Kies een langjij veroudert

Deutsch

English

OTC

Met het hoofdkantoor in Owatonna, Minnesota, Verenigde Staten, OTC Tools produceert diagnose- en reparatietools voor de productie- en auto-industrie. Lees meer

Filteren

Wagenpark- en voertuigonderhoud

Handgereedschap

Hydraulischics

Laden en lossen

Lab Supplies

Motoren

Sanitair

Test instrumenten

Veiligheid

Machining

Elektrisch

Wagenpark- en voertuigonderhoud Filteren

Automotive mechanischBekijk alles

 • Rem gereedschap

  OTC remgereedschappen omvatten een breed scala aan remservicegereedschappen die zijn ontworpen omssist in het onderhoud van trommelremmen op voertuigen. Ze hebben ook wielnaafsets, vervangingsblokken, remontluchters, remblokmeters, master cilinder autovullers en schijfparkeerremklauw gereedschapssets.

 • Autodollies

  OTC auto dollies worden gebruikt om voertuigen te verplaatsen na het verwijderen van de aandrijflijn. Ze zijn voorzien van een verstelbaar hefzadel met schroefdraad, rubberen pads en 5-inch polypropyleen zwenkwielen. these dolly's zijn in staat om een maximum belasting van 1800 lb.

 • Aandrijflijngereedschappen

  OTC aandrijflijngereedschappen helpen bij het onderhouden van distributieriemen / distributiekettingen en koppakkingen om nauwkeurige nokkentiming te garanderen. Ze omvatten nokkengereedschapssets, asinstallateurs, master nokkengereedschapsets en steunstaven.

 • Motor Specialty-tools

  OTC machine specialty-gereedschappen zijn onder meer riemspanningsmeters, master harmonische balancer installateurs en diverse hulsverwijderingsplaten in verschillende boringen.

 • Uitlaatgereedschap

  OTC uitlaatgereedschap inclusief sensorsleutelhes met een flexibel kopontwerp voor het verwijderen van hardnekkige of beschadigde O2-sensoren. Ze hebben ook een hangertang om rubberen hangers van het uitlaatsysteem te verwijderen.

 • Hulpmiddelen voor brandstofsystemen

  OTC Brandstofsysteemgereedschappen worden gebruikt voor reparatie- en onderhoudstaken aan het brandstofsysteem. Ze omvatten reinigingskits voor brandstofinjector, stopcontacten voor zuurstofsensoren, propaanverrijkingskits en brandstofleiding discosluit gereedschapsets aan

 • Verwarmings- en koelgereedschap

  OTC verwarmings- en koelgereedschappen zoals krachtige 4 CFM-vacuümpompen worden gebruikt met airconditioningsystemen die HFK's, HCFK's en CFC's gebruiken. Ze hebben een behuizing van gegoten aluminium en een versprongen draaizuigernes, een integrale terugslagklep, een Iso-Valve en een duurzame polycarbonaat basis.

 • Oliefiltersleutelhes

  OTC oliefiltersleutelhes zijn ontworpen voor het verwijderen van spin-on oliefilters in auto-onderhoud, transport en productietoepassingen. Geselecteerde modellen hebben een verstelbaar ontwerp met stevige kaken voor: maximeh grip.

 • Ophanggereedschap

  OTC ophanggereedschappen zijn onder andere gereedschap voor de achterophanging, servicekits voor kogelgewrichten, naaf clamp uitbreidingssets, spoorstangsleutelhes en aanverwante accessoires die nodig zijn voor het onderhoud van de ophangingsbussen van het voertuig.

Automotive hef- / garage-uitrustingBekijk alles

 • Remtrommel Dolly

  OTC remtrommeldolly's zijn ontworpen om omvangrijke remtrommels en naaf van vrachtwagens te installeren, verwijderen of vervoeren als:semblies. Ze zijn uitgerust met pneumatic achterbanden, een krik met een 14-inch verticale lift, een neerklapbare handgreep en een onboard lube dienblad en gereedschapskist.

 • King Pin-duwer

  OTC king pin pushers zijn ideal voor het verwijderen van verwantengpins van auto's, vrachtwagens en bouwvoertuigen. Ze hebben vijf kragen en twee pinnen voor het snel verwijderen van zowel rechte als taps toelopende kingpins en a specalias eendapter voor het verwijderen van remankerpennen.

 • Oliefilter Crusher

  OTC oliefilterbrekers zijn: ideal voor het breken van oliefilters in automobiel-, onderhouds- en recyclingactiviteiten. Geselecteerde modellen hebben een grote breekkamer voor het gelijktijdig hanteren van maximaal 4 filters en zijn verkrijgbaar in pneumatische en elektrisch/hydraulische varianten.

 • Voertuig Lift Systemen

  OTC hefsystemen voor voertuigen zijn geschikt voor plaatsen waar beperkte vloer space of een gebrek aan duidelijke toegang compliceert de hoogte. Ze hebben een enkele controller die aan beide kanten van het systeem werkt voor een naadloze niveaulift van de onderkant van de banden naar de grond.

