Bron elk onderdeel Vraag nu aan

Meerdere Purchase Options Offerte

NET30-voorwaarden Een handelsaccount aanvragen

FAST FUNNEL

Fast Funnel biedt een breed scala aan papieren trechters voor eenmalig gebruik, verkrijgbaar in verschillende maten voor verschillende toepassingen in laboratoria, garages en meer. Lees meer

Filteren

Wagenpark- en voertuigonderhoud

FF03-0140FF01-0132FF05-0120FF04-0120FF06-0120FF10-0120FF11-0120FT12-1500FT12-0750

Wagenpark- en voertuigonderhoud Filteren

Trechters

Hoogwaardige wegwerptrechters ontworpen om rommel en productverlies te verminderen tijdens het vullen van kleine containers zoals buizen, flessen of flacons. Gemaakt van maagdelijk SBS-karton en hebben een maximum capaciteit van 50 ounces. Bepaalde modellen hebben ook een innovatieve rugleuning voornds-vrij gebruik.

  • Wegwerptrechters
  • Wegwerptrechters
  • Wegwerptrechters
  • Wegwerptrechters+6
FAST FUNNEL

Wegwerptrechters

Artikel (9)

Over Fast Funnel

ThesDe wegwerpolietrechters hebben het gieten eenvoudiger en vervuilender gemaaktinabestand zijn en het risico op morsen van vloeistoffen hebben verminderd. Fast Funnel's productlijn omvat papieren trechters voor benzinestations en papieren trechters voor auto's. Het bedrijf ontwerpt ook kleine wegwerptrechters die compact zijn om op te bergen en in een groot aantal verschillende openingen passen.

Dingen om te overwegen

Kruisverwijzing Alternatiefives

Fast Funnel onderdeelnummers verwijzen vaak naar verschillende Funnel King producten. Dus als u op zoek bent naar een Fast Funnel dat ofwel verouderd of niet op voorraad is, is de kans groot dat we het equivalente artikel beschikbaar hebben.

Waarom wij?

We leveren of kopen elk Amerikaans MRO-onderdeel in meer dan 60 landen over de hele wereld. We hebben uw MRO-vereisten gesorteerd met meer dan 5000 brands om uit en meer dan 2000000 producten in onze catalogus te kiezen.

Verzending

ThesDe gereedschappen zijn klein van formaat en vereisen een compacte verpakking. Ze zijn geschikt voor koeriersverzending en luchtvracht.

Grote Handel Names

Snelfilter Wegwerpfiltertrechter

Het unieke ontwerp van Fast Filter combines een zeer efficiënt filter met een robuuste kartonnen trechter om een ​​nieuwe maatstaf te zetten voor snelle en steriele vloeistofafgifte.

Industrieel Fast Funnels

Industrieel Fast Funnels van Trico bieden een gemakkelijke, praktische en hygiënische methode om te schenken. ThesDe trechters zijn ontworpen voor eenmalig gebruik en zijn netjes en compact totdat ze worden losgemaakt van het maaibord en uit...Lees verder 

Veelgestelde Vragen/Veelgestelde Vragen

Wat is de functie van veiligheidstrechters?

Veiligheidstrechters zijn ingebouwd met een automatische stop-duw- en stopfunctie om de binnenste plunger naar instantZorg ervoor dat er geen extra vloeistof in de container of tank komt. zij prevent ongewenste morsen en spattenhes en ideal voor verschillende toepassingen in industriële en productie-stuk(s).