Kies een langjij veroudert

Deutsch

English

Bron elk onderdeel Vraag nu aan

Meerdere Purchase Options Offerte

NET30-voorwaarden Een handelsaccount aanvragen

3M

Square D, met hoofdkantoor in Andover, Massachusetts, VS, is een vlaggenschipmerk van Schneider Electric, een toonaangevende leverancier van hoogwaardige elektrische apparatuur voor zowel commerciële als industriële toepassingen. Sinds 1902, Square D heeft elektrische apparatuur vervaardigd, zoals elektronische beveiligingsapparatuur, drukschakelaars,hes, schakelaars, stroomonderbrekers en transformatoren. Lees meer

Filteren

Veiligheid

Abrasives

Adhesives Afdichtmiddelen en tape

Elektrisch

Wagenpark- en voertuigonderhoud

Verfapparatuur en -benodigdheden

Schoonmaak

Sanitair

Laden en lossen

Handgereedschap

Lassen

Meubels Horeca en Foodservice

Power Tools

Lab Supplies

Machining

Fasteners

Test instrumenten

pneuumatics

Hardware

Het smeren

Kantoor artikelen

Outdoor uitrusting

Verlichting

Fietspompen

Veiligheid Filteren

AdemhalingsBekijk alles

 • Luchtvaartfiltratie en CO-monitoren

  Luchtfilter- en CO-monitors van 3M testen en filteren de lucht uit een luchttank, waardoor het veilig is om te ademen. thesDe kits geven het CO-niveau weer en geven een hoorbaar alarm wanneer de meetwaarden een onveilig niveau bereiken.

 • Fit testen

  3M adembeschermingstestsystemen en onderdelen zijn compatibel met 3M ademhalingstoestellen. these fit-testsystemen worden gebruikt vóór ademhalingstoestellen om te controleren op gaps of lekken in het masker naar prevent verontreinigende stoffen binnendringen.

 • Volgelaatsmaskers

  3M volgelaatsmaskers zijn: ideal voor 3M roetfilters en gas-/damppatronen in toepassingen inclusief chemical handling, chippen, beitelen, reinigen, slijpen, machinale bewerking, schilderen, schuren, sawing en lassen. these ademhalingstoestellen beschermen tegen besmetting via de luchtinants en zorgen voor een breed zichtbaarheidsveld.

 • Gasmaskerbussen

  3M gasmaskerbussen zijn compatibel met gasmaskers uit de 3M FR-M40-serie. these gasmaskerbussen zuiveren verontreinigende stoffen in de lucht om werknemers te beveiligen wanneer ze worden geconfronteerd met CBRN (chemical, biologische, radiologische en nucleaire) gevaren.

 • Gasmaskers

  3M CBRN-gasmaskers, kingasmaskers en gasmaskers voor oproerbeheersing zijn door de NIOSH goedgekeurde volgelaatsmaskers. Ze beschermen gebruikers in geval van gaslekken & chemical, biologische, radiologische en nucleaire gevaren. thesDe maskers hebben een siliconen / Hycar rubberen facepiece met een butylrubberen afdichting om vocht- en gasdoordringing te weerstaan, terwijl het comfort toevoegt en de duurzaamheid verbetert.

 • PAPR

  3M PAPR-systemen (aangedreven luchtzuiverende ademhalingstoestellen) zijn lichtgewicht en comfortabel om gedurende lange tijd te dragen. Ze zijn voorzien van een aan de riem gemonteerde ventilator die de omgevingslucht door een filter stuwt en zo frisse en ademende lucht aan de facepie.

 • PAPR-accessoires

  3M PAPR-accessoires omvatten acculadersets, stralingswarmteafdekkingen, luchtstroom deflectors, hoofdophangingen, beademingsslangen, automatisch verduisterende filters, acculaderhouders, stroomindicatoren, voorhoofdafdichtingen, vier-station acculadersets en hoofdophangingen.

