PS DOORS

Al meer dan 40 jaar biedt PS Industries diverse veiligheidsdeuren, hoestschermen, beschermschilden en overstromings-/valbeveiligingsproducten aan. De industriële veiligheidsproducten van het merk worden veel gebruikt in het leger, de landbouw, de voedselverwerking en de energieopwekkings-/distributie-industrie. Lees meer

FILTER

Fasteners

Laden en lossen

Elektra

Hardware

Pneumatiek

Veiligheid

Security

Over PS DEUREN

Het productassortiment van het bedrijf omvat onder andere dock- en mezzaninepoorten, stalen vouwpoortdeuren, dakluikrailsystemen, verkeersdeuren & onderdeuren. Het assortiment stalen vouwpoorten van PS Doors omvat standaard (eendeurs), paarsgewijze (tweedeurs) en volledige hoogte ladder veiligheidshekken. De versie op volledige hoogte is zelfsluitend en het meest geschikt voor gebruik op verhoogde platforms, ladders en mezzanines. Deze units worden geleverd met een 42-inch bovenrail, middenrail en 5-inch veiligheidsplank voor maximale veiligheid van het personeel. PS deuren dakluik relingen hebben een zelfsluitende ladderdeur en horizontale handgrepen voor een stabiele relinggreep en zijn verkrijgbaar in 6 standaardmaten voor montage op de bestaande luikopstanden.

Dingen om te overwegen

Verzending

Deze PS Doors producten variëren van kleine tot grote maten. Ze kunnen een zorgvuldige verpakking vereisen, omdat sommige items tijdens de verzending beschadigd kunnen raken. Daarom worden deze PS Doors-artikelen per koerier en luchtvracht geleverd voor minimale uitvaltijd. Ideaal voor het bieden van veiligheid in laadperrons, mezzanines of gangpaden waar vorkheftruckverkeer en machines aanwezig zijn.

Belangrijke handelsnamen

Veelgestelde Vragen / FAQ

Wat is de OSHA-vereiste voor veiligheidshekken?

Volgens OSHA-referentie 29 CFR 1910.23 moet elke opening in de vloer van een ladder of platform worden bewaakt door een standaard reling. Aan alle blootgestelde zijden moeten standaard kantplanken worden geïnstalleerd (behalve bij de ingang). Er moet een doorgang gemaakt worden door de reling en dan voorzien zijn van ofwel een draaipoort ofwel een overloop waardoor het personeel niet direct naar binnen kan lopen.

Wat zijn horizontale handgrepen?

De horizontale handgrepen of sporten in HatchGrip ladderverlengingen zorgen voor een stevige grip voor werknemers om veilig het dakluik in of uit te gaan.

Merkexclusieve producten