FAST FUNNEL

Fast Funnel biedt een breed scala aan papieren wegwerptrechters, verkrijgbaar in verschillende maten voor verschillende toepassingen in laboratoria, garages en meer. Lees meer

Filteren

Wagenpark- en voertuigonderhoud

FF03-0140FF01-0132FF05-0120FF04-0120FF06-0120FF10-0120FF11-0120FT12-1500FT12-0750

Wagenpark- en voertuigonderhoud Filteren

Trechters

Hoogwaardige wegwerptrechters ontworpen om rommel en productverlies te verminderen tijdens het vullen van kleine containers zoals buizen, flessen of flacons. Gemaakt van maagdelijk SBS-karton en hebben een maximum capaciteit van 50 ounces. Bepaalde modellen hebben ook een innovatieve rugleuning voornds-vrij gebruik.

  • Wegwerptrechters
  • Wegwerptrechters
  • Wegwerptrechters
  • Wegwerptrechters+6
SNELLE TRECHTER

Wegwerptrechters

Artikel (9)

Over fast Funnel

ThesDe wegwerpolietrechters hebben het gieten eenvoudiger en vervuilender gemaaktinabrandveilig en hebben het risico op morsen van vloeistoffen verminderd. De productlijn van Fast Funnel omvat papiertrechters voor benzinestations en papiertrechters voor auto's. Het bedrijf ontwerpt ook kleine wegwerptrechters die compact zijn om op te bergen en in een grote verscheidenheid aan openingen passen.

Dingen om te overwegen

Kruisverwijzing Alternatiefives

Fast Funnel-onderdeelnummers verwijzen vaak naar verschillende Trechter Koning producten. Dus als u op zoek bent naar een snelle trechter die verouderd is of niet op voorraad is, is de kans groot dat we het equivalente artikel beschikbaar hebben.

Waarom wij?

We leveren of kopen elk Amerikaans MRO-onderdeel in meer dan 60 landen over de hele wereld. We hebben uw MRO-vereisten gesorteerd met meer dan 5000 brands om uit en meer dan 2000000 producten in onze catalogus te kiezen.

Verzending

ThesDe gereedschappen zijn klein van formaat en vereisen een compacte verpakking. Ze zijn geschikt voor koeriersverzending en luchtvracht.

Grote Handel Names

Snelfilter Wegwerpfiltertrechter

Het unieke ontwerp van Fast Filter combines een zeer efficiënt filter met een robuuste kartonnen trechter om een ​​nieuwe maatstaf te zetten voor snelle en steriele vloeistofafgifte.

Industriële snelle trechters

Industriële snelle trechters van Trico bieden een gemakkelijke, praktische en hygiënische methode om te schenken. ThesDe trechters zijn ontworpen voor eenmalig gebruik en zijn netjes en compact totdat ze worden losgemaakt van het maaibord en uit...Lees verder 

Veelgestelde Vragen/Veelgestelde Vragen

Wat is de functie van veiligheidstrechters?

Veiligheidstrechters zijn ingebouwd met een automatische stop-duw- en stopfunctie om de binnenste plunger naar instantZorg ervoor dat er geen extra vloeistof in de container of tank komt. zij prevent ongewenste morsen en spattenhes en ideal voor verschillende toepassingen in industriële en productie-stuk(s).