GUARDAIR

Sinds 1942 is Guardair Corporation een toonaangevende fabrikant van pneumatisch gereedschap en pakkingsnijders. Guardair heeft zijn hoofdkantoor in Chicopee, MA, Verenigde Staten. Lees meer

FILTER

Pneumatiek

Schoonmaak

Leidingswerk

Laden en lossen

Handgereedschap

Fasteners

Fietspompen

Power Transmission

Test instrumenten

Outdoor uitrusting

HVAC en koeling

Het smeren

Pneumatiek FILTER

Pneumatisch gereedschapBekijk alles

 • Accessoires voor luchtpistolen

  Inclusief herbouwkits voor luchtpistoolventielen, inlaat- / uitlaatslangmanchetten, gebogen reinigingsgereedschap, luchtpistoolhouders, vloerborstels en hoekadapters die worden gebruikt voor onderhoud en reparatie van pneumatisch gereedschap. Verkrijgbaar in vrouwelijke naar vrouwelijke en mannelijke naar vrouwelijke verbindingen

 • Luchtpistoolmondstukken

  Ontworpen voor gebruik met luchtpistolen om stof, vloeistof en vuil weg te blazen tijdens het drogen en koelen van componenten. Kenmerk buizen van aluminium / messing / staal en verminderen het geluidsniveau. Aangeboden in inlaatmaten van 1/4 en 1/8 inch  

 • Lucht geweren

  Ideaal voor het leveren van een hogedruk luchtstroom om resten en stofdeeltjes te verwijderen van moeilijk bereikbare plaatsen, zoals buishoeken en transportbanden. Varianten aangeboden in luchtverbruiksnelheden tussen 10 en 330 scfm

 • Draaibare connectoren

  Ideaal om compressie en knikken van pneumatische slangen te voorkomen, evenals voor een optimale luchtstroom en vermindering van de systeemstijfheid. Aangeboden in 1/4 inch NPT en snelkoppelingsuitgangen  

Pneumatiek slangenBekijk alles

 • luchtslangen

  Geschikt voor gebruik met tappen, klemmen en flenzen om de vloeistofstroom te regelen en perslucht naar mondstukken en ander pneumatisch gereedschap te voeren. Voorzien van nylon / polyurethaan constructie die bestand is tegen olie, water en vet

 • Veiligheidsslangkabels
 • Frame

VervangingsonderdelenBekijk alles

 • Deel

  Inclusief luchtslangen, uitlaatassemblages, luchtinlaatafsluiters, vloeistofafvoerkleppen, borgveren, luchtleidingkoppelingen, pakkingen, ronde borstelharen, Mac Vac montageplaten en stalen trommeldeksels. Compatibel met Guardair 75LJ, U75LJ, 75XT & U75XT venturi-mondstukken

Distributie-apparatuurBekijk alles

 • Quick Connect-luchtkoppelingen

  Koppelingspluggen met mannelijke NPT-schroefdraadoppervlakken voor eenvoudige installatie op het uiteinde van gereedschapsinlaten en pneumatische slangen. Bestand tegen drukken tot 150 psi  

Over GUARDAIR

De uitgebreide catalogus van Guardair omvat luchtdrukpistolen, door perslucht aangedreven stofzuigers en aanverwante accessoires voor industriële schoonmaak- en onderhoudsdiensten. De Guardair-luchtpistoolcatalogus omvat PalmJet-, Laser-, Syphon-, Thumbswitch-, Ultra-, Classic- en Big Series-luchtpistolen. bewaker luchtblaaspistolen vergemakkelijken het verwijderen van vuil en contactloze droog- en blaastaken. Deze units hebben een ergonomisch ontwerp met pistoolgreep voor een groter bereik en een moeiteloze bediening. Ze zijn verkrijgbaar met een luchtverbruik van 8 tot 150 scfm. Kies uit een breed assortiment van deze blaaspistolen samen met andere producten & accessoires, zoals draaikoppelingen, snelkoppelingen, luchtslangen, transporttrommels en venturi-mondstukken voor nauwkeurige vloeistofmetingen in drukgradiënten onder kritieke en in constante stroompatronen, op Raptor Supplies.

Dingen om te overwegen

Alternatieven voor kruisverwijzingen

De MPN's van Guardair kruisen individuele verwijzingen naar de equivalente Vulcan Hart-, Watts-, Vestil- en Parker-modelnummers. Dus als u op zoek bent naar artikelen van concurrenten die niet op voorraad zijn of verouderd zijn, is de kans groot Raptor Supplies heeft de gelijkwaardige Guardair-producten beschikbaar. Klanten kunnen ook naar de meeste producten verwijzen met behulp van de laatste 5 cijfers van de modelnummers.