Hijsgereedschap voor auto'sBekijk alles

 • Motor Stands en Cranes

  OTC hoogwaardig motorpersoneelnds houd zware diesel- of benzinemotoren vastnes mid-air voor reparatie- en onderhoudswerkzaamheden.

 • Serviceaansluitingen

  OTC Servicekrikken omvatten heavy-duty luchtliftkrikken en personeelnds en hydraulische servicekrikken met wielen voor gemakkelijk transport. Ze kunnen een maximum belasting van 10 ton en worden aangeboden in verschillende handgreepmaterialen en lengtes.

 • Transmissiop Jacks

  OTC zendenssiop krikken zijn geschikt voor het heffen van motor/transaxle alssemblies, elektrische busaccu's, aandrijfas assemblies en gastanks. Ze zijn voorzien van een low-lift transmissiessiop vijzels en aandrijflijnliften met: maximum hefvermogens van 2200 en 2500 lbs, respectief.

 • Voertuig Stands

  OTC zware verstelbare stafnds met stalen voet worden gebruikt om ladingen, zoals voertuigen, stalen rollen en zware buizen tot 20 ton hoog te houden. Ze kunnen tilondersteuning bieden tussen 15-1/4 en 44-1/4 inches.

Automotive diagnoseics en inspectieBekijk alles

 • General Doelsets

  OTC Hendrickson gefabriceerde staafpen adapter sets worden gebruikt met Hendrickson vereffeningsbalk tandem vrachtwagenophangingen. Ze worden geleverd met een spantangset, zeskantschroef en sluitring.

 • Testkits

  Inclusief OTC Gereedschap cilinder lekkage tester kits, UV detectie kits, tech-scope kits, geheugenbesparingen, batterijtesters en brandstofdruk-/temperatuuranalysatoren die worden gebruikt voor het virtueel diagnosticeren van voertuigen

Onderhoudsgereedschap voor auto'sBekijk alles

 • Auto-Industrie Specialiseerde hulpmiddelen

  OTC automotive specGeïliseerde gereedschappen omvatten een breed scala aan staal, stuurwieltrekkerpootsets, koppelingsafstelgereedschap, vliegwieltrekkersets, poelieverwijderaars en dieselfilterreinigers.

 • Draad Chasers

  OTC draad chasers worden gebruikt om uitwendige schroefdraad van een onderdeel af te snijden, schoon te maken of te herstellen. thesde draad chasers zijn van cruciaal belang bij het omgaan met schroefdraadgaten met koppelbelasting, zoals cilinderkopboutgaten in het dek van een motorblok.

Automotive smeermiddelenBekijk alles

 • Vloeistofafzuiging

  Lichtgewicht en draagbare vloeistofafzuigers voor het afzuigen of verwijderen van een breed scala aan vloeistoffen, waaronder motoroliën, koelvloeistoffen en transaxle-vet uit kleine motorennes, campers, ATV's en reservoirs

Automotive exterieurBekijk alles

 • Exterieur auto-accessoires

  Bevat vervangingssets voor cilinderafdichtingen voor auto's die zijn ontworpen om de opening tussen verschillende delen van een hydraulische cilinder af te dichten. bevatten 2 Alemite smeernippels, een externe borgring, een U-cup pakking, een sliphouder, een wisserstang, een cilinderbus en een borgring en moer

Over Otc

De OTC De gereedschapscatalogus omvat infraroodthermometers, batterijtesters, diagnosetools, trekkers, lagersplijters, servicekrikken, grijpers, aandrijflijnliften, werklampen, servicehamers, bandenspanningscontroleapparatuur, moersleutelhes, stopcontacten, vloeistofafzuigers, ophanggereedschappen en hydraulische pompen. van het merk pilootlagertrekkers zijn ontworpen voor het trekken van de pilootlagers van het uiteinde van de krukas en voor het verwijderen en installeren van reserveonderdelen / componenten in onderhoudsfaciliteiten voor auto's. these OTC Gereedschaplagertrekkers hebben een ingebouwde restrictieplaat voor preventervoor dat de trekkerkaken niet gaan draaien zodra de kracht wordt uitgeoefend. Ze hebben een T-handgreepontwerp voor gebruiksgemak en eliminereninaeventuele behoefte aan extra gereedschap. thesDe pilot-lagertrekkers hebben een warmtebehandelde stalen constructie om bestand te zijn tegen zware industriële abuse. OTC Gereedschapstrekkerlagertrekkers worden onderworpen aan strenge tests die hun nominale capaciteit overschrijden, waardoor volledige gebruikersveiligheid in industriële omgevingen wordt gegarandeerd.

OTC Toolbox infrarood thermometers zijn ontworpen voor het meten van de oppervlaktetemperatuur van het doel voor automobieltoepassingen. these IR-thermometers hebben een geïntegreerdeptical lens voor het nauwkeurig verzamelen van de uitgestraalde infraroodenergie en het leveren van zeer nauwkeurige metingen op een brede temperatuurschaal. these thermometers hebben ook een ingebouwde laser pointer voor het meten van de temperatuur van het oppervlak met precision. Ze hebben visuele indicatoren voor een bijna lege batterij voor: warning tegen lage batterij in advance. Kies uit een breed scala aan OTC Gereedschap trekker apparaten en specaliteitsgereedschappen, zoals hydraulische persen, motorstatiefnds, hefsystemen, krimpgereedschap en wieldolly's, on Raptor Supplies.

