3M

FILTER

Veiligheid

Abrasives

Lijmen, afdichtingsmiddelen en tape

Elektra

Wagenpark- en voertuigonderhoud

Verfapparatuur en -benodigdheden

Schoonmaak

Leidingswerk

Handgereedschap

Laden en lossen

Power Tools

Pneumatiek

Lab Supplies

HVAC en koeling

Machining

Lassen

Test instrumenten

Hardware

Meubels Horeca en Foodservice

Fasteners

Het smeren

Grondstoffen

Outdoor uitrusting

Verlichting

Fietspompen

Veiligheid FILTER

AdemhalingsBekijk alles

 • Luchtvaartfiltratie en CO-monitoren

  3M-luchtfilter- en CO-monitors testen en filteren de lucht uit een luchttank, waardoor het veilig is om te ademen. Deze kits geven het CO-niveau weer en geven een hoorbaar alarm wanneer de meetwaarden een onveilig niveau bereiken.

 • Vluchtkappen en ademhalingsmaskers
 • Fit testen

  3M adembeschermingstestsystemen en onderdelen zijn compatibel met 3M ademhalingstoestellen. Deze fittestsystemen worden vóór ademhalingstoestellen gebruikt om te controleren op openingen of lekken in het ademhalingstoestel om te voorkomen dat verontreinigende stoffen binnendringen.

 • Volgelaatsmaskers

  3M volgelaatsmaskers zijn ideaal voor 3M deeltjesfilters en gas-/damppatronen in toepassingen zoals het hanteren van chemicaliën, chippen, beitelen, reinigen, slijpen, machinaal bewerken, schilderen, schuren, zagen en lassen. Deze ademhalingstoestellen beschermen tegen verontreinigingen in de lucht en zorgen voor een breed zichtveld.

 • Gasmaskerbussen

  3M gasmaskerbussen zijn compatibel met gasmaskers uit de 3M FR-M40-serie. Deze gasmaskerbussen zuiveren verontreinigende stoffen in de lucht om werknemers te beschermen wanneer ze worden geconfronteerd met CBRN-gevaren (chemisch, biologisch, radiologisch en nucleair).

 • Gasmaskers

  3M CBRN-gasmaskers, gasmaskers met kin en gasmaskers voor oproerbeheersing zijn door de NIOSH goedgekeurde volgelaatsmaskers. Ze beschermen gebruikers in geval van gaslekken en chemische, biologische, radiologische en nucleaire gevaren. Deze maskers hebben een siliconen/Hycar-rubberen gelaatsstuk met een butylrubberen afdichting om vocht- en gasdoordringing te weerstaan, terwijl ze comfort toevoegen en de duurzaamheid verbeteren.

 • PAPR

  3M PAPR-systemen (aangedreven luchtzuiverende ademhalingstoestellen) zijn lichtgewicht en comfortabel om langdurig te dragen. Ze zijn voorzien van een aan de riem gemonteerde blazer die de omgevingslucht door een filter stuwt, waardoor frisse en ademende lucht aan het gelaatsstuk wordt geboden.

 • PAPR-accessoires

  3M PAPR-accessoires omvatten acculadersets, stralingswarmteafdekkingen, luchtstroomdeflectors, hoofdophangingen, beademingsslangen, automatisch verduisterende filters, acculaderhouders, stroomindicatoren, voorhoofdafdichtingen, vier-station acculadersets en hoofdophangingen.

 • PAPR en luchttoevoer kappen en helmen

  3M PAPR (aangedreven luchtzuiverende ademhalingstoestellen) en luchttoevoer (SAR) kappen en helmen bedekken het hoofd en het gezicht van de gebruiker en sturen schone lucht. Loszittende PAPR-kappen hoeven niet te worden getest en worden vaak gedragen door werknemers met gezichtshaar omdat ze het gezicht niet hoeven af ​​te dichten. PAPR-helmen hebben een harde schaal die het gewicht van het hoofddeksel verdeelt voor meer comfort.

 • Accessoires voor ademhalingsmaskers

  3M-accessoires voor ademhalingstoestellen zijn onder andere luchtkanaalafdichtingsringen, luchtstroomafsteldeksels, ademslangafdekkingen, patronen, inhalatieventielen, lagedruk dubbele luchtlijnadaptersets aan de achterkant, neuscupassemblages en nog veel meer.

 • Luchtslangen voor luchtwegen

  De ademluchtslangen van 3M zijn compatibel met 3M SAR's (supplied-air respirators) die ademlucht van de luchtcompressor naar de werknemer brengen. Het complete systeem bestaat uit een luchtregelventiel, een luchttoevoerslang, een ademslanghelm, kap of een ander gelaatsstuk.

 • Opslag van ademhalingsapparatuur
 • SCBA-accessoires
 • SCBA en ademluchtcilinders
 • Brillenkits en lenskappen
 • Accessoires voor luchttoevoer
 • Geleverde luchtmaskers

GehoorbeschermingBekijk alles

 • Wegwerp oordopjes

  3M-oordoppen voor eenmalig gebruik bieden gehoorbescherming door het geluidsniveau en het risico op gehoorverlies te verminderen. Deze gebruiksvriendelijke oordopjes hebben een zacht en glad ontwerp en bieden superieur comfort bij langdurig gebruik. Ze bieden een maximale ruisonderdrukking van 33 dB.

