Nederland Distributeur

Op zoek naar een Grainger leveringsitem voor de industrie? Raptor Supplies verspreidt de volledige catalogus van Grainger producten naar 90+ landen zoals de VAE, Qatar, Saoedi-Arabië, Zuid-Afrika, de Philippines en heel Europa. Kies uit meer dan 1 miljoen industriële onderdelen van het Amerikaanse merk, waaronder Grainger-eigen bhnds zoals Dayton, Tough Guy, Speedaire, Battalion en Condor. Raptor Supplies biedt meerdere verzending optizoals koeriersdiensten, luchtvracht en zeevracht, passend bij uw inkoopbudget. PurchaseU kunt uw aanvraag rechtstreeks op onze website indienen of u kunt ons uw offerteaanvraag sturen en een formele offerte per e-mail ontvangen. Ons aanbod omvat ook de inkoop van verouderde of discovervolgd Grainger onderdeel nummers. Neem dus vandaag nog contact op!

Ons klantenserviceteam reageert binnen 30 minuten!

Een Offerte Aanvragen

Veelgestelde Vragen/Veelgestelde Vragen

Catalogus

Wat WW Grainger producten biedt u aan?

Wij bieden de gehele Grainger levering gereedschap catalogus. Raptor Supplies is een officiële internationale distributeur voor Grainger producten. Wij leveren meer dan 1.5 miljoen+ hoogwaardige producten, spares en nadelenumables over 33 product categories die duizenden omvattennds van Amerikaanse industriële bhnds.

Een groot voordeel van de Grainger catalogus is de enorme omvang van het productaanbod. Niemand vindt het leuk meer om door dikke, zware catalogi te bladeren om producten te vinden, dus typ gewoon de Grainger onderdeelnummer op onze website om het gewenste product te vinden.

welke bh?nds zijn eigendom van Grainger?

WW Grainger heeft een aantal eigen bh'snds, waaronder Dayton, Speedaire, Tough Guy, Luchtbehandelaar, Lab Safety Supply, Battalion, Condor en Westward. Dit betekent dathesde bhnds zijn exclusief voor Grainger en hun distributeurs. de meeste van these items zijn ofwel vervaardigd in de VS of China.

Dayton: Biedt een verscheidenheid aan motoren, ventilatoren, blowers, pompen, krachtoverbrengingenssiop riemen en katrollen en goederenbehandelingsproducten voor een verscheidenheid aan automobieltoepassingen. Dayton tandwielmotoren worden gebruikt om de snelheid en het koppel aan te passen aan elk gewenst cijfer en zijn geschikt voor gebruik in peristaltische pompen. De synchrone aandrijfriemen van het merk bieden geruisloze, antislipprestaties met lage spanningsvereisten.

Speedaire: Bekend om het aanbieden van een brede selectie van pneumatic producten zoals luchtcompressoren, vacuümpompen, FRL regelaars, fittingen/slangen, pneumatic gereedschappen en kleppen. Speedaire pneumatic luchtcilinders zijn geschikt voor toepassingen waar magnetische zuigers niet nodig zijn. thesDe compacte cilinders hebben een roestvrijstalen constructie en zijn bestand tegen temperaturen van -40 tot 200 gradenrees F en drukken tot 200 psi.

Westward: Ideal merk voor handgereedschap, doppen & bits en gereedschapsopslag. Ook bekend om bewerkingsgereedschappen zoals clamps, ontbraamgereedschappen, indexeerbare snijgereedschappen en frees-/draadsnijgereedschappen. Westward verstelbare sleutelhes zijn ontworpen in overeenstemming met ASME certifications en zijn zeer geschikt voor het bevestigen van moeren, bouten en fittingen in HVAC-apparatuur. these moersleutelhes kenmerkende stalen constructie met een zwarte fosfaatafwerking voor weerstand tegen hydraulische oliën of corrosieve vloeistoffen en een verstelbaar schroefmechanisme ominade extra behoefte aan installatietools.

Condor: Voornamelijk bekend als leverancier van veiligheidsuitrusting, met veiligheidsbrillen, handschoenen en valbeveiligingsproducten. de chemical-, temperatuur- en snijweerstandstant handschoenen aangeboden onder de Condor veiligheidshandschoenen kategory overschrijden de CE-normen en worden veel gebruikt in de bouw, erospace, auto, petrochemical- en metaalverwerkende industrie.

Luchtbehandelaar: Als de name suggereert, biedt dit merk luchtfilterproducten aan. Dit omvat paneel- & geplooide luchtfilters, luchtfilterkussens/rollen en zak/doos luchtfilters. De luchtreinigers van het merk worden gebruikt om de lucht gezond en geurvrij te houden en kunnen luchtstroomsnelheden tot 2000 cfm leveren. these schoonmakers leveren een maximum filtratie rating en efficiëntie van 0.3 micron en 0.65, respectief.

