GUARDAIR

Sinds 1942, Guardair Corporation is een toonaangevende fabrikant van pneumatisch gereedschap en pakkingsnijders. Guardair heeft zijn hoofdkantoor in Chicopee, MA, Verenigde Staten. Lees meer

Filteren

pneuumatics

Schoonmaak

Laden en lossen

Sanitair

Handgereedschap

Fasteners

Fietspompen

Vermogen Transmission

Test instrumenten

Outdoor uitrusting

Het smeren

pneuumatics Filteren

pneuumatische hulpmiddelenBekijk alles

 • Accessoires voor luchtpistolen

  Inclusief herbouwde kits voor luchtpistoolventiel, inlaat- / uitlaatslangmanchetten, gebogen reinigingsgereedschap, luchtpistoolhouders, vloerborstelshes en hoek adaptors gebruikt voor onderhoud en reparatie van pneumatic gereedschap. Verkrijgbaar in vrouwelijke naar vrouwelijke en mannelijke naar vrouwelijke aansluitingen

 • Luchtpistoolmondstukken

  Ontworpen voor gebruik met luchtpistolen om stof, vloeistof en vuil weg te blazen tijdens het drogen en koelen van componenten. Kenmerk buizen van aluminium / messing / staal en verminderen het geluidsniveau. Aangeboden in inlaatmaten van 1/4 en 1/8 inch  

 • Lucht geweren

  Ideal voor het leveren van een hogedrukluchtstroom om resten en stofdeeltjes van moeilijk bereikbare plaatsen, zoals buishoeken en transportbanden, te reinigen. Varianten aangeboden in luchtverbruikptiop tarieven tussen 10 en 330 scfm

 • Draaibare connectoren

  Ideal voor Preventinhoudenssiop en knikken van pneumatische slang lines, evenals bieden optimum luchtstroom en vermindering van systeemstijfheid. Aangeboden in 1/4 inch NPT en quick-connect outlet options  

pneuumatics SlangenBekijk alles

 • luchtslangen

  Geschikt voor gebruik met tappen, clamps & flanges om de vloeistofstroom te regelen en perslucht naar mondstukken en andere pneumatic gereedschap. Feature nylon / polyurethaan constructie die weerstand biedt tegen olie, water en vet

 • Veiligheidsslangkabels
 • Frame

VervangingsonderdelenBekijk alles

 • Deel

  Inclusief luchtslangen, uitlaat alssemblies, luchtinlaatafsluiters, vloeistofaftapkleppen, borgveren, luchtleidingkoppelingen, pakkingen, ronde borstelharenhes, Mac Vac montageplaten en stalen vatdeksels. Compatibel met: Guardair 75LJ, U75LJ, 75XT & U75XT venturi-mondstukken

Distributie-apparatuurBekijk alles

 • Quick Connect-luchtkoppelingen

  Koppelingspluggen met mannelijke NPT-schroefdraadoppervlakken voor eenvoudige installatie aan het uiteinde van gereedschapsinlaten en pneumatic slangen. Bestand tegen drukken tot 150 psi  

Over guardair

GuardairDe uitgebreide catalogus omvat veiligheidspistolen, door perslucht aangedreven stofzuigers en aanverwante accessoires voor industriële reiniging en onderhoudsdiensten. Guardair Air Gun-catalogus omvat PalmJet, Laser, Syphon, Thumbswitch, Ultra, Classic en Big Series luchtkanonnen. Guardair luchtblaaspistolen vergemakkelijken het verwijderen van vuil en contactloze droog- en blaastaken. ThesDe units hebben een ergonomisch ontwerp met pistoolgreep voor een groter bereik en een moeiteloze bediening. Ze zijn verkrijgbaar in luchtverbruikptiop capaciteiten variërend van 8 tot 150 scfm. Kies uit een breed scala van these blaaspistolen samen met andere producten & accessoires, zoals draaikoppelingen, snelkoppelingen, luchtslangen, transporttrommels en venturi-mondstukken voor nauwkeurige vloeistofmetingen in drukgradiënten onder kritieke en in constante stroompatronen, op Raptor Supplies.

Dingen om te overwegen

Kruisverwijzing Alternatiefives

Guardair's Fabrikantnummer's kruisen individuele verwijzingen naar het equivalent Vulcan Hart, Watts, Vestil en Parker model nummers. Dus als u op zoek bent naar artikelen van concurrenten die niet op voorraad zijn of verouderd zijn, is de kans groot: Raptor Supplies heeft het equivalent Guardair producten beschikbaar. Klanten kunnen ook naar de meeste producten verwijzen met behulp van de laatste 5 cijfers van de modelnummers.