 • Oorwarmers

  3M gehoorkappen zijn ontworpen om te beschermen tegen matige tot hoge geluidsniveaus in verschillende toepassingen, zoals wegwerkzaamheden of bouwwerkzaamheden. Ze zijn voorzien van zachte brede kussens die de druk rond de oren verminderen en het comfort verhogen.

 • Testsystemen voor oordopjes
 • Elektronische oorkappen en oordopjes

  3M elektronische oorkappen en oordopjes zijn ontworpen om te worden bevestigd aan een externe radio, walkietalkie of persoonlijk audioapparaat om berichten te kunnen ontvangen of naar muziek of andere audio te luisteren. Ze passen gemakkelijk over de oren en omhullen zich tegen externe ruis.

 • Gehoorbanden

  3M-hoorbanden zijn lichtgewicht en onopvallend, waardoor ze geschikt zijn voor gebruik met een helm en extra veiligheidsuitrusting. Ze zijn voorzien van flexibel, zacht schuim dat zich naar de gehoorgang vormt en daardoor een persoonlijke pasvorm biedt.

 • Gehoorbeschermingsaccessoires

  3M gehoorbeschermingsaccessoires worden gebruikt met de 3M Banded Gearing Protector 90537. Deze banded gehoorbeschermers beschermen de oren tegen geluid dat hoger is dan 85 decibel.

 • Herbruikbare oordopjes

  3M herbruikbare, met meerdere flensen ontworpen oordopjes passen comfortabel in de gehoorgang en bieden betrouwbare bescherming. De feloranje kleur biedt een betere zichtbaarheid, waardoor de werkgevers werknemers kunnen identificeren die hun oordopjes dragen.

Fire ProtectionBekijk alles

 • Brandwerende accessoires

  3M brandwerende accessoires omvatten akoestische afdichtingsmiddelen, blokken, dekadapters, verlengplanken, brandwerende kragen, pistolen, hoogte-adapters, labels, matten, mondstukken, pluggen, ronde montagebeugels, afdichtingsmiddelen, mofsets, vierkante montagebeugels en kuipdoosassemblages.

 • Firestop Pass Through-apparaten

  3M brandwerende doorvoerapparaten bieden scharnierende metalen behuizingen uit één stuk die zijn vervaardigd om de doorgang van rook, vuur en giftig gas te voorkomen. Ze zijn voorzien van opschuimend materiaal dat uitzet bij blootstelling aan gevaarlijk hoge temperaturen.

 • Brandwerende kussens, lakens en omslagen

  3M brandwerende kussens, lakens en wikkels worden gebruikt om leidingen en leidingen tijdelijk af te dichten en af ​​te sluiten om verspreiding van vlammen te voorkomen.

 • Brandwerende pijpkragen en ingegoten apparaten

  3M brandwerende pijpmanchetten en ingegoten apparaten sluiten de openingen in beton die ontstaan ​​door verbrande pijpen. Ze worden gebruikt om kunststof en metalen leidingen in gesloten en geventileerde ruimtes brandwerend te maken.

 • Brandwerende afdichtingsmiddelen, kit en plamuur
12

Over 3M

De productcatalogus van 3M omvat een breed scala aan schuurmiddelen en lijmen, vulstoffen, kitten, bouwmaterialen, schoonmaakproducten, hardware voor auto's, compounds, poetsmiddelen, films en platen en meer. van het merk antislipbanden, ook bekend als tractietapes, zijn ontworpen om op fabrieksvloeren te plakken om uitglijden te voorkomen en de wrijving tussen de schoenen van de werknemer en de fabrieksvloer te vergroten. Deze antisliptapes van 3M worden gebruikt in allerlei omgevingen en werkplekken, variërend van magazijnen tot grote productiefaciliteiten. Deze antisliptapes hebben een gestructureerd oppervlak met hoge wrijving voor grip op de schoenzool en duurzame kleefstof onder de tape om te voorkomen dat de tape grip verliest en van de fabrieksvloer afbladdert. Deze 3M-tapes zijn bestand tegen temperaturen tot 300 graden F en zijn ideaal voor gladde oppervlakken omdat ze de persoonlijke veiligheid verbeteren door struikelgevaar te verminderen.
3M 08458 NVH Pijlerschuim is ideaal voor het vervangen van OEM-hard niet-structureel schuim bij reparatie van autocarrosserieën en het vullen van holtes, het dempen van geluiden en het verminderen van trillingen. 3M schurende sterren zijn ontworpen voor het reinigen en polijsten van binnendiameters van pijpen en buizen die normaal gesproken moeilijk te bereiken en te inspecteren zijn. Deze schuursterren worden gebruikt in metaalbewerkings-, loodgieterij-, automobiel- en productiefaciliteiten en hebben een constructie van aluminiumoxide, waardoor ze geschikt zijn voor bewerkingen zoals ontbramen, satijnen afwerking, denibbing en reiniging. 3M schuursterren kunnen worden gebruikt met rotatiesnelheden tot 18000 tpm om de tijd die nodig is voor reinigingswerkzaamheden te minimaliseren. Raptor Supplies biedt een breed assortiment van deze producten, naast schuur- & absorptierollen, schuurdoorns en antistatische koorden.

