PS DOORS

Al meer dan 40 jaar biedt PS Industries verschillende veiligheidsdeuren, niesbeschermingen, beschermingsschilden en overstromings-/valbeveiligingsproducten. De industriële veiligheidsproducten van het merk worden veel gebruikt in het leger, de landbouw en de voedselindustriessing en energieopwekkende/distributie-industrieën. Lees meer

Filteren

Fasteners

Laden en lossen

Elektrisch

Hardware

pneuumatics

Veiligheid

Over ps Doors

Het productassortiment van het bedrijf omvat dock en mezzanine gates, stalen vouwpoortdeuren, dakluikrailingsystemen, verkeersdeuren & onderdeuren. De PS Doors Steel Folding Gates assortiment omvat standaard (eendeurs), gepaarde (tweedeurs) en ladderveiligheid op volledige hoogte gates. De volledige hoogteversie is zelfsluitend en best geschikt voor gebruik op verhoogde platforms, ladders en tussenverdiepingennes. These units worden geleverd met een bovenrail van 42 inch, een middenrail en een veiligheidsplank van 5 inch voor maximeh personeelsveiligheid. PS deuren dakluik relingen zijn voorzien van een zelfsluitende ladderdeur en horizontale handgrepen voor een stabiele relinggreep en zijn verkrijgbaar in 6 standaardmaten om op het bestaande luik te monterenrbings.

Dingen om te overwegen

Waarom wij?

Raptor Supplies, een vertrouwde PS Doors-distributeur, biedt zijn volledige productassortiment aan. We kunnen geschikte producten aanbevelen voor uw uiteenlopende toepassingsvereisten.

Verzending

These PS Doors-producten variëren van kleine tot grote maten. Ze kunnen een zorgvuldige verpakking vereisen, omdat sommige items tijdens de verzending beschadigd kunnen raken. Vandaar, these PS Doors-artikelen worden per koerier en luchtvracht geleverd voor minimale uitvaltijd. Ideal voor het bieden van veiligheid in laadperrons, mezzanines of gangpaden waar heftruckverkeer en machines aanwezig zijn.

Grote Handel Names

Veelgestelde Vragen/Veelgestelde Vragen

Wat is de OSHA-vereiste voor veiligheid? gates?

Volgens OSHA-referentie 29 CFR 1910.23 moet elke vloeropening of platform van een ladder worden beschermd door een standaard reling. Standaard kantplanken moeten aan alle blootgestelde zijden worden geïnstalleerd (bijvcepbij de ingang). Er moet een doorgang door de reling worden gemaakt en vervolgens worden uitgerust met een draaipoort of een offset waardoor het personeel niet direct kan binnenlopen.

Wat zijn horizontale handgrepen?

De horizontale handgrepen of sporten in HatchGrip ladderverlengingen zorgen voor een stevige grip voor werknemers om veilig het dakluik in of uit te gaan.

Merkexclusieve producten