DESTACO

Destaco, met hoofdkantoor in Auburn Hills, Michigan, VS, is een bedrijf uit Dover dat al meer dan 85 jaar een verscheidenheid aan hoogwaardige automatiserings- en werkhoudoplossingen aanbiedt. De Destaco Clamps-catalogus bevat handmatige spanklemmen zoals rechte lijnklemmen, trekgrendelklemmen en tangklemmen, pneumatische klemmen, roterende actuatoren, cilinderbevestigingen, positiesensoren en nog veel meer. Lees meer

FILTER

Handgereedschap

Pneumatiek

Veiligheid

Machining

Hydraulica

Leidingswerk

Outdoor uitrusting

HVAC en koeling

Handgereedschap FILTER

KlemmenBekijk alles

 • Klem accessoires

  Destaco klemaccessoires omvatten montagesokkels, sensorbevestigingen en miniatuurrailschuiven die ideaal zijn voor verbeterde hantering, slagen en precisie, evenals snelle montage van klemmen.

 • Snelspanklemmen met horizontale handgreep

  Destaco biedt horizontale hendelspanners aan in twee varianten: horizontale neerhoud- en trekgrendelklemmen. Horizontale neerhoudklemmen gebruiken een horizontale hendel / hendel om een ​​bevestigde spindel naar beneden te duwen tegen het werkstuk, terwijl trekvergrendelingsklemmen een haakvormige klemarm hebben die op werkstukken klikt en ze dichterbij trekt voor een veilige klemming.

 • Tang klemmen

  Ook bekend als knijpklemmen; vergrendelen automatisch bij het sluiten en worden gebruikt bij snel en flexibel klemmen. Voorzien van het Destaco-ontgrendelingsmechanisme voor bediening met één hand en verkrijgbaar in koolstofstaal en gesmeed gelegeerd staal

 • Pneumatische klemmen

  Destaco neerhoud-, rechtlijnige en zwenk/trek-pneumatische klemmen zijn ideaal voor snelle klembewerkingen in repetitieve productiehandelingen. Deze klemmen hebben een luchtbediende cilinder voor eenvoudig en snel klemmen.

 • Rechte actieklemmen

  Destaco rechte klemmen met een duw-/trekhendel bewegen de plunjer langs zijn as in en uit. Ze kunnen in twee posities worden vergrendeld voor snel klemmen en losmaken van werkstukken.

 • Wissel klemspindelsamenstellingen

  Destaco knevelklem-spindelassemblages omvatten een verscheidenheid aan spindels met platte punt, zwenkvoet en neopreen spindels in zowel metrische als imperiale maten. Ze worden geleverd met contramoeren voor strakke montage en aanpassing van de klemafstand.

 • Verticale handgreepklemmen

  Destaco verticale spanners hebben verticaal georiënteerde handgrepen (in vergrendelde positie) die kunnen worden verplaatst om werkstukken vast te houden.

Over DESTACO

Destaco biedt een breed scala aan producten zoals handklemmen, pneumatische klemmen, klemaccessoires en nog veel meer. Van het merk rechte lijn actie klemmen zijn ontworpen om een ​​werkstuk vast te houden door het naar een oppervlak te duwen. Destaco 603-serie Rechte actieklemmen zijn ideaal voor gebruik als zowel duw- als trekklemmen, omdat ze zowel in uitgeschoven als ingetrokken positie kunnen worden vergrendeld. Destaco 604-serie klemmen voor rechte lijnen hebben daarentegen een aanpasbaar en compact ontwerp dankzij hun schroefdraadlichaam dat een montage door het gat mogelijk maakt.
Het merk produceert ook trekgrendelklemmen met handgrepen om een ​​klemmende trekstang of haak rond een tegenoverliggende werkstukgrendel te plaatsen die horizontaal of verticaal ten opzichte van de klembasis is gericht. Deze klemmen bieden een krachtige sluitkracht en een duimbedieningshendel voor een goede grip en gemakkelijke bediening met één hand. Ze worden over het algemeen aangeboden in ontwerpen met vaste vergrendeling, U-haak (horizontaal en verticaal) en J-haaktype. Destaco 323-serie trekgrendelklemmen zijn uitgerust met een horizontale U-haak voor het trekken van werkstukken die evenwijdig aan de klembasis liggen.
Kies uit een breed assortiment van deze hoogwaardige klemproducten, verkrijgbaar in verschillende staafmaten, stijlen, klembasis, afmetingen, materialen en lasthoudcapaciteiten op Raptor Supplies.
Raptor Supplies wordt niet gesponsord, onderschreven of gelicentieerd door, of op enigerlei wijze gelieerd aan, Destaco.

