoon, livechat, WhatsApp of het formulier op deze pagina verzenden om het equivalente onderdeel te krijgen dat u vandaag nodig heeft!