Dingen om te overwegen

Kruisverwijzing Alternatiefives

OTC Onderdeelnummers van gereedschap verwijzen vaak naar verschillende Robinair producten. Dus, als u op zoek bent naar een OTC Tools-apparaat dat verouderd of niet op voorraad is, is de kans groot dat we het equivalente artikel beschikbaar hebben.

Waarom wij?

We leveren of kopen elk Amerikaans MRO-onderdeel in meer dan 60 landen over de hele wereld. We hebben uw MRO-vereisten gesorteerd met meer dan 5000 brands om uit en meer dan 2000000 producten in onze catalogus te kiezen.

Verzending

ThesDe diagnostische instrumenten zijn klein van formaat en vereisen een compacte verpakking. Ze zijn geschikt voor koeriersverzending en luchtvracht.

Grote Handel Names

Otc Competitieve voordelen

OTC Gereedschap Grip-O-Matic trekkers

OTC Gereedschap Grip-O-Matic-trekkers bieden een ontwerp in kaakstijl en bieden volledige grip op machine-elementen (koppelingen, lagers en katrollen) om te verwijderen. these kaken kunnen op hun plaats worden vergrendeld voor preventkans op wegglijden tijdens het uitpakken van onderdelen. OTC Gereedschapstrekkers met kaken hebben een warmtebehandelde stalen constructie om bestand te zijn tegen zware industriële toepassingen abuse. Bovendien, thesDe mechanische kaken kunnen eenvoudig worden aangepast voor het grijpen van een reeks koppelingen, lagers en katrollen, afhankelijk van de toepassingsvereisten.

OTC Geniaal Evo software

OTC Gereedschap Genisys Evo software diagnosticeert fouten in voertuigen voor auto-onderhouds- en reparatietoepassingen. Deze software is geïnstalleerd in OTC Tools diagnostische tools om verschillende controles uit te voeren, waaronder laterale sensorkalibratie, inspecreset / service-interval reset, dynamo veldcontrole IVD sensorkalibratie etc.

Grip-O-Matic trekkers

ThesDe trekkers bieden een ontwerp in kaakstijl en bieden volledige grip op machine-elementen (koppelingen, lagers en katrollen) om te verwijderen. De kaken op these trekkers kunnen worden vergrendeld voor preventkans op wegglijden tijdens het uitpakken van onderdelen. Hun warmtebehandelde stalen constructie is bestand tegen buigen / breken van verbindingen onder zware belasting, wat zorgt voor duurzaamheid. Bovendien, thesDe mechanische kaken kunnen eenvoudig worden aangepast voor het grijpen van een reeks koppelingen, lagers en katrollen, afhankelijk van de toepassingsvereisten.

Veelgestelde Vragen/Veelgestelde Vragen

Welke veiligheidsmaatregelen nemen we tijdens het gebruik? OTC Gereedschap trekkers?

 • De gebruiker moet de trekker controleren op scheuren, deuken of overschrijdingenssive dragen alvorens het machineonderdeel te verwijderen. Bovendien moeten de forceerschroeven van de trekker worden gecontroleerd op sporen vanzing of vreten.
 • De gebruiker moet de trekkermaat kiezen, afhankelijk van de toepassingsvereiste. Opgemerkt moet worden dat de nominale capaciteit van de trekkers niet wordt overschreden voor gebruik.
 • Vóór het uittrekken moet de gebruiker zorgen voor een juiste uitlijning tussen de trekker en het werkstuk. De trekker moet op het werkstuk zitten dat moet worden verwijderd.
 • Alvorens enige kracht uit te oefenen, bedek het werkstuk met een beschermende doek of afscherming om rondvliegende breuken en vuil op te vangen.
 • Gebruikers mogen geen enkele stijl van impact moersleutel voor het uitoefenen van kracht op de trekker, oefen liever geleidelijke kracht uit met de hand.
 • De gebruiker dient goedgekeurde oogbescherming te dragen, zoals een beschermend gezichtsscherm of een veiligheidsbril.

Wat zijn de soorten trekkers?

Er zijn verschillende trekkers beschikbaar voor het verwijderen van componenten in machines en voertuigen zoals lagersplitterplaten, lagertrekkers, glijhamertrekkers en staaftrekkers.

Wat zijn de toepassingen van OTC Gereedschap trekkers?

OTC Gereedschapstrekkers worden gebruikt voor het verwijderen van verschillende onderdelen zoals tandwielen, lagers en katrollen van assen. these gereedschappen hebben meerdere armen (twee of drie) die cirkelen around het onderdeel en de krachtschroef die tegen het uiteinde van een as gecentreerd is voor een stevige grip.

Wat zijn de toepassingen van OTC Gereedschap bektrekkers?

OTC Tools 3 klauwtrekkers worden gebruikt voor het verwijderen van wielnaven, tandwielen en katrollen voor verschillende onderhoudstoepassingen in de automobielindustrie.