 • PAPR en luchttoevoer kappen en helmen

  3M PAPR (aangedreven luchtzuiverende ademhalingsapparatuur) en luchttoevoer (SAR) kappen en helmen bedekken het hoofd en het gezicht van de gebruiker en sturen schone lucht. Loose-fitting PAPR-kappen hoeven niet te worden getest en worden vaak gedragen door werknemers met gezichtshaar omdat ze het gezicht niet hoeven af ​​te dichten. PAPR-helmen hebben een harde schaal die het gewicht van het hoofddeksel verdeelt voor gebruikerscomfort.

 • Accessoires voor ademhalingsmaskers

  3M-accessoires voor ademhalingstoestellen zijn onder meer afdichtringen voor luchtkanalen, afdekkingen voor het aanpassen van de luchtstroom, afdekkingen voor ademslangen, patronen, inhalatieventielen, dubbele lagedrukluchtleiding aan de achterkantdapter kits, neus cup assemblies en nog veel meer.

 • Luchtslangen voor luchtwegen

  De ademluchtslangen van 3M zijn compatibel met 3M SAR's (supplied-air respirators) die ademlucht van de luchtcompressor naar de werknemer brengen. Het complete systeem bestaat uit een luchtregelventiel, een luchttoevoerslang, een ademslanghelm, kap of een andere facepie.

 • Opslag van ademhalingsapparatuur
 • SCBA-accessoires
 • SCBA en ademluchtcilinders
 • Spectacle Kits en Lens Covers
 • Accessoires voor luchttoevoer
 • Geleverde luchtmaskers

GehoorbeschermingBekijk alles

 • Wegwerp oordopjes

  3M-oordoppen voor eenmalig gebruik bieden gehoorbescherming door het geluidsniveau en het risico op gehoorverlies te verminderen. thesDe gebruiksvriendelijke oordopjes hebben een zacht en soepel ontwerp, waardoor superior comfort voor langdurig dragen. Ze bieden een maximum ruisonderdrukking van 33 dB.

 • Oorwarmers

  3M gehoorkappen zijn ontworpen om te beschermen tegen matige tot hoge geluidsniveaus in verschillende toepassingen, zoals wegwerkzaamheden of bouwwerkzaamheden. Ze zijn voorzien van zachte brede kussens die de druk verminderen aroen de oren en verhogen het comfort.

 • Elektronische oorkappen en oordopjes

  3M elektronische oorkappen en oordopjes zijn ontworpen om te worden bevestigd aan een externe radio, walkietalkie of persoonlijk audioapparaat om berichten te kunnen ontvangen of naar muziek of andere audio te luisteren. Ze passen gemakkelijk over de oren en omhullen zich tegen externe ruis.

 • gehoorapparaatnds

  3M hoortoestelnds zijn lichtgewicht en laag profiel, waardoor dezeem sgeschikt voor gebruik met een helm en extra veiligheidsuitrusting. Ze zijn voorzien van flexibel, zacht schuim dat zich naar de gehoorgang vormt en daardoor een persoonlijke pasvorm biedt.

 • Gehoorbeschermingsaccessoires

  3M gehoorbeschermingsaccessoires worden gebruikt met de 3M Banded Hearing Protector 90537. ThesDe gehoorbeschermers met band beschermen de oren tegen geluid dat hoger is dan 85 decibel.

 • Herbruikbare oordopjes

  3M herbruikbaar, multi-flangDe ontworpen oordopjes passen comfortabel in de gehoorgang en bieden betrouwbare bescherming. De feloranje kleur zorgt voor een betere zichtbaarheid, zodat de werkgevers zich kunnen identificerentify medewerkers die hun oordopjes dragen.

Fire ProtectionBekijk alles

 • Brandwerende accessoires

  3M brandwerende accessoires omvatten akoestische afdichtingsmiddelen, blokken, dek adapters, verlengplanken, brandwerende kragen, geweren, hoogte adapters, labels, matten, nozzles, pluggen, ronde montagebeugels, kitten, sleeve kits, vierkante montagebeugels en kuipdoos alssemblies.

 • Firestop Pass Through-apparaten

  3M brandwerende doorvoerapparaten bieden scharnierende metalen behuizingen uit één stuk die zijn vervaardigd om de doorgang van rook, vuur en giftig gas te voorkomen. Ze zijn voorzien van opzwellend materiaal dat expands bij blootstelling aan gevaarlijk hoge temperaturen.