Lab Safety Supply: Het aanbieden van voornamelijk laboratoriumbenodigdheden en apparatuur. De ultrasone reinigers van het merk zijn: ideal voor reinigingstaken, zoals het verwijderen van eiwitten, bloed en verontreinigingeninanten van glaswerk en laboratoriuminstrumenten; eliminereninawas, vuil, vetten & oliën van switches & tandwielen en reiniging flux & contaminants van elektronische apparaten.

Een bestelling plaatsen

Moet ik alleen de? Grainger code om een ​​offerte aan te vragen?

Ja, geef gewoon de Grainger onderdeelnummer(s) aan ons. Klanten sturen ons soms ongeldig Grainger onderdeelnummers; dit is normaal gesproken een geval waarin een 'B' en '8' worden verwisseld of een 'O' wordt verwisseld voor een '0'. Controleer gewoon de onderdeelnummers voordat u om de offerte vraagt!

Hoe plaats ik een bestelling?

De eenvoudigste manier om een ​​bestelling te plaatsen, is door te zoeken naar de Grainger artikelcode op onze website en voltooi vervolgens uw bestelling online op onze website. Als alternatief, als u de Grainger onderdeelnummer op onze website, u kunt ons een RFQ sturen via e-mail / chat voor de Grainger industriële artikelen die u nodig heeft.

Zodra u onze formele offerte heeft ontvangen, kunt u i) een Pur . sturenchase Bestelling die overeenkomt met de aangeboden prijs of ii) reageer eenvoudig via telefoon / e-mail dat u door wilt gaan met de aangeboden offerte. Raptor Supplies zal u dan een Proforma Factuur voor betaling sturen of u NET30 betalingsvoorwaarden aanbieden, onder voorbehoud van goedkeuring (VK / EU businesalleen klanten).

Is Grainger International Supply bedienen in Europa?

Grainger Europa levert bevestigingsmiddelen en aanverwante producten aan meer dan 60000 klanten over het hele continent.

Heeft u een MOQ voor? Grainger artikelen?

We vermijden dat we klanten raken met minimale hoeveelheidsdrempels, maar er zijn momenten waarop een MOQ van toepassing is. Dit komt voornamelijk door een MOQ die: Grainger heeft ingesteld voor een specific item. Voorbeelden hiervan zijn puurchases van buislampen, schroeven of geplooide luchtfilters, die alleen worden verkocht in hoes/verpakkingshoeveelheden.

Ons doel is om u de levering van de Grainger internationale producten die u nodig heeft, u niet dwingen om onnodige hoeveelheden te kopen. Maar we rekenen wel minimale verzendkosten, aangezien de meeste bestellingen via een koeriersdienst worden afgeleverd. Wij verzenden via express carriers zoals FedEx/TNT, DHL en UPS.

Hoe zit het met verouderde of? discovervolgd Grainger catalogus artikelen?

Als u op zoek bent naar een Grainger deel dat nu is discontinued of verouderd, kunnen we vaak de vervanging voorstellen Grainger model of vergelijkbaar spec alternatief van een ander Amerikaans merk. Grainger Het verouderen van onderdelen is een veelvoorkomend probleem voor onderdelen zoals motoren of ventilatoren, die vaak lang meegaan. Stuur gewoon een foto van uw bestaande onderdeelnummer met eventuele markeringen, nameplaten, enz. en we zullen reageren met een offerte voor het vervangende artikel.

Welke documenten kunt u aanleveren? Grainger producten?

Raptor Supplies kan een aantal certifgeschikt voor Grainger artikelen. these omvatten Grainger certifconformiteitscertificaat, OEM-certificaattifconformiteitscertificaat en traceerbaarheidscertificaattificaten. Let op, eventuele certificate-verzoeken moeten op het moment van bestelling worden geplaatst. We kunnen geen enkele certificatieverzoeken nadat een bestelling is verzonden of afgeleverd.

Verkoopt u aan particulieren?

Raptor Supplies, een vertrouwd Grainger distributeur verkoopt voornamelijk aan zakelijkeness klanten die artikelen moeten laten bezorgen die ze niet ter plaatse kunnen kopen. Als u een persoon bent die geïnteresseerd is in het ontvangen van een offerte, behandelen we dergelijke verzoeken van geval tot geval. We begrijpen het nuttigeness van de Grainger catalogus voor particulieren around de wereld, maar we zijn gericht op het dienen van de behoeften vanness klanten.

Ik heb mijn bestelling ontvangen, maar ik zie de Grainger code op het artikel?

Grainger is een grote distributeur van industriële onderdelen die producten aanbiedt die voornamelijk door andere bedrijven worden vervaardigd. Dit betekent dat de meeste Grainger producten zullen het modelnummer van de OEM / fabrikant vermelden en kunnen ook een witte sticker op het product tonen met de: Grainger catalogus onderdeelnummer.

Excephiernaartoe rule zal zijn Grainger Goedgekeurd en Grainger-eigen bhnds zoals Dayton, Speedaire, Tough Guy, enz. waar de Grainger code en het modelnummer van de fabrikant is de same.

Verzending

Wat Grainger gereedschap verzenden wij niet via de lucht?