Waarom wij?

Raptor Supplies, een vertrouwd Guardair producten distributeur, biedt zijn complete assortiment van producten, waaronder kleppen, afvoeren, vaten, containers, luchtpistolen, slangen, stofzuigers, tanks, clamps, moeren, schroeven, pompen, bussen, meters, wands en smeermiddelen. We kunnen geschikte producten aanbevelen voor industriële reinigings- en onderhoudsdiensten.

Verzending

Guardair producten zijn klein, middelgroot en groot en worden in meerdere stukken geleverd, daarom is een zorgvuldige verpakking vereist, omdat sommige producten tijdens verzending beschadigd kunnen raken. Daarom worden ze geleverd per luchtvracht en koerierszending voor minimale uitvaltijd.

Grote Handel Names

guardair Competitieve voordelen

Quiet-Test geluiddemper mondstuk

Ze minimaliseren gevaarlijke geluidsniveaus en kunnen eenvoudig worden aangesloten op standaard fittingen in Chicago-stijl. ThesDe mondstukken hebben een volledig metalen behuizing met geïsoleerde handgrepen voor gebruiksgemak.

Stofzuigers met blinde gaten

These zuigt veilig en efficiënt materiaal op dat vastzit in blinde gaten. Ze verminderen potentieel schadelijke terugslag van spaanders en extra opruiming door het wegblazen van vuil. De versies hebben een sterke pneumatic vacuüm en een aan-demaen luchtroerder dat loosen verwijdert spanen of vuil dat diep in spleten of blinde gaten zit. De bijgevoegde vacuümslang van 5 voet zorgt voor een flexibel bereik en een helder kijkvenster garandeert een nauwkeurige positionering voor maximuhm prestaties. Ze kunnen op elk verticaal oppervlak worden gemonteerd en zijn uitgerust met eenemical-resiststant container en een standaard luchtfilter.

Veelgestelde Vragen/Veelgestelde Vragen

Wat is een On-Guard-chipschild?

Het beschermt tegen gevaarlijke terugslag van spanen bij het reinigen van perslucht en voldoet aan OSHA Standard 1910.242(b). Dit product schuift op een veiligheidsluchtpistool voor onmiddellijke naleving en is geschikt voor reinigingstoepassingen van dichtbij of op een tafel.

Is het toegestaanssieen luchtpistool kunnen vastplakken trigger naar beneden ("always on mode") om constant luchtstroom?

Hoewel deze benadering niet uitdrukkelijk bedoeld isrbidden door OSHA-wetten, Guardair adviseert het niet. Uitschakelen van de "dode man"-functie ingebouwd in de trigger-mechanisme kan ervoor zorgen dat het luchtgereedschap ronddraait en iemand ernstig verwondt.

Wat is het voordeel van Guardair veiligheidsluchtpistolen versus rechte pijpen?

 • Rechte leidingen zijn inefficiënt omdat ze veel meer perslucht nodig hebben dan een goed ontworpen veiligheidsluchtpistool om de same hoeveelheid stuwkracht.
 • Rechte leidingen worden vaak aangestuurd door een kogelkraan, die de "dodeman"-functionaliteit van het veiligheidsluchtpistool mist trigger mechanisme.
 • Rechte leidingen zijn geen ergonomisch ontworpen gereedschappen en veroorzaken daarom na verloop van tijd vermoeidheid bij de operator.
 • Omdat de rechte leidingen niet voldoen aan de OSHA-richtlijn die de uitgangsdruk beperkt, die minder is dan 30 psi wanneer ze doodlopend zijn, zijn ze onwettig en gevaarlijk.

Welke maat luchtleiding heb ik nodig om mijn Guardair veiligheidsluchtpistool?

 • In general, 1/4 inch ID of grotere luchtlines zijn nodig voor Guardair veiligheidsluchtpistolen met 1/4 inch NPT-inlaten.
 • lucht lines met een ID van 3/8 inch of groter zijn vereist voor luchtwapens met 3/8 inch NPT-inlaten.
 • lucht lines van een 3/4 inch ID of groter zijn nodig voor luchtwapens met een 3/4 inch NPT-ingang.
 • lucht lines kan altijd groter worden ontworpen dan nodig, maar niet kleiner, om de nominale stuwkracht te garanderen.

Waarom heeft mijn luchtpistool geen kracht?

 • Door ondermaatse luchtlines
 • Door ondermaatse connectoren en/of fittingen
 • Inavoldoende luchtcapaciteit of druk van de fabriek;

Merkexclusieve producten