Verzending

Guardair-producten zijn klein, middelgroot en groot en worden in meerdere stukken geleverd. Daarom moeten ze zorgvuldig worden verpakt, aangezien sommige producten beschadigd kunnen raken tijdens de verzending. Daarom worden ze geleverd per luchtvracht en koeriersverzending voor minimale uitvaltijd.

Belangrijke handelsnamen

GUARDAIR concurrentievoordelen

Quiet-Test geluiddemper mondstuk

Ze minimaliseren gevaarlijke geluidsniveaus en zijn eenvoudig aan te sluiten met standaard Chicago-stijl fittingen. Deze mondstukken hebben een volledig metalen behuizing met geïsoleerde handgrepen voor gebruiksgemak.

Stofzuigers met blinde gaten

Deze stofzuigers zuigen veilig en efficiënt materiaal op dat vastzit in blinde gaten. Ze verminderen mogelijk schadelijke terugslag van spaanders en extra opruiming door puin weg te blazen. De versies hebben een sterk pneumatisch vacuüm en een on-demand luchtroerder die spaanders of vuil diep in spleten of blinde gaten losmaakt en verwijdert. De bijgevoegde vacuümslang van 5 meter zorgt voor een flexibel bereik en een helder kijkvenster garandeert nauwkeurige positionering voor maximale prestaties. Ze kunnen op elk verticaal oppervlak worden gemonteerd en zijn uitgerust met een chemicaliënbestendige container van 5.5 gallon en een standaard luchtfilter.

Veelgestelde Vragen / FAQ

Wat is een On-Guard-chipschild?

Het beschermt tegen gevaarlijke terugslag van spanen bij het reinigen van perslucht en voldoet aan OSHA Standard 1910.242(b). Dit product schuift op een veiligheidsluchtpistool voor onmiddellijke naleving en is geschikt voor reinigingstoepassingen van dichtbij of op een tafel.

Is het toegestaan ​​om de trekker van een luchtpistool vast te plakken ("altijd aan-modus") om een ​​constante luchtstroom te leveren?

Hoewel deze benadering niet uitdrukkelijk verboden is door OSHA-wetten, raadt Guardair het niet aan. Het uitschakelen van de "dodemans"-functie die in het trekkermechanisme is ingebouwd, kan ertoe leiden dat het luchtgereedschap rondslingert en iemand ernstig verwondt.

Wat is het voordeel van Guardair veiligheidsluchtpistolen ten opzichte van rechte pijpen?

 • Rechte pijpen zijn inefficiënt omdat ze veel meer perslucht nodig hebben dan een goed ontworpen veiligheidsluchtpistool om dezelfde hoeveelheid stuwkracht te leveren.
 • Rechte pijpen worden vaak bestuurd door een kogelkraan, die de "dodemans" -functionaliteit mist die te vinden is in het veiligheidsluchtpistooltrekkermechanisme.
 • Rechte leidingen zijn geen ergonomisch ontworpen gereedschappen en veroorzaken daarom na verloop van tijd vermoeidheid bij de operator.
 • Omdat de rechte leidingen niet voldoen aan de OSHA-richtlijn die de uitgangsdruk beperkt, die minder is dan 30 psi wanneer ze doodlopend zijn, zijn ze onwettig en gevaarlijk.

Welke maat luchtleiding heb ik nodig om mijn Guardair veiligheidsluchtpistool te gebruiken?

 • Over het algemeen zijn luchtleidingen met een binnendiameter van 1/4 inch of groter nodig voor Guardair-veiligheidsluchtpistolen met 1/4 inch NPT-inlaten.
 • Luchtleidingen met een binnendiameter van 3/8 inch of groter zijn vereist voor luchtwapens met 3/8 inch NPT-inlaten.
 • Luchtleidingen met een binnendiameter van 3/4 inch of groter zijn nodig voor luchtwapens met een NPT-ingang van 3/4 inch.
 • Luchtleidingen kunnen altijd groter worden ontworpen dan nodig, maar niet kleiner, om nominale stuwkracht te garanderen.

Waarom heeft mijn luchtpistool geen kracht?

 • Vanwege ondermaatse luchtleidingen
 • Door ondermaatse connectoren en/of fittingen
 • Onvoldoende luchtcapaciteit of -druk van installatie

Merkexclusieve producten