Bediende industrieën

Lucht- en ruimtevaart

Raptor Supplies biedt ruimtevaartbedrijven een brede selectie bevestigingsmiddelen, hand- en elektrisch gereedschap, hydrauliek, smering, sanitair en pneumatische benodigdheden. Wij kunnen controleren of onderdelen voldoen aan MIL-SPEC of andere luchtvaartkwaliteitsnormen. Bovendien zorgt onze logistieke oplossing voor een veilige bewakingsketen van OEM tot eindgebruiker. ISO-9001 registratie in behandeling.

Gewapende troepen

Wij ondersteunen strijdkrachten die over de hele wereld zijn gestationeerd, waaronder in het VK, Centraal-Europa, het Midden-Oosten en Oost-Azië. Het hoogwaardige assortiment lijmen, elektrische en verlichtingsapparatuur (zowel 110v als 220v), materiaalbehandeling, airconditioning / HVAC en veiligheidsapparatuur van Raptor Supplies voldoet aan uiteenlopende behoeften. Onze oplossing stelt ons in staat een snelle levering te bieden op een basis die bij uitstek geschikt is voor de ongeplande MRO-behoeften van het leger.

Chemicaliën

Raptor Supplies heeft een verscheidenheid aan producten die geschikt zijn voor de behoeften van chemicaliën, variërend van beschermings- en veiligheidsuitrusting, materiaalbehandeling (vatenverwerkingsoplossingen), HVAC, reiniging, verlichting en pneumatiek. Wij leveren apparatuur ontworpen voor gebruik in gevaarlijke of explosieve atmosferen (volgens EU ATEX en IECEx normen).

Voedsel en drank

Ons aanbod omvat een verscheidenheid aan producten die speciaal zijn ontworpen voor gebruik in de voedsel- en drankenindustrie. Van materiaalbehandelingsartikelen gemaakt van 304 / A2 roestvrij staal tot gereedschappen en werktuigen van voedselkwaliteit die voldoen aan de FDA-normen, Raptor Supplies heeft de producten die u nodig hebt.

Industriëlen

Raptor Supplies heeft een catalogus die gereedschap, HVAC, materiaalbehandeling zoals vloeroplossingen of zowat alles wat nodig is op de fabrieksvloer kan leveren. Hebt u een vorkheftruck of een palletvijzel nodig, geen probleem! Wij kunnen voldoen aan de eisen van een bedrijf voor 220v of CE-gecertificeerde specs indien nodig.

Scheepvaart

Onze oplossing is specifiek geschikt voor de maritieme sector, waardoor wij industriële benodigdheden snel kunnen leveren in elk deel van de wereld. Wij voorzien aangemeerde schepen, offshore schepen en havenfaciliteiten van 110v elektriciteit / verlichting / motor / bewerking, materiaalverwerkingsoplossingen zowel boven als onder dek, pompen, lassen en schuurmiddelen.

Mijnbouw

Raptor Supplies is goed gepositioneerd om industriële voorraden te leveren aan mijnbouwbedrijven over de hele wereld. Indien gewenst kunnen wij ook leveren aan de bestaande expediteur van een mijnbouwbedrijf. Wij bieden een scala aan veiligheidsuitrusting, materiaalverwerkingsoplossingen, schuurmiddelen, elektrisch gereedschap, smeermiddelen en buitenapparatuur zoals generatoren.

Olie & Gas

Wij voorzien in de steeds toenemende behoeften van olie- en gasklanten over de hele wereld. Raptor Supplies is gespecialiseerd in het leveren van olie in gas op gebieden zoals veiligheid, materiaalbehandeling, elektriciteit, verlichting, bevestigingsmiddelen (zowel imperiaal als metrisch), HVAC-oplossingen (110v en 220v varianten), gereedschap, hydrauliek, smering en pompen. Ons aanbod omvat producten en apparatuur die zijn gecertificeerd voor gebruik in omgevingen met gevaarlijke of explosieve atmosferen volgens Amerikaanse of Europese normen.

Publieke sector

Wij leveren aan universiteiten en ziekenhuizen, inclusief de NHS en evenals aan Britse en Europese universiteiten, hogescholen en opleidingsinstituten. Organisaties in de publieke sector kunnen profiteren van de brede selectie van testinstrumenten, laboratoriumbenodigdheden, materiaalbehandeling, meubilair en pompapparatuur van Raptor Supplies.

SMEs

Raptor Supplies kan gemakkelijk voldoen aan de leveringsbehoeften van het MKB. Wij bieden een volledig assortiment bevestigingsmiddelen, ijzerwaren, machinale bewerking, motoren (110v en 220v / 50Hz en 60Hz), verfapparatuur, pompen, elektrisch gereedschap en grondstoffen die aan uw deur worden geleverd.

Neem contact met ons op

Neem direct contact op met uw accountmanager voor persoonlijk advies
We're available Monday through Friday, from 07:30 until 17:00.