BRANCHES WAARMEE WE WERKEN

LUCHT- EN RUIMTEVAART

Raptor Supplies biedt erospace bedrijven met een brede selectie bevestigingsmiddelen, hand- en elektrisch gereedschap, hydraulics, smering, sanitair en pneumatische benodigdheden. We kunnen controleren of componenten voldoen aan MIL-SPEC of andere erospace kwaliteitsnormen. Plus, onze logistics oplossing zorgt voor een veilige chain of custody van OEM tot eindgebruiker. ISO-9001 registratie in proces.

Strijdkrachten

We ondersteunen strijdkrachten die over de hele wereld zijn gestationeerd, ook in Netherlands, Centraal-Europa, het Midden-Oosten en Oost-Azië. Raptor Supplies' hoogwaardig advertentieaanbodhesives, elektriciteit en verlichting (zowel 110v als 220v), material handling, airconditioning / HVAC en veiligheidsapparatuur komt tegemoet aan een verscheidenheid aan behoeften. Onze oplossing stelt ons in staat een snelle levering te bieden aan een basis die bij uitstek geschikt is voor de ongeplande MRO-behoeften van het leger.

Chemie

Raptor Supplies heeft een verscheidenheid aan producten die geschikt zijn voor de behoeften van chemicals, variërend van beschermings- en veiligheidsuitrusting, material handling (drum handling solutions), HVAC, reiniging, verlichting en pneumatics. Wij leveren apparatuur die is ontworpen voor gebruik in een gevaarlijke of explosieve atmosfeer (volgens de EU ATEX- en en IECEx-normen).

Food & Beverage

Ons aanbod omvat een verscheidenheid aan producten specontworpen voor gebruik in de voedingsmiddelen- en drankenindustrie. Van materiaalbehandelingsartikelen gemaakt van 304/A2 roestvrij staal tot gereedschappen en werktuigen van voedselkwaliteit die voldoen aan de FDA-normen, Raptor Supplies heeft de producten die u nodig heeft.

Industrials

Raptor Supplies heeft een catalogus die gereedschap, HVAC, materiaalbehandeling zoals vloeroplossingen of zo ongeveer alles kan leveren dat nodig is op de fabrieksvloer. Heftruck of palletkrik nodig, geen probleem! We kunnen voldoen aan de eisen van een bedrijf voor 220v of CE-certified spec indien vereist.

Marine

Onze oplossing is: speczeer geschikt voor de maritieme sector, waardoor we industriële benodigdheden snel kunnen leveren aan elk deel van de wereld. Wij leveren aangemeerde schepen, offshore schepen en havenfaciliteiten met 110v elektra/verlichting/motor/verspaning, material handling-oplossingen zowel boven- als onderdeks, pompen, las- en schuurmiddelenives.

Mijnbouw

Raptor Supplies is goed gepositioneerd om industriële voorraden te leveren aan mijnbouwactiviteiten aroen de wereld. Indien gewenst kunnen we ook leveren aan de bestaande expediteur van een mijnbouwbedrijf. We bieden een reeks veiligheidsuitrustingen, oplossingen voor materiaalbehandeling, schuurmiddelenives, elektrisch, gereedschap, smering en buitenapparatuur zoals generatoren.

OLIE & GAS

We spelen in op de steeds toenemende behoeften van olie- en gasklanten around de wereld. Raptor Supplies het aanbieden van specialiseert in het leveren van olie in gas op gebieden zoals veiligheid, materiaalbehandeling, elektriciteit, verlichting, bevestigingsmiddelen (beide imperial en metrisch), HVAC-oplossingen (110v en 220v varianten), tooling, hydraulics, smering en pompen. Ons aanbod omvat producten en apparatuur die certifgeschikt voor gebruik in gevaarlijke of explosieve omgevingen om ofwel: Amerikaanse of Europese normen.

Publieke Sector

Wij leveren aan universiteiten en ziekenhuizen, inclusief de NHS en ook aan Britse en Europese universiteiten, hogescholen en opleidingsinstituten. Organisaties uit de publieke sector kunnen hiervan profiteren Raptor Supplies'brede selectie van testinstrumenten, laboratoriumbenodigdheden, materiaalbehandeling, meubels en pompapparatuur.

MKB

Raptor Supplies kan gemakkelijk fulfivoorzien in de bevoorradingsbehoeften van het MKB. We bieden een volledig assortiment bevestigingsmiddelen, hardware, machinale bewerkingen, motoren (110v en 220v / 50Hz en 60Hz), verfapparatuur, pompen, elektrisch gereedschap en grondstoffen die aan uw deur worden geleverd.

Contact

Neem direct contact op met uw accountmanager voor persoonlijk advies.
We zijn beschikbaar maandag tot vrijdag, van 07:30 tot 17:00.