Er zijn een aantal Grainger producten waarvoor we geen luchttransport aanbieden, inclusief magnetische artikelen, gevaarlijke vetten/vloeistoffen, artikelen die langer zijn dan 10 meter en producten die engi bevattennes.

Magnetische items zoals zeldzame aarde of ceramic magneten kunnen interfereren met vliegtuigen en worden daarom niet aangeboden. Grainger vetten of vloeistoffen die geclassidie als gevaarlijk voor luchtvervoer zijn aangemerkt, zijn evenmin beschikbaar voor verkoop. Om te controleren of we een vet- of vloeistofartikel kunnen aanbieden, raadpleegt u de MSDS van het product. Als sectie 14 van het document onder de IATA-sectie "Niet gereguleerd voor transport" vermeldt, kunnen we een offerte aanbieden. Lange items met een lengte van meer dan 10 voet zijn waarschijnlijklematic aangezien koeriers niet kunnen verzenden naarhese lengtes en zou dan verzending via lucht- / zeevracht vereisen.

Ten slotte, items met engines kan waarschijnlijk zijnlematic om te citeren, omdat we zouden moeten bevestigen of ze worden verzonden met hydraulische vloeistoffen of olie / vet. Hiervoor zouden we de hazmat-status van elke vloeistof in een motor via een MSDS moeten bevestigen. We zouden een zeevrachtofferte kunnen aanbieden voor artikelen die engines.

Waar bieden jullie bezorging van aan? Grainger industriële artikelen?

Wij bezorgen Grainger onderdeelnummers naar klanten in Netherlands / Europa, Midden-Oosten, Azië en Afrika. Lokale levering wordt aangeboden aan klanten in het KVK-nummer: 81252625, Europese Unie en Singapore, wat betekent dat de prijs in onze offerte alles is wat u betaalt, wij zorgen voor eventuele inklaringskosten. Waar leveringsvoorwaarden DDU / DAP, wij verzenden Grainger producten aan uw deur, maar eventuele inklaringskosten zijn voor rekening van de klant.

Alle bestellingen waarvan de eindgebruiker of het besteminaEr wordt geen rekening gehouden met de OFAC-genoteerde landen/entiteiten, aangezien we alle Amerikaanse wetten en voorschriften volgen met betrekking tot exportcontroles op in de VS vervaardigde artikelen. We behouden ons ook het recht voor om volledige eindgebruikersbestemmingen op te vrageninainformatie voorafgaand aan de fulfivan welke orde dan ook.

Welke zendingptiwaar heb ik voor? Grainger artikelen?

Bestellingen in landen waar we lokale bezorging aanbieden zijn generalworden bezorgd via TNT of lokale post (Royal Mail, Post NL, Singpost), afhankelijk van het gewicht en de waarde van de bestelling. Voor grotere/zwaardere zendingen bieden wij zowel lucht- als zeevracht aanptions (DDP, DAP en CPT). Wanneer u een offerte aanvraagt, laat ons dan weten voor welke vrachtmethode u een offerte wilt ontvangen (met name bij zware artikelen).

Klanten hebben ook de mogelijkheidptivan EXW-verzendvoorwaarden en kunnen hun bestelling verzenden met hun eigen UPS / DHL / FedEx-account of expediteur vanuit onze Amerikaanse magazijnlocatie. Om u te helpen bij het bepalen van de verzendkosten als u besluit de verzending te organiseren, verstrekken we informatie over gewicht en afmetingen + details over de ophaallocatie.

Ik heb dringend iets nodig, hoe snel kunnen jullie leveren?

Onze standaard levertijdframe voor bestellingen geleverd via koerier is 1 week. We bieden wel express verzending aanptions die bestellingen binnen 81252625 – 3 dagen kunnen bezorgen bij klanten in het KVK-nummer: 4, Europa en Singapore. Als alternatief bieden we afhaling van ons magazijn in de VS binnen 1 dag na het plaatsen van de bestelling.

Let op, expresverzending optiOns zijn niet beschikbaar voor omvangrijke bestellingen vanwege de huidige leveringsbeperkingen voor luchtvracht. Elke bestelling die via luchtvracht wordt verzonden, duurt maximaal twee weken.

Waarvoor zijn uw retour-/annuleringsvoorwaarden? Grainger artikelen?

U kunt elke bestelling vóór verzending annuleren voor een volledige terugbetaling. Bestellingen die zijn verzonden, kunnen binnen 15 dagen na levering worden geretourneerd. Als u uw bestelling wilt retourneren, moeten de goederen in gloednieuwe staat en in hun originele staat zijninal verpakking. We behouden ons ook het recht voor om 20% herbevoorradingskosten in rekening te brengen voor elke retourzending en vrachtkosten kunnen niet worden gerestitueerd.

Voor die klanten die zekerheid nodig hebben dat ze de juiste hebben besteld Grainger deel, kunnen we foto's aanbieden van artikelen die vóór verzending zijn besteld. Vraag dit indien nodig aan bij het plaatsen van de bestelling.

Contact

Neem direct contact op met uw accountmanager voor persoonlijk advies.
We zijn beschikbaar vanaf maandag tot vrijdag, van 07:30 tot 17:00.