FAST FUNNEL

Fast Funnel biedt een breed scala aan papieren wegwerptrechters, verkrijgbaar in verschillende maten voor verschillende toepassingen in laboratoria, garages en meer. Lees meer

FILTER

Wagenpark- en voertuigonderhoud

FF03-0140FF01-0132FF05-0120FF04-0120FF06-0120FF10-0120FF11-0120FT12-1500FT12-0750

Wagenpark- en voertuigonderhoud FILTER

Trechters

Wegwerptrechters van hoge kwaliteit, ontworpen om rommel en productverlies te verminderen tijdens het vullen van kleine containers zoals buisjes, flessen of flacons. Gemaakt van SBS virgin cardstock-karton en heeft een maximale capaciteit van 50 Ounces. Sommige modellen hebben ook een innovatieve rugleuning voor handsfree gebruik.

  • Wegwerptrechters
  • Wegwerptrechters
  • Wegwerptrechters
  • Wegwerptrechters+6
FAST FUNNEL

Wegwerptrechters

Artikel (9)

Over FAST FUNNEL

Deze olietrechters voor eenmalig gebruik hebben het gieten gemakkelijker gemaakt en zijn niet besmettelijk, en hebben het risico op morsen van vloeistof verminderd. De productlijn van Fast Funnel omvat papiertrechters voor benzinestations en papiertrechters voor auto's. Het bedrijf ontwerpt ook kleine wegwerptrechters die compact zijn om op te bergen en in een grote verscheidenheid aan openingen passen.

Dingen om te overwegen

Alternatieven voor kruisverwijzingen

Fast Funnel-onderdeelnummers verwijzen vaak naar verschillende Trechter Koning producten. Dus als u op zoek bent naar een snelle trechter die verouderd is of niet op voorraad is, is de kans groot dat we het equivalente artikel beschikbaar hebben.

Verzending

Deze gereedschappen zijn klein van formaat en vereisen een compacte verpakking. Ze zijn geschikt voor koerierszendingen en luchtvracht.

Belangrijke handelsnamen

Snelfilter Wegwerpfiltertrechter

Het unieke ontwerp van Fast Filter combineert een zeer efficiënt filter met een robuuste kartonnen trechter om een ​​nieuwe maatstaf te zetten voor snelle en steriele vloeistofafgifte.

Industriële snelle trechters

Industrial Fast Funnels van Trico bieden een gemakkelijke, praktische en hygiënische methode om te schenken. Deze trechters zijn ontworpen voor eenmalig gebruik en zijn netjes en compact totdat ze worden losgemaakt van de kop en o...Lees verder 

Veelgestelde Vragen / FAQ

Wat is de functie van veiligheidstrechters?

Er zijn veiligheidstrechters ingebouwd met een automatische stop-duw- en stopfunctionaliteit, zodat de binnenste plunjer onmiddellijk kan voorkomen dat extra vloeistof de container of tank binnendringt. Ze voorkomen ongewenst morsen en spatten en zijn ideaal voor diverse toepassingen in industriële en productie-eenheden.