INDUSTRIES SERVED

LUCHT- EN RUIMTEVAART

LUCHT- EN RUIMTEVAART

Raptor Supplies biedt lucht- en ruimtevaartbedrijven een brede selectie van bevestigingsmiddelen, hand- en elektrisch gereedschap, hydraulica, smering, loodgieterswerk en pneumatische benodigdheden. We kunnen controleren of componenten voldoen aan MIL-SPEC of andere kwaliteitsnormen voor lucht- en ruimtevaart. Bovendien zorgt onze logistieke oplossing voor een veilige chain of custody van OEM tot eindgebruiker. ISO-9001-registratie bezig

Strijdkrachten

Strijdkrachten

We ondersteunen strijdkrachten die over de hele wereld zijn gestationeerd, ook in Nederland, Centraal-Europa, het Midden-Oosten en Oost-Azië. Raptor Supplies'Hoogwaardig assortiment lijmen, elektrische en verlichting (zowel 110v als 220v), materiaalbehandeling, airconditioning / HVAC en veiligheidsapparatuur voorziet in een verscheidenheid aan behoeften. Onze oplossing stelt ons in staat een snelle levering aan te bieden op een basis die bij uitstek geschikt is voor de ongeplande MRO-behoeften van het leger.

Chemie

Chemie

Raptor Supplies heeft een verscheidenheid aan producten die zijn aangepast aan de behoeften van chemicaliën, gaande van beschermende en veiligheidsuitrusting, materiaalbehandeling (oplossingen voor het hanteren van vaten), HVAC, reiniging, verlichting en pneumatiek. Wij leveren apparatuur die is ontworpen voor gebruik in een gevaarlijke of explosieve atmosfeer (in overeenstemming met EU ATEX- en IECEx-normen).

Food & Beverage

Food & Beverage

Ons aanbod omvat een verscheidenheid aan producten die specifiek zijn ontworpen voor gebruik in de voedingsmiddelen- en drankenindustrie. Van materiaalverwerkingsartikelen gemaakt van 304 / A2 roestvrij staal tot gereedschappen en werktuigen van voedingskwaliteit die voldoen aan de FDA-normen, Raptor Supplies heeft de producten die u nodig heeft.

Industrials

Industrials

Raptor Supplies heeft een catalogus die gereedschappen, HVAC, materiaalbehandeling zoals vloeroplossingen of zo ongeveer alles wat nodig is op de fabrieksvloer kan leveren. Vorkheftruck of pompwagen nodig, geen probleem! We kunnen indien nodig voldoen aan de eisen van een bedrijf voor 220v of CE-gecertificeerde specificaties.

Marine

Marine

Onze oplossing is specifiek geschikt voor de maritieme sector, waardoor we snel industriële benodigdheden kunnen leveren over de hele wereld. Wij voorzien aangemeerde schepen, offshore schepen en havenfaciliteiten met 110v electriciteit / verlichting / motor / machinale bewerking, materiaalbehandelingsoplossingen zowel boven- als benedendeks, pompen, laswerk en schuurmiddelen.

Mijnbouw

Mijnbouw

Raptor Supplies is goed gepositioneerd om industriële benodigdheden te leveren aan mijnbouwactiviteiten over de hele wereld. Indien gewenst kunnen we ook leveren aan de bestaande expediteur van een mijnbedrijf. We bieden een scala aan veiligheidsuitrusting, oplossingen voor intern transport, schuurmiddelen, elektrische gereedschappen, gereedschappen, smering en uitrusting voor buitenshuis, zoals generatoren.

OLIE & GAS

OLIE & GAS

We spelen in op de steeds toenemende behoeften van olie- en gasklanten over de hele wereld. Raptor Supplies Het aanbod is gespecialiseerd in het leveren van olie in gas op gebieden zoals veiligheid, materiaalbehandeling, elektriciteit, verlichting, bevestigingsmiddelen (zowel imperiaal als metrisch), HVAC-oplossingen (varianten 110v en 220v), gereedschappen, hydraulica, smering en pompen. Ons aanbod omvat producten en apparatuur die zijn gecertificeerd voor gebruik in gevaarlijke of explosieve atmosfeeromgevingen volgens Amerikaanse of Europese normen.

Publieke Sector

Publieke Sector

Wij leveren aan universiteiten en ziekenhuizen, inclusief de NHS en ook aan Britse en Europese universiteiten, hogescholen en opleidingsinstituten. Organisaties uit de publieke sector kunnen hiervan profiteren Raptor Supplies'brede selectie van testinstrumenten, laboratoriumbenodigdheden, materiaalbehandeling, meubels en pompapparatuur.

MKB

MKB

Raptor Supplies kan gemakkelijk voorzien in de voorzieningsbehoeften van het MKB. We bieden een volledig assortiment bevestigingsmiddelen, hardware, machinale bewerking, motoren (110v en 220v / 50Hz en 60Hz), verfapparatuur, pompen, elektrisch gereedschap en grondstoffen die bij u aan de deur worden geleverd.