 • Brandwerende Kussens Lakens en Wraps

  3M brandwerende kussens, lakens en wraps worden gebruikt om leidingen en leidingen tijdelijk af te dichten en te stoppen om verspreiding van fl . te voorkomenames.

 • Brandwerende pijpkragen en ingegoten apparaten

  3M brandwerende buismanchetten en ingegoten apparaten sluiten de openingen in beton die ontstaan ​​door verbrande buizen. Ze worden gebruikt om plastic en metalen buizen in gesloten en geventileerde ruimtes brandwerend te makenpaces.

 • Brandwerende afdichtingsmiddelen, kit en plamuur
12

Over 3m

De productcatalogus van 3M bevat een breed scala aan schuurmiddelenives & advertentiehesives, vulstoffen, kitten, bouwmaterialen, schoonmaakproducten, automotive hardware, compounds, polishes, films & vellen en meer. van het merk antislipbanden, ook bekend als tractietapes, zijn ontworpen om op fabrieksvloeren te plakken voor preventslippen en toenemende wrijving tussen de schoenen van de werknemer en de fabrieksvloer. thesDe antisliptapes van 3M worden in allerlei omgevingen gebruikts & wwerkplaatsen variërend van magazijnen tot grote productiefaciliteiten. these antisliptapes hebben een gestructureerd oppervlak met hoge wrijving voor grip op de schoenzool en duurzaam adhesive onder de tape voor preventvoorkomen dat de tape grip verliest en van de fabrieksvloer afbladdert. these 3M-tapes zijn bestand tegen temperaturen tot 300 gradenrees F en zijn ideal voor gladde oppervlakken omdat ze de persoonlijke veiligheid verbeteren door struikelgevaar te verminderen.

3M schurende stars zijn ontworpen voor het reinigen en polijsten van binneninameleidingen en buizen die gewoonlijk moeilijk te bereiken en inspect. theshet schuurmiddel stars worden gebruikt in metaalbewerking, sanitair, auto- en productiefaciliteiten en zijn voorzien van een constructie van aluminiumoxide, waardoor dezeem sgeschikt voor bewerkingen zoals ontbramen, satijnafwerking, denibbing en reiniging. 3M schuurmiddel stars kan worden gebruikt met toerentallen tot 18000 tpm om de tijd die nodig is voor reinigingswerkzaamheden tot een minimum te beperken. Raptor Supplies biedt een breed scala aan these producten, naast schuur- & absorptierollen, schuurdoorns en antistatische koorden.

Dingen om te overwegen

Kruisverwijzing Alternatiefives

3Ms' Fabrikantnummer's (onderdeelnummers van de fabrikant) generally kruis individuele verwijzing naar het equivalent Scotch, Shurtape & North By Honeywell model nummers. Dus als u op zoek bent naar MRO-apparatuur en -benodigdheden van een concurrent die niet op voorraad of verouderd zijn, is de kans groot Raptor Supplies beschikt over de equivalente 3M-apparatuur.

Waarom wij?

Raptor Supplies, een van de vertrouwde distributeurs van toebehoren en apparatuur van 3M, biedt zijn complete productassortiment, zoals schuurmiddelen, adhesive & reinigingsoplossingen. We kunnen geschikte schurende materialen en apparatuurconfiguraties aanbevelen voor al uw industriële MRO-taken.

Verzending

3M-apparatuur en -accessoires zijn geschikt voor koeriersverzending en luchtvracht en worden aangeboden in verschillende maten, waarvoor een eenvoudige verpakking vereist is. Daarom wordt de apparatuur geleverd in een verpakking, afhankelijk van de productafmetingen.

Grote Handel Names

3m concurrentievoordelen

Z webdesign Safety-Walk matten

3M Safety-Walk-matten bieden grip in zwembaden, lockers en natte ruimtes met veel verkeer. these 3M matten voor natte ruimtes hebben een Z-webdesign voor uniforme voetsteun op industriële vloeren die gevoelig zijn voor gemorste vloeistoffen. these Z webstyle matten bieden een open constructie en zorgen ervoor dat het water gemakkelijk wegloopt om het oppervlak droog te houden. thesDe natte matten kunnen eenvoudig worden gereinigd door ze af te schudden of te wassen met een hogedrukreiniger. thesDe matten hebben verder een open maasstructuur met antimicrobiële coating voor bescherming tegen slijtage.

