Sourcing

  1. Op zoek naar een industrieel onderdeelnummer dat nergens vermeld staat, zelfs niet op onze website?
  2. Heeft u te horen gekregen dat het onderdeelnummer dat u zoekt verouderd is?
  3. Geen succes met de fabrikant van het originele onderdeel?

Uw aanvraag indienen

Hier bij Raptor Supplies,

begrijpen wij dat de aankoop van industriële onderdelen niet alleen bestaat uit het vinden van onderdeelnummers op websites. Wij erkennen ook dat het met zoveel onderdeelnummers onmogelijk is om elk industrieel onderdeelnummer van een Amerikaans merk online op te sommen.

Vaak gaan onderdelen die al jaren meegaan kapot of moeten worden vervangen en is het bedrijf dat het originele onderdeel verkocht allang verdwenen.

Daarom hebben we een inkoopteam samengesteld dat vrijwel elk industrieel onderdeel van een Amerikaans merk kan leveren. Onze voortdurende relaties met honderden Amerikaanse fabrikanten betekenen dat we u snel en vaak tegen lagere kosten een offerte voor het exacte onderdeelnummer of vervangingsonderdeel kunnen bezorgen.

Sourcing

Welke informatie is nodig voor een sourcingofferte?

Eerlijk gezegd, alle informatie die u kunt geven. Of zijn deelnummer info, foto's van naamplaatjes en de items of zelfs een oude aankooporder indien beschikbaar. U kunt deze info sturen via e-mail of Whatsapp als dat makkelijker is.

Hoe zit het met de inkoop van motoren en pompen?

Vaak zijn de onderdeelnummers op motoren en pompen geen standaard modelnummers, maar zijn ze vervaardigd voor een specifiek bedrijf. In dat geval is het belangrijk het merk en modelnummer te vermelden van de apparatuur waarin de motor of pomp wordt gebruikt

Hoe lang duurt het om een ​​sourcingofferte te krijgen?

Afhankelijk van de verstrekte informatie kan het tot 3 - 5 dagen duren om een offerte te krijgen. Dit hangt natuurlijk af van hoe oud het artikel is, of de fabrikant nog bestaat als onafhankelijk bedrijf en de hoeveelheid informatie die u kunt verstrekken over het artikel dat u moet kopen.

Laat u het me weten als u geen offerte kunt aanbieden?

Absoluut, in gevallen waarin zelfs geen alternatief bestaat, zullen wij u onmiddellijk via e-mail informeren.

Neem contact met ons op

Neem direct contact op met uw accountmanager voor persoonlijk advies
We're available Monday through Friday, from 07:30 until 17:00.