Belangrijke handelsnamen

3M concurrentievoordelen

Z webdesign Safety-Walk matten

3M Safety-Walk-matten bieden grip in zwembaden, lockers en natte ruimtes met veel verkeer. Deze 3M-matten voor natte ruimtes hebben een Z-webdesign voor uniforme voetondersteuning op industriële vloeren die gevoelig zijn voor gemorste vloeistoffen. Deze matten in Z-webstijl bieden een open constructie en zorgen ervoor dat het water gemakkelijk wegloopt om het oppervlak droog te houden. Deze natte matten kunnen eenvoudig worden gereinigd door ze af te schudden of te wassen met een hogedrukreiniger. Deze matten hebben verder een open maasstructuur met antimicrobiële coating voor bescherming tegen slijtage.

3M multifunctionele spuitlijmen

3M Super 77 multifunctionele spuitlijmen zijn speciaal ontworpen voor het verlijmen van een verscheidenheid aan lichtgewicht materialen, zoals stoffen, hechtpapier, metaal, plastic, hout en stukken karton. Deze multifunctionele spuitlijmen vormen een snelle en sterke hechting met het materiaal en zorgen voor een langere duurzaamheid.

3M Scotch superlijmgels

3M superlijmgels zijn sneldrogende lijmen die zijn ontworpen voor toepassing op verschillende oppervlakken, zoals rubber, leer, hout, metaal, kunststof en keramiek. Deze lijmen van 3M hebben een gelformule ter voorkoming van uitlopen op het werkstukoppervlak nadat ze zijn aangebracht.

Veelgestelde Vragen / FAQ

Waar staat 3M om bekend?

3M (Minnesota Mining and Manufacturing Company) staat bekend om de productie van verschillende laboratorium-, industriële en wetenschappelijke apparatuur en producten voor een breed scala van industrieën (gezondheidszorg, productie, MRO, automobiel, constructie, productie en meer). Het bedrijf staat ook bekend om het onderzoeken en ontwikkelen van verschillende technologieën voor de producten en apparatuur die worden gebruikt in de industrie en consumentenmarkten.

Welke producten biedt 3M aan?

3M produceert en biedt verschillende producten aan, waaronder laminaten, lijmen, schuurmiddelen, persoonlijke beschermingsmiddelen, passieve brandbeveiligingsoplossingen, lakbeschermingsfolies, elektronica & elektrische verbindingsproducten, isolatiematerialen, raamfolies, medische producten, optische folies, elektronische circuits, gezondheidsproducten en auto-onderhoudsapparatuur en accessoires.

Welke producten/apparatuur heeft 3M uitgevonden?

3M heeft verschillende nieuwe technologieën en producten uitgevonden, zoals schuurdoeken, hypoallergene en maskeertapes. Het merk biedt ook Fluorel-elastomeren, Thinsulate vlamwerende isolaties, Pots-It notes, Dual Lock hersluitbare sluitingen, Command-producten en VHB-kleefbanden.

Zijn 3M-lijmen waterdicht?

3M biedt verschillende waterdichte lijmen, ideaal voor moeilijk te plakken oppervlakken. 3M Afdichtingstape 8777 heeft ook een vooraf aangebrachte lijm die veerkrachtig en volledig waterdicht is. Deze tape van 3M is zelfs bij extreme temperaturen duurzaam en bestand tegen slijtage in extreem zware industriële omgevingen.

Zijn 3M-lijmen veilig op kunststoffen?

Ja, geselecteerde 3M-lijmen kunnen rechtstreeks vanuit de lijmbuis op het plastic oppervlak worden aangebracht. Deze lijmen drogen transparant en worden gebruikt om doorschijnende of transparante kunststof te verlijmen, afhankelijk van de toepassingsvereiste. Bovendien is het niet nodig om deze lijmen te mengen met een activeringsmiddel voor het plakken van materialen.

Zijn 3M-lijmen herbruikbaar?

Ja, geselecteerde lijmen van 3M, zoals herpositioneerbare acryllijm 1000, zijn herbruikbaar op flexibele materialen en werkstukken. Deze lijmen kunnen gemakkelijk worden verwijderd en opnieuw worden gepositioneerd op verschillende oppervlakken voor hechting.

Wat is 3M Scotch-Weld?

3M Scotch-Weld is een tweecomponenten epoxylijm. Het is een snel uithardende en taaie lijm die helder uithardt bij het aanbrengen. Deze lijm is geschikt voor cryogene lijmtoepassingen en hecht op ondergronden die vaak worden blootgesteld aan koude temperaturen.

Merkexclusieve producten