Dingen om te overwegen

Alternatieven voor kruisverwijzingen

Destaco klemmen kruisverwijzing met Bessey & Grainger klemmen. Sommige Destaco klemaccessoires / gereedschappen verwijzen ook naar Miller Fluid Power, Speedaire, Vestil, Honeywell, Johnson Controls & Siemens klemaccessoires. Dus als u op zoek bent naar een klem, gereedschap of accessoires van een concurrent die niet op voorraad of verouderd zijn, Raptor Supplies kan helpen.

Verzending

Klemmen zijn klein van formaat en vereisen mogelijk een zorgvuldige compacte verpakking. Daarom worden ze per koerier verzonden en niet per luchtvracht.

Veelgestelde Vragen / FAQ

Welk bedrijf is eigenaar van Destaco?

Dover Corporation (een wereldleider op het gebied van technische producten, pompen en procesoplossingen en koel- en voedselapparatuur) is eigenaar van Destaco, een toonaangevende fabrikant van gereedschappen voor klemmen, grijpen, lineaire/roterende overdracht en robotisering. Destaco werd in 1915 opgericht als Detroit Stamping Company. Destaco ontwierp en produceerde zijn eerste handmatige spanklem in 1936.

Waar ligt Destaco?

Het hoofdkantoor van Destaco is gevestigd in Auburn Hills, Michigan, Verenigde Staten van Amerika. Hun productiefaciliteiten en kantoren bevinden zich over de hele wereld op 12 locaties in Noord-Amerika, Azië en Europa.

Welk smeermiddel wordt aanbevolen voor gebruik met Destaco klemmen voor hun onderhoud?

Een koppelingsvet zoals Mobil XTC moet worden gebruikt bij het omgaan met Destaco mechanische klemmen, terwijl het Magnalube G-vet uitstekend geschikt is voor gebruik met pneumatische cilinderafdichtingen.

Zijn Destaco klemmen roestbestendig?

Ja, Destaco koolstofstalen klemmen zijn verzinkt om slijtage door zware industriële omgevingen te weerstaan ​​en tot een minimum te beperken. Destaco levert ook roestvrijstalen klemmen voor toepassingen waarbij buiten moet worden geklemd.

Wat is het verschil tussen een verticale & horizontale spanner?

Het verschil tussen een verticale & horizontale spanner zit in de vergrendelingspositie van de klemhendel. Een verticale klemhendel is verticaal of loodrecht op de basis georiënteerd in de vergrendelde positie, terwijl een horizontale tuimelklem horizontaal of evenwijdig aan de basis is geplaatst.

Hoe werken grendelklemmen?

Destaco trekgrendelklemmen zijn afhankelijk van een handgreep voor het bedienen van het gereedschap, een klemarm voor het contactpunt tussen het werkstuk en de klem en een basis voor het bevestigen van de klem aan het oppervlak. Zodra het eenvoudige koppelingssysteem van de klem in de over-center positie is geplaatst, wordt de hendel horizontaal getrokken om kracht evenwijdig aan de basis te creëren en de werkitems vast te houden.

Wat is het verschil tussen spindels met platte punt en spindels met draaivoet?

Destaco verlijmde spindels met platte punt verminderen markeringen op kwetsbare of gepolijste oppervlakken, terwijl spindels met zwenkvoet worden gebruikt waar een groot gebied moet worden vastgeklemd.

Wat betekent houdcapaciteit in termen van klemmen?

De term "houdkracht of capaciteit" geeft de ideale sterkte van de klem aan voor het vasthouden van de apparatuur, werkstukken of plaatwerk op de assemblagelijn of tijdens andere industriële toepassingen.

Merkexclusieve producten