3M multifunctionele spuitadvertentiehesives

3M Super 77 multifunctionele spuitadvertentiehesives zijn specspeciaal ontworpen voor het verlijmen van een verscheidenheid aan lichtgewicht materialen, zoals fabrics, plakpapier, stukken metaal, plastic, hout en karton. these multifunctionele spuitadvertentiehesives vormen een snelle en sterke binding met het materiaal en zorgen tegelijkertijd voor een langere duurzaamheid.

3M Scotch superlijm gels

3M superlijmgels zijn sneldrogend adhesives ontworpen voor toepassing op verschillende oppervlakken, zoals rubber, leer, hout, metaal, kunststofics en ceramics. Thesenhesives van 3M hebben een gelformule voor prevention tegen uitlopen op het werkstukoppervlak nadat het is aangebracht.

Veelgestelde Vragen/Veelgestelde Vragen

Waar staat 3M om bekend?

3M (Minnesota Mining and Manufacturing Company) staat bekend om de productie van verschillende laboratorium-, industriële en wetenschappelijketific-apparatuur en producten voor een breed scala van industrieën (gezondheidszorg, productie, MRO, automobiel, bouw, productie en meer). Het bedrijf staat ook bekend om het onderzoeken en ontwikkelen van verschillende technologieën voor de producten en apparatuur die worden gebruikt in de industrie en consumentenmarkten.

Welke producten biedt 3M aan?

3M produceert en biedt verschillende producten aan, waaronder laminates, advertentiehesivesOpenives, persoonlijke beschermingsmiddelen, passive brandbeveiligingsoplossingen, lakbeschermingsfilms, elektronics & elektrische aansluitproducten, isolatiematerialen, raamfolies, medische producten, optical films, elektronische circuits, producten voor de gezondheidszorg en auto-onderhoudsapparatuur en accessoires.

Welke producten/apparatuur heeft 3M uitgevonden?

3M heeft verschillende nieuwe technologieën en producten uitgevonden, zoals schuurdoeken, hypoallergene en maskeertapes. Het merk biedt ook Fluorel-elastomeren, Thinsulate flame-resiststant isolaties, Pots-It notes, Dual Lock hersluitbare sluitingen, Command-producten en VHB-advertentieshesive banden.

Zijn 3M-advertentiehesives waterbestendig?

3M biedt verschillende waterdichte advertenties aanhesives, ideal voor moeilijk te plakken oppervlakken. 3M Afdichtingstape 8777 heeft ook een vooraf aangebrachte advertentiehesive die veerkrachtig en volledig waterdicht is. Deze tape van 3M is zelfs bij extreme temperaturen duurzaam en bestand tegen slijtage in extreem zware industriële omgevingen.

Zijn 3M-advertentiehesives veilig op plasticics?

Ja, geselecteerde 3M-advertentiehesives kan direct vanuit de advertentie op het plastic oppervlak worden aangebrachthesive buis. thesenhesives droog transparant en worden gebruikt om doorschijnend of transparant plastic te verlijmen, afhankelijk van de toepassingsvereiste. Bovendien is er geen vereiste om t . te mengenhesenhesives met een activeringsmiddel voor het plakken van materialen.

Zijn 3M-advertentiehesives herbruikbaar?

Ja, geselecteerde advertentiehesives van 3M, zoals herpositioneerbare acryladvertentiehesive 1000, zijn herbruikbaar op flexibele materialen en werkstukken. thesenhesives kan gemakkelijk worden verwijderd en verplaatst op verschillende oppervlakken voor reclamehesion.

Wat is 3M Scotch-Lassen?

3M Scotch-Weld is een tweecomponenten epoxy-adhesik. Het is een snel uithardende en geharde advertentiehesive dat geneest duidelijk bij toepassing. Deze advertentiehesive is geschikt voor cryogene lijmtoepassingen en hecht op ondergronden die vaak worden blootgesteld aan koude temperaturen.

Merkexclusieve producten