Sourcing XNUMX

  1. Zoekt u online naar een industrieel onderdeelnummer dat nergens wordt vermeld, zelfs niet op onze website?
  2. Werd geïnformeerd dat het onderdeelnummer dat u zoekt verouderd is / discobedacht?
  3. Geen succes met de fabrikant van de origineleinaIk deel?

Dien uw verzoek in

Hier bij Raptor Supplies,

we begrijpen dat het kopen van industriële onderdelen niet alleen gaat over het vinden van onderdeelnummers op websites. We erkennen ook dat met zoveel onderdeelnummers, het impossiin staat om elk industrieel onderdeelnummer van elk Amerikaans merk online te vermelden.

Vaak gaan onderdelen die jaren meegaan kapot of moeten ze worden vervangen en het bedrijf dat de originele heeft verkochtinaIk deel al lang niet meer.

Daarom hebben we een inkoopteam opgebouwd dat vrijwel elk industrieel onderdeel van een Amerikaans merk kan kopen. Door onze voortdurende relaties met honderden Amerikaanse fabrikanten kunnen we u snel en vaak tegen lagere kosten een offerte voor het exacte onderdeelnummer of vervangend onderdeel bezorgen.

Sourcing XNUMX

Welke informatie is nodig om een ​​sourcingofferte te krijgen?

Honestly, welke informatie u kunt verstrekken. Of het nu gaat om informatie over onderdeelnummers, foto's van nameborden en de items of zelfs een oude purchase bestellen indien beschikbaar. U kunt deze informatie via e-mail of WhatsApp verzenden als dit gemakkelijker is.

Hoe zit het met de inkoop van motoren en pompen?

Vaak zijn de onderdeelnummers die op motoren en pompen worden vermeld, geen voorraadmodelnummers, maar zijn ze in plaats daarvan vervaardigd voor een periode van specic bedrijf. In dat geval is het belangrijk om het merk en modelnummer te vermelden van de apparatuur waarin de motor of pomp wordt gebruikt.

Hoe lang duurt het om een ​​sourcingofferte te krijgen?

Afhankelijk van de verstrekte informatie kan het 3 tot 5 dagen duren voordat u een offerte ontvangt. Natuurlijk is dit diepnds over hoe oud het artikel is, bestaat de fabrikant nog als een onafhankelijk bedrijf en de hoeveelheid informatie die u kunt verstrekken over het artikel dat u moet zoeken.

Laat je het me weten als je geen offerte kunt maken?

Absoluut, in gevallen waarin zelfs geen alternatief bestaat, zullen we dit onmiddellijk via e-mail informeren.

Contact

Neem direct contact op met uw accountmanager voor persoonlijk advies.
We zijn beschikbaar maandag tot vrijdag, van 07:30 tot 17:00.